Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co bys poprawil w patchu ??- (staty, twarze.......)
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES 4 - Polska Liga
Stron: 1, 2, 3, 4
Szeryf
niewiem czy pisal ktos tu ale piotr bania z cracovi w patchu ma 17 lat , naprawde ma 32 . jezeli chodzi o murawy to raczej srednio mi sie podobają i ta ostar muzyka niebardzo mi lezy, ale są gusta ...  

p.s ogòlnie pacz bardzooooo fajny ide grac wisełką biggrin.gif:D:D thx!

Plik para_we8 trzeba wrzucic do 0_text i do katalogu patch 1_10. Wtedy jest wszystko jak nalezy ;D
maci
Witam ja nie bede wymagajacy jedyne co bym zmienil oczywiscie Waszymi rekoma to twarz Franka dla jest ona strasznie dziwna jedna strona ciemna druga jasna ogolnie do kitu.Ot i tyle uwag Pozdrawiam:)
Czarny
kiedy wyjdzie ten update 1.2 :?: :?: :?:
pozdro
pancer
mam tutaj propozycje odnośnie poprawy statsòw w PES 4 i kilku drobniejszych, jak dla mnie, niedopatrzeń:
-Ljungberg Acceleration 95 (taka wartość chciałbym żeby zostala
wprowadzona z updatem)
Response 83

-Pires Technique 92
-Henry Top Speed 95
Shot Tech. 93
-Gudjohnsen Attack 92
Shot Acc. 89
-Drogba Power 92
Response 92
Shot Acc. 89
S-Pass Acc 82
-Joe Cole Dribble Sp. 88
Dribble Acc. 90
Top Speed 87
-Robben Dribble Sp. 90
Dribble Acc 90
Power 83
-Lampard S-pass acc 91
S-pass sp 90
L-pass acc 85
L-pass sp 89
Power 90
Weak foot acc 6
Condition 8
Stamina 95
Defence 74
-Petr Cech Defence 91
Balance 82
Agility 85
Jump 96
Consistency 8
Keeper Skills 95
-Kewell Wszystkie statsy od Agility do L-pass sp (włącznie) obniżyć
o 4
-Baros Top Speed 94
Acceleration 90
Shot Acc. 84
Power 80
Shot Tech. 90
Technique 82
Aggression 85
-Van Nistelrooy Power 93
-Downing (Middlesborough) Attack 80
Top Speed 90
Dribble Acc. 90
-Canizares Defence 87
-Beckham Free Kick Acc. 96
Curling 95
-Eto'o Power 86
Shot Tech. 84
-Larsson Injury C
-Maxi Lopez Acceleration 87
a tak poza statsami to Maxi Lopez ma blond długie włosy
z opaską, a nie tak jak jest w grze brązowe jakieś
-F. Torres ma blond włosy i do tego trochę dłuższe, a tak to el Nińo
wyszedł w gierce jak skin smile.gif
-Adriano Power 97
L-pass acc 79
L-pass sp 80
S-pass acc 79
S-pass sp 82
-Ibrahimovic Shot Tech 91
Power 87

Sorki za trochę przydługiego posta, ale wziąłem się solidnie do roboty i sprawdziłem większość (DUŻ
T-Mac
kiedy wyjdzie ten update 1.2 :?:  :?:  :?:  
pozdro

zejdzie sie bo troszke tych statow tza przejzec
Regz
panzer: Niezłe te staty, jednak z 1 się nie zgadzam wink.gif V.Nistelrooy nie może mieć ShtPwr >75 Tyle odemnie smile.gif
Anonymous
taki mala podpowiedz :wink: pizarro z bayernu i cassano powini powinni miec dlugie wlosy
Czarny
kiedy wyjdzie ten update 1.2 :?:  :?:  :?:  
pozdro

zejdzie sie bo troszke tych statow tza przejzec

T-Mac jak znajde czas to wypisze wszystko o Zaglebiu Lubin ok?
Chyba ze juz macie wszystko o tym klubie... mialem to zrobic na poczatku ale nie mam czasu grac w PESa bo lige zaczalem w we2002 ;D
Aha Caly Manchester Utd jest do wymiany(statsy) najlepiej powroccie do tych z Wolfa 3.0 Odnosnie zaglebia ogolnie to wlosy i mordki sa troche slabe... ale nie mam dobrych zdjec... Niedlugo postaram sie opisac dokladniutko ten klub
POZDRO 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Joseph.ok
Zrobiliście dobrą robote . Ale mam male ale co do fan Lech wiadomo że LECH ma najwiecej i najlepsze fany w Polsce a tu przy innych klubach wyglada słabo co chwila powtarza się fana Śrem a na stadionie jest tylko jedna i to nie najwieksza .Mam nadzieje ze poprawiciw to bo unas w fanach i sektoròwkach jest co wybierac a w lidze co do oprawy to nam nikt nie doròwnuje. Wyglad fan i sektoròwek można zobaczyc w fotorelacjach ze strony http://www.lechpoznan.com/index.php?dzial=zdjecia Zgòry dziekuje za uwzglednienie moich uwag nara.
Naimad
Wiesz - ja moge to samo powiedziec, o u(L)tras Legii. Najlepsza, oprawa, piekne sektorowki. Tak samo powie o swoim klubie kibic Widzewa, Pogoni i moze Cracovii. Twoja opinia nie jest obiektywna.
boberto
ja nie jestem z poznania ale ogladajac mecze ligi polskiej mysle ze Joseph.ok ma racje w poznaniu jest najlepsza oprawa meczu :wink:
Karol_Ronaldinho
Moim zdaniem ten patch jest zarąbisty ;D ;D ;D !!! Wszystko jest OK !!! Tylko szkoda ze nie ma 2 ligi..... prosze spròbujcie zrobić 2 lige ;D ..... Pozdro.....
Anonymous
Male pytanko:dlaczego patch mi nie dziala na WE8?
baski18
Bo to patch do Pes4 ... ehhh
baski18
Co do fan i sektoròwek, sektoròwek jesli mam dobre info w Pes4 nie mozna robic(jedynie wyglad flag) smile.gif a co do fan to sa one uznawane i nie tylko w Poznaniu bo prawie w calej polsce za najlepsze fany... Nie wspomne o fanie KOLEJORZ ktora jest uznana juz od kilku dobrych lat za najlepsza fane w Polsce :] i fajnie by bylo gdyby ona sie znalazla w patchu biggrin.gif

Pozdro
s-m-w
Mnie interesuje jedna kwestia. Mianowicie czy pes z patchem powinien być po polsku :?:
Hawok
Mnie interesuje jedna kwestia. Mianowicie czy pes z patchem powinien być po polsku :?:

Nie jest po Angielsku po polsku jest w patchu z barceloną
stQ
PATCH JEST WYPAS dodal bym tylko pl jezyk:P i zmienil stroje Realu ( dodal niebieskie ), Barcy ( te niebiesko czerwone zrobic jasniejsze tongue.gif tak jak w innym patchu i za granatowe zlote),Bayern ( dodal czarne ) i zmienil stroje czarne Chelsea i Manchesteru smile.gif
POZDRO biggrin.gif DOBRA ROBOTA !
Anonymous
Aby nierobioc nowego tematu zapytam sie tutaj, moze to jest zwiozane z tym czyms o ktorym dyskutujecie? tongue.gif Chodzi mi oto aby ktos mi napisal czy da sie zroobic dla euzyny cos takiego aby bylo 3stroje podstawowe i 1bramkarski!!! jezeli tak prosze o linka dla programu i strojow!! :wink:
jaculka
ohmy.gif Fajne te "patchysko", bardzo dobra robota, ale jedna zdecydowanie negatywna uwaga co do statystyk tych naszych ligowiczòw. Wiekszość klubòw ma za wysokie parametry. Już pierwszy mecz na 4 gwiazdeczkach grając Cracovią pokonuję lekko i przyjemnie Wisłę...co będzie dalej? Pewnie łatwizna i bezproblemowe mistrostwo Polski. Zaraz po tym jak dostałem grę zrobiłem sobie drużynę IV ligową, może twarze nie był to szczyt ale statystyki miodzio. "Chłopaki" z drużyny mają kłopoty żeby trafić w światło bramki, przewracają się przy dojściach do piłki, przy przyjęciu piłki ta odskakuje im na kilka metròw... i prawdę mòwiąc spora grupka naszych pierwszoligowcòw powinna mieć parametry w stylu wyżej opisanym, :oops: no może ciut lepsze niż w moim przykładzie. Polska piłka ligowa z roku na rok jest coraz lepsza ale do wielu lig europejskich jeszcze nam bardzo daleko. A niestety w patchu tego nie widać.
Anonymous
mam małe pytanie !! czy nie można zrobic większych fan na płotach ???
jaculka
:twisted: Ale muzyka w patchu to po kiju, nie wiem, ktòry patchmer ma taki kiepski gust muzyczny....jedynie Sen o Warszawie ma jakiś sens.
baski18
Muzyka jak muzyka. Kazdy ma inny gust ... Mi np. Nie pasuje tam Sen o Warszawie dlaczego ?? Bo nie lubie tego miasta .. i ta piosenka nic nie ma wspolnego z pilka nozna .. Jedyne co ma wspolnego z soccerem to piosenka Łony ... A 52Debiec w Menu pasuje jak dla mnie smile.gif Bo spiewa chocaiz o polakach a przeceiz ten patch jest zrobiony glownie dla polakow.
I rozumiem ze patchmejkerzy smile.gif chcieli dac tylko piosenki Polskie .. chociaz ten rock w edycie calkowicie mi nie podchodzi (zreszta to chyba nawet nie polski:D ) poprostu kazdy ma inny gust i musimy sie przystosowac do gustu osob robiacych ten patch smile.gif Chociaz nie mowie ze niechcail bym tam znalesc jakiegos dobrego techno smile.gif lub rock np. Linkin Park .. ale nie kazdy takie cos lubi biggrin.gif

Pozdro
Anonymous
cala muzyka jest polska - w edit masz artrosis. W menusach przed meczem illusion. Co do gustow, to mi nie podeszloby zadne techno czy inne disco. Z polskiej muzyki to tylko rock i hh sie liczy reszta jest dobra tylko na dyskotece a nie w grze. pozdro
Anonymous
Jeleń jest szybszy i powinien mieć większy atack.sądze że około 88 speeda i accelerate i z 86 albo 87 atack... jeśli nie więcej!
pancer
znalazłem parę niedoròbek:
+czemu na stroju bramkarskim Groclinu jest znaczek ADIDASA :shock: ?
+mòwił ktoś, że śpiewki drużyn z International League są neutralne, w sensie, że nie ma w nich wymienionych nazw klubu, a mi wydaje się, że jak gram Wisłą w lidze polskiej to słyszę chanta Chelsea London :shock:, serio!! piosenka leci WE LOVE YOU CHELSEA, WE DO (X2) WE LOVE YOU CHELSEA, OOOOH CHELSEA WE LOVE YOU!! mam w mp3 na kompie więc jak ktoś chce sprawdzić to może pisać z prośbą o wysłanie na gg
+piłkarz Wisły nie nazywa się Mijalovic, tylko Mijailovic
+mam wątpliwości co do obecności w grze piłki Adidas Fevernova-nikt nią już w Europie nie gra, proponuję ją zastąpić Pumą Protector (czy jakoś tak, nie jestem pewien)

PS. APELUJ
Diablo
Czesc 8)

Moim zdaniem Franek jest zbyt wolny :? To samo tyczy sie Owena, ma zwrotność prawie jak nasz Rasialdo tongue.gif Mam jeszcze jeden problem.
Online- przed instalka patcha było wszystko ok... Teraz po kròtkim czasie gra sie wywala i zglasza problem z exe :cry:
gutted
Znaczek adidasa - odpowiedz bardzo prosta - Liberda ma podpisany kontrakt z adidasem i dlatego zawsze gra w strojach tej firmy. Reszta groclinu ma errimy.
Co do gry online to nadal nad tym pracujemy, w nastepnym updacie moze cos na to poradzimy.
Anonymous
ja moge grac elegacko online biggrin.gif na patchu. Tylko nie jestem pewien mam strasznie pomieszane korki (nedved ma czerwone) tylko moze tak ma byc tongue.gif
pancer
aha, to w takim razie sorki za pomyłkę z tym strojem Liberdy :?
co do szybkości franka zgadzam się z gościem 8) jeszcze mam prośbę poprawienia albo zmiany twarzy Lamparda na jakąś lepszą, bo ta jakaś taka mało przekonująca jest smile.gif a co do tamtej piłki to wyjaśniam, że chodziło mi o tą piłkę, ktòrą gra polska kadra 8)
mam jeszcze jedną prośbę: ZMIE
michau000
nie no moze polski HH sobie darujmy
baski18
I dlatego z muzyka nigdy nie dojdziemy do ladu smile.gif kazdy chcialby miec cos innego .. jednak ja proponuje naprawde tylko piosenki o tematyce pilkarskiej smile.gif np. Do boju Polsko oooo do przodu Polsko ooo biggrin.gif "zart"
michau000
albo rickyego martina z mś '98. go go go ale ale ale....
campe one, i takie tam. pasowaloby...
kucharz
pancer przeciez nikt nie kaze Ci wkladac tej muzy do gry, ktory swoja droga to rzeczywiscie nie przekonuje i tu masz racje :wink: dlatego ja sobie zostawilem pioseneczki z innego dodatku ;D "FORCA RULEZZ" :twisted: pozdro
[img]http://img31.exs.cx/img31/360/chelsea20hooligans1wv.gif[/img][img]http://img70.exs.cx:81/img70/4531/kucharz7ga7vt.jpg[/img] [img]http://img238.echo.cx/img238/165/000li2pb.jpg[/img]
traf_fic
Ja bym proponował zrobic do tego patcha jeszcze 10 druzyn 2 ligii
Mozna by bylo wtedy pograc Polska lige w master League ! wiem ze to duzo roboty ale mozna by bylo nad tym pomyslec wink.gif
raczek
Mnie osobiscie najbardziej brakuje stadionow... Dla przykladu serwis Socceraccess tworzac lige argentynska zabral sie rowiez za stadiony. Ponizej zaprezentuje wam jeden ze screenow:

user posted image

Wiecej znajdziecie tutaj: http://screenshots.gamingaccess.com/catego...gory.php?cat=96

Wspaniale byloby aby w Waszym patchu znalazl sie choc jeden polski stadionik. Jak dobrze pamietam Sin potrafil edytowac stadiony i byc moze podolalby zadaniu aby storzyc jakis polski obiekt...
Andzi
Nie wiem czy to juz pisali, ale Etoo powinnien miec wiekszego speda. Nawet Ronaldinho ma wiekszego speda od Etoo :shock: . Powinniscie zwiekszyc z 88 na 93 . Ogolnie patch jest fajny biggrin.gif
Anonymous
alw tak chociaz w przyblizeniu by ktos podał kiedy będzie patch 1.2 bo ja to w kawiarence internetowej sprawdzam :x , wiecie, tak zebym czesto nie sprawdzal :wink:
s-m-w
Dawna reprezantacja Niemiec w meczu ma dziwny czarny kwadrat na koszulkach. Jak sądze tak nie powinno być. Idzie to jakoś zmienić :?: :?:
Karol Johnn
Jedyne co kole w oczy to powykrecany ryj saganowskiego! ale tak to supre robota z tym patchem! o jakby byly stadiony polskie jakies okrzyki typu "Sedzia chuj! jude, jude.jude" i tam jakies inne zeby poprawic klimacik giery ale mowie i tak jest gicior!
Karol Johnn
KAZIK THE BEST, TATA DEALERA THE BEST
Anonymous
w mojej grze Lech Poznań jest zbyt mocna drużyna, zakończyła sezon na 5 miejscu, a tak naprawdę oni grają fatalnie i bronią się przed spadkiem do drugiej ligi. możecie to naprawić w następnym patchu.

I jeszcze można poprawić Łukasza Piszczka:

Imię Łukasz
Nazwisko Piszczek
Kraj Polska
Data urodzenia 3 czerwca 1985 -20 lat (w grze ma 23)
Miejsce urodzenia
Wzrost / waga 184 cm / 73 kg (w grze ma 187, i na boisku wygląda jakby miał z 197)
Obecny klub Zagłębie Lubin
Pozycja napastnik

user posted image
tak nie wygląda, nie jest blondynem, i ma kròtkie włosy
baski18
Moze polepszyles Lecha ?? smile.gif Dlaczego jest za dobry ?? bo ma 5 miejsce ?? u mnie Wisla jest na spadkowym smile.gif ma tylko 2 mecze wygrane reszte przegrane !! A dlaczego ?? bo to gra !! Nie zawsze symulacje odzwierciedlaja gre zespolu w rzeczywistosci !! Przeciez czasami nawet Odra wygrywa z np. Liverpoolem w tej grze !! Tu chodzi jak sobie gra postanowi zrobic, a dokladnie jak zaprogramowali ją tworcy. T-Mac piszal ze u niego Lech zajmuje dalsze lokaty w tabeli. Moze cos zle zrobiles tongue.gif Jak narazie Lech (w rzeczywistosci) wygral z Zagłebiem 2:0 i wszystko wskazuje na to ze idzie do gory tabeli smile.gif Wiec moze bedzie pod koniec sezonu te Twoje 5 miejsce smile.gif (żart 8) )

Patrz na poprzedni sezon jak gral Lech !! W tym zespole drzemie wielki potencjal !! i dobrze ze zauwazyli to tworcy tego patcha chociaz wg. mnie i tak za malo dali niektorym zawodnikom umiejetnosci smile.gif

Ale kazdy ma prawo popelniac bledy smile.gif :twisted: i prawo do wyrazania swojego zdania na okreslony temat.

Pozdro
Bush
Jeszcze kròtko co do fotek twarzy Lechitòw.
Tutaj macie wszystkich, pewnie zdjęcią są nieodpowiednie, ale sprawdzić nie zaszkodzi smile.gif
http://www.poznan.naszemiasto.pl/najlepszy...2758.html[/url]
Anonymous
Chciałbym poinformować twòrcòw gry o dwòch drobnych błędach w Gòrniku Zabrze odnośnie nazwisk tzn: Ugo a nie jak jest w patchu Hugo, i Okinczyc a nie Okinczyk. Ogòlnie Gòrnik Zabrze zrobiony w tym patchu dobrze. Nie mam zastrzeżeń opròcz tych dwòch drobnych błędòw ale spokojnie da się je poprawić. Powodzenia.
wislak19
niewiem czy ktoś to już napisał, ale w Wiśle jest Mijailovic, a w grze Mijalovic. I jeszcze w Wiśle z Płocka jest Gevorgyan, a w grze jest Georvgran, czy coś takiego. :wink:
BartekRym
Od kiedy to Milan Baros ma taką ciemną karnację??????? Bo ja zawsze myślałem, że jest biały!!!!
Blasi
napisalem to pod nowym tamatem ale znalazlem juz podobny wiec tamten skasowalem a trresc tu przenosze, bo widze ze troche o tym bylo.
Ale musze slowko tez powiedziec smile.gif
Wczoraj zainstalowalem patcha i fajnie- pare niedociagniec - ale to jasne, ze nie wszystko odrazu.
Jest jednak jeden problem, ktory mnie poprostu wkurza i dziwi jednoczesnie.
Dlaczego tak slabe wskazniki tym naszym Polakom powstwaialiscie?????
Najepiej to obrazuje Wisla.
Wisla -zespol, ktory gral juz z najlepszymi na tym swiecie i nie raz dal im sie we znaki. barcelona, real madryt, roma...Wisla w rzeczywistosci nie wypada taaaak slabo jak w PES4 w stosunku do tych klubow np.
Czy myslicie ze taki zurawski jest gorszy od np. morientesa???
Nie jest gorszy! a niestety wypada jak dupa wołowa. Tak jak caly zespol do innych. To samo frankowski.
Ja rozumiem, ze to Polska liga ale no nieeeee dooooo przesaaaaadyyyy zeby z nas takich zuli robic co tylko miedzy soba mogą grac.
Albo krzynowek.....jeden z lepszych skrzydlowych europy - a tez ma wskazniki jak jakis dupas.
My naprawde mamy dobrych pilkarzy w Polsce! Poziom ligi bierze sie z winy pieprzonego PZPN, zlodziejstwa, biedy w sporcie, pieniadze, gownianych komunistycznych trenerow. Ale trenerami na komputerze na szczescie jestesmy my.
I apeluje by w poprawce patcha podciagnac te wskazniki i dluzej nad tym pomyslec.
Najglupszy blad popelniany rowniez przez tworcow gier kopanych to ustawianie wskaznika szybkosci biegu. Czy myslicie ze taki azerbejdzan ma slabiej biegajacych zawodnikow od Brazylii?? wolniejszych?? absolutnie nie!
Wkurza mnie to gdy w kazdej grze grajac Polska okazuje sie, ze poprostu Polacy przegrywaja bo nie moga dogonic zawodnikow z lepszych druzyn. No glupota totalna To samo w Polskiej Lidze.

I to tyle narazie chcialem powiedziec.
Patch jest swietny - fajny klimat - duzo pracy waszej - i swietnie.
Dziekuje wam bardzo ;D
Prosze tylko o pomyslenie nad wskaznikami bo mi sie poprostu przez nie nie chce grac tymi zespolami -a powinno mi sie chciec chociazby wisłą wink.gif
pozdrawiam.
j.osti
No i temat został przeniesiony :twisted:
Hmm to jest tylko gra, a nie rzeczywistość. Wydaje mi się,że ciężko w "symulacji" piłki nożnej odzwierciedlić ròżnice pomiędzy poszczegòlnymi zespołami. Wiadomo,że nasze kluby chociażby organizacyjnie odbiegają od tych z Zachodniej Europy.. I jak to wykazać w grze komputerowej? Chyba tylk ozaniżając wskaźniki, statystyki etc. Ale to tylko moje zdanie. Witam i pozdrawiam
Blasi
sek w tym ,ze kluby nie sa az tak gorsze - a juz na pewno nie Wisla (chociaz teraz Liczka znowu pieprzy sprawe)
Gorsza jest organizacja, zasoby finansowe,trenerzy, PZPN.
A pilkarze to ludzie - duzo mamy telentow - pelno naszych odnosi sukcesy za granica.
Ja rozumiem, ze niektore nasz kluby są poprostu kiepskie -ale sa tez dobre i dobrzy pilkarze. Mysle, ze latwo to sie da uwzglednic we wskaznikach bo ten system jest dosc realistycznie odzwierciedlony w PES4.
Da sie to zrobic poprostu realistycznie. No wkurza mnie jak widze ze franka wszyscy wyprzedzaja, zurawski to kaleka slamazarny co 2 godziny sie sklada (podcza gdy wiadomo, ze jest szybko noge dostawia wink.gif
A zmniejszanie szybksci biegu na pewno sprawy nie zalatwi - glupota.
Nie zwalajmy na to ze to gra - przeciez to dobra gra! wszystko da sie zrobic - wystaczy ze technike sie obnizy troche i juz im pilka bedzie odskakiwac (co nie znaczy ze apeluje o to bo np frankowski swietnie klei pilke) jak to w rzeczywistosci bywa. To naprawde widac w tej grze.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.