napisalem to pod nowym tamatem ale znalazlem juz podobny wiec tamten skasowalem a trresc tu przenosze, bo widze ze troche o tym bylo.
Ale musze slowko tez powiedziec
Wczoraj zainstalowalem patcha i fajnie- pare niedociagniec - ale to jasne, ze nie wszystko odrazu.
Jest jednak jeden problem, ktory mnie poprostu wkurza i dziwi jednoczesnie.
Dlaczego tak slabe wskazniki tym naszym Polakom powstwaialiscie?????
Najepiej to obrazuje Wisla.
Wisla -zespol, ktory gral juz z najlepszymi na tym swiecie i nie raz dal im sie we znaki. barcelona, real madryt, roma...Wisla w rzeczywistosci nie wypada taaaak slabo jak w PES4 w stosunku do tych klubow np.
Czy myslicie ze taki zurawski jest gorszy od np. morientesa???
Nie jest gorszy! a niestety wypada jak dupa wołowa. Tak jak caly zespol do innych. To samo frankowski.
Ja rozumiem, ze to Polska liga ale no nieeeee dooooo przesaaaaadyyyy zeby z nas takich zuli robic co tylko miedzy soba mogą grac.
Albo krzynowek.....jeden z lepszych skrzydlowych europy - a tez ma wskazniki jak jakis dupas.
My naprawde mamy dobrych pilkarzy w Polsce! Poziom ligi bierze sie z winy pieprzonego PZPN, zlodziejstwa, biedy w sporcie, pieniadze, gownianych komunistycznych trenerow. Ale trenerami na komputerze na szczescie jestesmy my.
I apeluje by w poprawce patcha podciagnac te wskazniki i dluzej nad tym pomyslec.
Najglupszy blad popelniany rowniez przez tworcow gier kopanych to ustawianie wskaznika szybkosci biegu. Czy myslicie ze taki azerbejdzan ma slabiej biegajacych zawodnikow od Brazylii?? wolniejszych?? absolutnie nie!
Wkurza mnie to gdy w kazdej grze grajac Polska okazuje sie, ze poprostu Polacy przegrywaja bo nie moga dogonic zawodnikow z lepszych druzyn. No glupota totalna To samo w Polskiej Lidze.
I to tyle narazie chcialem powiedziec.
Patch jest swietny - fajny klimat - duzo pracy waszej - i swietnie.
Dziekuje wam bardzo ;D
Prosze tylko o pomyslenie nad wskaznikami bo mi sie poprostu przez nie nie chce grac tymi zespolami -a powinno mi sie chciec chociazby wisłą
pozdrawiam.