siwers99
Oct 3 2009, 14:48
do jakiego dnia gramy te pierwsze 4 kolejki?
lowrider
Oct 3 2009, 14:55
do jutra
lowrider
Oct 5 2009, 18:52
Po pierwszym tygodniu i kawałka drugiego można stwierdzić

- siwers poprawił skill o 200% w porównaniu z tym co grałem/graliście z nim mecze ligowe w poprzednim sezonie, duży progres - brawo!
- Orange to maszynka do strzelania goli niczym Strzelinianka Strzelin we wrocławskiej klasie okręgowej
- moje snajperki kupione na giełdzie popsuły się a nie znam żadnego majsterkowicza co by je mógł naprawić

pozdrowienia dla Aghahowy, Jadsona i spółki
- Kubbas będzie niczym Real Madryt 3 lata temu i powalczy o majstra, kto wie, może jak i Królewscy zwycięży
Grupa walcząca o scudetto prawie ukształtowana, teraz jednak powolutku
sugeruję rozegranie Pucharu Ligi
Siwers postawił na dobry styl, gra dużo piłą klepie ładne akcje, ciężko się z nim gra, brawa !
Z tymi snajperkami to co do mnie też

Podzielam opinie, że powinniśmy puchar zacząć
siwers99
Oct 6 2009, 11:14
mam więcej szczęścia;)
co do Orange to średnia 4,67 bramek na mecz robi wrażenie (28 bramek w 6 meczach) - pozazdrościć takiej sktueczności
Lowrider89 podnieś pensje zawodnikom to może zaczną strzelać albo po prostu Lewande do przodu;p a Kubbas może Twoj Hulk i reszta pokażą coś z superbohatera Hulk'a ;p
również jestem za rozegraniem pucharu;)
oo puchar dobra rzeczz

Mój duet Grafite-Dzeko też jest na bakier ze skutecznością. Najgorzej z obroną która ciągle się gubi
lukasz44
Oct 6 2009, 18:00
Moja Borussia też weszła już na właściwe tory ;-) Barrios i Valdez są świetni .
czubinho
Oct 6 2009, 18:08
Ja też odnalazłem dobrą taktykę dla Marsylki:D Moro stary ale jary
siwers99
Oct 7 2009, 18:04
wiadomość z ostatniej chwili

dostałem staty ekstraklasy i zaczynam edytować patcha juz niedługo będziemy grać na pełnym patchu
lukasz44
Oct 7 2009, 18:14
No to że tak powiem - Zaje....ie , czekamy na kolejną wersję ;-D
A ja na mistrza typuję kogos z trójki :
-Siwers99
-Mani3k
-Orange_91
Dopiero teraz zauważyłem, że tylko ja urwałem punkty Siwersowi
siwers99
Oct 9 2009, 16:59
jeśli kogoś nie ma (wyjeżdza) to dobrze by było jak by pisał nawet w tym temacie np. teraz snajper nie wiadomo co się z nim dzieje...
zdziwieniem jest dla mnie postawa Kubbasa już dwa walkowery dla przeciwnika...
siwers99
Oct 15 2009, 12:17
sry ze post pod postem
po 11 kolejkach nastąpił renesans formy Lowrider89 brawo;)
Mani3k chyba jest poza zasięgiem wszystkich;)
lowrider
Oct 15 2009, 12:32
Jak nie teraz to kiedy

a mecz z Tobą tuż tuż ^^
Kubbas
Oct 15 2009, 14:23
Może mi ktoś powiedzieć czemu mam dwa walkowery na moją niekorzyść?
O ile kfg się ze mną kontaktował a nie mogliśmy się styknąć to z drugim panem nie miałem żadnego kontaktu...
Orange_91
Oct 15 2009, 17:30
CYTAT(Kubbas @ Oct 15 2009, 15:27)

Może mi ktoś powiedzieć czemu mam dwa walkowery na moją niekorzyść?
O ile kfg się ze mną kontaktował a nie mogliśmy się styknąć to z drugim panem nie miałem żadnego kontaktu...
"4. Gospodarz ma obowiązek poinformowania opiekuna ligi o tym, iż nie jest w stanie rozegrać meczu z powodu braku odpowiedzi gościa na zaproszenie lub tez z innego ważnego powodu. W przypadku zaniedbania złożenia zaproszenia gościowi i nie rozegrania z tego powodu meczu w wyznaczonym terminie, gospodarz spotkania ukarany zostaje walkowerem na korzyść gościa."
"5. W przypadku, gdy kontakt z przeciwnikiem okaże się niemożliwy, należy przed upływem wyznaczonego terminu zamieścić post na forum ISSOnline.pl, pokazujący próby skontaktowania się z rywalem np. logi z GG lub treść maila. W takim wypadku uczestnikowi zgłaszającemu problem przysługuje zwycięstwo 3-0."
dosko10
Oct 19 2009, 10:29
Witam, adminów.
Mam pytanie - złamałem reke i 4 tyg w gipsie bede miał. Czy istnieje mozliwosc ze po 4 tyg nadgonie spokojnie mecze (16 sztuk) czy musze zrezygnowac z grania w lidze

prosze o wyrozumiałość...
Mani3k
Oct 19 2009, 11:02
CYTAT(dosko10 @ Oct 19 2009, 11:33)

Witam, adminów.
Mam pytanie - złamałem reke i 4 tyg w gipsie bede miał. Czy istnieje mozliwosc ze po 4 tyg nadgonie spokojnie mecze (16 sztuk) czy musze zrezygnowac z grania w lidze

Kto jak kto, ale Dosko zawsze wywiązuje się z terminów rozgrywania meczy i z pewnością szybko nadgoni zaległości po rekonwalescencji, także uważam iż jego prośba powinna zostać rozpatrzona pozytywnie.
Pozdrawiam
lowrider
Oct 19 2009, 11:20
jestem identycznego zdania, wypadek zapewne nieumyślny, zostawić
Orange_91
Oct 19 2009, 12:51
CYTAT(dosko10 @ Oct 19 2009, 11:33)

Witam, adminów.

prosze o wyrozumiałość...
Trudno, siła wyższa. Jesteś graczem, który nie zaniedbuje gry w lidze i dograłeś pierwszy sezon, więc będziesz mógł nadrobić to po upływie tych 4 tygodni.
Nikt nie przewidzi wypadkow losowych. Dograsz to jak bedziesz mogl
dosko10
Oct 19 2009, 14:52
dzięki wielkie - napewno nie bedzie problemu z dograniem meczy i sezon dogram do końca.
Kubbas
Oct 19 2009, 17:34
GS się znowu posypał, w ogóle proponuje ligę przenieść na PESJ tam nigdy nie ma problemów...
p3sman
Oct 19 2009, 17:35
CYTAT(Kubbas @ Oct 19 2009, 18:38)

GS się znowu posypał, w ogóle proponuje ligę przenieść na PESJ tam nigdy nie ma problemów...
popieram. Chcieliśmy zagrać z kubbasem ale znowu gs się popsuł. Proszę o przedłużenie
lowrider
Oct 19 2009, 17:36
nie kazdemu dziala a po drugie zostaje PSL jeszcze, który jest niezawodny (tak jak dziś w meczu z siwersem

)
Orange_91
Oct 19 2009, 18:13
CYTAT(Kubbas @ Oct 19 2009, 18:38)

CYTAT(p3sman @ Oct 19 2009, 18:39)

popieram. Chcieliśmy zagrać z kubbasem ale znowu gs się popsuł. Proszę o przedłużenie
To zagrajcie na PESJ, albo zwykłym GS.
lukasz44
Oct 19 2009, 18:17
GS działa, ja grałem z siwersem ;-) bez problemów
Tomaszzz
Oct 19 2009, 18:19
CYTAT(lukasz44 @ Oct 19 2009, 19:21)

GS działa, ja grałem z siwersem ;-) bez problemów
Jo tyż grołem i tyz działa.
Kubbas
Oct 19 2009, 19:24
Jak byliśmy umówieni to porobiło się milion pokoi, i nie widzieliśmy siebie w pokojach, które utworzyliśmy, pesman nie ma PESj
siwers99
Oct 19 2009, 20:17
klasyczny gs
lowrider
Oct 24 2009, 18:03
hah, liga nabiera duuzych rumieńców. Ścisk w przodzie jak cholera ^^
Orange_91
Oct 26 2009, 19:11
Rozpoczął się Puchar Ligi IO:
http://board.issonline.pl/index.php?showforum=275 Proszę o zapoznanie się z grupami i rozegranie meczy w określonym terminie.
siwers99
Oct 26 2009, 19:24
grupa 4 i 1 grupami śmierci;p
lowrider
Oct 26 2009, 20:09
zadna grupa latwa nie jest, a twoja zaliczalbym do najtrudniejszej ;]
siwers99
Oct 31 2009, 17:20
jak dla mnie wprowadzenie graczy Seba i Cziczinho to sukces bo rozgrywają sumiennie każdy mecz
lowrider
Oct 31 2009, 17:38
prawda... szkoda tylko ze inni się nie do końca wywiązują
a w rankingu pazerność na nagrodę

p.s.
załatwcie to po męsku i zagrajcie między sobą
Mani3k
Oct 31 2009, 18:17
Widzę Milerinho sobie ładnych paprykarzy do rankingów dobiera...

Nie ma to jak na łatwiznę iść.
Jak to ma tak wyglądać to lepiej talony dawać za wygranie jakiś turniejów organizowanych na IO.
Orange_91
Oct 31 2009, 18:44
Co do nie rozgrywania meczów przez niektórych to w połowie sezonu (przyszły tydzień) postaramy się z Bakelem sprawę rozwiązać i wstawić za nie grających nowych graczy. Po analizie wyników graczami zagrożonymi wyrzuceniem z ligi są Kubbas (wielu graczy narzeka na to, że z tym graczem nie da się praktycznie umówić na mecz, ma aż 8 WO), szolpas (6 WO) oraz kfg (5WO).
dosko10
Oct 31 2009, 19:44
CYTAT(Mani3k @ Oct 31 2009, 19:21)

Jak to ma tak wyglądać to lepiej talony dawać za wygranie jakiś turniejów organizowanych na IO.
no cóż na stówke sie rzucił biedaczek
siwers99
Nov 1 2009, 16:23
CYTAT(Mani3k @ Oct 31 2009, 18:21)

najlepiej to wybierać takiego rywala z którym się wygrywa po 5-0 , rywal gra Brazylią a Miller np. Polską , szkoda gadać ale cóż widać pazerność na pieniążki nie zna granic i nawet niechce gdybać że wyniki są ustawione bo z tego co wiem to chyba Similo i Weed to koledzy Millera z osiedla..
ps
bez sensu jak dla mnie jest a nagroda w rankingu jeśli niektórzy będą dobierać sobie takich rywali i popieram pomysł Mani3k że lepiej zorganizować turniej o talon
Milerinho
Nov 1 2009, 16:47
Przeczytaj co napisal tzw. hayden bakelowi pozniej sie wypowiadaj.
Rozgrywac jak najwiecej spotkan ? a wyniki wiadome ze wygal lukasz, wiec prosze cie chlopcze
siwers99
Nov 2 2009, 13:16
bardziej wiadome niż Twoje bo Twoje parcie na zwycięstwo jest maksymalne i nie zawsze czyste !
ps. pomysł Bakela z rankingiem na listopad idealny
lowrider
Nov 2 2009, 17:27
mysle, ze tak po polmetku rozgrywek moznaby bylo trzasnac jakis artykuł na główną
Ale mi żal tych głupio traconych punktów na początku ligi, teraz bym był pewnie za Mankiem a tak to liczę, że kilka osób z ligi mu powyrywa jakieś punkty
Muszę przyznać, że w czołówce ciasno jak cholera
nynek51
Nov 5 2009, 17:07
ej jest ktos w lidze kto jest do wyrzucenia?? bo ja moge zastapic jego miejsce...
lowrider
Nov 5 2009, 17:10
a widzisz jakieś ruchy ze strony administracji/opiekunów?
będzie zmiana to ewentualnie wskoczysz ;]
QUOTE(Kubbas @ Nov 4 2009, 21:32)

Ale mi żal tych głupio traconych punktów na początku ligi, teraz bym był pewnie za Mankiem a tak to liczę, że kilka osób z ligi mu powyrywa jakieś punkty
Muszę przyznać, że w czołówce ciasno jak cholera
Żal Ci straconych punktów, ale meczy ligowych/pucharowych "nie masz czasu" rozgrywać, jak to piszesz na GG...
O co Ci chodzi?
Nie no przepraszam, że nie mogę z tobą grać kiedy ty chcesz a ja nie mogę gdyż uploaduje 1 gb, chyba, że lagi Ci nie wadzą ;]
"Nie mogę grać, bo uploaduję 1GB danych" nie brzmi nawet trochę podobnie jak "Nie mam czasu". Tymbardziej, że tego samego dnia później grasz puchar z siwersem :}
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.