Gdyż skończyłem uploadować pierwsze 2 party jak on napisał, z resztą co ja mam Ci się tłumaczyć?

Rozgrywam teraz dużo meczy jak tylko mam czas, trafiłeś w złym momencie i narzekasz

Nie moja wina, że znikasz na 2 tyg
Oj, nie jęcz.

Zapomniałeś jeszcze o pucharze, który nie jest meczem zaległym, a aktualnym

pokój.
dosko10
Nov 6 2009, 16:07
CYTAT(Kubbas @ Nov 4 2009, 22:32)

Ale mi żal tych głupio traconych punktów na początku ligi, teraz bym był pewnie za Mankiem a tak to liczę, że kilka osób z ligi mu powyrywa jakieś punkty
Muszę przyznać, że w czołówce ciasno jak cholera
każdy traci głupio punkty i tak samo może powiedzieć o sobie, że byłby w czolówce
CYTAT(amar @ Nov 6 2009, 13:44)

Oj, nie jęcz.

Zapomniałeś jeszcze o pucharze, który nie jest meczem zaległym, a aktualnym

pokój.
omfg
CYTAT(dosko10 @ Nov 6 2009, 16:11)

każdy traci głupio punkty i tak samo może powiedzieć o sobie, że byłby w czolówce

Nie każdy stracił na początku ligi wszystkie punkty
lowrider
Nov 6 2009, 16:13
znowu podgrzewacie atmosfere.
sam moge powiedziec ze w pierwszych 8 meczach zdobylem az 8 punktów i teraz się męcze ;p
dajcie juz spokoj z tym tematem...
grajcie mecze w terminie lepiej...
Nie o to chodzi, bo Amar ma pretensje, tylko sam nie wie o co
O to, że nie mam śrubokrętu do łazienki. Po co się spinać ;]
lowrider
Nov 7 2009, 09:19
mam pytanie odnośnie Pucharu Ligi.
Czy gracze, którzy zajmią pierwsze miejsce w grupie będą jakoś rozstawieni w parach 1/8 finału?
Orange_91
Nov 7 2009, 09:41
CYTAT(lowrider89 @ Nov 7 2009, 09:23)

mam pytanie odnośnie Pucharu Ligi.
Czy gracze, którzy zajmią pierwsze miejsce w grupie będą jakoś rozstawieni w parach 1/8 finału?
Raczej tak, chociaż jeszcze będziemy musieli zobaczyć jak będzie wyglądała sytuacja z rozegranymi meczami na koniec.
lowrider
Nov 7 2009, 09:44
wprawdzie nie ja decyduję, ale moja propozycja jest taka, że gracze z pierwszych miejsc w grupach z najlepszym bilansem grają w 1/8 z graczami, którzy wchodzą z trzecich miejsc (4 pary)
Orange_91
Nov 7 2009, 09:48
CYTAT(lowrider89 @ Nov 7 2009, 09:48)

wprawdzie nie ja decyduję, ale moja propozycja jest taka, że gracze z pierwszych miejsc w grupach z najlepszym bilansem grają w 1/8 z graczami, którzy wchodzą z trzecich miejsc (4 pary)
Tak też planowałem. 4 z najlepszym bilansem z miejsc pierwszych 4 z 3 miejsc, 2 pozostałych z pierwszych miejsc z graczami z drugich miejsc z najgorszym bilansem a na koniec wymieszać tych z drugich miejsc.
Kubbas
Nov 10 2009, 16:46
Powiem Wam, że napastnik typu Asamoah, Cisse, z dobrą szybkością albo body balancem w tej lidze to skarb.
lowrider
Nov 10 2009, 16:58
a ja powiem że mi znowu online nie działa ;p
lukasz44
Nov 10 2009, 17:08
CYTAT(Kubbas @ Nov 10 2009, 16:50)

Powiem Wam, że napastnik typu Asamoah, Cisse, z dobrą szybkością albo body balancem w tej lidze to skarb.
Co do Asamoah to nie wiem, ale Cisse mieć w składzie to gwarancja bramek, jego szybkośc jest zabójcza. Ale dziwi mnie że PSG tak słabo sobie poczyna w lidze, gdyż mają drużynę na pierwszą 5.
Gram Schalke i Asamoah u mnie od 3 kolejki w pierwszym składzie gra do dziś...a ławe grzeje Kuranyi...Asamoah wymiata...
Kubbas
Nov 11 2009, 15:53
Green szolpasa tez wyjmuje z Wami tyle sytuacji? ...
lowrider
Nov 11 2009, 18:17
tak ciasno w czubie nie było od poczatku sezonu
dosko10
Nov 11 2009, 20:08
CYTAT(lowrider89 @ Nov 11 2009, 18:21)

tak ciasno w czubie nie było od poczatku sezonu

jeszcze ja dołącze , jak o mnie nie zapomnieliście

Kubbas
Nov 16 2009, 20:01
kfg to żyje?
Wygrać z nim i komplet punktów w tym tygodniu
Panowie,
CO Z PUCHAREM?
Milerinho
Nov 17 2009, 16:02
Jak widać cisza termin był do 15.
CYTAT(amar @ Nov 17 2009, 15:19)

Panowie,
CO Z PUCHAREM?
O, w końcu używasz swojego koloru w postach
JustMe1987
Dec 6 2009, 09:48
Robilem format i mam PES6.5 z roosterem do ligi oraz poprawnymi hostami a mimo tego nie moge wejsc ani na gs ani na pes6j. Jezeli nie uda mi sie rozwiac tego problemu to reszte spotkan trzeba bedzie poddac.. To samo tyczy sie cziczinha
lukasz44
Dec 6 2009, 09:59
Na pes6j jesteś zalogowany podczas wchodzenia online ? A GS jest przeciez wyłączony i narazie jest serwer zastępczy.
Spróbuj to wklepać do PSL Client 213.82.79.168 i wejśc na serw ;p
Mi także GS nie lata, coś chyba chłopaki namieszali, na zastępczym też nic, PESJ biega
CYTAT(Kubbas @ Dec 6 2009, 11:09)

Mi także GS nie lata, coś chyba chłopaki namieszali, na zastępczym też nic, PESJ biega
Na GS jest info, że od 30.11 zmienią serwery i przeprowadzka potrwa około 2 tygodnie.
Sposób
lukasz44 u mnie działa w 100%.
CYTAT(lukasz44 @ Dec 6 2009, 10:03)

Na pes6j jesteś zalogowany podczas wchodzenia online ? A GS jest przeciez wyłączony i narazie jest serwer zastępczy.
Spróbuj to wklepać do PSL Client 213.82.79.168 i wejśc na serw ;p
100% straty połączenia w PSL
Ja zawsze mówiłem, że PESj najlepszy i przy tym zostaje
lukasz44
Dec 6 2009, 14:51
Tak jest 100% straty, ale spróbuj na nim zagrać, chodzi jak normalny GS
JustMe1987
Dec 6 2009, 16:59
Zgadzam sie z Kubbasem z pes6j w tej chwili oferuje najlepszej jakosci gre online. Gs mi obecnie nie dziala a najstarszy sposob laczenia przez hosta i clienta zablokowal mi avast. W kazdym razie uporalem sie z problemem polaczenia z serwerem i moge kontynuowac lige na pes6j only.
lowrider
Dec 6 2009, 22:10
Moja propozycja jest taka, by nie przedłużać grania to od jutra dać rozpiskę na pozostałe mecze. Ktos ma 5 meczy to zagra 5, ktos sześć to zagra sześć
Będzie z głowy ten sezon...
Milerinho
Dec 6 2009, 22:52
w poprzednim sezonie bylo tak ze w ostatnim tyg byly okolo 4 mecze do rozegrania i nikomu to nieprzeszkadzalo wiec powinno zostac tak jak jest.
z reszta to decyzja admina, powinny zostac terminy i tygodnie tak jak sa.
lowrider
Dec 6 2009, 22:56
teraz zostaną gdzieś 2 mecze więc nie widzę sensu rozkładać o kolejny tydzień. Ewentualnie dać termin do przyszłej środy czy coś.
Po drugie Miler i tak masz już (prawie) majstra więc nie powinno mieć to dla ciebie żadnej różnicy :]
Milerinho
Dec 6 2009, 23:00
Liga sie jeszcze sie nie skonczyla wiec wswzystko sie moze zdazyc a druga sprawa to do kiedy na te 6 kolejek termin by musieli dac admini ?
Dla mnie jest roznica na obecna chwile bo mam naprawde malo czasu na granie w ostatnim czasie i nadrabiam w weekendy mecze.
Jezeli mowimy o wrzuceniu 6 kolejek na jeden tydzien grania.
lowrider
Dec 6 2009, 23:05
no właśnie napisalem do kiedy - przyszła środa, czyli 16.12
Termin i tak pewnie się przesunie a i niektórym chyba też będzie na rękę zagrać nieco szybciej.
lukasz44
Dec 9 2009, 18:31
You have just been sent a personal message by MasTerZ on GS Community.
IMPORTANT: Remember, this is just a notification. Please do not reply to
this email.
The message they sent you was:
Hello,
GoalServer6 is online again BUT YOU NEED TO UPDATE YOUR HOST CAUSE IP HAS
CHANGED.
Just open your host file (c:windowssystem32driversetc) with notepad and
after:
127.0.0.1 localhost
add this 2 lines (red):
188.165.34.1 pes6gate-ec.winning-eleven.net
210.249.144.166 we9stun.winning-eleven.net
If you have problem for connect use this stun server in place of first
75.101.138.128 we9stun.winning-eleven.net
PLEASE DON'T PUBLISH IP OF SERVER !!!!
I remember you what works on GS6 0.3:
When you create account you use serial and create a password

YOU DON'T NEED TO REMEMBER PASSWORD cause now all it's store with your
serial

YOU NEED SAME Database (patch) than your opponent(s), if it's different you
will have blackscreen.
SO IF you play 2vs2 , you need 4 players with same database(patch).
Works: ;D
1vs1
2vs2
3vs1
2vs1
Game status
Ranking/stats 1vs1
Chat lobby
Chat room
Chat player
Creating room with or without password
Save your games data (formation, camera...)
Doesn't works: :'(
Quick match
Spectator mode
Groups
Competition
Friendlist
Thank you for help us.

Enjoy
MasTerZ
Yup też dostałem podobno wszystko działa, wbiłem porobiłem settingsy itd wszystko lata, ale itak wole PESJ
lowrider
Dec 9 2009, 19:50
a mi online nie dziala

w ogole
czubinho
Dec 12 2009, 10:31
Siema, chciałem podsunąć pomysł na przyszła edycje ligi, mianowicie można by było zagrać najlepszymi zespołami europy, losowanie zrobiła by osoba nie grająca w lidze, wtedy nie było by niedomówień.
Co Wy na to?
Orange_91
Dec 12 2009, 10:37
CYTAT(czubinho @ Dec 12 2009, 10:35)

Siema, chciałem podsunąć pomysł na przyszła edycje ligi, mianowicie można by było zagrać najlepszymi zespołami europy, losowanie zrobiła by osoba nie grająca w lidze, wtedy nie było by niedomówień.
Co Wy na to?
Przecież każdym sam sobie losuje drużynę, więc o jakie niedomówienia Ci chodzi? Co do gry najlepszymi drużynami europy to jestem na nie. Moim zdaniem zdecydowanie lepiej gra się takimi średniakami. Można się zastanowić czy nie grać jeszcze gorszymi niż teraz.
Z tego co się orientuję to przy losowaniu nie było żadnych niedomówień. Skrypt losujący pisał siano, który nie jest uczestnikiem ligi.
A co do pomysłu gry najlepszymi zespołami Europy to myślę, że byłoby ciężko wybrać 20 w miarę równorzędnych drużyn. Bo pojedynki Fiorentiny czy Valencii z Barceloną czy Realem nie byłyby wyrównane.
Ewentualnie, dzieląc ligę na dwie dywizje, można się pokusić o grę drużynami o dużym potencjale kadrowym.
Moja propozycja jest taka - zrobimy ankietę, w której każdy będzie miał możliwość zabrania głosu.
lukasz44
Dec 12 2009, 10:56
Podzielić ligę na 2 dywizje po 10 graczy i w kazdej dywizji te same druzyny ciekawe ;D
ale moze lepiej byłoby coś takiego spróbować w jakimś pucharze po zakończeniu sezonu czy coś
MUTD, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Lyon, Real, Barca, Bayern, Milan, Juve, Roma, Inter, - 12 ;p
Orange_91
Dec 12 2009, 11:04
CYTAT(Bakel @ Dec 12 2009, 10:57)

Ewentualnie, dzieląc ligę na dwie dywizje, można się pokusić o grę drużynami o dużym potencjale kadrowym.
Moja propozycja jest taka - zrobimy ankietę, w której każdy będzie miał możliwość zabrania głosu.
O ile pamiętam już kiedyś była ankieta jakimi drużynami grać i większość opowiedziała się za słabszymi. Co do tego podziału na 2 dywizje to ciekawy pomysł
CYTAT(lukasz44 @ Dec 12 2009, 11:00)

Podzielić ligę na 2 dywizje po 10 graczy i w kazdej dywizji te same druzyny ciekawe ;D
Z tych graczy co mamy możemy zrobić 2 po 12, ale myślę że znaleźli by się jeszcze jacyś chętni i można by zrobić nawet 2 po 14.
lukasz44
Dec 12 2009, 11:11
Ale zawsze to jakaś odmiana zagrac takimi druzynami, po takim sezonie póżniej można by zrobić takimi już na maxa słabymi, 2 dywizje po 14 graczy to ciekawy pomysł, ja jestem ZA.
Według mnie ciekawsza gra jest zespołami słabszymi, bez jakiś wielkich gwiazd. Co do pomysłu dzielenia ligi na dywizje, to to też raczej głupie, co można było zauważyć w rzeczywistości jak swego czasu polska liga przez sezon była podzielona.
Orange_91
Dec 12 2009, 14:34
CYTAT(tomaj @ Dec 12 2009, 14:34)

Według mnie ciekawsza gra jest zespołami słabszymi, bez jakiś wielkich gwiazd. Co do pomysłu dzielenia ligi na dywizje, to to też raczej głupie, co można było zauważyć w rzeczywistości jak swego czasu polska liga przez sezon była podzielona.
Może źle napisałem, ale mii chodziło o podział na 1 ligę i 2 ligę.
CYTAT(Orange_91 @ Dec 12 2009, 14:38)

Może źle napisałem, ale mii chodziło o podział na 1 ligę i 2 ligę.
Lukasz44 pisał o dywizjach:
CYTAT(lukasz44 @ Dec 12 2009, 11:00)

ale moze lepiej byłoby coś takiego spróbować w jakimś pucharze po zakończeniu sezonu czy coś
MUTD, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Lyon, Real, Barca, Bayern, Milan, Juve, Roma, Inter, - 12 ;p
Co do 2 lig to byłby to dobry pomysł, gdyż liga ISS jest świetnie zorganizowana. Jedno na co musielibyście zwrócić szczególną uwagę, to na nowych graczy, bo po kilku ligach widziałem, że jest sporo osób, które rezygnują z grania jak im wylosowana drużyna nie przypasuje lub jak przegrają 2 lub 3 mecze z rzędu.
Orange_91
Dec 12 2009, 19:33
Kubbas
Dec 14 2009, 17:00
Wpisuje ktoś wyniki do panelu?
...
Dodawanie wyników już działa.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.