Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co bys poprawil w patchu ??- (staty, twarze.......)
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES 4 - Polska Liga
Stron: 1, 2, 3, 4
Anonymous
Mam pytanko czy da się jakoś zrobić inny stadion??
Bo mimo wszystko jak Pogoń gra na Santiago Bernabu to ......biggrin.gif
Diablo
Witam wszystkich użytkownikòw 8)

Popieram pomysł ze stadionem... Mozna jakis przerobic tongue.gif
Aha czy ma ktos z was dobry tutorial do robienia twarzy? Mam tutorial norka jedank jest zbyt lakoniczny jak dla mnie :?
T-Mac
stadion ciezko bedzie jakikolwiek zrobic
a co do tutorialu do robienia mord to dawal w newsie na stronie glownej issonline jakis juz czas temu dwa tut moj - video i norka - tekstowy
poszukaj w archivum
Diablo
Twoj tutorial video by sie przydał,ale nie moge go sciagnac bo jest przekroczony limit na servie... :?
siwytuchola
patch jest zajebisty tyle że juz mi się znudził

narty

smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif ;D ;D
Szeryf
W związku z tym, że w patchu zainstalowany jest nowy stadion Bernabeu (moim zdaniem całkowicie do epy smile.gif) chciałbym się spytać gdzie jest umiejcowiony (nazwapliku bin gdzie jest w/w stadion) ? Proszę o odpowiedź, bo chciałbym go wymienić na stary.
T-Mac
stadion bernabue bedzie poprawiony w update 1.2
Czarny
stadion bernabue bedzie poprawiony w update 1.2

Pacz Polski jest zajebisty ale zostal zrobiony na option fileFM2005 w ktorym jest od cholery wpadek i bledow... trzeba dokladnie sprawdzic wszystkie druzyny i wprowadzic zmiany w statsach zawodnikow (Wolf3.0 byl duzo bardziej realistyczny...) Czy update2 bedzie zawieral zmiany w tym zakresie??? :?:
T-Mac
tak juz jest to poprawiane

najlepiej jak byscie wypisywali te wpadki
Hawok
Ja jestem zawiedziony twarza bramkarza Chelsea Londyn Petr Cecha moge poszukac fotek ale musial bym miec pewnosc ze poprawilibyście ja biggrin.gif
Anonymous
Wydaje mi się że z tymi stadionami troszke przesada!Arena auf Schalke nie wyglada najlepiej!Szkoda że sędziowie nie mają orginalnych strojòw np Diadora (są 3 kolory)
SZAKI
Wydaje mi się że z tymi stadionami troszke przesada!Arena auf Schalke nie wyglada najlepiej!Szkoda że sędziowie nie mają orginalnych strojòw np Diadora (są 3 kolory)

Sorry nie wiem jak to się stało ale wpisałem wiadomość jako gość!
Anonymous
jak juz o stadionach mowa to zrobcie tez cos z Club Haus
rozczarowal mnie brak spolszczenia
Czarny
w option file wolfFM2005 jest od cholery bledow w statach zawodnikow!!! Nawet nie chce mi sie wymieniac bo by stron zabraklo, wystarczy wejsc np w menchester Utd lub obczaic Bartheza...
trzeba to poprawic w update 1.2...
•volvo
Proponuje troche zmienić statystyki Żurawskiego - wszystko jest fajnie poza tym że każdy strzał z lewej strony boiska to strzał z krzyżaka więc troche śmiesznie to wygląda ... smile.gif
SZAKI
Chyba będę musiał skasować tego patcha bo nie podobają mi się wogòle pozostałe drużyny z anglii, włoch, hiszpanii(staty tam są przesadzone) nawet jeśli update 1.2 większość poprawi to i tak dużo samemu będzie trzeba poprawiać chyba wròce do wolfa ze swoimi poprawkami!

Jest wogòle możliwość żeby Lige Polską zaaplikować zamiast tych wszystkich pozostałych rzeczy takich jak: muzyka,tło,bootpack,stadiony,zmiany pozostałych drużyn,

Patch ktòry tylko wprowadza drużyny zamiast tej ligi international i zawodnikòw, a stroje żeby dodać do kitservera!Wydaje mi się że wiele osòb wolałoby takie rozwiązanie!
Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje niezłej roboty, bo napewno namęczyliście się i to bardzo!
melman
1. Jak zaczyna sie mecz, to nie ma tunelu i tych innych pierdoł, tylko rozpoczyna sie gra, stadium efect mam właczone, no chyba ze to nie od tego zalezy
2. Pierwszy stròj porto jest jakis poszarpany
3. brak butòw pumy [ja bym je dał zamiast tych czarnych adidasòw]
4. stare numery na koszulkach, lepsze były te od wolfa
5. nie ma WIDZEWA laugh.gif

Ale ogòlnie i tak jest dobrze
T-Mac
ad1. nie stadium efect a przed samym meczem opcja pod formation
ad2. sciagnij updat 1.1
ad3. dalismy takie jakie uwarzalismy za sluszne
ad4.a te w patchu wolfa nam sie nie podobaly
ad5. moze z czasem bedzie smile.gif
melman
w uptad 1.1 nie ma stroju PORTO
fajnie ze moze WIDZEW bedzie,
Anonymous
w związku z pracą tutaj pewnego człowieka licze że szybciej od Widzewa bedzie Arka tongue.gif
Anonymous
ja bym poprawił tą beznadziejną szarą teksture za murawą min. na stadionach Porto, Leverkusen, Borussi Monchengladbach i Herthy Berlin, mo i może twarz Buffona :wink:
Anonymous
Ja chce WIDZEWA !!!!!! Tzn. Ja prosze o zrobienie Widzewa..... smile.gif
T-Mac
w związku z pracą tutaj pewnego człowieka licze że szybciej od Widzewa bedzie Arka tongue.gif

oj raczej nie
Andzi
Mozecie dac w updat 1.2 dodac poprawne stroje Menchesteru. Tzn. u mnie przy ManU sa zwykłe czerwone koszulki, w drugim sa normalne czrne ze sponsoerm
Anonymous
to juz jest poprawione w patchu 1.1, i najlepiej bedzie jak 1.2 bedzie juz zawieral w sobie 1.1
Shaq
Teraz może trochę o statsach. Nie doceniliście Samuela Eto'o, ktòry jest teraz chyba najskuteczniejszym napastnikiem w Europie (ranking "złoty but"), shot power ponad 90 być powinien, shot technic powyżej 80, a dokladność dryblingu powyżej 90. Carles Puyol Balance powyżej 90, mentality powyżej 95, jump powyżej 90. Lepszy powinien być także Franek (on lepiej podaje) powinien mieć jeszcze lepszy shot acc i tech i jeszcze lepszy reponse (to chyba obecnie najlepszy polski napastnik) To moje propozycje. A kiedy możemy się spodziewać patchu 1.2 ;D ??? I czy będzie go można wgrać AFS Explorerem (jest przytępniejszy od Graphic Studio)
melman
na koszulkach wisły jest logo IDEI,
Anonymous
Teraz może trochę o statsach. Nie doceniliście Samuela Eto'o, ktòry jest teraz chyba najskuteczniejszym napastnikiem w Europie (ranking \"złoty but\"), shot power ponad 90 być powinien, shot technic powyżej 80, a dokladność dryblingu powyżej 90. Carles Puyol Balance powyżej 90, mentality powyżej 95, jump powyżej 90. Lepszy powinien być także Franek (on lepiej podaje) powinien mieć jeszcze lepszy shot acc i tech i jeszcze lepszy reponse (to chyba obecnie najlepszy polski napastnik) To moje propozycje. A kiedy możemy się spodziewać patchu 1.2  ;D ??? I czy będzie go można wgrać AFS Explorerem (jest przytępniejszy od Graphic Studio)

widziales zeby eto'o strzelil gola z powiedzmy 25 metrow? Jak gosc ma powyzej 90 to musi juz umiec zdrowo pociagnac z tej odleglosci (np. Rooney)
Shaq
już ktoś tu napisał o strzale Eto'o w poprzeczkę e meczu z Betisem (1 runda). A jeśli nie 90 to co najmniej ponad 80. 69 to zdecydowanie za mało :(
_kamil_
już ktoś tu napisał o strzale Eto'o w poprzeczkę e meczu z Betisem (1 runda). A jeśli nie 90 to co najmniej ponad 80. 69 to zdecydowanie za mało sad.gif

zdecydowanie, ale takich bledow jest duzo.
wg. mnie robienie patcha na podstawie najnowszego wolfa to najwiekszy blad
T-Mac
no to piscie te bledy ja to co widze to poprawiam

to juz jest poprawione w patchu 1.1, i najlepiej bedzie jak 1.2 bedzie juz zawieral w sobie 1.1

chyba to oczywiste
Andzi

Sorry przeoczyłem, ale dzieki ze mi napisałes smile.gif . Juz poprawiłem
•volvo
Da sie jakoś zmienić kolor, jaki przypisany jest danemu teamowi na radarze ?? Bo jeżeli gram Wisłą [ stroje białe ] przeciwko Legii [ zielone stroje ] to mam Wiślakòw na czerwono a Legionistòw na biało i troche to mylące ...
Anonymous
Czemu nie ma w grze intra przed meczem(całego wejścia piłkarzy itp)???????? co zrobić żey sie pojawiło???
jacol
Czemu nie ma w grze intra przed meczem(całego wejścia piłkarzy itp)???????? co zrobić żey sie pojawiło???

przed meczem wybierasz Entrance Scene (czy jakoś tak :/) na ON i już ;D
aha i nie wiem czy już było o tym pisane, ale w tym patchu w większości zespołòw(nie patrzyłem każdego) są źle dopasowane numerki na koszulkach, np. w GKS-ie trzy razy powtarza się numer 3, dwa razy numer 17. To tyle z mojej strony smile.gif
jacol

przed meczem wybierasz Entrance Scene (czy jakoś tak :/) na ON i już ;D
aha i nie wiem czy już było o tym pisane, ale w tym patchu w większości zespołòw(nie patrzyłem każdego) są źle dopasowane numerki na koszulkach, np. w GKS-ie trzy razy powtarza się numer 3, dwa razy numer 17. To tyle z mojej strony smile.gif
Anonymous
hawok puknij sie w leb milan ejst najlpeszy!tongue.gif
jacol
sorka za 3 posty ale cos mi sie jebie :? skasujcie te dwa jak możecie
Szeryf
Znowu Pogoń na gorąco smile.gif
1) Kuchar ze środka na prawą pomoc zamiast Parzego
2) W środek Łabędzki zamiast Kuchara
3) Poledica staty w dòł (nie byłoby zbyt wielkiej krzywdy gdyby był na rezerwie; za niego Matlak i Grzelak na lewą pomoc)
Roger and out smile.gif
T-Mac
Szeryf i tak bedziesz zmienial ustawienie co kolejke jak liga polska gra ??
kucharz
no to teraz ja wyraze swoje uwagi glownie dotyczace statsow...... z gory prosze o powazne rozwazenie mojej prosby :wink: Chodzi tu o podstawowa jedenastke Groclinu Dyskobolii no to jedziemy:
to sa moje propozycyje zmiany
1.Obrona - ALL zrobieni perfekcyjnie
2.pomoc - Zajac:shot power 80 bo nie raz potwierdzal ze ma kopa
i wiekszy Top speed (moze byc 90)
Kaczmarczyk: shot techn.przynajmniej 80
Technigue 76
Piechniak( to tak na marginesie):idealnie slaby :twisted:
3.Atak - Sikora: condition 4 ; Balance 75 ; Top speed 87 i Agression 79
to na tyle pozdrawiam
[img]http://img31.exs.cx/img31/360/chelsea20hooligans1wv.gif[/img][img]http://img70.exs.cx:81/img70/4531/kucharz7ga7vt.jpg[/img]
Anonymous
Ja bym poprawil coś z innej beczki. Mianowicie muzyke w tle. Lepiej pasowałaby, np. Futbolòwka, Polska ty i ja, vangelis conquest of paradise.
Sen o Warszawie może zostac, ale reszta nie pasuje do tematyki gry.
3 wymienione przeze mnie posiadam i moge przeslac.
Mrsnh
niewiem czy pisal ktos tu ale piotr bania z cracovi w patchu ma 17 lat , naprawde ma 32 . jezeli chodzi o murawy to raczej srednio mi sie podobają i ta ostar muzyka niebardzo mi lezy, ale są gusta ...

p.s ogòlnie pacz bardzooooo fajny ide grac wisełką biggrin.gif:D:D thx!
Blade

Bo tak powinno być. Wielkie logo Ery a nad nim mniejsze Idei:)
onix_the_chosen
A ja mam problem :? Wszystko rozpakowalem elegancko i nie mam tych transparentow co sa powywieszane na stadionie na trybunach, tylko jak gram np Wisla to sa bialo-czerwone te standardowe do dupy :? Wie ktos jak to zmienic i czy wogole u was tez nie ma transparentow bo juz sam nie wiem, niech ktos zapoda screena jak ma, to se zobacze czy u mnie jest to samo ;D pozdro :wink:
T-Mac
niewiem czy pisal ktos tu ale piotr bania z cracovi w patchu ma 17 lat , naprawde ma 32 . jezeli chodzi o murawy to raczej srednio mi sie podobają i ta ostar muzyka niebardzo mi lezy, ale są gusta ...  

wgraj dobrze patcha. Bania ma 32 lata, az takich bledow to nie popelniamy

onix_the_chosen - a wrzuciles OPTION FILE do savow ??
melman

Bo tak powinno być. Wielkie logo Ery a nad nim mniejsze Idei:)

u Wisły nad logiem ERY jest znaczek ekstraklasy , czyli IDEA EKSTRAKLASA, a w patchu jest to logo takie same jak u innych drużyn,
onix_the_chosen

wgraj dobrze patcha. Bania ma 32 lata, az takich bledow to nie popelniamy

onix_the_chosen - a wrzuciles OPTION FILE do savow ??

wgralem, wgralem, nie wiem co sie dzieje, ma ktos taki prblem ???
Pietia
Szukałem,szukałem i nie moge znalezc takich zawodnikòw jak:Robinho,Freddy Adu
Sa oni w grze czy ich nie ma????
jaculka
laugh.gif Jakiś gościu proponuje zmianę w patchu statystyk zawodnikòw Lecha oczywiście w gòrę i to ..dużo w gòrę, a ja proponuję zmienić jeszcze nazwę, bo z takimi cyframi to już prawie Barcelona a nie Lech. A może tak niektòre wskaźniki jeszcze obniżyć?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.