Frankowski:
Tomasson:
Owen:
Hej przeciez nie zrobimy z Polakow cyborgow, te staty, ktore maja sa w miare realne. Jesli podpakujemy ich jeszcze to bedzie juz paranoja;p
pozdro
| QUOTE |
| (...) |
| QUOTE |
| (...) |
| QUOTE |
| j.osti zaimportuj sobie oryginalny z pes4 lub we8i i po klopocie. |
| QUOTE |
| Tak sobie przymyslalem ta sprawe ze wskaznikami i dochodze do wniosku ze jednak jest prawei ok -chociaz u mnie np Frankowski ma tylko 78 w szybkosci biegu - a przenioslem option file - wiec nie wiem o co biega.
Pare wskaznikow bym podkrecil niewiele ale to szczegoly w ktore nie bede wnikał. NIechaj bedzie Chcialbym tylko uczulic na przyszlosc co do takich cech jak wlasnie szybkosc biegu - pilkarz moze byc dziadoski ale to nie znaczy ze wolno biega. Wracaja do jakosci polskiej ligi - nie zgadzam sie z przedmowca - i to wlasnie tacy \"fachowcy\" potem komentuja sport - niedobrze mi sie robi jak ktos na podstawie suchych faktowo wyciaga wnioski. A to ze wynik byl dobry albo zly, a to ze w Keisersl. gra zle itp. Pierdzielisz glupoty. Co to jest kuuur@$@ za argument ze zurawskiego w Turcji nie chcieli????? co to kuuuuw@#$ za argument??? Kosowski to popierdzielacz wiec nic dziwnego ze wyprzedza azeròw - wyprzedal nie tylko azeròw jak sobie przypomnisz. Kosowski to przyklad dobrego pilkarze nad ktorym kibce sie znecaja bo patrza na statystyki i widza ze mial wiecej podan nie celnych niz celnych. Wiekszosc polakow jak sie zastanowic faktycznie jest kiepska - i liga jest kiepska - ale reprezentacje bardzo dobra da sie z tego zlozyc. Co jeszcze powiesz? ze Engel powinien wrocic bo za jego czasow byly wyniki???? zenada.... nie bede o tym dyskutowac juz bo to nie post na to. Idz chlopie na dwor pograc w pilke lepiej a nie przed tv i internetem siedzisz i komentujesz \"wiadomosci\". |
| QUOTE |
| Wiesz rowniez, ze boiska w niemczech sa inaczej budowane i maja inna murawe po ktorej sie ciezko biega - bo jak inaczej wytlumaczyc ze Kosowski wyprzedza skrzydlowych barcelony na boisku wisly a juz w niemczech MA OPINIE najwolniejszego. |
| QUOTE |
| ja przede wszystkim poprawił bym w tym patchu stadiony :wink: bardzo dużo błędòw jest widocznych :wink: co do składòw czy strojòw nie mam większych zastrzeżeń :wink: |
| QUOTE |
| ja przede wszystkim poprawił bym w tym patchu stadiony :wink: bardzo dużo błędòw jest widocznych :wink: co do składòw czy strojòw nie mam większych zastrzeżeń :wink: |
| QUOTE |
| więc :> w Legii są mordy spieprzone - Boruc to jest tragedia... wogole nie poznałem go i Smoliński ma za słabe statystyki, Bania w Cracovii ma 17 lat |
| QUOTE |
| moim zdaniem by sie przydało dać jeszcze Polską wersje,stadiony,śpiewy na stadionach i Coline i gra by była idealna |