Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gamingaccess Community Patch Pes 2009 V 1.0
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Grucha
O której godzinie spodziewany jest patch????
Grucha
Ok już jest biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
szołpas
GamingAccess Community Patch Update 2.5
messjash
Ale to jest na razie tylko update. Trzeba przed instalacją mieć wszystkie wersje od 2,0. Pełna wersja jutro : ]
TomasBB
CYTAT(messjash @ Jan 7 2009, 23:20) *
Ale to jest na razie tylko update. Trzeba przed instalacją mieć wszystkie wersje od 2,0. Pełna wersja jutro : ]

chyba nie będzie się to różniło zawartością od pełnej wersji???
messjash
Właśnie o to zapytałem ale jeszcze nie odpowiedzieli ale myślę że nie. Różnica będzie taka że zamiast instalować 5 updeatów będzie tylko jedna instalka tak na przyszłość ale znając ich to pewnie potem znowu wydadzą jakiś update :}
TomasBB
widzę że Stilic jest dodany, czyli Lech bedzie w patchu???smile.gif

jednak nie, a już się napaliłem...sad.gif
.alien
czytajcie co pisza na ga.

full wersja jest dla osob nie majacych 2.0 i wzyzej

update jest dla osob majacych 2.4
messjash
Czyli jednak update i full nie będą się niczym różnić :}
TomasBB
CYTAT(messjash @ Jan 7 2009, 23:49) *
Czyli jednak update i full nie będą się niczym różnić :}

no to instalujemy!!!:D
WKS
To dajcie mi lnik bo ja tu widze tylko update które ma 65 mb a w angielskim jestem zielony dzieki
es_sabbi
a czy będzie ktoś robił Lecha Poznań i np. Polonie Warszawe zgodnie z www.pesstatsdatabase.com??

Byłoby super!!!

Także gdyby ktoś pomógł dodać scoreboard od ESPN zamiast tego co pokazuje zegar co się zatrzymuje na 44:59 i 89:59 :/
szwaczu
Dokladnie!! Moglby ktos podac link do fuul wersji 2,5
Norbi91
CYTAT(szwaczu @ Jan 8 2009, 16:43) *
Dokladnie!! Moglby ktos podac link do fuul wersji 2,5

Bo oczywiscie ciezko samemu wejsc na strone ga i poszukac.
dariusz777
Czy jest możliwe aby Gamingaccess Community Patch został wstawiony przez kogoś w wersji kitserver +
dariusz777
oczywiście + save
Norbi91
CYTAT(dariusz777 @ Jan 8 2009, 17:04) *
oczywiście + save

klik
dariusz777
Proszę http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=35981
torro9
to nie jest wesja full dariusz777 !!!!!
Grucha
Są jakies przyśpiewki kibiców do Ga Patch 2.5??? unsure.gif unsure.gif unsure.gif

Jak tak to czy mógłbym prosić o linki????
potter
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=13642
Wystarczy sie lekko rozejrzec
pffy
http://downloads.gamingaccess.com/index.ph...ame=gigimarulla, sciagnij 5 partow CHANTSPACK 1.6, wypakuj do folderu PES 09\gakserver\img\cs0d.img i graj smile.gif

EDIT: Potter, tam jest full patch 2.5 + przyspiewki, ktore mu polecilem. On prosil tylko o przyspiewki smile.gif Po co ma sciagac to co juz (domniemam) ma.
Grucha
dziex wielkie
potter
Jak wiecie Lech prowadzi w sondzie i raczej w GA patchu sie znajdze, ale nie wiadomo od ktorej wersji
Wiec jeden z userow zrobil jeszcze Kolejorza do 2.5 a takze dodal Warszawska Polonie aby mozna bylo zagrac 4 druzynowy turniej, zastapil Helsinki i Hammarby
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=36060

A co do tych przyspiewek to:
po 1 obojetne ktory update GA sie ma zeby one dzialaly ?
po 2 co bedzie jak dodadza nowe zespoly m in Lech, trzeba bedzie sciagac nowe przyspiewki ?
pffy
Ma ktos same przyspiewki Lecha (najlepiej jak by byly te z Eksraklasa patch) i bylkby sklonny wrzucic je na jakis serwer, bo przy podmianie na GA 2.5 + chanty gigimarulli kibice Lecha spiewaja po francusku biggrin.gif Dzieki z gory
radi0n
przyspiewki dzialaja z orginalnym patchem. ale jak dodadza lecha to i pewnie dodadza przyspiewki do niego
pffy
Pewnie dodadza, ale ja prosze o same przyspiewki (pliki .adx) zeby je podmienic za te francuskie i tyle

EDIT: JUZ NIE TRZEBA, ZNALAZLEM
WKS
co to za murawa laugh.gif ona specjalnie jest tak zrobiona czy czysty przypadek powiedzcie jak to usunac biggrin.gif
Mooner
WKS&RKS, właśnie ten problem ma każdy, kto gra na grafice low. Na medium jest wszystko OK. A na high jest biała murawa lub już to poprawili, nie wiem.
Właśnie nie ma jak tego naprawić, a niektórzy musza grac tylko na low.. ;/
.alien
na high niema bialej murawy.

poprawione dawno
Grucha
Jeżeli mam zainstalowany GA Patch 2.5 Update to czy coś nowego doda mi do gry GA Patch 2.5 FULL unsure.gif ????
Mooner
Nie.
RCD
CYTAT(pffy @ Jan 9 2009, 19:06) *
Pewnie dodadza, ale ja prosze o same przyspiewki (pliki .adx) zeby je podmienic za te francuskie i tyle

EDIT: JUZ NIE TRZEBA, ZNALAZLEM

a możesz się podzielić? I powiedz za które pliki trzeba je podmienić.
Rand
kiepski ten patch :-/ zawiodłem się... na low się nie da grać przez murawę a sporo osób może grać jedynie na takim poziomie detali. Statsy kiepskie, taka Barcelona w ogóle nie zrobiona, co jak co ale Messi z takimi statsami ?? Jedynie C. Ronaldo może mu się realnie równać, a tu tak to nie wygląda, strzela ostatnio jak na zawołanie a shot acc. 81 ?? S. Busquets wygląda gorzej niż większość polskich zawodników, a realnie gra świetnie, często wychodzi w pierwszej 11 Barcelony... na prawdę zamiast skupiać się na jakiś durnych murawach i jakiś reklamach których nikt i tak w czasie meczu nie ogląda, dopracowaliby zawodników i sprawili żeby w ogóle ten patch był grywalny, ja na ciemnej murawie grać nie będę....
pffy
Chanty Lecha na GA patchu 2.5.

1. Sciagamy chanty http://odsiebie.com/plik/1302054---b8e4.html
2. Jezeli macie chanty Gigimarulli to patrzcie pkt. 3.
2. Wchodzimy do folderu PESa, gakserver\img\cs0d.img i wklejamy sciagniete chanty
3. Szukamy chantow riverplate (powinny miec takie same numery jak przyspiewki lecha), usuwamy i wklejamy nasze (nie zmieniamy nazwy, wazne zeby numerki sie zgadzaly)

Pisalem na szybkiego, napiszcie czy dziala smile.gif

RCD
dzięki, śmiga.
ps. A w takim razie przyśpiewki river jaki powinny mieć nr?
pffy
Lech jest za River, wiec ich przyspiewki nie sa potrzebne. Numer maja taki sam jak przyspiewki lecha, tj riverplate_329-333.adx
RCD
Lech nie jest za River! Lech jest bodaj za HJK!
oliwer
Ja mam taki problem. Zainstalowalem tego patcha 2.5 full i gdy wlaczam gre, pojawia sie niebieski napis gamingacces a potem czarny ekran. I czekalem i dupa. Nic si enie dzieje:/ co moze byc przyczyna problemu?
KKS_LECH_1922
w trybie online mam niepoprawne nazwy zespołów i stadiony (takie jak bez patcha) sad.gif też tak macie , czy w ogóle podczas online to można zmienić ??
kulka1981
Sciagnalem sobie lecha i polonie sa stroje oki ale twarze nadal tych poprzednich druzyn.co robic?

TomasBB
pojawił się nowy update 2.6 z najświeższymi transferami:

http://www.gamingaccess.com/VideoGames/Pro...2009/news/16771
potter
Z tego co widze to raczej zapowiedz bo downloadu nie ma
.alien
boze widzisz i nie grzmisz

ten kraj schodzi na psy
jak mozna w tych czasach slowa nie rozumiec po angielsku az mi zal takich ludzi

"These are the latest transfers that will be included in the next update of our GamingAccess Community Patch. Feel free to suggest other transfers and inform new ones."

tak, rzeczywiscie to jest download.............................
TomasBB
CYTAT(potter @ Jan 15 2009, 17:34) *
Z tego co widze to raczej zapowiedz bo downloadu nie ma

sorry, pośpieszyłem się... unsure.gif
Emode
Witam, a ja mam takie pytanie: Czy można z tego dodatku usunąć stadiony ? Tzn. tak aby w grze były oryginalne bo nie mam sprzętu na tyle dobrego żeby pograć na medium a granie na czarnej murawie niespecjalnie mnie kręci. Z góry dzięki za odpowiedź

WKS
Tak mozna w Gaserverze wchodzisz w img tam masz cf.09 (czy jakos tak ) i usuwasz wszystkie pliki oprócz unnamed , u mnie to dziala
mic
a pomoze mi ktos z moim problemem ?

mianowicie mam GA Patch w najnowszej wersji + dodatek dziwekowy GiGi chants.
Wszystko pieknie hulalo az do czasu, gdy omylkowo w Team settings - cheering stance zmienilem przyspiewki na bodajze german. Ustawilem (jak juz sie zorientowalem, ze nie mam przyspiewek z dodatku GiGi chants) spowrotem na default, jednak ten default nie powoduje przywrocenie przyspiewek z dodatku Gigi sad.gif gram w Master League mode i jestem juz dosc daleko i opcja zaczynania wszystkiego od poczatku jest bardzo zlym pomyslem sad.gif
moze ktos pomoc ? ja chce znowu slyszec glosne BAYERN BAYERN w trakcie meczu sad.gif

pozdrawiam i dzieki!
Norbi91
CYTAT(mic @ Jan 16 2009, 13:48) *
a pomoze mi ktos z moim problemem ?

mianowicie mam GA Patch w najnowszej wersji + dodatek dziwekowy GiGi chants.
Wszystko pieknie hulalo az do czasu, gdy omylkowo w Team settings - cheering stance zmienilem przyspiewki na bodajze german. Ustawilem (jak juz sie zorientowalem, ze nie mam przyspiewek z dodatku GiGi chants) spowrotem na default, jednak ten default nie powoduje przywrocenie przyspiewek z dodatku Gigi sad.gif gram w Master League mode i jestem juz dosc daleko i opcja zaczynania wszystkiego od poczatku jest bardzo zlym pomyslem sad.gif
moze ktos pomoc ? ja chce znowu slyszec glosne BAYERN BAYERN w trakcie meczu sad.gif

pozdrawiam i dzieki!

Mozesz przeciez odinstalowac patcha i ponownie go zainstalowac, save'y powinny dzialac normalnie. Mozesz tez pogrzebac w relinkach przyspiewek, ale nie bardzo wiem jak to sie robi.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.