Ściągnąłem, wypróbowałem, działa pięknie.
Mam malutkie zastrzeżenie odnośnie wypowiadanych nazwisk. Po kilku meczach odnoszę wrażenie że Szpaku zna bardzo mało zawodników. Przykładowo w meczu Polska - Holandia wypowiadał tylko nazwisko Robena. To wina jakichś modów które mam zainstalowane, czy przyczyna leży po stronie patcha?
Ogólnie świetna robota Kempes. Wielkie dzięki!
edit:
Moje wrażenia odnośnie nazwisk były błędne (z wyjątkiem graczy polskich), większość znanych piłkarzy ma "ugłosowione" nazwiska, zatem cofam swoje ptanie.

Z maleńkich usterek zauważyłem:
-na dziesięć rozegranych meczy, trzykrotnie odezwał się komentator angielski, za każdym razem wypowiadając tą samą kwestię dotyczącą gry w obronie.
-zdarza się że komentarz nie ma nic wspólnego z wydarzeniami na boisku - zachwycanie się doskonałą grą obrońcy, gdy ą uderzona piłka trafiła bezpośrednio w słupek, czy mowa o grze głową, gdy piła nie odrywa się na centymetr od murawy.
Tą drugą usterkę da się wytłumaczyć kunsztem komentatorskim Szpakowskiego, powszechnie wiadomo iż potrafi on nielicho zabredzać w gdy realu komentuje mecz, zatem komentarz Kempesa dzięki temu nabiera realizmu.

Poza tymi naprawdę maleńkimi niedoróbkami, reszta bez zarzutu!
Komentarz godny polecenia!!!
Nieśmiała sugestia do zarządzających serwisem:
może by tak info na główną stronę?
edit down:
Rozaldinho zainstaluj i sprawdź, gwarantuję że chyba jeszcze żaden komentarz do którejkolwiek wersji PESa robiony przez fanów, nie był bliżej wersji "full" niż robota Kempesa.