Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Goal Server 2009 - Play Pes 2009 Online Lan
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3
mcraczek
Co robić?

Bakel
Osoby, które są zainteresowane grą zapraszam na kanał #polevo

Najprościej skorzystać z bramki IRC:

http://issonline.pl/bramkairc/

PS Sam chętnie spróbuję.
2pac
CYTAT(mcraczek @ Jan 27 2009, 15:19) *
Co robić?

Masz patcha 1.2 i w settings.exe zakładka Online, odblokowane Auto ??

mcraczek
CYTAT(2pac @ Jan 27 2009, 15:50) *
Masz patcha 1.2 i w settings.exe zakładka Online, odblokowane Auto ??

Tak.... :/
Woo-Cash
ja tak mam mimo poprawnie przekierowanych portów, niezależnie czy auto port czy nie. pomogło dopiero hamachi. spróbuj.
Robcio
mcraczek a czy napewno dobre wpisałeś ip wpisz jeszcze raz i spróbój
rozaldinho
dobra nie wiem czy o tym już było czy nie, ale ja kiedys doszedlem do pewnego pliku.

Jeśli sie ma wersję gry 1.2 to trzeba miec najlepiej też taki plik z folderu KONAMI w documents and settings, dane aplikacji dla All users...

Plik zajmuje 170 mb gdzies. Pamietam , że było to kiedyś na forum tzn link do tego...

Jest to to, co sie ma w wersji oryginalnej jak sie wejdzie w pesie w Download...

MOŻLIWE ŻE PRZEZ TO NIEKTÓRE OSOBY MAJĄCE 1.2 patch NIE MOGĄ WEJŚĆ DO ONLINE, ROOMU lub mają inne błędy.
mils
No ja np wywaliłem ten plik i łaczę sie ze wszystkimi

CYTAT(rozaldinho @ Jan 28 2009, 23:56) *
dobra nie wiem czy o tym już było czy nie, ale ja kiedys doszedlem do pewnego pliku.

Jeśli sie ma wersję gry 1.2 to trzeba miec najlepiej też taki plik z folderu KONAMI w documents and settings, dane aplikacji dla All users...

Plik zajmuje 170 mb gdzies. Pamietam , że było to kiedyś na forum tzn link do tego...

Jest to to, co sie ma w wersji oryginalnej jak sie wejdzie w pesie w Download...

MOŻLIWE ŻE PRZEZ TO NIEKTÓRE OSOBY MAJĄCE 1.2 patch NIE MOGĄ WEJŚĆ DO ONLINE, ROOMU lub mają inne błędy.
sebacz3000
czy można zagrać we dwóch online w jednej drużynie przeciwko kompowi
rozaldinho
CYTAT(sebacz3000 @ Jan 29 2009, 21:56) *
czy można zagrać we dwóch online w jednej drużynie przeciwko kompowi

raczej tak...

podczas wybierania stron
2pac
Nie raczej tak, tylko można smile.gif Przecież rozaldinho graliśmy już tak w 2008 sleep.gif
Piter123
Kto chętny na meczyka?

Grałem przed chwilą. Lagi są, ale da się grać. Jak ktoś chętny niech pisze.
dakcts
Mi po próbie zalogowania do pokoju, ładuje się stronę i wyskakuje napis:

an error has occured....coś tam exterminated....save setings...

i wywala mnie z network do menu głównego,

miał ktoś tak????
mily93
a ja mam glupi problem bo czesto przy grze przez hamaka gdy trzeba wybrac strone gry to zatwierdzam i pisze u mie ze musze poczekac na tego drugiego a u niego tez piszee ze on zatwierdzil i musi poczekac az ja zatwierdze. Mial juz ktos takie coś?:/ jesli tak to prosze o pomoc
2pac
Miły ja miałem to z 2 osobami, ale szczerze to nie mam pojęcia co z tym ohmy.gif
kulax_1947
Takie pytanie mam , czy da się grać jakoś z kimś co ma oryginał a ja pirata? Wiecie coś, testował ktoś.... odp.

dakcts
Jak ktoś ma wersje 1.0.0, niech da znać na PW, to zagramy przez neta.
Archilus
Czy aby grać przez hamachi to trzeba mieć zew. IP?
Czy jeżeli ktoś nie może grać normalnie przez neta, będzie mógł grać w ten sposób?
nmd
Dziś wyszedł Pesmagazine PES2009 Launcher Online. Ja potem będę testował jak działa. Tu macie link do ściągnięcia: http://odsiebie.com/pokaz/1461402---2497.html

@Archilus
Hamachi jest właśnie po to stworzone aby umożliwić grę tym co nie mają zewnętrznego IP. Tworząc wirtualną sieć ty i twój kumpel będziecie się nawzajem w niej widzieli. Będziesz sobie mógł zagrać.
Archilus
Jeżeli chodzi o Hamachi to znam jego działanie wink.gif (nie bez powodu byłem modem na hamachi.pl tongue.gif)
głównie mi chodziło o to, że nawet jak przez konnektora każe mu wejść w network to nie może się połączyć z portem ble ble ble...
a z tego co wiem, jest to ogólna przyczyna braku zew IP(lub blokowanych portów, ale żadnego firewalla nie mam)
nie wiem czemu, ale Green nie działa mi, bo:
1. Jakieś dziwne znaczki i nie idzie odczytać (tylko intuicyjnie)
2. jak wcisnę 1,2 to mi wyskakuje, że urządzenie nie jest gotowe a goal servera szuka na D:\, gdzie go nie znajdzie bo E:\ mam jako 2 dysk a D:\ jako napęd DVD... da się jakoś ścieżkę zmienić?

Edit: ten PESmagazine PES2009 Launcher Online też mi nie działa, też się przyczepia do portów
dziubeek
witam. ja mam nastepujace problemy podczas prob grania:
1. nie moge sie polaczyc jako client (czekam az host zrobi pokoj i dopiero ja sie dolaczam ale i tak lipa)
2. jak gram jako host to mnie rozlacza po strzale w kierunku bramki przeciwnika
mam ktos jakies pomysly co z tym zrobic?
rafios
mi dziala przez ten pesmagazine a przez green sa klopoty z portami mimo ze mam je wszedzie odblokowane(przekierowane) :/ jak ktos ma wersje 1.0 i chetny sprobowac to piszcie wink.gif
x-treme
witam a ja taki experyment zrobilem i dziala. Mam Goal Server 2009 - Play Pes 2009 Online Lan przez ktory lacze sie jako client a przez connector 1.1 jako host .te 2 programy mam w folderze z gra i na przemian se wl jak mam byc hostem to connector 1.1 a jako client Goal Server 2009 - Play Pes 2009 Online Lan
Antinho

Witam jestem dosc poczatkujacym w tego typu polaczniach . Zrobilem wszystko jak 2pac (dzieki, bo nikt nie podziekowal) kazal. wlaczam ten pes green wciskam 2 ( kolega 1) i nie wiem ktore podac ip . moze ktos pomoze??
kristof26
CYTAT(Antinho @ Mar 4 2009, 12:43) *
Witam jestem dosc poczatkujacym w tego typu polaczniach . Zrobilem wszystko jak 2pac (dzieki, bo nikt nie podziekowal) kazal. wlaczam ten pes green wciskam 2 ( kolega 1) i nie wiem ktore podac ip . moze ktos pomoze??

Jezeli wciskasz 1 to wpisujesz swoje ip i enter,a jezeli 2 to najpierw ip hosta i enter a pozniej swojei enter.
Antinho
no jest dobrze tylko teraz wchodzimy na jeden pokoj i ja mam (server) czerwona kropke a moj kolega zielona przy sobie. to wina wersji??
2pac
Settings.exe czy Auto odznaczone, jak tak to nie wiem naprawdę co to moze być.
Gl4DI4tOR
Siema mam wersje 1.0.0 kto chce grac niech pisze na gg://11291477
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.