Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Jamnik
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
unikat
człeeeniu ! ładny poziom osiągnąłeś wink.gif
Robcio
niesamowite postępy robisz, znakomita morda smile.gif
Jamnik
CYTAT(szejk @ Jan 4 2010, 21:26) *
robisz już lepsze mordy od tych moich. brawo excl.gif

Bez przesady rolleyes.gif Sam byś wrócił happy.gif
demiano7
Może byc naprawde genialna praca ;]
Jamnik
Wersja z włosami, kolejne mordy to prawdopodobnie Jordi Alba i Michał Janota.

naczelnik5
Wczesniejsze twarze bardzo dobre , jednak w tej ostatniej dziwne usta i nos smile.gif
GooFy
Rzeźniczak tak jak pisałem u Timaka, Kapitalistyczny. Nowy ryj: Jakościowo mi się podoba, jak jest z podobieństwem ? Nie wiem.
lucash
Widze ze rozkreciles sie i bardzo dobrze sobie poczynasz , ostatnie twarze na bardzo wysokim poziomie , jednak mysle ze ze twarz Gulde wymaga jeszcze kilku korekt , gratuluje awansu , powodzenia w kolejnych pracach:)
Jamnik

Manuel Gulde DL
demiano7
thx ;] ekstra face!
Robcio
Fantastyczna morda!

Jamnik
Narazie wersja preview. Oczy i brwi jeszcze do poprawy. Myślę, że usta i nos są dobre. Włosy od Mystiqa, wszelkie kredyty umieszcze na previewie, przy downloadzie.

Kamiloxx
Dobry, ale coś w nim mi nie pasuje...
Robcio
Mnie się bardzo podoba Jamniku wink.gif
Sinet18
Teraz wygląda niesamowicie ohmy.gif popraw jeszcze tylko to co napisałeś i możesz dać download wink.gif
Jamnik

Romelu Lukaku DL
Mateusz13
CYTAT(Jamnik @ Jan 23 2010, 12:06) *

Kurde przebiłeś mnie super biggrin.gif
szołpas
CYTAT(Jamnik @ Jan 23 2010, 12:06) *

no rolleyes.gif niezle
Sinet18
Genialna twarz Jamnik biggrin.gif tylko myślę czy nie powinien mieć z tyłu trochę dłuższych włosów? Wielkie dzięki za tę twarz happy.gif
Kamiloxx
Super. Dzięki za downa. wink.gif
Robcio
Znakomity Lukaku biggrin.gif

Kamilbialego
Zrobiłbyś Rafała Grzyba?

Jamnik
Nie będe robił Grzyba. Za namową kilku osób, zrobiłem drugą wersję Lukaku, tzn w nowych włosach. Nie wiem czyje one są, ale chciałem podziękować Sinetowi18 za upload.

Romelu Lukaku v2 DL
siwers99
świetny!!
Kamiloxx
Jeszcze lepszy. smile.gif
perONE
mozliwe, ze one sa od jakiegos songa z arsu.ale bardziej pasuja
Sinet18
Tak, to są włosy od Alexandre Song'a z Arsenalu by Mystiq jak ktoś chciałby wiedzieć smile.gif wielkie dzięki Jamnik za update, choć nie byłem przekonany że zrobisz update laugh.gif dlatego tym bardziej chcę Ci podziękować happy.gif pozdrawiam.
Stuart17
Jeszcze lepszy niz poprzedni happy.gif wonderful
unikat
dzięki wielkie wink.gif co z Janotą ?
naczelnik5
Swietna morda, poczyniles olbrzymi postep, brawo smile.gif
ryba
CYTAT(Sinet18 @ Jan 24 2010, 14:40) *
Tak, to są włosy od Alexandre Song'a z Arsenalu by Mystiq jak ktoś chciałby wiedzieć smile.gif wielkie dzięki Jamnik za update, choć nie byłem przekonany że zrobisz update laugh.gif dlatego tym bardziej chcę Ci podziękować happy.gif pozdrawiam.

S'n zrobil te wlosy, nie mystiq
Bmp swietne
czubinho
Super Lukaku, już wylądował w grze xD
Sinet18
CYTAT(ryba @ Jan 24 2010, 17:24) *
S'n zrobil te wlosy, nie mystiq
Bmp swietne

Jak tak to zwracam honor closedeyes.gif ja miałem na preview Song'a hair by Mystiq. Widocznie autor tamtej twarzy się pomylił tongue.gif pozdrawiam.
demiano7
Tym Lukaku to zmiażdżyłeś! biggrin.gif
Jamnik
Prawdopodobnie finalna wersja
ryba
Nie widzialem foty, ale wyglada super! smile.gif
perONE
No i fpyte wink.gif
Robcio
Gites majonez. biggrin.gif
Sinet18
Good job wink.gif
Kamiloxx
Dobra robota, czekamy na downa. wink.gif
Jamnik

Marvin Pachan DL
Sinet18
Wielkie dzięki za download mistrzu wink.gif może zrobiłbyś Kenwyne'a Jones'a z Sunderlandu?
Robcio
dzieki za dl x2.gif
perONE
thx
Stuart17
O, danke tongue.gif jeden z tych ktorych mi w szalke brakowalo
Jamnik
Jak to mówią, kiedyś trzeba odejść. I choć tak naprawdę nigdy nie byłem jakąś szczególną postacią tego forum to chciałbym się pożegnać w jakimś ciekawym stylu, ciekawszym niż tradycyjne "cześć".
Przede wszystkim chciałbym podziękować wszystkim, których tu spotkałem, poznałem - bo znajomych zyskałem bez liku. Nie chce wymieniać z ksywki, bo nie chciałbym kogoś z tych wspaniałych ludzi pominąć. Wielkie dzięki za komenty, rady, miłe słowa i w ogóle za wszystko. Admini niech wybaczą, ale poprostu wielgachne dzięki za to co tu spotkałem, bo to jest zajebiste smile.gif
Z twarzyczkami prawdopodobnie kończę, podobnie może być w ogóle z całę edycją (czytaj: flagi). Prawdopodobnie opuszczę też forum (choć kto będzie płakał tongue.gif)
No nic, ile można gadać, pragnę się z Wami pożegnać, nie wiem może wróce, może już pożeganać się na zawsze...

Trzymajcie się wszyscy.

Jamnik

PS: nie zamykajcie proszę tematu, może kiedyś, coś się wydarzy, jeżeli ktoś chce to teksturki wrzuciłem swoje, może ktoś skorzysta
naczelnik5
Szoda ze rezygnujesz bo naprawde osiagnales bardzo wysoki poziom , dlatego napewno bedzie brakowalo Ciebie i twoich prac na tym forum, pozdro
Robcio
No cóż....

WIELKA SZKODA, napewno będzie brakować ciebie na tym forum gdyż byłeś jednym z najaktywniejszcych, nie wspominając o świetnych mordach i flagach

I oczywiście wielkie dzieki za wszelaką pomoc smile.gif
demiano7
Ty też jesteś zajebisty wink.gif Ja itak bede Cię gnębił co jakiś czas żebyś wkońcu wrócił biggrin.gif
M4TT
Zrobilbys twarz Sebastiana Rudego ??

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.