CYTAT(Kempes @ Mar 9 2009, 09:40)

Będzie aktualizacja zawodników jak i błędów.
Cóż mogę napisać? Świetnie! Tym bardziej, że już udowodniłeś, że nie rzucasz słów na wiatr.
CYTAT
Należy uświadomić sobie,zrobiłem to tylko za 2 miesiące sam.
Dodatkowo należy sobie uświadomić niecodzienność sytuacji. Oto "ni z gruchy, ni z pietruchy" pojawia się na forum Czech z Ostrawy, obiecuje polski komentarz na połowę marca..., po czym wypuszcza go dwa tygodnie szybciej! W kontekście tego jak wyglądały terminy realizacji i jakość wykonania polskiego komentarza do poprzednich PESów (przypominam: komentarza robionego przez autochtonów), to co "odwinąłeś" dla mnie zakrawa na mały cud, a dla co niektórych "miejscowych" pseudo patcherów musiało być solidnym prztyczkiem w nos

.
CYTAT
Z pomocą innych Polskych kolegów ze sceny PES,będzie z pewnością lepszy komentarz.
Obawiam się, że nasza pomoc ograniczy się co najwyżej do wytykania niedoróbek

, (choć być może niektórzy, za niewielką opłatą, kiwną palcem w bucie)

. Jednak nie przejmuj się tym, raz że narzekanie jest sportem narodowym Polaków, dwa że dzięki wskazaniu Ci gdzie znajdują się błędy, będziesz mógł je szybciej wyłapać i naprawić.
CYTAT
Idealne dla wszystkich nigdy nie będzie,ale nie jest nic doskonałego.

Jak to, nic nie jest doskonałego? Doskonałe jest to, że po raz pierwszy dostaję nieomal skończony polski komentarz już na początku marca. Doskonałe jest to, że dostaję polski komentarz w wykonaniu obcokrajowca, choć polscy patcherzy pozbawili mnie na to nadziei. Biorąc natomiast pod uwagę Twoją rzetelność spodziewam się, że poprawiony komentarz będzie również doskonały.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.