Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Jamnik
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Robcio
CYTAT(Jamnik @ Mar 21 2010, 18:50) *
Dzięki za komenty. Jak ktoś skomentuje, proszę zacytować ze zdjęciem, tak aby na następnej stronie było. Dziękuje smile.gif

Konkretne ryjce tongue.gif pozdro
szejk
Obie mordy jakby takie niedokonczone.
z jakiej foty robiłes Akpale bo cos górna czesc mordy wydaje mi sie wogóle niepodobna,
może tylko mi się tak zdawac bo mój Akpala ma całkiem inna góre. Mam nadzieje ze kapisz o co mi chodzi.
A tak wogóle to bardzo dobre ryjki już robisz.
pozdro biggrin.gif
Jamnik
Kapiszi kapiszi smile.gif Akpala, ma inne czoło bo nie mogłem ładnie wtopić kolorków i dałem z jakiegoś innego bmp swojego. Z kolei ten Mayebi - no faktycznie też nie jestem na 100 % zadowolony ze rezultatu, ale co kminiłem jakieś zmiany to mniej mi się podobało, więc zostałem przy wersji, która mnie cieszyła. Ot takie tłumaczenie: http://translator.telewizor.eu tongue.gif
Stuart17
Dobra robota biggrin.gif
ryba
Wszystko fajnie, ale wlosy sie wcinaja w czolo..
Giovani
Bardzo dobre twarze ostatnie smile.gif
demiano7
Super ostatnie mordki, rzeczywiscie można odnieść wrażenie, że są nie dokończone ale ogólnie jest bardzo duzy postęp smile.gif
M4TT
moze bys zrobil VAN HOUTa (Standard Liege) ?
Mahi
Dałoby się coś zrobić z tego Djurdjevicia i Buricia?

Jamnik
CYTAT(Mahi @ Mar 28 2010, 00:09) *
Dałoby się coś zrobić z tego Djurdjevicia i Buricia?

Ivana fajnego Mateusz13 zrobił. Buricia nie robie.
Jamnik
Dawno nic nie robiłem i słabizna...

Sinet18
Słabizna?? blink.gif Tego bym nie powiedział patrząc na ten face Djourou, wg. mnie konkretna twarz cool.gif
Jamnik
Dzięki za koment Sinet smile.gif Stara twarzyczka teraz, collab with Ramos

Download

Sinet18
Bardzo dobry collab happy.gif kolejna dobra twarz, wielkie dzięki chłopaki wink.gif
Btw. Jamnik pomyślałbyś może nad wykonaniem konkretnego Davida Silvy??
Robcio
Djourou jak na taką przerwę bardzo ładny, collab też malina. Czekam na next prace biggrin.gif
Jamnik
Dzięki za komenty.
Sinet nie będe robił Silvy, brak czasu spowodowany maturami w najbliższych dniach sad.gif
Taki mały preview, ostatnia twarzyczka będzie i przerwa do 17 maja.

Thanks for king12345x for his help with file
Mateusz13
Fajna facjatka, ale czegoś mi w nim brakuje jeszcze smile.gif
Robcio
Fajnie że robisz mojego ulubionego grajka tongue.gif Czekam na final happy.gif
Sinet18
Co tu dużo mówić w końcu jakiś dobry face tego pana się szykuję happy.gif czekam na finalną wersję z włosami i download oczywiście wink.gif
ryba
Jakosciowo bardzo dobrze. Widac ze to Carlos, ale mysle ze model mozesz jeszcze troche dopicowac(nos? oczy?)
czubinho
Bardzo dobry Roberto
Jamnik

Download
demiano7
No postępy kolosalne wink.gif nie podchodzą mi tylko całkowicie włosy..
Robcio
Zmień włoski i będzie wyjebista morda wink.gif
Sinet18
Morda wyczesana nie ma co wink.gif JayM07 właśnie wydał paczkę i możesz mu zmienić włosy na te co ma u niego Zamora, wydaję mi się że będą idealnie pasować do niego smile.gif
Jamnik
Myślałem o nich, ale front mi się nie podoba w ogóle.
ryba
Tak jak wyzej, wlosy nie pasuja..
Jamnik
Sinet18
Kapitalna twarz młodzieżowego reprezentanta Polski happy.gif Bardzo dobry face no i przede wszystkim bardzo potrzebny wink.gif Nie pozostaje nic tylko czekać na download.
kostek
Dobra i przede wszystkim przydatna facjata.
MaTi10
konkretne ostatnie ryjce.
Robcio
Dobra morda nam wyszła biggrin.gif Thx
Jamnik
Pytania, zwłaszcza chyba do kibiców Lecha. Czy ktoś ma fotkę poniżej, ale większą ?

Jamnik
0 odzewu, przykro że forum umiera sad.gif Może jakoś by je ożywić biggrin.gif ? Robię myk jak Daro, jak będzie 6 komentów to wrzucam tu następne prace tongue.gif W końcu te prace to dla Was i warto byłoby poznać opinie

Roberto Carlos (Collab with Fastre)
Daro.
To ja będę pierwszy! ; d
Super ryjek. ; )
czubinho
Super Roberto, jak już robisz legendy piłki nożnej to może i Davidsa skrobniesz:D?
lukasz44
Ryj konkretny,czekamy na download.

--------
Czubson przecież Davids już dawno skończył karierę (bodajże 2008) tongue.gif a Robercio gra nadal w Brazylii rolleyes.gif
Robcio
No Roberto o wiele lepszy z łysinką Jamniku biggrin.gif Świetny ryjec wink.gif
czubinho
CYTAT(lukasz44 @ Jun 6 2010, 10:28) *
Ryj konkretny,czekamy na download.

--------
Czubson przecież Davids już dawno skończył karierę (bodajże 2008) tongue.gif a Robercio gra nadal w Brazylii rolleyes.gif

Ja go nadal mam w Pesie:D
Jamnik
Jak ktoś skomentuje, to proszę o cytat, bo następny post już na następnej stronie będzie. Może porobię jeszcze jakieś ryjki, jak wpadnie nowy komp ohmy.gif

Collab with Don Rxf
Patryk144
CYTAT(Jamnik @ Aug 31 2010, 13:57) *
Jak ktoś skomentuje, to proszę o cytat, bo następny post już na następnej stronie będzie. Może porobię jeszcze jakieś ryjki, jak wpadnie nowy komp ohmy.gif

Collab with Don Rxf

swietny jak prawdziwy a będziesz robił jeszcze jakies twarze moze móglbys poprubował z polskiej ekstraklasy

Jamnik
CYTAT(Patryk144 @ Aug 31 2010, 14:08) *
swietny jak prawdziwy a będziesz robił jeszcze jakies twarze moze móglbys poprubował z polskiej ekstraklasy

Nie
Stuart17
Swietny collab. Rob dalej, bo widze forma jest biggrin.gif.
don rxf
Dobra robota, tak trzymajcie smile.gif
Jamnik
Jakiś tam wczesny preview Kiełba... dużo do poprawy, nie pogniewam się za foty profilowe. Bazowany na Krasiciu by nie wiem kto smile.gif

jaro9
Będzie najlepszy Kiełb jak narazie wink.gif
Szakal21
na razie średnio, ale czekam na update smile.gif
Tu masz jakies fotki do profilu.
http://bi.gazeta.pl/im/1/7488/z7488821X.jpg
http://img.naszemiasto.pl/grafika2/nowy/5a...fb2c5f9c4_o.jpg
Stuart17
Jakość super. Wydaje mi się, że trudno uchwycić jego podobieństwo. wink.gif
Mahi
szczerze to face słabiutki.
ten zrobiony przez gregora lepszy.
Mateusz13
CYTAT(Mahi @ Oct 3 2010, 13:43) *
szczerze to face słabiutki.
ten zrobiony przez gregora lepszy.

Widziałeś, że to wczesny previev?

IMO: Jakość świetna czekam na finalną wersje z DL biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.