CYTAT(Cooltys @ Nov 11 2009, 16:15)

Po czym wnosisz?

Gram 5 sezon na Top Player i statystyki rosną mi w zależności od tego jak zagrałem dany mecz

Jako napastnik mam już overal 82 i te ważniejsze statystyki blisko 90.
5 sezon? niezle, ja juz w 2 seonie powoli wysiadam:P
gram 2 sezon w Bal na Top Player, pozycja CMF, Genoa.
po 1 sezonie calkiem niezle sie ta gra zapowiadala, ale teraz juz mnie zaczyna dobijac i odechciewa mi sie grac w ten tryb. a dlaczego? otoz niemal kazdy mecz konczy sie wynikiem 0-0 albo rzadziej 1-0, czy 1-1. w ostatnich 10 meczach chyba tylko byly 2 mecze, w ktorych padlo wiecej niz 2 bramki, ale te bramki strzelal przeciwnik.
zaluje, ze nie wybralem pozycji napastnika chociaz z drugiej strony czasem trener ustawia mnie jakos SS i tez nie jest dobrze (ale lepiej niz na pozycji CMF). i nie chodzi o to, ze ja jestem slaby, tylko o gre innych zawodnikow z mojej druzyny. kompletnie nie wiedza co zrobic z pilka. idziemy 3 na 1 i koles wbiega w obronce i traci. nie wazne, czy ja sie angazuje w gre, wciskam 2xR2, czy zostaje w obronie. jak sam nie wygram meczu (asysta, gol), to nie padnie zaden gol. musze chyba poczekac az mi staty wzrosna do 90-tek, dopiero wtedy bedzimey strzelac wiecej niz 1 gol najlepsze, ze jak ja nie gram, to wtedy wygrywaja 4-1, 3-2, 3-0 i kuzwa da sie? ehh
zastanawiam sie, czy nie zmienic czasu meczu z 10 min na 15 min. i jeszcze sie musze modlic, zeby mnie jakas lepsza druzyna kupila, bo zanudze sie na smierc
aha wlasnie, jaki wy macie ustawiony czas? ja od zawsze w Pesa gralem po 10 minut, ale teraz w tym BaLu wydaje mi sie, ze 10 min to za malo. sprawdze sobie jak mi pojdzie na 15 min, ale kurde szkoda tyle czasu heh