Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polski Komentarz
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4
michal-0903
I na kiedy byłby gotów??
Sory za wkurzające pytania
Kempes
CYTAT(michal-0903 @ Feb 22 2009, 17:54) *
I na kiedy byłby gotów??
Sory za wkurzające pytania

Około 15 marca. biggrin.gif

http://www.youtube.com/watch?v=_4RBQP3fUgU

By kempes at 2006-08-25
jacekz40
No całkiem nieźle to wygląda...
szwaczu
Kempes co to za kamerka na tym filmiku?? tongue.gif
Kempes
CYTAT(szwaczu @ Feb 23 2009, 22:24) *
Kempes co to za kamerka na tym filmiku?? tongue.gif

Aparat jest szeroki i kąt ponad kitservera na 9. biggrin.gif
michal-0903
To jak bedzie się go wrzucało do kitservera??
Becky
Zobaczysz , ale uwierz mi bardzo łatwo . Napewno sobie poradzisz wierzymy w Ciebie happy.gif
michal-0903
OK dzia
Jakąś instrukcje dorzuć jak to będzie trza zrobić
Becky
W najlepszym przypadku będzie komentarz w jednym pliku , który trzeba będzie skopiować do kitservera. Natomiast w najgorszym trzeba będzie wrzucić przez DKZ . Instrukcji Ci nie dam ... bo jak zauważyłeś jeszcze komenatrz nie wyszedł , ale masz tu takie mini zarysy rolleyes.gif
WKS
Spoko , ten komentarz jest dobry nawet bardzo dobry zycze powodzenia w daleszej pracy smile.gif
Kempes
CYTAT(michal-0903 @ Feb 25 2009, 13:11) *
OK dzia
Jakąś instrukcje dorzuć jak to będzie trza zrobić

Będzie w rs0e_e, więc tylko rewrite oryginał .AFS Explorer można eksportować do folderu, a następnie możesz dodać do Kitservera.Mogę to zrobić, że będzie dwie wersje, jeżeli jest to dla kogoś tak skomplikowane. laugh.gif
Omar33
Cyrk jak u Monty Pythona laugh.gif

Oto potęga polskiej sceny PESa - znudzony Czech robi polski komentarz i jeśli jego zapewnienia okażą się prawdziwe, to komentarz pojawi się w rekordowo szybkim tempie, w porównaniu do polskiego komentarza z lat poprzednich.

Kempes gratuluję i dziękuję, czekam cierpliwie na skończoną pracę.

"Gorące pozdrowienia" dla kozilee, oposq3 i innych patcherów gawędziarzy...
Becky
Omar33 dobre to , wykazałeś się niebywałą szczerością, ale trzeba przyznać Ci racje closedeyes.gif
Bulwion
kto wie kiedy bedzie polski komentarz ?
WKS
CYTAT(Bulwion @ Feb 26 2009, 17:31) *
kto wie kiedy bedzie polski komentarz ?

Kempes pisał ze okolo 15 Marca 
1922lechpoznan1922
Brawo Kempes, wielkie brawa smile.gif . Jesteś gość wink.gif

Kempes
CYTAT(1922lechpoznan1922 @ Feb 27 2009, 21:28) *
Brawo Kempes, wielkie brawa smile.gif . Jesteś gość wink.gif

Prawda jest to, że mam na 15 marca. Robim wszystko sam, ale mam jeszcze daty, które są badane bezpośrednio w hře. Nie może usunąć wszystko w świecie jest niekompletna, lub błędy. Pierwsze, co by zostało wypowiedziane przez każdego z błędów i niedociągnięć każdej patche.Należy zauważyć, że zrobiłem to 2 miesiące, a nie cały rok, jak Konami, gdzie są o wiele bardziej później, i są profesjonalistami.A kurs oryginalny angielski komentarza są błędy, więc nie zrobić coś doskonałego, jeśli nie jest się idealnym. Błędy są, ale głównie ja dokonuję dla przyjemności z samej gry, a nie poszukiwanie doskonałości. biggrin.gif
erni13
Dla mnie to ty jesteś mistrz!Niespotyka się ludzi którzy chcą pomóc ludziom za darmo kosztem własnego czasu.Brawo!
michal-0903
Witam kempes ja gram na ty patchu podasz instrukcje krok po kroku jak zmienic te nazwiska w komentarzu bo sie nie będą zgadzały z tym patchem http://forum.pesleague.pl/index.php?topic=42013.0
Kempes
CYTAT(michal-0903 @ Mar 1 2009, 10:47) *
Witam kempes ja gram na ty patchu podasz instrukcje krok po kroku jak zmienic te nazwiska w komentarzu bo sie nie będą zgadzały z tym patchem http://forum.pesleague.pl/index.php?topic=42013.0

X-Box 360, aby w grze bezpośrednio w edycji / imię.Je piłkarz i wszystko zmieniło się w pliku opcji Option pliku.
Przepraszamy, ale nie mają czasu lub chęci, aby pomóc każdemu osobno, mam już dość prace nad komentarzem. Ja preferuję grać serii PES, a nie tylko edytować . So sorry do mnie. cool.gif
take_me_bite_me
polski komentarz jest robiony do czystej wersji PES'a? bo np. jeżeli ja korzystam z orange ekstraklasa patch'a to komentarz już na pewno nie będzie prawidłowy (chodzi mi o nazwiska poszczególnych piłkarzy smile.gif), tak?

Pozdrawiam.
Kempes
CYTAT(take_me_bite_me @ Mar 1 2009, 15:13) *
polski komentarz jest robiony do czystej wersji PES'a? bo np. jeżeli ja korzystam z orange ekstraklasa patch'a to komentarz już na pewno nie będzie prawidłowy (chodzi mi o nazwiska poszczególnych piłkarzy smile.gif ), tak?

Pozdrawiam.

piłkarz nazwy są zawsze prawidłowo zauważa, zależy co masz za option file, można zmienić tylko tam.
darko11221
Jak tam idą pracę ile już masz % ukończone tak w przybliżeniu
Kempes
CYTAT(darko11221 @ Mar 2 2009, 17:49) *
Jak tam idą pracę ile już masz % ukończone tak w przybliżeniu

Tak wiec od 90 do 95% mam na pewno,brakuje mi około 500 plików od drugiego komentatora. rolleyes.gif rolleyes.gif

By kempes at 2009-02-14
darko11221
Kempes jestes wielki laugh.gif
herubq3
Kempes może dawaj tutaj pliki na to forum może szybciej to pójdzie
Kempes
CYTAT(herubq3 @ Mar 3 2009, 12:37) *
Kempes może dawaj tutaj pliki na to forum może szybciej to pójdzie

Dzisiaj mam pliki gotowe, ale nie prędkość, ale jakość całego poprawki ważne jest wink.gif
darko11221
CYTAT(Kempes @ Mar 4 2009, 07:04) *
Dzisiaj mam pliki gotowe, ale nie prędkość, ale jakość całego poprawki ważne jest wink.gif

Czyli komentarz już zrobiłes czy jescze robisz ? Sory za uciążliwe pytania wink.gif
Kempes
CYTAT(darko11221 @ Mar 3 2009, 18:58) *
Czyli komentarz już zrobiłes czy jescze robisz ? Sory za uciążliwe pytania wink.gif

Tak dziś o godzinie 19:30, włożyłem ostatni plik.Komentarz jest gotowy, a teraz będzie testowany w grze i muszę skorygować ewentualne błędy. wink.gif
darko11221
Czyli skonczysz przed 15 marca biggrin.gif
pes2009pl
oł je! polski komentarz zrobić w 2-3 tygodnie? niesamowite tongue.gif .Kempes czekamy na wrzucienie na serwer wink.gif
darko11221
On go robi trochę dłużej chyba 2 miesiące albo 3 albo 4 nie wiem
Kempes
CYTAT(darko11221 @ Mar 3 2009, 20:21) *
On go robi trochę dłużej chyba 2 miesiące albo 3 albo 4 nie wiem

Zacząłem około 12 stycznia, to tak szybko jest zrobione bo już pewne doświadczenie mam.
Nierobie to pierwszy raz a szczególnie to zrobie całe a nie wersja alfa, beta i tak dalej laugh.gif laugh.gif
Becky
Ważne że w końcu jest polski komentarz od PES`a 2009 . !! ; p
darko11221
A kiedy będziemy się mogli spodziewać linków do pobrania komentarza ???
tomaj
Dajcie spokój z pytaniami o linki. Skończy Kempes sprawdzać i uzna że jest ok do da. Może będzie to jutro, a może za tydzień. Bądźcie cierpliwi i czekajcie.
Kempes
CYTAT(tomaj @ Mar 3 2009, 23:27) *
Dajcie spokój z pytaniami o linki. Skończy Kempes sprawdzać i uzna że jest ok do da. Może będzie to jutro, a może za tydzień. Bądźcie cierpliwi i czekajcie.

Tak,tak, moje słowa, to może być jutro, lub 15 marca, na pewno nie później. biggrin.gif
Kempes
CYTAT(Kempes @ Mar 4 2009, 05:48) *
Tak,tak, moje słowa, to może być jutro, lub 15 marca, na pewno nie później. biggrin.gif

By kempes at 2009-03-05

Video:
http://www.youtube.com/watch?v=_4RBQP3fUgU

Link:
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=38795
sebacz3000
No człowieku jesteś Wielki ohmy.gif
maxi
Jak to trzeba zainstalowac??
Archilus
The commentary is awesome. Great work... Thank You Kempes

@maxi - Komentarz rozpakowujesz i wrzucasz do folderu IMG w głównym katalogu z grą...
1922lechpoznan1922
Gratulacje, jesteś genialny! Najbardziej zaskakuje mnie jednak to, że jesteś z Czech i robisz komentarz po polsku wink.gif Tym większe brawa! Pozdro! biggrin.gif
KemoT86
biggrin.gif
Děkuji za polskou Kempes komentáře! Dobrý kus práce! Vy!
Omar33
Ściągnąłem, wypróbowałem, działa pięknie.
Mam malutkie zastrzeżenie odnośnie wypowiadanych nazwisk. Po kilku meczach odnoszę wrażenie że Szpaku zna bardzo mało zawodników. Przykładowo w meczu Polska - Holandia wypowiadał tylko nazwisko Robena. To wina jakichś modów które mam zainstalowane, czy przyczyna leży po stronie patcha?

Ogólnie świetna robota Kempes. Wielkie dzięki!

edit:
Moje wrażenia odnośnie nazwisk były błędne (z wyjątkiem graczy polskich), większość znanych piłkarzy ma "ugłosowione" nazwiska, zatem cofam swoje ptanie. smile.gif
Z maleńkich usterek zauważyłem:
-na dziesięć rozegranych meczy, trzykrotnie odezwał się komentator angielski, za każdym razem wypowiadając tą samą kwestię dotyczącą gry w obronie.
-zdarza się że komentarz nie ma nic wspólnego z wydarzeniami na boisku - zachwycanie się doskonałą grą obrońcy, gdy ą uderzona piłka trafiła bezpośrednio w słupek, czy mowa o grze głową, gdy piła nie odrywa się na centymetr od murawy.
Tą drugą usterkę da się wytłumaczyć kunsztem komentatorskim Szpakowskiego, powszechnie wiadomo iż potrafi on nielicho zabredzać w gdy realu komentuje mecz, zatem komentarz Kempesa dzięki temu nabiera realizmu. smile.gif

Poza tymi naprawdę maleńkimi niedoróbkami, reszta bez zarzutu!
Komentarz godny polecenia!!!

Nieśmiała sugestia do zarządzających serwisem:
może by tak info na główną stronę?

edit down:
Rozaldinho zainstaluj i sprawdź, gwarantuję że chyba jeszcze żaden komentarz do którejkolwiek wersji PESa robiony przez fanów, nie był bliżej wersji "full" niż robota Kempesa.

rozaldinho
brawo!!! już nie moge sie doczekać, aż to przetestuje:D

aha - to jest full wersja czy tylko jakaś beta:P
Kempes
CYTAT(rozaldinho @ Mar 6 2009, 00:17) *
brawo!!! już nie moge sie doczekać, aż to przetestuje:D

aha - to jest full wersja czy tylko jakaś beta:P

Jest to wersja 1.0. następne sprostowanie będzie za miesiąc.
el_fuego
Dobra robota. wink.gif
skotar(L)
dziala na Ekstraklasa Patchu ?
Kempes
CYTAT(skotar(L) @ Mar 6 2009, 13:30) *

Nie wiem, spróbuj i zobacz, zawsze możesz usunąć! biggrin.gif
KemoT86
Działa. Możesz spokojnie wrzucić!

CYTAT(skotar(L) @ Mar 6 2009, 13:30) *
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.