Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Jamnik
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
krzychu117
Bardzo ładny owen h. Aczkolwiek nie znam się na edycji PES 6
Jamnik

Download

T-Mac
elegancko
thx smile.gif
szejk
miazga kolo!
lukasz44
Super praca, dzięki za download , pozdroo
Jamnik

Bardzo wczesny preview, jak widać duuuużo do poprawy. W pierwszej kolejności: kształt szczęki, brwi, ogólnie mapowanie no a potem sie zobaczy

smile.gif
Stuart17
Kulturalna twarz tongue.gif widze ze robienie face'ow graczy floty jest w modzie cool.gif
szejk
Skoncz go i pokaż. Narazie jest okej.
MaTi10
Póki co ok jest ; ) , czekam jednak na morde zrobioną do końca smile.gif .
Jamnik
Jakoś nie ciągnie mnie do robienia fejsów, ale zrobiłem update pracy T-Maca - Roberta Lewandowskiego. Wersja by T-Mac jakoś do mnie w 100 % nie przemawiała. Dla porównania 2 wersje:

perONE
fpyte wink.gif
unikat
BMP za czerwona dla mnie ;]
Jamnik
Kolejny face: Lasha Dekanosidze (BATE Borysów). Szczególnie dziękuje Donowi i Szołpasowi za rady przy moim pierwszym hairze smile.gif

MaTi10
Gut job wink.gif , myślę ze przy włosach nad brwiami mógłbyś poprawić tę czerń . pzdr smile.gif
Mateusz13
Dopasuj kolor feca do szyji tyle ode mnie wink.gif
Fajne włosy

Damian.
Włoski b.dobre, a nawet lepiej niż b.dobre jak na 1 raz.
Fejsy miałeś już nie raz lepsze wink.gif Popracuj więcej nad modelem

Pozdrawiam
Jamnik
Kai Hesse(1 FC Kaiserslautern):

perONE
wygląda dobrze wink.gif
MaTi10
Git smile.gif
Jamnik
Dzięki chłopaki za komenty. Wersja z włosami Alegora. Dopisze na previewie przy downloadzie.

unikat
Trzymaj poziom ;]
Mortin
dobry fejs, powoli zblizasz sie do poziomu zaawansowanych
trzymaj tak dalej
pozdro
Jamnik
Dzięki za miłe słowa, ale z tym awansem to przesada smile.gif Gdzie mi tam do T-Maca, Szołpasa i reszty chłopaków happy.gif Kolejny preview. Wiele do poprawy zwłaszcza dolna część twarzy no i czas o własnych włosach pomyśleć smile.gif

naczelnik5
Bardzo fajne bmp , zaokraglij troche te kanty szczeki pod uszami no i przede wszystkim popraw kształt oczu bo bardzo nierowne sa , jak popracujesz jeszcze troche nad nia to bedzie bardzo dobra morda smile.gif
MaTi10
Kozak Kevin Ci wyszedł wink.gif .
unikat
+1
Jamnik

Może ktoś pomóc z hairem ? Bo robie od 3 dni na różnych modelach (w tym swoje włosy próbuje), ale nic a nic nie wychodzi :/ Byłbym wielce wdzięczny
Mortin
postaraj sie troche te oczy wyrownac, chyba ze on takie niesymetryczne ma, to wtedy ok wink.gif
Jamnik
OK, postaram się to poprawić smile.gif BTW: wciąż szukam kogoś do pomocy przy wypadających włosach... chętni bardzo mile widziani smile.gif
Jamnik
Sory za dwa posty z rzędu, kolejny preview z włosami. Wybaczcie jakość, będe poprawiał oczywiście, ale pierwszy raz grzebie przy takich włoskach sad.gif

Mortin
jest niezle jak na 1sze wlosy wink.gif ja duzo gorzej zaczynalem przygode z moim pierwszym modelem wlosow wink.gif
perONE
Widać, że pierwsze włosy ale nie jest źle wink.gif
Jamnik
Dużo komentów jak zawsze, dzięki Wam którzy zawsze coś skrobną smile.gif Dobra, finalna wersja Kevina Kuranyia. Myślę, że prochu już nie wymyślę na tej pracy, w tym momencie chyba lepszej mordy nie zrobie. Pozdro.

Mortin
mysle, ze za jakies 2 miesiace udoskonalisz te mordke i bedzie nie do przebicia wink.gif
pozdro
szejk
ładnie biggrin.gif
naczelnik5
wyglada ladnie , gdybys tylko popracowal nad poprawieniem oczu to byla by super japa :>
Jamnik
Piotr Petasz:

MaTi10
Brawo Kur** , a tak narzekałeś na gg że lipa będzie smile.gif !
perONE
Ryj bardzo dobry.
damiank9
wwoooowww biggrin.gif
no fantastico normalnie smile.gif
gratulacje smile.gif
p3sman
zajebiście biggrin.gif

i o to chodzi! mordki polskich mniej znanych graczy smile.gif

tak 3maj
naczelnik5
brawo , naprawde bardzo dobra twarz
czarus32
Moze jak mniej znanych to Tomasza Mikołajczaka z Lecha
Jamnik
Raczej nie, teraz mordki chyba dla Portowców będe robił
Jamnik
Sory za 2 posty z rzędu, ale nowa morda.

Maciej Ropiejko

demiano7
Ekstra, drobne korekty i będzie gitna mordka wink.gif
MaTi10
No i konkretnie wyszedł Maciej smile.gif
unikat
Konkretnie wracasz ;]
p3sman
fajnie tylko jakiś dziwny ten kształt twarzy ;p może on tak ma, nie wiem smile.gif
Jamnik
Patrice Evra Baaardzo wczesny preview

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.