Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ep 2009 Stadiums Suplement
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3
Maltański Wojownik
Wszystko już śmiga dzięki za pomoc Ziomek smile.gif
CYTAT(seba @ Mar 4 2009, 20:29) *
KemoT86
"Jeżeli w trybie edycji druzyny opcja przydzielenia stadionu jest nieaktywna, należy skorzystać z jakiegos edytora, np PES_2009_Editor_v2.1, którym możemy przypisac stadion Konami wybranej przez nas druzynie."

Wszystkie patche mam zainstalowane prawidłowo. Pokusiłem się na testu który u góry cytuje... Otóż ustawiłem stadion dla Lecha w programie PES 2009 Editor v 2.3 i gdy chce zagrac jaki kolwiek mecz odrazu wyrzuca mnie do windowsa... wczytuje składy i koniec mojej gry. Rozumiem , że teraz będe musiał zrobić reinstalke? Czy ktoś miły mi odpowie dlaczego tak się dzieje? Pozdrawiam
aughj1
ktos wczesniej sie pytał ale nikt nie odpisał wiec jeszcze raz
czy to juz wszystkie stadiony ? zamierzacie robic więcej ?
i czy zamierzacie poprawiac niektóre np GKS-u bełchatów to ma szatnie na na murawie !

ale i tak dobra robota smile.gif
pozdro
seba
CYTAT(aughj1 @ Mar 6 2009, 19:40) *
ktos wczesniej sie pytał ale nikt nie odpisał wiec jeszcze raz
czy to juz wszystkie stadiony ? zamierzacie robic więcej ?
i czy zamierzacie poprawiac niektóre np GKS-u bełchatów to ma szatnie na na murawie !

ale i tak dobra robota smile.gif
pozdro

Bedzie wiecej.
Następna bedzie paczka stadionow szkockich, poniewaz w najblizszym update do EP 2009 dodalismy do patcha całą ligę szkocką.
Beda tez stadiony dla Aalborha, Anathorsis, Bordeaux, Steauy, Slavii, Boca Juniors i jeszcze kilka. Naprawdę niewiele druzyn klubowych w patchu nie bedzie mialo stadionu.
No i powtarzam jeszcze raz - ja nie robie tych stadionow tylko dodaje te, które sie pokazuja na scenie pes2009.
robert2608
Widziałem, że stadion Zawiszy jest robiony. Czy będzie można go dodać jeśli zostanie już zrobiony?

Screeny:

http://img8.imageshack.us/my.php?image=lol...mp;a=j&rt=3
http://img8.imageshack.us/my.php?image=lol...mp;a=j&rt=1
http://img16.imageshack.us/my.php?image=lo...mp;a=j&rt=2

A tak po za tym wyjdą jeszcze jakieś stadiony. Bo troche temat stadionów zamilkł.

Pozdro smile.gif
seba
CYTAT(robert2608 @ Mar 15 2009, 20:09) *
Widziałem, że stadion Zawiszy jest robiony. Czy będzie można go dodać jeśli zostanie już zrobiony?

Screeny:

http://img8.imageshack.us/my.php?image=lol...mp;a=j&rt=3
http://img16.imageshack.us/my.php?image=lo...mp;a=j&rt=2

A tak po za tym wyjdą jeszcze jakieś stadiony. Bo troche temat stadionów zamilkł.

Pozdro smile.gif

Cieszę się z każdego polskiego stadionu.
Jeśli tylko wyjdzie stadion Zawiszy i ktoś go skonwertuje do pes 2009 to na pewno go dodam pakietu.

Stadiony będą zamieszczane nadal, a właściwie robię to na bieżąco tylko chwilowo zaniedbałem upload, ponieważ chcę wydac cały pakiet stadionowy wraz z EP 2009 Final.

el_fuego
Jak mam ustawic zeby grac na tych stadionach w ML? Bo moge tylko swoj ustawic jak gram u siebie.
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(seba @ Mar 7 2009, 15:16) *
3. Jeśli gramy mecz towarzyski, to stadion Konami jest zawsze do wyboru, ale jeśli gramy jakiś tryb, np ML to gra będzie przydzielać drużynom takie stadiony jakie mają przypisane. dlatego też żeby w pełnie cieszyć się użytkowaniem Stadium Selectora, należy w edycji gry przydzielic druzynom które mają swój stadion w patchu, stadion KONAMI.
Jeżeli w trybie edycji druzyny opcja przydzielenia stadionu jest nieaktywna, należy skorzystać z jakiegos edytora, np PES_2009_Editor_v2.1, którym możemy przypisac stadion Konami wybranej przez nas druzynie.
KemoT86
CYTAT(KemoT86 @ Mar 5 2009, 13:39) *
"Jeżeli w trybie edycji druzyny opcja przydzielenia stadionu jest nieaktywna, należy skorzystać z jakiegos edytora, np PES_2009_Editor_v2.1, którym możemy przypisac stadion Konami wybranej przez nas druzynie."

Wszystkie patche mam zainstalowane prawidłowo. Pokusiłem się na testu który u góry cytuje... Otóż ustawiłem stadion dla Lecha w programie PES 2009 Editor v 2.3 i gdy chce zagrac jaki kolwiek mecz odrazu wyrzuca mnie do windowsa... wczytuje składy i koniec mojej gry.
prezes87
Ja mam podobny problem co Bartek10.
Mam plik stadiumselector.bat w głównym folderze z grą a jak próbuje zmienić stadiony to pokazuje "odmowa dostępu".

a jak uruchomię jako administrator to pokazuje że nie może znaleźć ściezki,
nie kombinowałem nic ze stadionami, wszystko zrobilem tak jak w instrukcji, stadiumselector.bat jest w C/Program Files/Konami/PES2009 razem z plikem wejściowym, img i kitserverem i dalej przy wyborze stadionu wyswietla sie ze nie moze znalezc sciezki
seba
CYTAT(pes4rulez @ Mar 21 2009, 19:54) *
Ja mam podobny problem co Bartek10.
Mam plik stadiumselector.bat w głównym folderze z grą a jak próbuje zmienić stadiony to pokazuje "odmowa dostępu".

a jak uruchomię jako administrator to pokazuje że nie może znaleźć ściezki,
nie kombinowałem nic ze stadionami, wszystko zrobilem tak jak w instrukcji, stadiumselector.bat jest w C/Program Files/Konami/PES2009 razem z plikem wejściowym, img i kitserverem i dalej przy wyborze stadionu wyswietla sie ze nie moze znalezc sciezki

Na jakim patchu grasz?
prezes87
Ekstraklasa Patch
seba
CYTAT(pes4rulez @ Mar 21 2009, 21:21) *
Ekstraklasa Patch

Instalując zgodnie z instrukacją, folder 'stadiony' powinieneś mieć w cv09.img (kitserver\img\cv09.img). Czy tak jest?
prezes87
zgadza sie

cv09.img sklada sie ze stadionow, choragiewek, siatek i kilku plikow stadiums oraz unnamed

seba
CYTAT(pes4rulez @ Mar 21 2009, 21:40) *
zgadza sie

cv09.img sklada sie ze stadionow, choragiewek, siatek i kilku plikow stadiums oraz unnamed

To wszystko w porządku. Rozumiem, że folderze 'stadiony' znajdują sie foldery z poszczególnymi stadionami?
Jeszcze dwa pytania.
1. Ile masz plików stadiums w cv09.img i jakie mają numery?
2. Czy instalowałeś jakieś stadiony przed sciągnięciem StadiumSelector?
prezes87
czy posiadanie łatki 1.20 może jakoś szkodzić stadionom?
seba
CYTAT(pes4rulez @ Mar 21 2009, 22:31) *
czy posiadanie łatki 1.20 może jakoś szkodzić stadionom?

W zadnym wypadku
prezes87
po problemie
miałem wcześniej evolution patch zainstalowany i on trochę namieszał, już działa wszystko
el_fuego
Uszkodzone sa te party 1-5 bo nie moge ich rozpakowac... dry.gif
Hushovd
Witam wszystkich,

Ściągnąłem wszystkie 5 partów i mam problem. Otóż 1 part da sie wypakować 7zipem, lecz przy reszcie (2-5) pojawia się błąd omawiany juz wczesniej: "C:\Documents and Settings\asd\Pulpit\EP 2009 Stadium Suplement by seba.7z.002. Archiwum ma niewlasciwy format lub jest uszkodzone".

Wiecie co robic abym mogl wypakowac wszystkie? (probowalem sciagnac jeden part poprzez MU w pierwszym poscie, lecz wyswietla mi sie info na MU, ze odnosnik jest zly lub plik usunieto mellow.gif)

Prosze o pomoc
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(Hushovd @ Mar 28 2009, 15:15) *
Witam wszystkich,

Ściągnąłem wszystkie 5 partów i mam problem. Otóż 1 part da sie wypakować 7zipem, lecz przy reszcie (2-5) pojawia się błąd omawiany juz wczesniej: "C:\Documents and Settings\asd\Pulpit\EP 2009 Stadium Suplement by seba.7z.002. Archiwum ma niewlasciwy format lub jest uszkodzone".

Wiecie co robic abym mogl wypakowac wszystkie? (probowalem sciagnac jeden part poprzez MU w pierwszym poscie, lecz wyswietla mi sie info na MU, ze odnosnik jest zly lub plik usunieto mellow.gif )

Prosze o pomoc

Ściągnij sobie od nowa stadiony z tematu Ekstraklasa Patch Final Update.
Hushovd
A czy moge sciagnac te stadiony nie majac "Ekstraklasa Patch"? Czy jednak literki EP do czegos zobowiazuja? ; )
seba
CYTAT(Hushovd @ Mar 30 2009, 17:54) *
A czy moge sciagnac te stadiony nie majac "Ekstraklasa Patch"? Czy jednak literki EP do czegos zobowiazuja? ; )

Mozesz.
Hushovd
Kolejny problem,

Sciagnalem (tak jak radziliscie) dwa party z MU w dziale o EP.
Bylo tam napisane ze 1 part ma 1GB, a 2 ma 829,82MB.
Lecz po sciagnieciu 1 part ma 405MB, a drugi 260MB. Oczywiscie po wypokowaniu tych plikow wyskakuje blad, ze nie mozna odczytac archiwum.
Wie ktos dlaczego sciagnelo mi sie tak malo? Albo moze tak musi byc tylko cos potem zle robie?
1922lechpoznan1922
A ja mam takie pytanie. Da sie dodawac samemu jakies stadiony i czy da sie zamieniac/uaktualniac te, ktore juz sa w patchu? Np. staion Lecha jest troche nie aktualny. Dało by rade zamienic go na stadion, ktory wykonal Linner ?

Damian1947
Witam.mam problem. Korzystam ze Stadium Selectora od jakichs 2 miesięcy i zawsze działało wszystko zgodnie z planem. Teraz nagle gdy wybralem stadion Sampdorii Genoa i chce go podmienic na inny, niestety nie moge bo ciagle pozostaje ten sam stadion Sampdorii i niby inne sie wczytuja ale gdy wlaczam mecz mam nadal ten sam stadion. Dlaczego tak sie dzieje? Prosze o pomoc. pozdrawiam.
Jachu
Odpowiedź masz na wcześniejszych stronach.
jacekz40
A czemu te stadiony mają takie piękne murawy? Czemu nie ma stadionów tak jak w poprzednich wersjach gry, gdzie widać na murawach ślad czasu, "wytarcia" pod bramkami, na środku boiska a w deszczu błoto w niektórych miejscach. Czy są dostępne takie stadiony?
nike
moge prosci foto stadionu gornika zabrze
tomaj
CYTAT(nike @ Apr 9 2009, 21:59) *
moge prosci foto stadionu gornika zabrze

Proszę bardzo:
nike
sorki zle sie wyrazilem mialem napisac screen z gry smile.gif stadionu gornika tongue.gif
jacekz40
Czy to wina stadionów? Są mecze w BL kiedy strasznie szarpie obrazem i przycina, szczególnie w sytuacjach podbramkowych. Co jest przyczyną, stadiony? Bo nie na każdym stadionie tak sie dzieje a stadiony zmieniam.
dsg123
Chciałbym poprosić o odświeżenie linków ,ponieważ wygasły ,a bardzo mi zależy na tych stadionach. sad.gif

Aha zapomniałym możecie podesłać linka na pw lub gg ( 10961890 )
Hushovd
Sciagnij stadiony z tematu o "EP Patch 2009".

Ja tez mialem ten problem, bo tu juz wygasly linki na MU.
Sola121
mam problem pobrałem party z odsiebie i nie chce mi rozpakować pisze party uszkodzonę o co chodzi?
zomek
Podrzuciłby ktoś sam plik stadium selector bo chcę w GCP Patchu mieć dużo stadionów smile.gif.
Damian1947
Czy można samemu dodawać stadiony do Stadium Selectora? wkleiłem folder z plikami stadionu Zawiszy tam gdzie reszta plików, które czyta Stadium Selector ale stadionu Zawiszy nie czyta^^ ?
gulchynsky
Można prosić o reupload? Bardzo pilna sprawa smile.gif
gulchynsky
No dzięki, tylko że torrenta to sobie każdy może znaleźć, tym bardziej takiego, który nie ściąga...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.