Kubbas
Dec 14 2009, 20:57
Chyba już niestety pożegnałem się z podium, wypada pogratulować Milerowi 1 miejsca bo jak dla mnie nie ma szans aby je stracił.
lowrider
Jan 1 2010, 00:06
to ja się przywitam w Nowym Roku
Dosiego 2010 ;]
Odnów te Fryderyki forumowe co robiłeś może bo admini mieli zrobić ale chyba kostek nie ma czasu
lowrider
Jan 1 2010, 00:19
Orange będzie lub już gadał z Kostkiem
po 19 z nim pisałem
I jak panowie ruszamy z nowym sezonem? Bo jak dla mnie to już możnaby zaczynać, czemu nie?
lowrider
Jan 3 2010, 11:25
zeby za miesiac zmieniac roster i beda narzekania co niektorych, ze sklad maja slabszy
lukasz44
Jan 3 2010, 11:28
Napewno można by coś pograć, czy ligę to nie wiem, bo do słabszych drużyn napewno wielu piłkarzy dojdzie, ale losowanie można by było już zrobić, żeby każdy ogrywał się ze swoją druzyną, itp.
Albo zrobić jakiś puchar kolejny bo zimówka coś słabo idzie.
Kubbas
Jan 11 2010, 22:24
CYTAT(lowrider89 @ Jan 3 2010, 11:29)

zeby za miesiac zmieniac roster i beda narzekania co niektorych, ze sklad maja slabszy
Jak dla mnie to powinniśmy od przyszłego tygodnia zacząć, czekanie do 31 stycznia jest bez sensu, zacznijmy grać na obecnych składach a gdy Siwers skończy (jeżeli robi aktualkę) roster to przerzucimy się na niego od pełnej kolejki. W zimowym oknie siły drużyn nie zmieniają się tak diametralnie jak w letnim więc nie powinno być problemu.
lowrider
Jan 12 2010, 08:07
wy decydujcie, ja i tak nie gram więc nie powinienem się mieszać

pozdrawiam
siwers99
Jan 12 2010, 10:21
ja bym wam proponował grać ligę na patchu Raula ponieważ w nim jest zamiast ligi polskiej francuska i więcej klubów do wyboru. Jedyny mankament to issowskie staty.
waldi198
Jan 12 2010, 11:44
a wiec kiedy ruszy mniej wiecej ten nowy sezon?
Robcio
Jan 12 2010, 17:05
Dla mnie można już zaczynać, ale to już nie moja decyzja.
siwers, nie będziesz robił rostera po zimowym oknie transferowym?
Ja proponuje takie rozwiązanie:
Trzeci sezon ligowy zagramy drużynami narodowymi. Unikniemy w ten sposób zawirowań związanych ze zmianami w składach drużyn klubowych.
lukasz44
Jan 12 2010, 18:29
drużyny narodowe ? hmm...
pomysł ciekawy, ale myślę że to nie będzie już to samo co liga klubami

według mnie trzeba wybrać graczy, ekipy i powoli ruszać z ligą na patchu siwersa (dopasowane uni, exe, loga to przemawia za tym patchem nie tym raula.) a po okienku teransferowym będzie można zmienić patcha albo nie.
CYTAT(Bakel @ Jan 12 2010, 18:28)

siwers, nie będziesz robił rostera po zimowym oknie transferowym?
Ja proponuje takie rozwiązanie:
Trzeci sezon ligowy zagramy drużynami narodowymi. Unikniemy w ten sposób zawirowań związanych ze zmianami w składach drużyn klubowych.
Pomysł dobry, ale na pewno jest łatwiej znaleźć 22 równego poziomu kluby niż reprezentacje.
Kubbas
Jan 12 2010, 18:50
Jak dla mnie pomysł słaby jak liga to liga poza tym puchary gramy zazwyczaj narodowymi więc nie chce mi się po raz kolejny narodówkami, zimowy letni był tak
W takim razie na start ligi poczekamy do wydania rostera po zimowym oknie transferowym. W międzyczasie na pewno zostanie rozegranych kilka innych turniejów.
CYTAT(Bakel @ Jan 12 2010, 19:01)

W takim razie na start ligi poczekamy do wydania rostera po zimowym oknie transferowym. W międzyczasie na pewno zostanie rozegranych kilka innych turniejów.
A może zagrać coś na czasie, tzn. Puchar Narodów Afryki?
Kubbas
Jan 12 2010, 19:06
CYTAT(Bakel @ Jan 12 2010, 19:01)

Czemu? Może zróbmy głosowanie, jeżeli głównym powodem jest to, że ktoś będzie narzekał po tym jak siła zespołu się zmieniła po oknie.
Zawsze można cały sezon zagrać bez zimowych przecież.
Jak dla mnie powinniśmy ruszyć, puchary to nie to samo co liga.
Zmiana rostera może nawet urozmaicić grę. Po rozegraniu kilku kolejek może się okazać. że drużyny z czołówki zostały trochę osłabione a te niżej wzmocnione.
Kubbas
Jan 12 2010, 19:42
Zgadzam się jak najbardziej !
lukasz44
Jan 12 2010, 19:46
mądre słowa ... można by chociaż zrobić temat z potwierdzaniem udziału i wyborem zespołów
Robcio
Jan 12 2010, 20:03
imo było by to nawet bardziej realistyczne, czyli zmiana kadry zespołu w czasie sezonu a nie granie ciągle tą samą kadrą.
waldi198
Jan 12 2010, 21:50
według mnie zmiana rostera lepiej zrobić po rozegraniu połowy sezonu bo każdy by miał wyrównane szanse a nie zagrać powiedzmy 3 mecze a póżniej po transferach jedne drużyny się wzmocnia a drugie osłabia i jedni na tym stracą a drudzy zyskają!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.