Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gamingaccess Community Patch Pes 2009 V 1.0
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
brtek00
Gamingaccess Community Patch PES 2009 V 1.0

opis :

-aktualny OF chociaz jest pare bledow ale to do poprawy!
-Bundesliga w miejsce Eredivise
-pare nowych klubow w tym nasze 2 Wisla krakow i Legia Warszawa twarz Rogera cud Miud!
-nowa oprawa graficzna menu itp..
-wszystkie poprawne nazywy klubow i kitsy!

Chyba wszystko sami sprawdzcie!!

Link: http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=33889
Stinger
Już go tak na szybko wyprobowalem ... POLECAM !!! Menu z Joga Bonito ... flagi państw zamienione na np logo PZPN ... składy wrzucić musicie z folderu KONAMI10 (bo ten pierwszy co jest obok folderu to nie zmieni nic) scoreboard z Setanty (przy replayu logo FIFA) wszystkie koszulki ... jednym słowem full wypas aaa i jest Wisła oraz Legia ... + Roger ma twarz bo wkurzalo mnie jak był "biały" w każdym patchu

Pozdrawiam
ps instalka w .exe ... trzeba samemu tylko kitservera ustawić ... czyli plik który startuje gre i setting aaa i w moich dokumentach nie walnijcie się i czasem nie wrzucajcie do save z PES09 tylko do nowego folderu od tego patcha (on go sam zrobi) bo ja się na początku machnąłem smile.gif
dziki91
powiedz dokładniej jak to zainstalować bo się troche poplątałeś biggrin.gif
Orzel
Wszystko ladnie,tylko czemu nie moge ustawic wiekszej rozdzielczosci niz 1024x768? Jest na to jakis sposob?
kris15j
w kitserverze w configu
dziki91
ten update to fix ?
kris15j
nie, ale w folderze z grą po instalacji patcha jest kitserver tylko pod nazwą gakserver
dziki91
chodziło mi o to czy to jest ten plik który naprawia błędy z wyrzucaniem gry do widnowsa ?
kris15j
nie, ten problem naprawia uaktualnienie, nawet fajny patch
kostek
Jak to jest z tym patche KONAMI 1.20?
Czy bez niego ten mod mi nie pójdzie?
Bo coś mi jakoś dziwnie to działa.
Herby mam ok, menusy, stroje także... Ale chyba OF się nie wczytał.
Skopiowałem go do:
KOD
Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\PES 2009 GamingAccess CP\save\PES2009_EDIT01
marcin_p
Tutaj macie ofa, którego sam trochę przerobiłem tzn ulepszyłem polskich zawodników np. Błaszczykowski, Brożek lub Iwański dzięki czemu polskie zespoły(Wisła i Legia) są bardziej realistyczne.
http://rapidshare.com/files/169199456/PES2...EDIT01.bin.html
WKS
CYTAT(PREZES_KSG @ Dec 1 2008, 16:26) *
Tutaj macie ofa, którego sam trochę przerobiłem tzn ulepszyłem polskich zawodników np. Błaszczykowski, Brożek lub Iwański dzięki czemu polskie zespoły(Wisła i Legia) są bardziej realistyczne.

A Jirsaka z Wisły przerobiles ma 91 top speed ;0

Mongoose

Ten twój OF jest pod nową wersje patcha tj. 1.1 (ten update)?
marcin_p
Przerobiłem Jirsaka i duzo duzo innych. Ten of jest pod wersje 1.1
rafael91
chyba trochę za bardzo ich ulepszyłeś, a szczególnie Brożka tongue.gif
marcin_p
Popatrz sobie na mecz z Barceloną jak Brożek z łatwością radził sobie z Puyolem, był szybszy i bardziej dynamiczny. To najlepszy napastnik z całej polskiej ligi, iwec dlatego tak go zrobiłem
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Jak gram w Bundeslidze mam adboardy Eredivisie HELP sad.gif
.alien
Wam nic wolniej pes nie chodzi na tym patchu ??
kris15j
ja gram na wersji 1.0 i na update 1.1 i wszystko hula
marcin_p
Własnie mam tez te przycinki np. przy rzucie rożnym lub tam gdzie jest dużo zawodników w polu karnym. Prosze aby ci, którzy maja konto na gamingaccess napisali komentarz pod newsem z updatem, ze występuje taki bład. Ja nie otrzymałem od wczoraj maila aktywacyjnego
.alien
dokladnie ten sam problem. ciekawe od czego w czym grzebali bo na innych patchach niema tego problemu
marcin_p
Hmm, nie mam pojęcia od czego to zależy. Prosze mi powiedziec kto z uzytkowników ma konto na gamingaccess?
kris15j
może dlatego, że to jest jakby druga gra korzystająca z systemu pierwszej? to może być przyczyną ścinek
.alien
bez kitu niech ktos na GA napisze o scinaniu ja niemam konta a jakby mial to i tak nie znam na tyle dobrze gramatyki z ang zeby to napisac a niechce zeby to odczytali w stylu; byc problem , gra zacinac jak byc duzo zawodnikow , inne patche dzialac ok. ;p
messjash
Ten patch jest zajebisty!!!!!!!! Goście naprawdę się postarali. A co do ścinek to trzeba chyba panowie w nowy sprzęt zainwestować bo u mnie coś takiego nie występuje.
shady45
Mi też się on Tnie ciężko ale nie które mecze są spoko
marcin_p
Tu nie chodzi o sprzęt bo na zadnym innym patchy tak nie jest. Ja mam w setting tylko ram na ok a reszta na good. Jak dostane maial z kluczem aktywacyjnym to zaraz napisze na gaminaccess
messjash
Ale ten patch widocznie w jakiś sposób podnosi wymagania gry skoro ja żadnego problemu nie mam a wy macie. Nie jestem śpecem od działania gier ale może dodane nowe textury itp. do tego patcha to właśnie powodują. A zapytam jeszcze czy macie zaktualizowany ten patch i czy macie go zainstalowanego na patch 1.2 od konami, bo ja tak właśnie mam.
biggala2310
Co do ścinania to sprawdźcie czy w pliku config w kitserverze macie zaznaczoną"Enable aspect ratio correction". Jak tak to odznaczcie, albo djacie chociaż Automatic. Ja sam tego patcha nawet nie wgrywam, interesują mnie europejskie drużyny i to aby móc grać prawdziwymi ligami. Jestem pewien, że nie zagram żadnego meczu Zamalkiem albo Sao Paulo. Nawet jak juz zrobili te drużyny to jeszcze kiczowato, bo taki Kleber który gra w reprezentacji brazylii ma takie staty, że w polskiej kadrze mógłby się nie znaleźć. Zobaczycie, że już niedługo wyjdzie porządny patch.
potter
Mi sie patch nawet podoba
Gdyby jeszcze ktos zrobil Lecha zamiast jakiegos Zamaleka czy cos to byloby super
A no i szkoda ze sklady reprezentacji nie sa aktualne jak np w Bundespatchu
Tari
nie zebym sie cieszyl z cudzego nieszczescia ale wreszcie ktos ma takie problemy jak ja mialem juz kilka dni temu (tj. w niedziele tongue.gif). a skoro tak to moze autorzy GA Patcha sie tym zajma biggrin.gif
antti4

Nie da się ściągnąć z tego linka!!!!! Proszę o reupka.
marcin_p
CYTAT(antti4 @ Dec 2 2008, 09:38) *
Nie da się ściągnąć z tego linka!!!!! Proszę o reupka.

Proszę bardzo : http://sharebase.to/files/ktKS7QZqag.html
elotto
Cos w tym patchu zrabano dodawanie butow, bo jak chce dodac swoje to nie da sie. Chodza tylko te ktore sa w patchu, no jest kilka wyjatkow. W pierszej wersji nie bylo tego problemu, dopiero po update to nastapilo. Czy wy tez tak macie???
Przemek23
CYTAT(elotto @ Dec 2 2008, 16:36) *
Cos w tym patchu zrabano dodawanie butow, bo jak chce dodac swoje to nie da sie. Chodza tylko te ktore sa w patchu, no jest kilka wyjatkow. W pierszej wersji nie bylo tego problemu, dopiero po update to nastapilo. Czy wy tez tak macie???

z 7 i 8 tak mam, reszta działa
sayek
Czy ktoś miał w tym patchu jaki kol wiek błąd np. wywalanie do windowsa czy narazie spokój ?
Ronni1010
Ja mam problem; po zainstalowaniu tego patcha razem z update'em, wchodze w Edit i np. sprawdzam skład UD Almerii i cos sie psuje że wszyscy mają twarze bramkarza z tego zespołu Diego. Nie wiem co jest grane pomocy!!!
marcin_p
CYTAT(Bojan10 @ Dec 2 2008, 17:50) *
Ja mam problem; po zainstalowaniu tego patcha razem z update'em, wchodze w Edit i np. sprawdzam skład UD Almerii i cos sie psuje że wszyscy mają twarze bramkarza z tego zespołu Diego. Nie wiem co jest grane pomocy!!!

W następnym updacie bedzie to poprawione
.alien
z ta scinka dalej nic nikt nie napisal na GA ? nic nie wspominali o poprawce w upie ?
Cafe_Del_Qmac
po zainstalowaniu tego patcha nie moge uruchomic gry wlaczam GCP2009.exe jest czarny ekran przez moment z gwiazdkami w dolnym rogu i wywala do windowsa moze mi ktos pomoc???
sayek
CYTAT(Cafe_Del_Qmac @ Dec 3 2008, 00:09) *
po zainstalowaniu tego patcha nie moge uruchomic gry wlaczam GCP2009.exe jest czarny ekran przez moment z gwiazdkami w dolnym rogu i wywala do windowsa moze mi ktos pomoc???

Może zainstaluj patcha jeszcze raz. Możesz też całą grę przeinstalować.
MATT2012
ma ktoś problem filtru podczas gry?? u mnie jest to nieznośne nawet przy rozdzielczości 1280x 960 . Dodam ze mam LCD 17 cali.Pzdro
rede
CYTAT(sayek @ Dec 3 2008, 08:01) *
Może zainstaluj patcha jeszcze raz. Możesz też całą grę przeinstalować.

Zmniejsz detale grafiki w settings tez tak mialem
marcin_p
Jest juz wersja 1.2 !!
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=34031
.alien
co ta latka poprawia ? bo scinki jak byly dalej sa
Pixmanek
A czytać nie łaska?

CYTAT
Version 1.2
-----------

- Thailand crash fixed
- Almería crash fixed
- Fixed Kits Al Alhy and Zamalek
- Fixed missed faces for Demba Ba and Fernandinho

Transfers
---------
Breno -> Bayern Munich
Kraft -> Bayern Munich
Cesar -> Bologna
Rukavina -> Serbia
Rnic -> Serbia

Ja dziwnych ścin nie mam wink.gif
Kamiloxx
a ja mam pytanie z innej beczki. mam tylko ver. 1.0 a czeba mieć 1.1 żeby zainstalować 1.2 ?? z góry dzięki za odpowiedź ;]
kksm
Trzeba miec wszystkie 3 wersje po kolei instalowane.
DO WSZYSTKICH CO MAJĄ ŚCINKI:
ROZWIĄZANIE JEST BANALNE!!! Wchodzimy do naszego folderu z pesem i nastepnie do folderu gakserver czy jakos tak. Odpalamy plik config i odchaczamy ten ptaszek co mamy na dole nazywa sie on jakos enhanced quality czy cos takiego. Klikamy save zamykamy i nie mamy juz cholera jasna tych scinek. wacko.gif biggrin.gif
Aurek
Witam.

Mam taki problem:Mianowicie zainstalowalem patcha i mam Wisłe w bundeslidze i nazywa sie Nac Breda co mam zrobic zeby bylo ok ?

NIEAKUALNE !

Mam za to inny problem, gram mecz i wyłancza mi sie gra... wie ktos moze co z tym zrobic zeby bylo dobrze ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.