CYTAT(Przemek23 @ Apr 11 2010, 20:35)

Rzepa, z ciekawości wszedłem na to forum zip składu i ziomek, to co ty tam wypisujesz to przebeka jest, serio, np.
"Niech jadą ci najlepsi bo sorry Bonus dla mnie zjada 2 razy Małpe ." - w temacie o tym że Małpa jedzie na HHK, w tym samym temacie 1 liga wg Rzepy to m.in. HG i Chada
Dalej w temacie o wywiadzie z Jimsonem:
"dla mnie Bonus i Dudek zjadają dupą razem VNM'a i Jimsona tyle na temat dziękuje ."
"Dla mnie królem podziemia jest RPK i nic się nie zmienia"
Temat o płycie Zioła - Siema LP i komentarz do numeru Beznadziejność (
http://www.youtube.com/watch?v=mRu9pIgy4jk):
"Haaaaalabardy ! machanie rękami wygląda żenująąąco!
nic tutaj nie powala ,a i ma lepsze flow niż Mezo bo przekazu w tym jest zero!
tak nie powinien wyglądać w ogóle Rap ...
jaki niby beef z Peją ?"
Bez kitu, typie, jesteś Hensonem forum
AHA, zapomniałbym, jeszcze jedno, już nie od Rzepy ale też mocne, komentarz na temat porównania Magika i 2Paca:
"hahahahahahahahahahahaha przecież wiadomo że 2pac, najlepszy raper jaki stąpał po tym świecie. To takie porównanie jakbyś miał wybierać między 100zł a 1 grosz.. "

Pozdro Rzepa, pisz dalej i skarż się kolegom z forumka że cie na ISS hejtują
piątka dla prawdziwych, ELO ZIOMSON
hehe;D ziomuś wyczuwasz czasami ironie ?
wole słuchać rapu typu RPK niż jakiegoś żenującego mnie Zioła
Dobra okej to kto jest według ciebie 1 ligowcem ?definicje prawdziwych hm.
wyobraź sobie że Rap powinien nas łączyć, a nie dzielić bo gdy ja wspomniałem o RPK że dla mnie są lepsi np. niż VNM czy Jimson dostałem zaraz odpowiedz od Przemka który wynosi Jimsona chociażby jak jakiegoś guru podziemia.
Lepiej podyskutować normalnie, a nie bez sensu kłócić się i wyśmiewać się z siebie bo ten słucha Peji, a Peja ostatnio w mediach został nazwany idiotą itp. i każdy kto słucha Peji czy Slums Attacku jest zje****
nikomu się nie muszę skarżyć, bo nikt mnie nie hejtuje bo mam na to serdecznie wyj*****
wyczuj czasami ironie beki, a i jeżeli Chada nie jest 1 ligowcem to 2pac żyje na Kubie.
co do numeru Zioła hehe. dla mnie to halabardy 0 przekazu śpiewanie o KFC i jak ktoś się ubiera
nie dyskutuje tutaj, ponieważ nie da się tutaj na poziomie trzymać dyskusji tylko od razu ubliżanie temu czego się słucha. PEACE