norbi, wydaje mi sie, ze odinstalowanie patcha nic nie da. ze w tym save z Master league jest to wszystko jakos zapisane.
relink przyspiewek na pewno bylby ok, ale jak je zrobic ? nie mam pojecia

pozdro
Norbi91
Jan 16 2009, 19:27
CYTAT(mic @ Jan 16 2009, 19:00)

norbi, wydaje mi sie, ze odinstalowanie patcha nic nie da. ze w tym save z Master league jest to wszystko jakos zapisane.
relink przyspiewek na pewno bylby ok, ale jak je zrobic ? nie mam pojecia
pozdro
Czyli chyba masz przechlapane, bo nie wiem czy da sie zrelinkowac chanty, jesli zmienilem je w ML.
messjash
Jan 16 2009, 21:26
A ja proponuje żebyś przeinstalował jednak patcha i myślę że będzie ok. Bo ja miałem zaczętą np. ML i nie spodobał mi się nowy alianz arena i odinstalowałem gakserver wywaliłem stadion z gakserver/img(cośtam)zainstalowałem gakserver i stadion w ML w następnym meczu już był oryginalny, więc jeśli wywalisz przyśpiewki to pewnie tęż będą te oryginalne a jak załadujesz od nowa to będą śmigać, przeca to to samo co ze stadionami.
Tak mi się wydaje choć głowy nie daje (nawet się nie czuje że się rymuje)
No i jeszcze zapomniałem. ja na początku nie wrzucałem do gry przyśpiewek i miałem masterlige zaczętą i potem sobie je dorzuciłem i w ML były.
Norbi91
Jan 16 2009, 23:28
CYTAT(messjash @ Jan 16 2009, 21:30)

A ja proponuje żebyś przeinstalował jednak patcha i myślę że będzie ok. Bo ja miałem zaczętą np. ML i nie spodobał mi się nowy alianz arena i odinstalowałem gakserver wywaliłem stadion z gakserver/img(cośtam)zainstalowałem gakserver i stadion w ML w następnym meczu już był oryginalny, więc jeśli wywalisz przyśpiewki to pewnie tęż będą te oryginalne a jak załadujesz od nowa to będą śmigać, przeca to to samo co ze stadionami.
Tak mi się wydaje choć głowy nie daje (nawet się nie czuje że się rymuje)
No i jeszcze zapomniałem. ja na początku nie wrzucałem do gry przyśpiewek i miałem masterlige zaczętą i potem sobie je dorzuciłem i w ML były.
Tylko, ze on zmienil relink przyspiewek, a nie je wyrzucil. To sie zapisalo w jego save'ie, wiec watpie, aby reinstalka cos pomogla. Ale moze sprobowac, choc jak mowilem, watpie w to.
oliwer
Jan 17 2009, 10:16
Pomoze mi ktos? otoz mam taki problem. Zainstalowalem patcha i uruchamiam go, niby sie laduje i nagle czarny ekran. :/ Probowalem juz pare razy instalowac, instalowalem na czysta gre i nic ;/
witam
reinstalka patcha nie dala nic

czyli jestem zmuszony grac bez przyspiewek ;/ kurde ! :/
TomasBB
Jan 24 2009, 07:10
arti142
Jan 24 2009, 12:18
Witam patch ok super ale mam problem jeden wgrałem przyśpiewki do patcha i ok lecz dorzuciłem przyśpiewki dla Wisły z patcha ekstraklasy kto mi powie jak zmienić pliki dla Wisły aby słychać było kibiców Wisły w tym patchu a nie jakiś innych za jaką drożynę w tym patchu jest Wisła .Pozdrawiam all.
marcin015
Jan 25 2009, 17:08
Cze mam pytanie
Jak mam zainstalowane update 2,5 i 2,6 to moge zainstalowac GamingAccess Community Patch Complete!>??
CZy na samym poczatku sie instaluje?http://www.issonline.pl/?cmd=pokaz&id=1231582137
Assassin
Jan 25 2009, 18:14
CYTAT(marcin015 @ Jan 25 2009, 17:12)

Cze mam pytanie
Jak mam zainstalowane update 2,5 i 2,6 to moge zainstalowac GamingAccess Community Patch Complete!>??
CZy na samym poczatku sie instaluje?http://www.issonline.pl/?cmd=pokaz&id=1231582137
GCP Complete instaluje sie najpierw, a pozniej update 2.6.
Po co chcesz instalowac GCP Complete skoro masz juz zainstalowana 2.6?
Wrzuci ktoś Ofa z tego nowego update'a bo ciekawi mnie jak niby zmienili statsy wszystkich zawodników :-]
marcin015
Jan 25 2009, 18:47
CYTAT(Assassin @ Jan 25 2009, 18:18)

GCP Complete instaluje sie najpierw, a pozniej update 2.6.
Po co chcesz instalowac GCP Complete skoro masz juz zainstalowana 2.6?
Przeciez ten patch complete to wszystko dodaje!
A to jest tylko aktualizacja 2.6
To GCP Complete nie instalowac?
Assassin
Jan 25 2009, 20:24
CYTAT(marcin015 @ Jan 25 2009, 18:51)

Przeciez ten patch complete to wszystko dodaje!
A to jest tylko aktualizacja 2.6
To GCP Complete nie instalowac?
GCP Comlepete patch to to samo co GCP 2.5 update. Roznica jest taka, ze aby zainstalowac 2.5 update trzeba miec zainstalowane 2.0, 2.1, 2.2, 2.3, 2.4. Po za tym niczym sie nie roznia. Wiec jesli masz zainstalowane wszystkie update po kolei to teraz wystarczy ze zainstalujesz 2.6. A jesli nie masz, to sciagnij GCP Complete + update 2.6
Snowboarder
Jan 25 2009, 21:37
używam tego patcha zawierającego wszystkie części, ale jest rażący błąd w tym patchu - zamiast 45:00 zegarek wyświetla 44:59 i tak samo przy 90 minucie. jest na to jakiś sposób?
Assassin
Jan 25 2009, 21:55
CYTAT(Snowboarder @ Jan 25 2009, 21:41)

używam tego patcha zawierającego wszystkie części, ale jest rażący błąd w tym patchu - zamiast 45:00 zegarek wyświetla 44:59 i tak samo przy 90 minucie. jest na to jakiś sposób?
Ponoc nad tym pracuja. Na razie z tego co mi sie udalo wyczytac, tylko orginalny Scoreboard ma 45 i 90. Reszta konczy sie 1 sec wczesniej.
Grucha
Jan 28 2009, 14:26
Czy zrobiłby ktoś Lecha Poznań do GA Patch 2.6????
Jeśli tak to czy mogliby się w drużynie znalezc Golik, Buric, Handzic ????
Snowboarder
Jan 29 2009, 17:50
jest jeszcze jeden problem - podczas gry w deszczu na Old Trafford gdy oglądamy powtórkę to widać denerwujące odbicie lustrzane band na murawie przy linii bocznej.
jest na to jakiś sposób?
szwaczu
Jan 30 2009, 21:11
moze ktos dac linki z filefront albo czegos innego?? bo nei dziala mi ciagle gamingacces.com

prosze
Punizares
Jan 31 2009, 11:39
Ktos wie gdzie mozna sciagnac GCP Complete?? Bo przeszukalem Gamingaccess i tam nie ma. Prosze o linka.
Edit:
Znalazłem link. Dziekuje za pomoc tym ktorzy chcieli mi pomoc
Będzie wydany patch 3.0 czy tylko Update będą do 2,5 ??
Punizares
Jan 31 2009, 21:44
Zainstalowalem patcha 2.5 full + update 2.6 i mi nie dziala

. W kitserverze mi nie zapamietuje zainstalowanych zmian, bo kiedy zapisze i odpale kitservera mam "no action". Wiec powiem krótko POMOCY!!!!
TomasBB
Jan 31 2009, 21:46
CYTAT(lewyy @ Jan 31 2009, 13:35)

Będzie wydany patch 3.0 czy tylko Update będą do 2,5 ??
to będzie patch, który będzie kontynuacją 2.5
szwaczu
Feb 1 2009, 01:12
ten update 2,6 zajmuje niecale 4 MB ????
Dlaczego nie ma Lecha Poznan w patchu??
wystarcyz poczytac na GA bo wszstko pisze
edit;
"This is a winter transfers and a pes stats database update ( that´s why it´s only 4 mbs). "
do druzyn tez pisze na forum niechce mi sie szukac
chyba ze ktos na tyle nie rozumie angielskie go. wpolczuje
szwaczu
Feb 1 2009, 12:00
zamknij morde gosciu!! stronka gamingacces nie dziala mi na mozilli i jakos nie moglem przeczytac! a W IE nie chce mi sie bawic
Panowie opanujcie emocje. Jesli tyle kontrowersji wzbudza ow patch, czy nie spelnie waszych wymagan, to czy nie lepiej poczekac na konkretny dodatek ? Ja gram na niemal 'czystym' Pesie i jest elegancko (a wczesniej bylem przeciwnikiem pes'ow innej generacji tj. 08 i 09

)
jacekz40
Feb 6 2009, 00:03
Ja zainstalowałem wersję kompletną, skopiowałem swój save, w BL jest ok ale w trybie ligi w niemieckiej mam mieszankę drużyn, czy to dlatego, ze przekopiowałem save czy tak jest jak w others, składanka różnych klubów?
wonski1906
Feb 19 2009, 17:46
Panowie jest problem. Wgrałem 2.5 na czystego, wszystko śmiga jak trzeba, ale jak zmienię ustawienia na LOW to wtedy mam czarną trawę, a właściwie to jej niema :/ I tutaj macie pole do popisu, jak temu zaradzić?? Podmienić murawy czy co??
messjash
Feb 19 2009, 18:46
CYTAT(wonski1906 @ Feb 19 2009, 17:50)

Panowie jest problem. Wgrałem 2.5 na czystego, wszystko śmiga jak trzeba, ale jak zmienię ustawienia na LOW to wtedy mam czarną trawę, a właściwie to jej niema :/ I tutaj macie pole do popisu, jak temu zaradzić?? Podmienić murawy czy co??
Ustawić na Medium lub High.
wonski1906
Feb 19 2009, 19:49
CYTAT(messjash @ Feb 19 2009, 18:50)

Ustawić na Medium lub High.
Wiem, ale ja chcę sobie na laptopie zagrać, a karta graficzna na nim nie wyrabia, więc jedyne wyjście to low :/
Rusek_ZGR
Feb 19 2009, 21:04
A wie ktoś, kiedy wychodzi update do tego patcha?
TomasBB
Feb 19 2009, 22:55
w tym miesiącu wyjdzie nowy GA Patch 3.0
elotto
Feb 21 2009, 17:59
mam pytanie odnosnie twarzy Demba Ba. Podobno problem z ta twarza byl zlikwidowany w ktoryms updacie, ale chcialbym sie dowiedzeic jak mozna to zrobic recznie, aby byla widoczna jego prawdziwa twarz( ta z kitservera)
Ardudark
Mar 3 2009, 18:07
Mój OF z poprawionymi statsami dla 95% zawodnikow ze stronki pesstatsdatabase.com oraz Lechem Poznań.
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=38702
Witam, mam ogromną prośbę, mógłby ktoś zrobić upload pliku gcp_settings.exe i pliku settings.exe. ponieważ ostatnio antywirus usunął mi jakimś cudem te 2 pliki. bardzo proszę o pomoc;)
Piter123
Mar 11 2009, 14:21
Grucha
Mar 18 2009, 13:26
pes2009pl
Mar 19 2009, 18:06
Pomocy! wyrzuca mnie z gry od razu jak nacisnę ikonę GCP PES 2009
erni13
Apr 21 2009, 16:23
Może ktoś wrzucić Gigi chants do 2.5?Bo coś mi GA muli
yoseek
Apr 22 2009, 19:22
Witam
Mam zainstaowany Gamingaccess Community Patch 3.0 oraz patche konami, czy jest jakas mozliwosc przywrocenia badz instalacji ligi holenderskiej (Eredivisie) ??
Bardzo mi na niej zalezy, prosze o pomoc
pozdrawiam
Witam, czy mogę instalować ten patch na wersje 1.4?
messjash
May 8 2009, 13:56
CYTAT(Miecho @ May 8 2009, 13:13)

Witam, czy mogę instalować ten patch na wersje 1.4?
Możesz ale musisz po instalacji patcha 1.4 a przed instalacją GA wywalić plik dowload. Jest gdzieś ukryty folder w application data od pesa w którym siedzi ten plik. Nie pamiętam gdzie dokładnie jest. Musisz się dowiedzieć gdzie to jest i wywalić.
Siema , twórcy Gaming Access pisali ze patch pojawi sie 30 kwietnia sa jakies info gdzie sciagnac tego patcha , a jesli macie linki podzielcie sie Smialo:D ? Pozdrawiam
miał być 30 kwietnia , potem 4 maja , potem 6 maja , potem problemy ze stronką i w poniedziałek napisali że w przyszłym tyg, więc w tym tyg raczej nie będzie wersji 4.0
przepraszam za post pod postem ,ale wtedy nie było by widać newsa , Xavier napisał ze patch będzie w ten weekend.
A jednak bedziemy mieli Lecha !!! w GamingAccess Comunity Patch 4.0
o to info ze stronki
heck out some screenshots of the GamingAccess Community 4.0 that will be released in a few days. We are glad that our friends from pesstatsdatabase.com have reopened their website so we are updating some missing stats. We have been able to add 3 new teams ( we have place for two more ) : Corinthians, Lech Poznan and Partizan ( screenshots ). We have also updated lineups and players positions for instance Samba (Blackburn) playing and forward, Adriano at Flamengo and more. We have added more than 300 faces and counting!!! You will have a great patch to enjoy this holidays while you wait for PES 2010. Thanks for your support during these days!
CYTAT(WKS&RKS @ May 19 2009, 15:54)

A jednak bedziemy mieli Lecha !!! w GamingAccess Comunity Patch 4.0
o to info ze stronki
heck out some screenshots of the GamingAccess Community 4.0 that will be released in a few days. We are glad that our friends from pesstatsdatabase.com have reopened their website so we are updating some missing stats. We have been able to add 3 new teams ( we have place for two more ) : Corinthians, Lech Poznan and Partizan ( screenshots ). We have also updated lineups and players positions for instance Samba (Blackburn) playing and forward, Adriano at Flamengo and more. We have added more than 300 faces and counting!!! You will have a great patch to enjoy this holidays while you wait for PES 2010. Thanks for your support during these days!
Jakbyś czytał wcześniej newsy to już z 2-3 tygodnie temu było o tym wiadomo

.
Teraz należy czekać i w niby kolejna data to w przeciągu kilku dni , ale to już 5 termin podany przez Gamingaccess
Fajnie, że już wyszło, ale bardzo niedorobione. W Manchesterze facy fajne, ale wstawione nie przemyślanie bo na kamerach na których testowałem (NORMAL LONG, WIDE) Vidic i Carriok mają prześwitujące włosy a Vidic to już wogóle ala Zidane xD. Testuje dalej i jak coś wytknę kolejne błędy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.