Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co bys poprawil w patchu ??- (staty, twarze.......)
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES 4 - Polska Liga
Stron: 1, 2, 3, 4
T-Mac
wpisujcie tu jakich poprawek dokonalibyscie w patchu
odrazu pisze jezeli chodzi o staty to piszemy np. Saganowski power shot 80 na 99 tongue.gif
a jezeli chodzi o twarze to zamieszczamy fotke pilkarza, bo jak widze w drugim temacie jeden kibic lecha zalil sie ze sa slabe ryje jego ulubionej druzyny, sa niektore slabe bo nie ma dobrych fotek ;(
jesli jeszcze cos wam nie pasuje piszcie my to przemyslimy i poprawimy
baski18
Korekty w skaldzie Lecha(moje korekty):

- Piatek - ok
- Wòjcik - ok
- Telichowski:
- wieksza szybkosc z 71 na 78 przynajmniej,
- shot tech. z 63 na 71 przynajmniej,
- Kuś - nie mam pojecia nie widzialem go w akcji smile.gif
- Lasocki:
- atak z 53 na 67 przynajmniej,
- Świerczewski:
- Defensywa z 69 na 76 przynajmniej,
- Wachowicz:
- Atak z 69 na 75 przynajmniej,
- Balance z 68 na 74 przynajmniej.
- Dribble Acc. z 71 na 78 przynajmniej,
- Podania (wszystkie gorne czy dolne, szybkosc czy celnosc) z 64 na 76,
- Power z 73 na 88 przynajmniej!!,
- Shot tech. z 67 na 75 przynajmniej,
- Sasin:
- Podania (wszystkie gorne czy dolne, szybkosc czy celnosc) z 64 na 77,
- Condition z 3 na 6 przynajmniej,
- Scherfchen - ok smile.gif
- Reiss:
- FK acc. z 78 na 85 przynajmniej,
- Curling z 74 na 83 przynajmniej,
- Nawrocik:
- Atak z 74 na 80 przynajmniej,
- Balacne z 76 na 84 przynajmniej,
- Agility z 79 na 86 przynajmniej,
- Kotorowski - nie widzialm go w akcji smile.gif
- Mowlik - ok smile.gif
- Favano - nie widzialem go w akcji smile.gif
- Jakubowski:
- Podania (wszystkie gorne czy dolne, szybkosc czy celnosc) z 69 na 83,
- Mir. Golinski - widzialem jak gra ale tylko kilka minut brak oceny smile.gif
- Paulewicz - nie widzialem go w akcji smile.gif
- Topolski:
- Defence z 64 na 73 przynajmniej,
- Podania (wszystkie gorne czy dolne, szybkosc czy celnosc) z 62 na 71,
- Wilk - nie widzialem go w akcji smile.gif
- Bugała - ok smile.gif
- Gajtkowski:
- Stamina z 69 na 76 przynajmniej,
- Response z 62 na 70 przynajmniej,
- Zakrzewski - ok smile.gif
- Marciniak - nie widzalem go w akcji smile.gif
- Janicki - nie widzialem go w akcji
- Savaneh ( Ibo ) - nie widzialem go w akcji smile.gif
------------------------------------------------------------------------------------

Tam gdzie mam podania napisalem najmniejsza ilosc punktow w tych 4 mozliwosciach, np. jest Pass acc 68 pass pow. 62 to podaje 62 a 68 nie wypisuj .. i zeby wszystkei dac np. na 74. Zdjecia Lechitòw postaram sie znalesc jeszcze lepsze niz kiedys.

Pozdro
kemot
baski: wszystkie statsy podwyzszyc, tylko mi napisz czemu macie takie "wysokie" miejsce w tabeli? :|
baski18
Tu chodzi o indywidulane umiejetnosci zawodnikow ... miejsce w tabeli przedstawia zgranie zespolu ... chociaz indywidualne umiejetnosci tez sie na to przekladaja ... Jednak duzo znaczy zgranie sie zespolu tak jak np. bylo poprzedniej wiosny w Lechu ...
T-Mac
co do lecha to paru stat napewno nie uwzglednimy smile.gif
bo to by byla przesada
thx za pomoc smile.gif
Anonymous
Fajnie by było jakbyście zrobili jeszcze trzecie stroje niektòrych drużyn, np. Gòrnika Łęczna pomarańczowe.
baski18
T-Mac spoko smile.gif najwazniejsze, aby Wachowicz byl taki jaki jest na prawde a nie slabszy niz w rzeczywistosci(taki jest w patchu) jednak mozliwe ze staty sa troche zawyzone smile.gif jestem kibicem Lecha i mozliwe ze nie ktore staty sa nie obiektywne biggrin.gif
Anonymous
Ja tylko zauważylem że Zakrzewski zamiast miec na koszulce Zaki to ma zakrzewski
T-Mac
Ja tylko zauważylem że Zakrzewski zamiast miec na koszulce Zaki to ma zakrzewski

wiem wiem ustawialem ZAKI ale jak ma nazwisko Zakrzewski to sie ciagle zmienialo na koszulce na zakrzewski jakos dziwnie
moze w grze zalapie to, bo w edytorze sie zmienialo
Anonymous
Witam,
do jakich drużyn zostały dodane AUDIO grałem narazie AC MILAN'em i WISEŁK
T-Mac
nie kazdej druzynie mozna wgrac dzwiek wiec nie ma co sie dziwic
Czarny
Maxi Lopez ma acceleration=8 ;D
chyba powinno byc 80? ;D
na jutro opisze zmiany w klubie ZAGŁ
Bush
a jezeli chodzi o twarze to zamieszczamy fotke pilkarza, bo jak widze w drugim temacie jeden kibic lecha zalil sie ze sa slabe ryje jego ulubionej druzyny, sa niektore slabe bo nie ma dobrych fotek ;(  
jesli jeszcze cos wam nie pasuje piszcie my to przemyslimy i poprawimy

Nie żalił się, tylko obiektywnie oceniał smile.gif Rozumiem, że możecie nie mieć odpowiednich fotek, sam probowałem znaleźć jakieś porządne, ale jak na razie bezkutecznie. Jeszcze trochę poszukam.
Co do statòw to za dużo jeszcze nie grałem, ale postaram się coś napisać.
Zacznę od tego, że ustawienie Lecha nie jest w pełni zgodne z rzeczywistością. Nie wiem, czy Wy ustawialiście taktykę i pozycję, ale na wszelki wypadek napiszę smile.gif Zauważyłem 2 drobne pomyłki. Obecnie na prawym skrzydle gra Sasin, ktòry jest nominalnie właśnie prawonożny (prawdą jest, że najczęściej gra po lewej stronie, gdyż tak grał zawsze z konieczności w Śląsku i zostało przyzwyczajenie do tej właśnie strony, ale kiedy na lewej stronie jest "Wachu" może on z powodzeniem grać na drugiej flance), natomiast Wachowicz gra tylko i wyłącznie na lewym skrzydle, gdyż jest on zawodnikiem wyłącznie lewonożnym. Drugą małą pomyłką jest ustawienie Scherfchena na pozycji ofensywnego pomocnika. Lech gra dwoma defensywnymi pomocnikami, a jeśli już ktoś z dwòjki środkowych zawodnikòw gra bardziej ofensywnie to jest na pewno Świerczewski.
Baski ewidentnie trochę przesadził z umiejętnościami Lechitòw, ale jeśli weźmiemy pod uwagę Lecha z wiosny poprzedniego sezonu to ma on rację smile.gif Zawodnicy mają duże możliwości, jednak nie potrafią ich pokazać na boisku.
Kròciutko moje uwagi o piłkarzach:
Piątek w miarę ok, chociaż nie wiem czy trochę nie za dobry wink.gif (patrząc na ostatni mecz z Pogonią wink.gif)
Środkowki obrońcy (Wòjcik, Telichowski, Mowlik) - też dobrze, ich największym mankamentem jest słaba szybkość i zauważyłem, że dostało to przez Was dostrzeżone, chociaż gdbyście jeszcze o kilka "punktòw" im parametry szybkościowe spuścili to nic by się nie stało smile.gif (szczegòlnie tyczy się to "Wuja" i "Mowlaja")
Boczni obrońcy też dobrze zrobieni. Jedynie bym powiększył jeszcze Topolskiemu agresję, moim zdaniem jest on agrasewny tak na 85 smile.gif. Za to Lasockiemu zmieńcie injury na B.
Defensywni pomocnicy. Świerczewskiemu powinniście podnieść defence, na pewno jest on lepszy w obronie niż w ataku. Patrząc na jego występy w tej rundzie, wypadałoby podnieść mu o kilka stopni zaròwno celność jak i dokładność dalekich podań.
Taraz trochę o innym środkowym pomocniku, ktòry jest jednak w przeciwieństwie do "Świra" i "Szeryfa" ofensywnie usbosobiony. To co mi się rzuciło w oczy po jego pierwszych występach w Lechu, Bugała jest jakiś taki ślamazarny, anemiczny, nie wiem jak to nazwać :/. Do tego jest dosyć wolny, top speed możecie mu spuścić tak na 71-72. Ròwnież drybling bym mu osłabił, o jakieś 4 punkty.
Teraz skrzydłowi. Zacznę od najbardziej niedocenionego przez Was Wachowicza smile.gif Należało by przede wszystkim podwyższyć mu drybling (zaròwno sp. i acc.) tak do 82 oraz wszystko co jest związane ze strzałem. Dałbym: shot acc. 75, power 85 (albo nawet więcej, patardę ma niesamowitą), shot tech. 77, FK acc. 78, curling 78. Ogòlnie technike też byście mogli mu podnieść do około 80. Defence powinno byc słabsze, ja bym dał 54, a atak 74, albo nawet więcej smile.gif Jakby był za dobry, to możecie mu obniżyć agresję, nie zauważyłem, żeby był zbytnio agresywny smile.gif Chcę tylko zaznaczyć, że moja ocena tego zawodnika jest na podstawie spotkań jakie widziałem w tej rundzie (dokładnie 3 mecze + 39 minut smile.gif). Jeśli chodzi o Sasina, polepszył bym mu drybling, a za to spuścił balance.
Cięzko coś powiedzieć o napastnikach. Tak jak już wcześniej napisałem, Reissowi możecie podnieść o ok. 4 wszystkie parametry "strzałowe". Co do Nawrocika injury powinnien mieć C. Rezerwowego "Ibo" Savaneha widziałem w akcji tylko kilkanaście minut, za to wiem z opowiadań trenera, że jego atutem jest szybkość, drybling i technika, gorzej u niego z siłą fizyczną. Marciniak to ponoć duży talent, ma zadatki na przyszłego rozgrywającego (bardzo dobre podania, technika itp.), za to jest bardzo słaby fizycznie.
Reszta może zostać tak jak jest, jak jeszcze coś zauważę to napiszę. Nie chciałem pisać, żebyście za bardzo podnosili niektòrym umiejętności, bo wtedy Lech rzeczywiście byłby za mocny. Jedynie uważam, że mocno możecie podrasować Wachowicza, bardzo mi się spodobał w tych pierwszych meczach; ma duży potencjał i do tego już duże umiejętności.

Pozdrawiam
Anonymous
ja troszkę z innej beczki, nie ściągam patcha bo nie ma żadnej drużynki ktòrą mògłbym grać, dlatego pytam czy wyjdzie update z II ligą biggrin.gif??
StraY
Chciałem pisać o Wachowiczu ale widzę, że nie trzeba tongue.gif Na wszelki wypadek wink.gif - zdecydowaine polepszyć gnoja tongue.gif
Rząsa - chyba przesadziliście troche z jego defensywą, z tyłu całkowicie się gubi, ja bym mu zabrał z 8pkt z obrony i dał na atak
Bugała - najlepszy rozgrywający w Lechu wg patcha wink.gif troche niżej wszystko co z podaniami i techniką związane - z 5 oczek
Reksio wolne bije zdecydowanie lepiej - na 80 kręcenie i celność
T-Mac
zrobilem Kusia od nowa i Piechniaka smile.gif
user posted image
user posted image
Anonymous
Wielkie dzieki za info o wachowiczu, dla mnie to byla przedsezonowa zagadka - staty i pozycje w patchu ma z football managera 2005. W extraklasie do tego sezonu nie zagral, a byly plotki, ze ma na tyle duze umiejetnosci, ze bez problemu wywalczy miejsce w podstawowej jedenastce , nie zaufalem im ;p
gutted
nosz do ch...... co z tym logowaniem ;p
Czarny
nosz do ch...... co z tym logowaniem ;p

Dajcie sobie wkoncu zeby was logowalo przy kazdej wizycie!!!
co 2 post to jakis anonymus a potem sprostowanie ze to ja ;D
to tylko zasmieca nasze zajebistyczne forum 8)
Co wkoncu z tym Maxi Lopezem?? czy ktos to wogole zauwazyl??
Acceleration 8 ;D Ile powinien miec?? ;D
T-Mac
rzeczywiscie tam powinno byc 78
w update 1.2 bedzie poprawione
Czarny
nooo... ;D A co myslisz o sedziach T-Mac??? szczegoly tutaj http://board.issonline.pl/viewtopic.php?t=1366
Dacie rade w update 1.2 wypuscic sedziow???
baski18
Błedy w wieku .. szczegolnie duzo to zmienia w ML ... a oto screen smile.gif

user posted image

Oczywiscie ja tylko skaldam uwagi co do Lecha smile.gif

Pozdro
T-Mac
chyba cos namieszales smile.gif
bo to akurat jest dobrze ustawione w patchu
user posted image
baski18
No juz wiek jest ok... dzieki T-Mac za pomoc ... smile.gif aha .. niedlugo wrzuce tu foty ktore nadaja sie na facjaty, niestety mozliwe ze jakosc tych fot bedzie slaba ale beda one bardzo duze. Chociaz moze jakosc tez bedzie dobra smile.gif

Pozdro
T-Mac
baski18 lepiej zeby bylo dobrej jakosci zreszta zobaczymy co tam masz smile.gif
pomecze sie jak z innymi i bedzie git
Anonymous
ja zaglądałem w statsy innych drużyn niz polskie (z update 1.1):
-Puyol Body Balance 59 laugh.gif
-Gravesen za słaby to obecnie jeden z lepszych Realowcòw Long Pass na 72 laugh.gif laugh.gif
-Zidane i Figo za dobrzy - podania, rzuty wolne
-Ronaldinho Free Kick 95 - no sorry ale ja nie pamiętam kiedy on ostatnio strzelił z wolnego (napewno nie w tym sezonie)
-Eto'o za słaby strzał - Power 69 Shot Technique 67 laugh.gif (obejrzyjcie skròt mecz z Betisem i bombę w poprzeczkę w jego wykonaniu)
-Cannavaro Jump na 87, nie zgadzam się on ma najlepszy wyskok z obrońcòw co najmniej 95
-Juninho free kick na 90 laugh.gif więcej!!!
Jocker
Z "gosciem" zgadzam sie tylko z Juninho,Eto'o i Grawesenie :wink: A reszta to uważam że przesadziłes ;D
T-Mac
no pisac pisac wszystko sie przemysli smile.gif
baski18
Prawde mowiac myslalem ze beda to lepsze zdjecia... troche dziwnie wyszly .. i prawie wszyscy zawodnicy maja przymrozone oczy :/ Myslalem ze wyjdzie z tego cos lepszego .. ale moze T-Mac jednak "cos" z tego wykombinuje....

Lasocki(mala fotka):
[img]http://img30.exs.cx/img30/6604/lasocki10ce.th.jpg[/img]

Lasocki(duza fotka):
[img]http://img30.exs.cx/img30/69/lasocki26ta.th.jpg[/img]

Piątek(duza fotka):
[img]http://img30.exs.cx/img30/5192/piatek16yf.th.jpg[/img]

Piątek(mala fotka):
[img]http://img30.exs.cx/img30/5708/piatek20nx.th.jpg[/img]

Reiss(duza fotka):
[img]http://img30.exs.cx/img30/8890/reiss13zd.th.jpg[/img]

Reiss(mala fotka):
[img]http://img30.exs.cx/img30/3051/reiss26oa.th.jpg[/img]

Zaki1(duza fotka):
[img]http://img30.exs.cx/img30/8646/zaki12ff.th.jpg[/img]

Zaki1(mala fotka):
[img]http://img30.exs.cx/img30/1281/zaki24zt.th.jpg[/img]

Zaki2("duza" fotka):
[img]http://img30.exs.cx/img30/1910/zaki115ej.th.jpg[/img]

Zaki2(mala fotka):
[img]http://img30.exs.cx/img30/5453/zaki224ga.th.jpg[/img]

Ciekawe jak to skomentuje T-Mac biggrin.gif

Pozdro
Edek
ja zaglądałem w statsy innych drużyn niz polskie (z update 1.1):
-Puyol Body Balance 59  :lol:  
-Gravesen za słaby to obecnie jeden z lepszych Realowcòw Long Pass na 72 laugh.gif  :lol:  
-Zidane i Figo za dobrzy - podania, rzuty wolne
-Ronaldinho Free Kick 95 - no sorry ale ja nie pamiętam kiedy on ostatnio strzelił z wolnego (napewno nie w tym sezonie)
-Eto'o za słaby strzał - Power 69 Shot Technique 67 laugh.gif (obejrzyjcie skròt mecz z Betisem i bombę w poprzeczkę w jego wykonaniu)
-Cannavaro Jump na 87, nie zgadzam się on ma najlepszy wyskok z obrońcòw co najmniej 95
-Juninho free kick na 90 laugh.gif więcej!!!

to byłem ja, i z balancem Puyola to naprawde są jaja, i jeszcze kolejne uwagi:
-Nedved w reprezentacji Czech, Vieri, Del Piero, Inzaghi we Włoszech to juz nieaktualne...
-Fabregas - słabiutki sad.gif Drogba też
-Essien - też słabiutki
-Dida response z 99 na 60 :shock: :shock: :shock:
-AZ Alkmaar chyba nic niepodpakowane
-a gdzie Bykowski w Panathinaikosie?
-"Olumpiacos"
-Xabi Alonso wszystkie podania na conajmniej 90 - jeden z najlepszych "podających" na świecie
StraY
JUVENTUS
też ich lubię wink.gif
Buffon:
- Response na 99
- Agility na 90
- Drybling... wg was lepiej się kiwa niż 3/4 Polakòw wink.gif
- Short Pass 10 w dòł ( w końcu to tylko bramkarz )
- Long Pass Acc. na 80, bo ładnie piłe wybija
- rzuty wolne podobnie jak drybling tongue.gif
- technika to samo tongue.gif

Zebina:
- Za szybki

Thuram:
- France 98 było dawno i nieprawda więc troche potnijcie mu te nogi:P
- Response troche mniej, widzieliście co on robił przez ostatni rok?
- Shot Siłer ;p z 20 więcej, kopnąć to jednak potrafi
- Reaction wyrzućcie mu

Cannavaro:
- Jumpuje lepiej niż 87, 95 byłoby miło

Zambrotta:
tego pana t o wy kochacie tongue.gif
-offence o 15 więcej
-podania lekko w dòł
- zajebista twarz ! wink.gif
- 1-touch pass yyyy nie ;p

Blasi:
LOL tongue.gif
-B. Balans w dòł o 5-7
-Defence w dòł o 10

Kapo:
-wsio o 6 oczek mniej

R. Olivera:
-gorszy drybling
-gorsze podania

Zlatan:
-B.Balance o 10 w gòre
-technika strzału o 14 więcej
- Agresja o 20 oczek up
- lewa noga 3/5

Trezeguet:
- Szot tehnik na 90

MILAN

Dida:
- Defence o 10 więcej
- Respons o 17,6 wink.gif więcej
- Agility na 87
-Shoot Pow. na 60
- Technike z 10 mniej
- Play stability na 5-6

Stam:
- Drybling acc. na 76

Nesta:
- Dribble to i to o 6 mniej
- play stability na 6

Cafu:

- 10 z defence na offence

Maldini:
(mu bym dał same 100 tongue.gif )
- Play Stability 7
- D-line Ctrl on wink.gif

Seedorf:
- facjata 1 klasa
- Shoot tech. na 86

Rui Costa:
- passing na 92/86 i dać mu ptaszka na podaniach

PSV

Park Ji-Sung:
- Lepszy drybling o 6-8
- to samo z techinką

Beasley:
- wyjąć motorek z dupy biggrin.gif

Hasselink:
- Shoot tech. na 85-88
- Agression na 72

W Youth Pl. znalazłem:
Ziani 32 lata
Wooter 28
Wilcox 33
Ward 30
Vitakic 27
Vignaroli 28
Valesco 27
Tiatto 30
Thurk 28
Snowcroft 29
Skela 28
Posse 29
itd. wink.gif a imho powinni tam być tylko młodzi zawodnicy, chociaż mogę się mylić, bo sa drużyny z youth w nazwie grające jako rezerwy więc może tu też tak jest zrobione tongue.gif
Anonymous
nie można ściągnąć torrenta dochodzi tylko do 99,9% brakuje 512kb?
O co chodzi?
Czarny
Chlopaki a wydajac ten Pacz z polska ligo nie ruszliscie pilkarzy z innych lig??? z wyjatkiem nowych transferow??? to bazuje na bazie Wolfa3.0???
Moim zdaniem powinnismy sie zajac udoskanalaniem polskich druzyn i ich statsow ( dielic sie wrazeniami i zmieniac polskie kluby ) a nie wszystkie... Z innych niech kazdy robi po swojemu bo zamieszanie bedzie jak kazdy bedzie opisywal wszystko
elo
Regz
Buffon:
- Short Pass 10 w dòł ( w końcu to tylko bramkarz )
:arrow: No i co z tego że bramkarz, jeśli potrafi dobrze i pewnie zagrać

- rzuty wolne podobnie jak drybling tongue.gif
:arrow: to chyba jakaś pomyłka

-  technika to samo tongue.gif
:arrow: Jeśli 71 to za dużo jak na jednego z najlepszych bramkarzy światy, no to sam nie wiem :roll:

Lampard:
-W.foot- oba na "7"
-Response i Long pass'y też powinny byc troche wyższe

Cech
-Response na 91
-Jump- "99" to lekka przesada....tak z 10 mniej powinno być

Drogba
-Body Balance- tak z 11 więcej- umie się przepchaćwink.gif
-dodać "Reaction" w Special Ability

Van Nistelrooy
-Response na maxa! także Balanse troche za mały
-Sht Power:52 :shock: Toż to gorzej niż Valderrama w ISS'98 smile.gif

Moim zdaniem powinnismy sie zajac udoskanalaniem polskich druzyn i ich statsow a nie wszystkie

Wg mnie, jesli zapowiada się że będzie to ostani OF, to lepiej chyba będzie dopracować go w całości, bo jak widać jest troche tych niedociągnięć (chodzi mi tylko o staty)
Bush

Trezeguet:
- Szot tehnik na 90

Temu pajacowi to zrobcie technikę strzału, celność i wszystko co jest związane ze zdobywaniem goli na 0 (zero) !! Przez tego łocha i jego ziomkòw z Francji nie wszedł mi niedawno kupon i jakoś nie mogę mu tego zapomnieć (chyba nigdy nie zapomnę) :evil:

A co do fotek, to zajebista jest ta druga wersja Zakrzewskiego smile.gif Ciekawe ile on ma tam lat smile.gif Wygląda jakby grał jeszcze w juniorach biggrin.gif
A tak całkiem serio, to wydaje mi się, że nie są złe te zdjęcia. Mam nadzieję, że T-Mac coś z nich wykombinuje smile.gif

P.S. Kuś teraz już lepiej wygląda, brawo smile.gif

EDIT:
Trochę o reprezie:
Bąk ogòlnie trochę słabo się prezentuje (nie wiem czy Kłos jest lepszy od niego...), chociaz nie wiem co moglibyście mu podwyższyć... Na pewno injury powinnien mieć B, albo nawet C - niestety bardzo kontuzjogenny jest sad.gif
Kałużny - long pass acc. 80? Nie przypominam sobie żadnych jego celnych dalekich piłek - z 6-8 oczek w dòł, tak do 74-72.
Frankowski - shot tech. chyba powinno być wyższe, sugeruje dać 85.
Odnoszę wrażenie, ża Mila i Saganowski są trochę przepakowani, ale to tylko moje zdanie smile.gif

To tyle smile.gif

Pozdrawiam
T-Mac
Baza podstawowa patcha jest patch WOLFA 2005 wiec i jego option file
druzyn zagranicznych az tak nie ruszalismy tylko tak na szybkiego co mi sie rzucalo w oczy
wiec dlatego tam tyle bledow ale piscie napewno sie wszystko uwzgledni ( no nie wszystko :twisted: )

baski18
wlasnie takich fotek nie lubie biggrin.gif ale zobaczymy co wyjdzie

EDIT

wlasnie przed chwila skonczylem J.Rzezniczaka
bo tego co dalismy w patchu byl gorzej niz fatalny (przepraszamy biggrin.gif )
[img]http://img96.exs.cx/img96/4668/rzezniczak7yn.jpg[/img]
pasiak KRK
moje pierwsze spostrzezenie co do cracovi, to skrzynski ma wyzsze staty jesli chodzi o wolne (walil w tamtym roku brame za brama w okna :]) proponuje Free kick acc. z 81 na 87 a curling z 78 na 85 jesli chodzi o marka bastera to ma on za maly wskaznik L.Pass Acc proponuje z 70 na 76 i L.Pass Speed tez tak na 76 Baran ma lepszy balance powinien miec tak z 76 :] reszta w miare dobra. Co do twarzy to poszukam lepszych zdjec bo jak dla mnie to tylko twarz cabaja wegrzyna i bojarskiego jest ok giza jakis dziwny razem z bania
Anonymous
ja bym jeszcze polepszył statsy wszystkim zawodnikom Wisły Krakòw :wink: nie dlatego, że mieszkam w krakowie itd... mieszkam na dolnym śląsku laugh.gif ale grając w ligę aż płakać mi się chciało, że Wisełka jest na 8 miejscu i ma pare porażek z rzędu z zespołami spadkowymi jak GKS Katowice, Odra, Łęczna ... Legia jest bardzo dobra i taka sama powinna być wisła :wink: umnie Legia prowadzi z dorobkiem 34 pkt, 2 miejsce mam ja Gòrnikiem Zabrze 30 pkt, 3 - Amica a 4 - Lech :wink: wszystko gra tylko wisełka troszke za słabo gra i może jeszcze Groclin :wink:
Anonymous
Witam ! Ja ze swojej strony podam zastrzezenia co do wykonania Legii ;D :

Kielbowicz - twarz fatalna, kolor wlosow za jasny, oczy ma jak jakis japoniec ( :wink: ), a co do statsow proponuje takie (sam zmienilem wiec nie pamietam jak bylo w orginalnym pliku): Shot acc: 87, shot power: 83, shot tech: 86, fk acc: 89, curling: 90 (wkoncu kiedys byl nazywany "Polskim Beckhamem"), attack: 80 (wkoncu od niedawna gra na obronie, a przez reszte kariery ciagle pomoc)

Choto: Zdecydowanie za niskie statsy obrony; obok Zielinskiego byl pewnym punktem obrony; a podatnosc na kontuzje maxymalna (ma chlopak pecha), proponuje takie statsy: defence: 87, stamina 82, header 89 (dzieki pojedynkom glowkowym trafil do polskiej ligi), twarz jest w miare poprawna

Jozwiak: Twarz jest ok, ale statsy to ma jednak za wysokie (jeden z slabszych punktow Legii), Rzezniczak i Choto sa zdecydowanie od niego lepsi

Djokovic: o nim nic nie moge powiedziec, bo zagral dopiero jeden mecz

Surma: twarz fatalna, za wysokie shot power i acc (on w zasadzie nie strzela), reszta mniej wiecej sie zgadza

Smolinski: twarz gorzej niz tragedia ! Kolor wlosow, ksztalt glowy, oczy, styl wlosow, poprostu wszystko jest inne niz w rzeczywistosci. A statsy, rowniez fatalne, ja proponuje takie: attack: 75 (troche przesadziliscie dajac 67, przeciez on gra tylko w okolicy pola karnego), balance: 73, top speed 85, Dribble acc: 84, Dribble sp: 83, shot acc; 80, power: 94 (on ma duzo silniejsze uderzenie niz Wlodarczyk), shot tech: 78, reszta z grobsza dobrze

Vukovic: twarz zle wykonana, on ma raczej spokojny wyraz twarzy, a tu wyglada jak kryminalista, co do statsow to duzo zanizone wszelkiego rodzaju podania (on slynie z dlugich prostopadlych podan), a shot jest zawyzony (on nie strzela bramek nogą)

Karwan: twarz jest mierna (za bardzo "kartoflany" nos ma ;p), statsy bym podwyzszyl w header i pass

Wlodarczyk: twarz wykonana fatalnie (zgadza sie jedynie kolor wlosow), statsy z grubsza dobrze.

Saganowski: twarz miernie wykonana (w zasadzie zgadza sie tylko styl uczesania i broda), statsy z grubsza dobrze chociaz dodalbym do agresji, i pojedynkow glowkowych.

Ocena moja nie jest mam nadzieje stronnicza - staralem sie w jak najwyzszym stopniu odwzorowac rzeczywistosc, a nie to jak bym chcial zeby bylo wink.gif

Zdjecia twarzy pilkarzy do ktorych ma zastrzezenia postaram sie przeslac jak najszybciej smile.gif

Teraz mam pytanie co do dzwiekow: czy dla Legii mozna dodac "inwidualne" przyspiewki. Jesli tak to moge kilka przeslac w dobrej jakosci. Mialem tez pasujace dla wszystkich druzyn, ale musze poszukac.
Naimad
Gdyby ktos byl zainteresowany - jestem tu nowy, a koment wyzej napisalem ja 8)
Bushmen
jak dla mnie wszysko git i nawet bardziej niz git biggrin.gif hehe Ale mam pytanie mozna jakos tak zrobic zeby utwor w menu lecial inny (tak zeby program losowo odwatarzal ze np raz Niemen raz Lona a raz 52 debiec) :?:
Naimad
Podajcie mail na ktory moge wyslac foty i dzwieki (powiedzcie rowniez czy mozna dla Legii dac inwidualne; znalazlem juz rowniez uniwersalne)
T-Mac
ja bym jeszcze polepszył statsy wszystkim zawodnikom Wisły Krakòw :wink:  nie dlatego, że mieszkam w krakowie itd... mieszkam na dolnym śląsku laugh.gif  ale grając w ligę aż płakać mi się chciało, że Wisełka jest na 8 miejscu i ma pare porażek z rzędu z zespołami spadkowymi jak GKS Katowice, Odra, Łęczna ... Legia jest bardzo dobra i taka sama powinna być wisła :wink:  umnie Legia prowadzi z dorobkiem 34 pkt, 2 miejsce mam ja Gòrnikiem Zabrze 30 pkt, 3 - Amica a 4 - Lech :wink:  wszystko gra tylko wisełka troszke za słabo gra i może jeszcze Groclin :wink:

heheh
ja tez gram lige i po 13 kolejkach to Wisla Krakow prowadzi zdecydowanie
za nia Legia, 3 Groclin ja na 4 Polonia a za mna Amica

Podajcie mail na ktory moge wyslac foty i dzwieki (powiedzcie rowniez czy mozna dla Legii dac inwidualne; znalazlem juz rowniez uniwersalne)

wklej na forum foty lub napisz do mnie na gg 2174966

EDIT

foty otrzymane od Naimad nie nadaja sie sad.gif

sam kombinuje z tych co mam
nowu Surma
[img]http://img84.exs.cx/img84/6498/surma8bc.jpg[/img]
korzen
Witam ! Ja ze swojej strony podam zastrzezenia co do wykonania Legii  ;D :

Kielbowicz - twarz fatalna, kolor wlosow za jasny, oczy ma jak jakis japoniec ( :wink: ), a co do statsow proponuje takie (sam zmienilem wiec nie pamietam jak bylo w orginalnym pliku): Shot acc: 87, shot power: 83, shot tech: 86, fk acc: 89, curling: 90 (wkoncu kiedys byl nazywany \"Polskim Beckhamem\"), attack: 80 (wkoncu od niedawna gra na obronie, a przez reszte kariery ciagle pomoc)

Choto: Zdecydowanie za niskie statsy obrony; obok Zielinskiego byl pewnym punktem obrony; a podatnosc na kontuzje maxymalna (ma chlopak pecha), proponuje takie statsy: defence: 87, stamina 82, header 89  (dzieki pojedynkom glowkowym trafil do polskiej ligi), twarz jest w miare poprawna

Jozwiak: Twarz jest ok, ale statsy to ma jednak za wysokie (jeden z slabszych punktow Legii), Rzezniczak i Choto sa zdecydowanie od niego lepsi

Djokovic: o nim nic nie moge powiedziec, bo zagral dopiero jeden mecz

Surma: twarz fatalna, za wysokie shot power i acc (on w zasadzie nie strzela), reszta mniej wiecej sie zgadza

Smolinski: twarz gorzej niz tragedia ! Kolor wlosow, ksztalt glowy, oczy, styl wlosow, poprostu wszystko jest inne niz w rzeczywistosci. A statsy, rowniez fatalne, ja proponuje takie: attack: 75 (troche przesadziliscie dajac 67, przeciez on gra tylko w okolicy pola karnego), balance: 73, top speed 85, Dribble acc: 84, Dribble sp: 83, shot acc; 80, power: 94 (on ma duzo silniejsze uderzenie niz Wlodarczyk), shot tech: 78, reszta z grobsza dobrze

Vukovic: twarz zle wykonana, on ma raczej spokojny wyraz twarzy, a tu wyglada jak kryminalista, co do statsow to duzo zanizone wszelkiego rodzaju podania (on slynie z dlugich prostopadlych podan), a shot jest zawyzony (on nie strzela bramek nogą)

Karwan: twarz jest mierna (za bardzo \"kartoflany\" nos ma ;p), statsy bym podwyzszyl w header i pass

Wlodarczyk: twarz wykonana fatalnie (zgadza sie jedynie kolor wlosow), statsy z grubsza dobrze.

Saganowski: twarz miernie wykonana (w zasadzie zgadza sie tylko styl uczesania i broda), statsy z grubsza dobrze chociaz dodalbym do agresji, i pojedynkow glowkowych.

Ocena moja nie jest mam nadzieje stronnicza - staralem sie w jak najwyzszym stopniu odwzorowac rzeczywistosc, a nie to jak bym chcial zeby bylo wink.gif

Zdjecia twarzy pilkarzy do ktorych ma zastrzezenia postaram sie przeslac jak najszybciej smile.gif

Teraz mam pytanie co do dzwiekow: czy dla Legii mozna dodac \"inwidualne\" przyspiewki. Jesli tak to moge kilka przeslac w dobrej jakosci. Mialem tez pasujace dla wszystkich druzyn, ale musze poszukac.

Wdg mnie w Legii do poprwienia są :
TWARZE :
Sagan , Włodar , Smoła , Karwan (jemu tylko podniesc wszystko do gory ...w grze ma czolo jak lotnisko ) ....PS . Sagan Włodar Smoła ...tycj to trzeba jeszcze raz zrobic. Są bardzo ważnymi indywidualnosciami Legii. Mozma jeszcze zrobic Jarze. S

SOORKI ZA BŁ
Anonymous
T-Mac gram od nowa w ligę tym razem najsłabszym zdecydowanie GKS-em Katowice ale nie w tym rzecz laugh.gif po 4 kolejkach Wisła Krakòw zajmuje 13 miejsce w tabeli z dorobkiem 2 pkt :shock: hmmm dziwne, że u ciebie prowadzi :roll: ale nie wydaje mi się, żebym źle coś zrobił a przy rozpakowaniu partòw nie było żadnego błędu więc... chyba jest wszystko wporządku tylko poprostu Wisełka ma pecha laugh.gif p.s. zajebczyście trudno gra się GKS-em :wink:
Szeryf
Teraz będzie o Pogoni smile.gif
1] Matlak na lewą pomoc (zmiany w statach top speed-79, attack-77, stamina- 84, acceleration-76, dribble speed-73), dodać side w umiejętnościach
2] Każmierczak dodać CMF i wywalić FW,WF; dodać sliding w umiejętnościach
3] Magdoń w miejsce Matlaka
4] Łabędzki dodać CMF
5] Trałka twarz do wymiany
6] Batata dodać CMF
7] Milar (zmiany w statach dribble speed-84, curling-76, agression-62), dodać dribbling w umiejętnościach)
8] Bugaj (zmiany w statach attack-82, defence-56, top speed-82, teamwork 77, condition-7, injury-A)
To na razie jak coś się urodzi w mej głowie nowego to od razu dam znać.
matias
Krotko..WIsla powinna miec znacznie lepsze statsy, znacznie odbiegające od reszty "Ideii" :wink: , nie ze jestem fanem Wisly ale tak powinno byc ;D
T-Mac
co do wisly to wy jestescie slepi ??
porownaj sobie Wisle z Legia czy groclinem i co nie odbiega od reszty ??
litosci chyba nie zrobimy z Wisly milanu
Hawok
co do wisly to wy jestescie slepi ??  
porownaj sobie Wisle z Legia czy groclinem i co nie odbiega od reszty ??  
litosci chyba nie zrobimy z Wisly milanu

no nie bo milan jest słaby laugh.gif laugh.gif laugh.gif
T-Mac
nowy Bania
user posted image
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.