Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Of - Test
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4
czubinho
dlaczego w ,,bez przyrządkowania" nie ma E.Davidsa.?
on jeszcze nie skończył kariery
Palerinho
No, będzie długo:
Statsy
Arka

Nawrocik atak 68 -> 72 (Kiedyś z dobrym skutkiem grywał na ataku)
Bazler ma obronę na 49. To trochę mało jak na DP. Proponuje min.63

Cracovia

Dudzic szybk. dryblingu 67 --> 74 (Bardzo szybki napastnik, szybko porusza się z piłką)
Krzywicki balans 71-->77 (Trochę mały balans na 2m i 90kg chlopa)

PGE GKS

Magdoń obrona 82 --> 76 (Na pewno nie ma lepszego defa od Bosackiego, ma kłopoty z graniem w PGE)
Stolarczyk prędkość 79-->77, przyspieszenie 76-->74 (Wiek robi swoje)

Piast
Folc prędkość i przyspiesznie podnieść do ok. 75 (b. szybki, dobrze startuje do prostopadłych)
Sedlacek Cel. Strzału 68-->73, Podkręcanie 73-->76, Cel. wolnych 68 --> 73 (dużo bramek w Groclinie bezpośrenio z wolnych)
Widuch Mentalnośc na ok. 73 (Walczak, dużo biega)
Radzewicz (ciut wyższe podania, kiedyś w końcu grał w kadrze)

Lech
Lewandowski ---> rozwój przeciętny/trwały
Reiss Cel. Wolnych 74-->76 (wiele bramek z wolnych w lechu)
o Stilicu było
Bosacki obrona 77-->80 (jeden z najlepszych stoperów w lidze)
Arboleda obrona 76-->78 (vide Bosacki)
Wojtkowiak atak 63-->67 (często idzie do przodu)

Polonia
Kaźmierowski Cel. strzału 70 -->74, Siła 70-->75 (dużo goli w sparingach,kilka w lidze)
Lato Cel wolnych 68--> 74, Podkręcanie 72-->76 (jeden z lepszych sp takerów w PL)
Mąka prawie wszystko o 2pkt
K. Bąk obrona 52-->62 (dramatycznie mało jak na dp)
Jodłowiec Atak 67-->62, Obrona 68-->76 (statsy jak boczny obr.,a to jeden z lepszych stoperów,blisko kadry)
Lazarewski atak 54-->60 (mało jak na bocznego obr.)
Telichowski Atak 62-->66 (kiedyś grał w napadzie, częste wycieczki podpole karne przeciwnika, dużo goli)

Górnik
Hajto delikatnie obniżyć obronę, wytrzymałość i reakcje (starzeje się)
Markovsky - serio taki dobry jest?

Legia
Borysiuk jak na podst. skład Legii niskie statsy

Odra
M. Kokoszka atak 48 -->63 (nisko jak na pb)
Woś atak 65 -->70 (aktywny, dużo bramek, filar Odry)

Lechia
Starosta atak 62-->66,ogólnie za słaby

Ruch
Ćwielong (za niskie statsy jak na filar Ruchu)
Sobczak Atak na 75, balans na 75 wyrzymałośc 76, dok. dryblingu 72, szybk. dryb. 74 cel strz. 75 siła strz. 76 (najlepszy snajper Ruchu)
Baran balans 70-->75 (niski jak na cb)
Nykiel ŚO-->PO, statsy zrobić na bocznego obrońcę

Wisła
Diazowi dodać pozycję DP
Marcelo - było
Boguski - było
Baszczyński - obniżyć szybkość, przysp, obrona z 69 na 76 (patrz mecze z Barcą i Tottenhamem)

Zagłębie
Pawłowski - reprezentant karju zasługuje na wyższe statsy

Kadra
Golański cel wol 72-->77, podkr 66-->74, cel strz 65-->72 (świetnie bije wolne, bramki w kadrze i w Koronie)
Żewłakow - było
Krzynówek - było

Bugi w statsach
Letizi - balans 8
A. Song - prędkość 4
Ricado Jesus - reakcje 2
Moraton - zwinność 4
Grimi - szybk. krótkich podań 4, cel wol. 1, mentalność 9
Rui Patricio - tech strzału 77 (wysoko jak na gk)
S. Mazurkiewicz - któryś stats ma 5
Dumont - header 9
Rukavina - teamwork 15

Dodatkowo zdecydujcie się, czy Matusiak ma być we Free Agents,jeśli tak sugeruje oprawienie krótkich czy długich podań (są na 35)
Jak coś jeszcze zobaczę to powiem. Sorki, że takie tłumaczenia a propos stasów, ale przy tylu zawodnikach dla każdego elaboratu wygłaszał nie będę.
Co do ofa to i tak najlepszy w historii OEP. Gratulacje smile.gif
Biszkopcik
Troche błędów tongue.gif
Sadlok to obronca wink.gif
Pulkowski nie jest ofenswynym pomocnikem tylko defensywnym.
Feruga gra również na skrzydle.
Straka Gabor jest bardziej defensywnym pomocnikem niz srodkwoym.
Baran powinnien miec lepsze głowkowanie i skoczność.
Pilarz gra z 80 a nie z 25
Perdijc nie nazywa sie Perdijlic.
Nykiel- było
Ćwielong - było wink.gif
Pompey
CYTAT(ronaldo_9 @ Sep 21 2008, 09:05) *
Z wzrostem to jest ciekawa sprawa. Na stronie PFC ma 184, na innych znajdowałem 194.
Znam tego gracza z WC 2002 i pamiętam że był bardzo wysoki więc wydaje mi się że ma na pewno ponad 190cm.

Jeśli by miał ponad 190 cm wzrostu to by był prawie najwyższym zawodnikiem Pompey nie wliczając napastników (Kanu i Crouch), a on jest takie wzrostu jak Campbell a on ma 188cm. Jest jeszcze trochę wyższy od Kranjcara a on ma ok. 184cm więc właśnie powyżej 190cm napewno nie ma.

A co do statystyk to podwyższył bym technikę (drybling wszystko co związane ogólnie technikę) oraz celność podań szczególnie długich Kranjcarowi, a Defou dałbym lepszy atak

Moja propozycja taka
bartek-brt
jednak az tak pieknie nie jest. Brakuje duzo zawodników jakmłody Santa Cruzczy 4 bramkarz chelea który jest na oficjlanej stronie.
E 9
CYTAT(e.handlarz @ Sep 21 2008, 15:50) *
nie ma co się dziwić, napewno w każdym ofie są jakieś błędy.Chyba nie da stworzyć się w 100 % realistycznego closedeyes.gif

Nie da?? cool.gif

Co do błędów...Tak jak ci pisałem Orange na gadu...pobawcie się twarzami w edit...bo niektóre wołają o pomste do nieba...podobnie jak niektore staty z FM'a wink.gif

Poprawicie i będzie wdłg mnie good wink.gif
Bartoromero
Dziś oglądałem klasyk Eredivisie i zagrał w nim niejaki Eyong Enoh(Ajax/Kamerun)-22 lata, środkowy/defensywny pomocnik, w OFie neistety go brakuje;/.
no i według mnie Diego Bieseswar powinien miec poprawione staty, chodzi mi przede wszystkim o zwinność, przyspieszenie i szybkośćsmile.gif
pozdro
Orange_91
Jeszce jedna sprawa jak jesteśmy przy ofie. tongue.gif Ktoś ma jakieś propozycje komu dodać (odjąć) zwód flip flap?
W normalnej wersji PESa maja go Ronaldinho, C. Ronaldo, Ronaldo, Ibrahimovic, Wilhelmsson.
Dodaliśmy takim: Fred, Taddei, Pato, Anelka, Milner, McGeady, Torres, Quaresma, Robinho, Anderson, Joaquin, Kanoute, Maloney, Drenthe.
Możecie też wypisywać swoje propozycje do zmiany takich szczegółów jak styl wykonywania stałych fragmentów czy tez dryblingu.
Oczywiście dalej zachęcam do wypisywania błędów. tongue.gif
Pompey
CYTAT(Orange_91 @ Sep 21 2008, 18:30) *
Jeszce jedna sprawa jak jesteśmy przy ofie. tongue.gif Ktoś ma jakieś propozycje komu dodać (odjąć) zwód flip flap?
W normalnej wersji PESa maja go Ronaldinho, C. Ronaldo, Ronaldo, Ibrahimovic, Wilhelmsson.
Dodaliśmy takim: Fred, Taddei, Pato, Anelka, Milner, McGeady, Torres, Quaresma, Robinho, Anderson, Joaquin, Kanoute, Maloney, Drenthe.
Możecie też wypisywać swoje propozycje do zmiany takich szczegółów jak styl wykonywania stałych fragmentów czy tez dryblingu.

Hmm... dosyć dużo dodaliście zawodników robiących flip-flap ale nie pisze że to znaczy że jest źle.

A jeśli chodzi o stałe fragmenty to chyba nie mam żadnych zastrzeżeń (może nie chce mi się bardziej pisać tongue.gif ), ale jeszcze dostrzegłem błąd. Czemu Robinho nie gra w 1 składzie? Dziś jak oglądałem mecz to gra bodajrze po prawej stronie tylko nie wiem czy jako prawy napastnik czy pomocnik.
mietek_
Ja dostrzeglem maly blad w Widzewie Adrian Budka jest kapitanem i gra na prawym pomocniku a nie w srodku z Juszkiewiczem w srodku gra Panka a i w ataku z Robakiem gra Oziebala a nie Mierzejewski.Z tego co wiem to T.Lisowski(widzew) gra lewa noga a nie prawa i mozecie go troche uleprzyc przy wolnych i to on wykonuje wolne a nie Budka
Tolox11
CYTAT(Orange_91 @ Sep 21 2008, 12:30) *

Alexis Sanchez of Udinese and Chilean NT do often the flip flap, his style is like Messi, last season he was playing in River Plate with 18 years old now with 19 is in Udinese a great future star of calcio  wink.gif

JuveR
CYTAT(Orange_91 @ Sep 21 2008, 17:30) *

Sebastian Giovinco rolleyes.gif tongue.gif
Zaraz sciagne OFa to napisze spostrzezenia odnosnie Juve. Jesli jakies są oczywiście tongue.gif
EDIT: Ostatnio Juve "kupiło" Iago Falque z Barcelony Athletic. Fajnie jakby znalazł się w OFie. Choć pewnie w tym sezonie cięzko będzie mu zagrać chociaż w jednym meczu.
Zywy
Flip flap to jest ten szybki ruch jedna noga czyli słynne zagranie R80??? Nani, Messi, Aguero jako swietni dryblerzy.

Jeśli chodzi o stałe fragmenty. Roberto Carlos wolne nr 3 biggrin.gif
Cristiano karne mozna dac nr 3 bo on robi cos w podobie. Chyba ze umiecie zmieniac animacje to mu zrobcie rozkrok biggrin.gif
Sebinhoo
Widziałem kiedyś jak Totti robił Flip Flapa, może jemu dajcie.

Jeszcze jedna uwaga, zaktualizujcie reprezentację Francji wink.gif Oto pełen skład z ostatnich meczy :
Hugo Lloris, Nicolas Anelka, Rod Fanni, Alou Diarra, Jeremy Toulalan, Eric Abidal, Steve Mandanda, Mathieu Flamini, Sidney Govou, Florent Malouda, William Gallas, Thierry Henry, Lassana Diarra, Gael Clichy, Patrice Evra, Karim Benzema, Jimmy Briand, Sebastien Squillaci, Samir Nasri, Bakary Sagna, Joann Gourcuff.

FIFINHO9393
Możecie mi dać w ofie Fili flapa biggrin.gif Żart oczywiscie a tak na serio proponuje Santi Cazorlie I Matiasowi Fernadezowi (Obaj Villarreal)Można im polepszyć technike zwinnosc szybkość sztrzał przyspieszenie,a Marcosowi Sennie wszyskie cechy sztrzału.

Zywy
Przejrzałem filmiki i flip flapa umie także:
Emana z Betisu.
El Zhar z Liverpoolu
Thiago Genthil
Alvaro Santos

http://pl.youtube.com/watch?v=gKXkRdddRbw tu macie filmik moze kogos rozpoznacie.
tomsonixonix
Jeżeli jakiś piłkarz ma mieć gwiazdkę przy strzelaniu goli to na pewno Christiano Ronaldo i tego też tu brakuje.
Mooner

Flip-flap
Myślę, że Robinowi van Persiemu. Zrobił niedawno ten zwód, ale nie należy do jego ulubionych. Nie ulega jednak wątpliwości, że to najlepszy technik w Arsenalu.
Pozdrawiam. smile.gif
HernanRenifer
-Victor Obinna wypożyczony z Interu do Evertonu http://www.pilka.sport24.pl/news/show/6838...ny_do_evertonu/
-Sanchez odszedł z Bełchatowa http://transfery.info/news-full-8803.html
-Pitry gra głową +5
-Leo Markovsky chyba ogólnie za dobry -wytrzymałośc -równowaga -siła strzału -technika tak o 3-5
-Jodłowiec +10 gra głową
-Lato +10 celność wolnych
-Ivan Djurdjević a nie Durdjević oraz +10 celność długich podań i +10 podkręcanie(mnóstwo asyst i wykonywał w zeszłym sezonie rożne)
-Sobczak z Ruchu większa:Równowaga tak do 83 Gra Głową:tak do 80 Skoczność: tak do 75 a mniejsza predkość i przyśpieszenie tak do 70 Wzrost:187 a nie 176
http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=zawodnik&id=83
-Cleber większa Agresja ze spokojem 85-90 Boguski wytrzymałość 80-85
-Bosacki i Arboleda + o 2-3 gra głową Arboleda *strzelanie goli (15/5goli w zeszłym sezonie miał na połmetku najwięcej z Zagłębia)
abdel1908
CYTAT(szejk @ Sep 21 2008, 13:11) *
To zrób cwaniaczku closedeyes.gif

Renan(Valencia) jest brazylijczykiem a nie hiszpanem

Adwokatem jesteś chłopaczku?
W ŁKS brakuje bramkarza Studzińskiego, Kujawa i Gevorgyan to boczni pomocnicy. Natomiast nie sugeruj się tym co napisał Matek - Mordzakowski i Potocki są w kadrze no i Gieraga też oczywiście.
Jak znajdę trochę więcej czasu to wypiszę inne ewentualne błędy.
Theo Lee
znalazłem jeszcze coś: Walcott (Arsenal) gra z numerem 14 i ma 176 wzrostu a nie 170 smile.gif
[link1]
[link2]
malas
Czas na moją skromną opinie.

Zagrałem parę meczy i tak: Proponuje Michała Płotkę w Arce Gdynia dać do podstawowego składu.

W sumie to tylko taka niewidzialna uwaga;). Jeżeli coś jeszcze zauważę to napisze.
naczelnik5
a wiec jesli chodzi o GKS Belchatow to : Pieczara gra w mlodej ekstraklasie a nie w 1 druzynie , zamiast niego powinien byc Adamiec ktory ostatnio grywa w ekstraklasie , nie ma juz w druzynie Sancheza , pare dni temu rozwiazali z nim kontrakt , teraz tak Nowak jest zdeycdowanie szybszy od Costlyego, a costly wcale takim sprinterem nie jest wiec Costly przyspieszenie 75--> 70 predkosc 80 --> 75 , Wrobel jest najszybszy w druzynie wiec proponuje predkosc 86 przyspieszenie 84 , Adamiec jest bardzo szybkim napastnikiem wiec proponuje staty szybkosciowe predkosc 85 przyspieszenie 82 , no i Stolarczyk z racji wieku zdecydowanie wolniejszy powinin byc , i przy Costlym proponuje o jakies 5-6 punktow obnizyc celonsc strzalow , bo ostatnio u niego z tym nie najlepiej tongue.gif
alex89
CYTAT

Dobry dobór ale brakuje tu jednego gracza mianowicie chodzi o Amauriego z Juve który swietnie drybluje i powinien byc równiez wyrózniony
potter
Moje spostrzezenia [czesc 3]

1. Mineiro bedzie gral w Chelsea - to nie wasz blad ale gdybyscie nie wiedzieli to wam mowie, potwierdzil to Scoalri, byly gracz Herthy obecnie byl bez klubu, to 33 letni reprezentant Brazylii
2. Jeszcze raz powtarzam bo ktos tam wyzje przeczyl ze Obinna nie poszedl do Evertonu , brak pozwolenia na prace na Wyspach
3. Do umiejetnosci sie zbytnio nie mieszam i nie wiem jak dokladnie to poprawiac, ale jak Zigic jest lepszy od Maty to ja jestem lepszy od Brozka. Przeciez Serb nawet na lawie czasem nie siedzi a mata w podstawowej 11 VCF gra
4. Brak w Genoi Thiago Motty http://www.transfermarkt.de/de/spieler/760...ago/profil.html
5. Piotr Brozek to glownie juz obronca, natomiast Malecki to pomocnik
6.Ulepszylbym jeszcze Higuaina Di Marie Robaka i Micanskiego, oni sa w wysokiej formie teraz
7.Brak Tyrali w Borussi
8. Aubey w Rennes jest mlodszy i gorszy od tego co jest w Nieprzyporzadkowanych. Nie wiem czemu tak jest
9.Basa z nieprzyporzadkowanych gra w Spartaku Moskwa
10. Piotr Bronowicki nadal esjt graczem Legii, nie wiem dlaczego zostal przerzucony do tych bez klubu

Tyle na teraz
Moze jeszcze potem cos poszukam, ale jak tak beda wszyscy wymieniac bledy to pacz wyjdzie w 2009
siwers99
powinniscie napewno polepszyc staty Davida Silvy, Gurpegiego i Pawluczenki , mozna tez pooprawic Crosasa zeby lepiej sie rozwinał , Diego Lopez bramkarz Villareal powinien byc lepszy , Inler z Udinese duzo lepsze ma podanie , szybkosc i zwinnosc ,d'Agostino strzal techniczny powinien miec wyborny trzeba to poporawic , Di Natale szybkosc o 4 co najmniej zwiekszyc technika rowniez wyzsza powinna byc , Simone Pepe lepsza gra glowa , De Rossi wyzsza technika strzalu i sila i celnosc , Cassani z Palermo zwiekszyc szybkosc jak i obrone i atak , napewno ma duzo lepsze podania jak i krotkie i dlugie,Fabio Simplico gwiazdka Asekuracja powinna byc dodana , Cavani z Palermo duzo lepza gra glowa! , Nocerino duzo lepsze podania , powinniscie polepszyc staty pomocnikow napoli zwlaszcza podanie , i Kerlon z Chievo nie jest taki slabiutki , jelen gwiazdka dbybling taktyczny jeszcze , Rafael Silva z Manchesteru duzo lepszy znakomicie techniczny i drybling i szybkosc!! , Yanick Boli nie jest gorszy od Fraziera Campbella z Tottenhamu!! obasi z Hoffenhaimu duzo lepszy tehnicznie i szybkosciowi i robi flip-flapa mozna mu go dodac , Wichniarek gwiazdka Ustawianie jak i strzal 1 na 1 , Pitroipa z HSV lepszy atak , lepsza technika i dybling , gwiadka drybling , Blaszczykowski zdecydowanie wyzsza technika strzalu i mozna dac gwiazdke strzal z falsza
Pedro z Barcy ma 21 lat
Dorobienie Sergio Bequentesa i Jeffrena skoro jest Victor Sanchez w Barcy
Esteban Solari, Radoslaw Majewski,Giovinco potrafi zrobic flip flapa
Matek1908
Jakub Biskup ma czarne włosy, Mladen Kascelan ciemno brązowe oboje z ŁKSu.
potter
Stelios Giankopoulos gra w Hull a na grze nie biggrin.gif
Kapitanem Legii jest Szala nie Radovic
Mucha jest tylko nieznacznie lepszy od Pawelka, jak dal mnie to nieporozumienie, bo od bramkarza Wisly jest w poslkiej lidze conajmniej 5 lepszych gk
T-Mac
eh te staty
zawsze cos jest nie tak, ale to normalna rzecz
czy to my robimy czy kto inny zawsze przy tym elemencie sa zgrzyty wink.gif

wiekszosc rzeczy ktore wylapaliscie zostanie poprawiona
thx

Windziak
Zagrałem sobie wczoraj na próbę kilka meczów i trochę irytuje mnie obecność Zahorskiego w kadrze Polski - chyba lepiej Saganowski na to miejsce - jego bynajmniej się nie dopatrzyłem.

Z kolei zadziwia mnie że Piotr Brożek jest na tyle wolny, że nie był mi w stanie Radovicia dogonić. Czyżby nie przesadzony był speed Rado?

No i odrobinkę za wolny jest Boguski, wydaje mi się, że forma w jakiej obecnie znajduje się ten zawodnik to jest jego życiówka i biega na pewno szybciej niż Paweł Brożek... Ale to tylko takie moje drobne ale... wink.gif Generalnie wszystko in plus smile.gif
Hyoga
Boguski nie jest szybszy od Brożka... Paweł jest jednym z najszybszych snajperów ligi, o ile nie najszybszym... jego start do piłki jest niesamowity, a co to Rado to też jest bardzo szybki, on często robi zwód i ucieka rywalowi na kilka metrów.
mejva
witam

mógłbym prosić wrzucenie tego of na inny mirror? próbuje kilkanaście razy i cały czas nic z tego.

edit: ok juz poszlo biggrin.gif:D:D
potter
Co do biegow to Szalach ma mocne 89 ale przyspieszenie juz tylko cos kolo 75, przeciez wlasnie on potrafi jak nikt inny na pierwszych 3 metrach odleciec rywalowi
Krzyma
Marcelo, nowy nabytek Wisły, ja rozumiem ze nie widzielismy go w akcji ale jak na podstawoego piłkarza silnej brazylijskiej druzyny jakim jest Santos to jest zdecydowanie za slabo zrobiony. Np. Dziółka z Polonii B. jest lepszy od Marcelo ?? Wydaje mi się ze powinien byc pokroju Głowackiego Marcelo. I jeszcze jedno Paweł Brożek zdecydowanie powinien być szybszy, jeden z najszybszych zawodników naszej ligi.
perONE
EKSTRAKLASA OF TEST

lala6000
Brożek (Paweł) o wiele szybszy...czemu? bo w meczach z barcelona byl szybszy od puyola,pare metrow roznicy i brozek "doganial" pilke,inna sprawa ze puyol wybijal...wiec przyspieszenie ok 86 a puyol 84,speed 85,puyol 84...

W jagielloni Alexis gra na lewej obronie raczej...i nie spiewa sie juz Pao ( nie spiewaja tego co idzie: O Jagiellonia spiewamy Ci, spiewamy Ci, bedziemy z Toba az do konca naszych dni..tak jakby 2 głosy...a ze nie ma na stadionie naprzeciwko trybun to sie nie spiewa,raczej to bardziej na hale...nie wiem jak to inaczej wytlumaczyc ale nie spiewa sie juz i tyle smile.gif )
migimaster
Pawluczenko i Marcelo do poprawy.To najbardziej się rzuca w oczy, bo normalnie ich do składu jest strach wystawić są tacy słabi. Ja bym się jeszcze zastanowił nad Jirsakiem gość ostatnio jest w zabójczej formie.Celnośc wolnych jest śmiesznie niska a dość często wykonuje on stałe fragmenty.Przydało by się coś zrobić z podaniami bo na moje on zagrywa fantastyczne piłki tylko nie każdy to że tak powiem kuma, więc może nie wiem szybkość tych podań zwiększyć czy coś. Marcelo zwiększyć przede wszystkim wytrzymałość i kondycję. A Cleber jak już nie ma gwiazdki w obronie to w asekuracji na 100% powinien mieć!
ciapeczek666
Witam, co dom Marcelo z Wisły.
Kiedy ogłoszono jego tranfer ściągnołem jego staty ze stonki WEPES.
tu mecie link do wersji pdf tych statów (obecnie nie ma ich juz na tamtej stronce, pennie zaktualzowali składy)
http://www.sendspace.pl/file/fUCoEEhV/
Pozdrawiam

lala6000
Radosław Sobolewski w zdolnosciach "strzal z dystansu" bo potrafi "huknąc"..a R.Lewandowski "strzelanie goli" bo chłopak jak nawet nie trafia to ma wiele sytuacji (lub "ustawianie sie" ) .
EjPii
GUTI:
Wszystkie staty OK, ale według mnie Cel. krót. podań --> 89+5 najwięcej asyst w poprzednim sezonie, a jego podania po ziemi są fantastyczne (np. mecz z BATE podanie do Ramosa). No i Cel. strzału --> 78+5 jak już strzela gole to z dystansu wink.gif (mecz z Numancia)
potter
Kadra Chelsea na obecny sezon wraz z numerami
http://chelsea.pl/news_4415.php

Fabio Paim jest graczem II zespolu natomiast powinnisci umiescic tam graczy takich jak Mancienne, przyszlosc angielskiej pilki czy inni mlodziency
siwers99

tzn styl wykonywania stalych fragmentow gry czy dryblingu o co chodzi??
perONE
Dodajce Szczęsnego do Arsenalu.
szejk
A czemu maja go niby dodac. Jest chyba 4 lub 5 bramkarzem Arsenalu. Na niego jeszcze przyjdzie pora
Jacmen
CYTAT(sivus09 @ Sep 25 2008, 20:24) *
tzn styl wykonywania stalych fragmentow gry czy dryblingu o co chodzi??

W dryblingu ;]
BiG
Okocha, Nani, Riquelme, Fernando Torres, Joaquin, Schweinsteinger.
potter
Szcesny podpisal zawodowy kontrakt z Arsenalem, jest ich 4 bramkarzem, wiec lepiej zeby byl w Arsenalu niz w Nie przyporzadkowanych
Zywy
Ale Szczęsny jest w kadrze B, a do rozgrywek zgłasza się 3 bramkarzy
HernanRenifer
Ej no nie wierze że Wy nie chcecie zobaczyć jakiś screenów!! Bo ja bardzo.
DO TWORCÓW PATCHA: może udało by się znależć jakiegoś sponsora który sypnął by kasą na taki patch, mobilizacja by była większa i nagroda za dobrą pracę dla Was.
PS. no prosze wrzućcie jakieś screeny!

Jak będziemy chcieli to wrzucimy screeny i skończ pisać bezsensowne posty.//Orange_91
Windziak
SCREENY znajdziesz TU smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.