Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co bys poprawil w patchu ??- (staty, twarze.......)
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES 4 - Polska Liga
Stron: 1, 2, 3, 4
gutted
Zurawski:
user posted image
Frankowski:
user posted image
Tomasson:
user posted image
Owen:
user posted image

Hej przeciez nie zrobimy z Polakow cyborgow, te staty, ktore maja sa w miare realne. Jesli podpakujemy ich jeszcze to bedzie juz paranoja;p
pozdro
Anonymous
(...)
laugh.gif

czy Ty naprawde mowisz o Lidze Polskiej ? ze Wisla co ? z kim rywalizuje ? Pilkarze sa rewelacyjni tylko trenerzy sa nie tacy ? dzialacze ? co ? :shock: rywalizujemy z najlepszymi ? co ? gdzie ? kiedy ? kto ? Zurawski ? co ? laugh.gif Lepszy Morientes ? co ? w Tureckiej go nie chca :shock: ? Azejberdzan biega tak samo szybko jak Brazylia laugh.gif Kosowski im na kilometry uciekal - w K'lautern biega jakby korki specjalnie mial przygotowane z materialu betonowo-zeliwnego. laugh.gif

nigdy nie bylem zwolennikiem pisania bezsensownych postow. ale tutaj trzeba zainterweniowac..jeden wielki laugh.gif ale dzieki takim jak ty jeszcze tu zyjemy. To fakt ze nasza narodowa cecha jest hura-optymizm i mysle, ze wyniki Polskiej przecietnej, europejskiej reprezentacji to potwierdzaja. bo mamy tylko b.dobrego krzynowka, dobrego Dudiego i reszte przecietniakow, ktorych Kasperczak troche nauczyl grac w pilke. laugh.gif
h0lek
(...)
laugh.gif

czy Ty naprawde mowisz o Lidze Polskiej ? ze Wisla co ? z kim rywalizuje ? Pilkarze sa rewelacyjni tylko trenerzy sa nie tacy ? dzialacze ? co ? :shock: rywalizujemy z najlepszymi ? co ? gdzie ? kiedy ? kto ? Zurawski ? co ? laugh.gif Lepszy Morientes ? co ? w Tureckiej go nie chca :shock: ? Azejberdzan biega tak samo szybko jak Brazylia laugh.gif Kosowski im na kilometry uciekal - w K'lautern biega jakby korki specjalnie mial przygotowane z materialu betonowo-zeliwnego. laugh.gif

nigdy nie bylem zwolennikiem pisania bezsensownych postow. ale tutaj trzeba zainterweniowac..jeden wielki laugh.gif ale dzieki takim jak ty jeszcze tu zyjemy. To fakt ze nasza narodowa cecha jest hura-optymizm i mysle, ze wyniki Polskiej przecietnej, europejskiej reprezentacji to potwierdzaja. bo mamy tylko b.dobrego krzynowka, dobrego Dudiego i reszte przecietniakow, ktorych Kasperczak troche nauczyl grac w pilke. laugh.gif
Blasi
Tak sobie przymyslalem ta sprawe ze wskaznikami i dochodze do wniosku ze jednak jest prawei ok -chociaz u mnie np Frankowski ma tylko 78 w szybkosci biegu - a przenioslem option file - wiec nie wiem o co biega.
Pare wskaznikow bym podkrecil niewiele ale to szczegoly w ktore nie bede wnikał. NIechaj bedzie smile.gif
Chcialbym tylko uczulic na przyszlosc co do takich cech jak wlasnie szybkosc biegu - pilkarz moze byc dziadoski ale to nie znaczy ze wolno biega.

Wracaja do jakosci polskiej ligi - nie zgadzam sie z przedmowca - i to wlasnie tacy "fachowcy" potem komentuja sport - niedobrze mi sie robi jak ktos na podstawie suchych faktowo wyciaga wnioski. A to ze wynik byl dobry albo zly, a to ze w Keisersl. gra zle itp.
Pierdzielisz glupoty. Co to jest kuuur@$@ za argument ze zurawskiego w Turcji nie chcieli????? co to kuuuuw@#$ za argument???
Kosowski to popierdzielacz wiec nic dziwnego ze wyprzedza azeròw - wyprzedal nie tylko azeròw jak sobie przypomnisz. Kosowski to przyklad dobrego pilkarze nad ktorym kibce sie znecaja bo patrza na statystyki i widza ze mial wiecej podan nie celnych niz celnych.
Wiekszosc polakow jak sie zastanowic faktycznie jest kiepska - i liga jest kiepska - ale reprezentacje bardzo dobra da sie z tego zlozyc.
Co jeszcze powiesz? ze Engel powinien wrocic bo za jego czasow byly wyniki???? zenada....
nie bede o tym dyskutowac juz bo to nie post na to.
Idz chlopie na dwor pograc w pilke lepiej a nie przed tv i internetem siedzisz i komentujesz "wiadomosci".
j.osti
Blasi skoro twierdzisz, że praktycznie wszystko jest OK, to te niektòre statsy (wskaźniki tongue.gif) możesz porawić sobie sam, no nie? A tak przy okazji, szybkość to wielka broń w PES4. Jeżeli za bardzo ją podkręcisz np. u zawodnikòw Wisły- będą w stanie ograć każdego! A przynajmniej na ekranie monitora... Ja rozumiem,że to sport biggrin.gif i wszystko może się zdarzyć, ale bez przesady. Są na świecie piłkarze po prostu lepsi, chociażby dlatego że stworzono im lepsze warunki do rozwoju i poprawy umiejętności (szkòłki piłkarskie, lepsza organizacja, kadra trenerska itp.) Tyle z mojej strony. POZDRO

Ps. Patch Polska Liga to kawał dobrej roboty. Praktycznie nie ma co w nim poprawiać. Tylko ten nieszczęsny Santiago Bernabeu... A żeby było smieszniej w patchu do WE8I jest ten sam problem...
gutted
j.osti zaimportuj sobie oryginalny z pes4 lub we8i i po klopocie.
Blasi
to prawda ze szybkosc to duza bron - ale jednoczesnie troche przesadzona w pesie - dlatego te roznice powinny byc bardziej wyrownane -ale to juz jest sprawach tworcow samej gry a nie patcha.
a przy okazji..dlaczego w edit player zawodnicy w polskich klubach sa jacys poplatani -dziwne nazwiska nie polakow -nawet Carew sie w wisle znalazl - moze bylo o tym na forum ale kurcze ciezko cokolwiek znalesc jesli post ma 16 stron wink.gif Czy to wina ze dalem Patcha na Wolfa? ale pliki sa i tak podmieniane wiec nie wiem co do za roznica.
gutted
nie to wina tego ze nie modyfikowalismy pliku exe, lecz tylko sam option file.
W we8i poradzilismy juz sobie z tym, moze dzis wypuszcze tez update do pes4 rozwiazujacy ten problem.
j.osti
j.osti zaimportuj sobie oryginalny z pes4 lub we8i i po klopocie.

Tak też zrobiłem w przypadku PES4, z tym że tekstury nie pochodziły z oryginalnej wersji, tylko z Wolfa 2005. I jakie było moje zdziwienie, gdy zobaczyłem zmodyfikowany przeze mnie stadion w grze. Okazało się, że część tekstur się nie podmieniła (a nie miałem żadnych komunikatòw, że brakuje miejsca czy coś takiego) i np. jakaś kolumna teraz przeszywała trybuny, tak jakby niektòre tekstury pochodziły z zupełnie innych stadionòw. Czy to znaczy,że dołożyliście jakieś nowe pliki do 0_text czy to ja coś spieprzyłem? biggrin.gif

Teraz pobieram tego polecanego przez wszystkich dla stadionòw ultimate fix-it 1.0 i powyciągam to i owo... POZDRO
T-Mac
stadiony z ultimate fix wyciagnolem i przegralem sobie do naszego patcha jak ktos bedzie tak chcial to dam linka bo wlasnie skonczylem je wrzucac na serwer FF (czekam na linka)
h0lek
Tak sobie przymyslalem ta sprawe ze wskaznikami i dochodze do wniosku ze jednak jest prawei ok -chociaz u mnie np Frankowski ma tylko 78 w szybkosci biegu - a przenioslem option file - wiec nie wiem o co biega.
Pare wskaznikow bym podkrecil niewiele ale to szczegoly w ktore nie bede wnikał. NIechaj bedzie smile.gif
Chcialbym tylko uczulic na przyszlosc co do takich cech jak wlasnie szybkosc biegu - pilkarz moze byc dziadoski ale to nie znaczy ze wolno biega.

Wracaja do jakosci polskiej ligi - nie zgadzam sie z przedmowca - i to wlasnie tacy \"fachowcy\" potem komentuja sport - niedobrze mi sie robi jak ktos na podstawie suchych faktowo wyciaga wnioski. A to ze wynik byl dobry albo zly, a to ze w Keisersl. gra zle itp.
Pierdzielisz glupoty. Co to jest kuuur@$@ za argument ze zurawskiego w Turcji nie chcieli????? co to kuuuuw@#$ za argument???
Kosowski to popierdzielacz wiec nic dziwnego ze wyprzedza azeròw - wyprzedal nie tylko azeròw jak sobie przypomnisz. Kosowski to przyklad dobrego pilkarze nad ktorym kibce sie znecaja bo patrza na statystyki i widza ze mial wiecej podan nie celnych niz celnych.
Wiekszosc polakow jak sie zastanowic faktycznie jest kiepska - i liga jest kiepska - ale reprezentacje bardzo dobra da sie z tego zlozyc.
Co jeszcze powiesz? ze Engel powinien wrocic bo za jego czasow byly wyniki???? zenada....
nie bede o tym dyskutowac juz bo to nie post na to.
Idz chlopie na dwor pograc w pilke lepiej a nie przed tv i internetem siedzisz i komentujesz \"wiadomosci\".

Panowie Adminy, to jest faul taktyczny i moze zasluze na zolta kartke ale takie debilizmu jak tutaj no nie moge zniesc.. co jest za argument ze Zurawskiego w Turcji nie chcieli ? bo tam siedza spece od scoutingu, ktorzy sa milion razy bardziej kumaci w sprawach oceny umiejetnosci niz Ty "chlopie" . Czy umiesz czytac posty ? Kosowski to popierdzielacz ale tylko dla Azerow, bo w bundeslidze ma opinie jednego z wolniejszych i mniej zwrotnych skrzydlowych. Fakt w wisle ciagnal po skrzydle ale wlasnie. to byla polska liga. puchar uefa zaraz mi powiesz - no tak kazdy KIEDYS ma zyciowke. teraz chlopak jest przetrenowany bo to bundeliga. nie ma sie czym podniecac "chlopie" no fakt zawodnik ktory powinien miec na oko 80% celnych podan by wygladac przyzwoicie na boisku (bo podaniami buduje sie akcje - dla takich jak Ty ociemnialych) jesli ma ich mniej niz wiecej no to jest tragedia i nie warto takiemu podawac pilke wogole i gdzie z nim do reprezentacji. to jest polemika bo soccer to nie jest sport wymierny bo i tak tu licza sie bramki. co do szybkosci nie pierdziel glupot ze Polacy sa szybcy, skoro jestesmy znani ze swojego drewniactwa i przekladania sily fizycznej nad umiejetnosci (tak tak chlopie - jesli nigdy nie trenowales w pilke w klubie to o tym nie wiesz) dobra reprezentacja ? dobra to taka ktora wygrywa. a my od 1982 roku wszystko w dupe. wszystko - nie liczac 1-0 z Portugalia '86, 3-1 z USA w meczu o pietruszke Korea/Japan 0 wiecej grzechow nie pamietam. (barcelona 92 to tylko lub az u-23) wiec moja pointa :

Idz chlopie na dwor pograc w pilke lepiej a nie przed tv i internetem siedzisz i komentujesz "wiadomosci".
j.osti
Ja jestem jak najbardziej zainteresowany! I czekam na linka. Będzie w newsach czy na forum??
T-Mac
tu i w newsach
Stefcio
pierwsze co mi sie narzuciło to muzyka... nawet fajna ale ja bym proponował: "Futbol" -Mezo, "Jest nas wielu"-Ascetoholix itd., "To my Polacy"-52 Dębiec, "Dragostea Din Tei"- O-zone (żebym mògł sobie pośpiewać o Polonii), "Forca"- Nelly Furtado, "Freestyler" - Bomfunk MC's, "I'ts Over Now" - Natasha Thomas, "Jedna na milion" (lol2) -Bartek Wrona, "Jestem z miasta"-Elektryczne Gitary, "Numb/Encore"- Linking Park/Jay-z (jak nie całą to przynajmniej od 2:44 tongue.gif), "Sandstorm" - Dardue, "Stacja Warszawa"-Lady Pank [ale to sie pewnie nie spodoba panu z Poznania i innym smile.gif] i "To Już Jest Koniec"-Elektryczne Gitary... Ja bym dał takie smile.gif... i będzie jakieś spolszczenie do gry ? tylko takie żeby ściągnąć i wgrać i żeby grało smile.gif bo nie chce mi sie znowu ściągać przez cały dzień updata bo tam jest po Polsku... no ale dobra z Angielską też wytrzymam :> napisze pòźniej
Blasi
Od razu apeluje do adminow o przeniesienie tych ostatnich postow na nowy temat do dyskusji o polskiej pilce. da sie? bo my z tym gosciem chyba se pogadamy jeszcze wink.gif

wiec tak.
se wyobraz chopie ze trenowalem w klubie i wiem jakie sa realia - jesli masz na mysli a klase i 4 lige to tam rzadzi debilizm konkretny - mecze sprzedawane za zegarek i skrzynke piwa - trenerzy to dziady pijace albo jacys niewydarzeni pilkarze na emeryturze- stawiaja na sile wlasnie jak mowisz - i takie tumoki graja w pilke. Ale niestety se wyobraz ze wsrod tych tumokow zdarzaja sie talenty -i to tylko w 4 lidze! im wyzej tym lepeiej ale niestety trenerzy wciaz sa beznadziejni.
Najlepszym dowodem na wyrowniane warunki w stosunku do innych są sukcesy reprezentacji naszych młodzikòw.
A potem co? idzie w leb bo mamy dupowatych trenerow - jedyny trener to Kasperczak, ktory urwal sie z zagranicy i wie o co chodzi. Swego czasu Smuda byl dobry ale facet sie wypalil niestety - i to PZPN celowo go wypalilo.

Jak widac wyraznie zamiast na swoim mozgu opierasz sie na mozgach innch -
oczywiscie wieeeeesz i jestes peeewny dlaczego zurawskiego nie chcieli w tuuurcji - bo przeciez turcja to poteeega i oni maja zajebistych specjalistow ktorzy wiedza co robia-a ty wieeeesz i jestes pewwwwny ze oni go nie chcieli bo jest za cieeeeenki. Tym samym stwierdzsz ze specjalisci z Niemiec sa gorsi od Tureckicj bo przeciez niemcy wypatrzyli Kosowskiego -ale to juz wiesz.

Wiesz rowniez, ze boiska w niemczech sa inaczej budowane i maja inna murawe po ktorej sie ciezko biega - bo jak inaczej wytlumaczyc ze Kosowski wyprzedza skrzydlowych barcelony na boisku wisly a juz w niemczech MA OPINIE najwolniejszego.

Wiesz rowniez iz kazdego czlowieka stac na zyciowke trwajaca conajmnie rok - w czasie tej zyciowki czlowiek dostaje nadprzyrodzonych mooocy NIE WIADOMO SKAD! a po roku one sie ulatnaiaja i ich nie ma...no taka zyciowka...

I wieeesz teeez ze drewniactwo i sila fizyczna nie idzie w parze z szybkoscia. Poprostu silny i malo zwinny czlowiek nie moze byc szyyybki.

I wieeesz wreszcie ze zawodnik powinien miec conamjniej 80% celnych podan by "wygladac przyzwoicie na boisku"

Wiec ja mysle ze jak ty juz tyyyyle wiesz to ja nie mam Ci juz niczego do przekazania.

Komedia normalnie - ty sie zastanow nad tym saaam a nie sledzisz jakies opinie i naglowki WP i ONETu!!

ps. Juventus chce kupic Szymkowiaka (naglowek Onetu wink.gif...wlosi jeszcze glupszy od turkow są normalnie...ja nie moge wink.gif
Party Biene

Wiesz rowniez, ze boiska w niemczech sa inaczej budowane i maja inna murawe po ktorej sie ciezko biega - bo jak inaczej wytlumaczyc ze Kosowski wyprzedza skrzydlowych barcelony na boisku wisly a juz w niemczech MA OPINIE najwolniejszego.

Ciekawa konwersacja... ale pozwolicie ze się wtrącę ...

Boiska w Niemczech są inaczej budowane ? Murawe po ktòrej się ciężko biega ?! HAHAHA człowieku ty sprawdz nasze murawy ... jakieś gòrki, dołki ... w niemczech sie ciezko biega ... NO LOOOL normalnie ... sie ubawiłem po pachy ... jak sie umie biegać to sie biega wszędzie ...

PS. Ty poròwnujesz Giuly`ego i Ronaldinho do Kosowskiego ? Ze on niby od nich szybciej biega ... <hahaha>
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif Nie no loooool komedia normalnie ... jeszcze na stadionie Wisły ... A weź Blasi idź w buraki ...
Blasi
Ja mam nadzieje ze chociaz holek zrozumie ironie.
Bo ty pszczolko majo nic nie zrozumialas - a wez lec ty w łąke! tongue.gif
gutted
Chlopaki zakonczcie ta dyskusje Blasi ma duzo racji.
Z polska pilka wcale nie jest tak zle.
Co do zoltych kartek to my bedziemy decydowac o ich rozdawaniu, nikt nie musi nam podpowiadac w tej kwestii.
Anonymous
ja przede wszystkim poprawił bym w tym patchu stadiony :wink: bardzo dużo błędòw jest widocznych :wink: co do składòw czy strojòw nie mam większych zastrzeżeń :wink:
RealMadryt
ja przede wszystkim poprawił bym w tym patchu stadiony :wink:  bardzo dużo błędòw jest widocznych :wink: co do składòw czy strojòw nie mam większych zastrzeżeń :wink:

SCIAGNIJ sobie patcha ze stadionami nosi nazwe chyba ... hmn ...
STADION PATCH (jest na tej stronie) :wink:
T-Mac
ja przede wszystkim poprawił bym w tym patchu stadiony :wink:  bardzo dużo błędòw jest widocznych :wink: co do składòw czy strojòw nie mam większych zastrzeżeń :wink:

czekam na linka od file front
i beda stadiony te z ultimate fix
czytajcie co sie pisze
Stefcio
...więc :> w Legii są mordy spieprzone - Boruc to jest tragedia... wogole nie poznałem go i Smoliński ma za słabe statystyki, Bania w Cracovii ma 17 lat sad.gif -moim zdaniem by sie przydało dać jeszcze Polską wersje,stadiony,śpiewy na stadionach i Coline i gra by była idealna smile.gif- patch jest zajebisty... gratuluje świetnie wykonanej pracy tongue.gif smile.gif czekam na ulepszenia...
baski18
Stefcio czytaj poprzednie posty, tematy a bedziesz wiedzial ze 3/4 Twojej wypowiedzi jest nie do spelnienia wink.gif

Pozdro
T-Mac
więc :> w Legii są mordy spieprzone - Boruc to jest tragedia... wogole nie poznałem go  i Smoliński ma za słabe statystyki, Bania w Cracovii ma 17 lat

zainstaluj patcha dobrze a dopiero pozniej pisz

moim zdaniem by sie przydało dać jeszcze Polską wersje,stadiony,śpiewy na stadionach i Coline i gra by była idealna smile.gif

co ma Colina wspolnego z Polska ???????????
Stefcio
mam dobrze zainstalowanego patcha i ma 17 lat jak dostanie żòłtą kartke czy coś a tak ma normalnie... 32 chyba. chodzi mi o nazwe imion sędziòw a nie o Polske ;/
torin
nie jest to moze najistotniejsze, ale zauwazylem brak domowego stroju reprezentacji cameroonu sad.gif scislej mowiac jest tam domyslny stroj zrobiony przez KONAMI
PATCH super!!! szczegolnie dobre wrazenie odnoislem grajac reprezentacja naszego kraju w trybie mistrzostw swiata tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.