Rafo37
Sep 26 2008, 18:43
Wszystko super tylko brakuje mi jednej rzeczy mianowicie mordek sedziow zawsze fajnie by bylo poogladac jak ci dyktuje jakiegos karnego Howard Webb

czy Rosetti
CYTAT(HernanRenifer @ Sep 26 2008, 17:17)

DO TWORCÓW PATCHA: może udało by się znależć jakiegoś sponsora który sypnął by kasą na taki patch, mobilizacja by była większa i nagroda za dobrą pracę dla Was.
Hahahaha. To sypnij kasą sponsorze. A o mobilizacje to ty sie nie bój
FAN PES6
Sep 26 2008, 21:45
Nie wiem czemu ale od czasu gdy gram na tym OF to mam wrażenie że bramkarze się normalnie szmacą. Nie namieszaliście przypadkiem czegoś?
CYTAT(Zywy @ Sep 26 2008, 17:28)

Ale Szczęsny jest w kadrze B, a do rozgrywek zgłasza się 3 bramkarzy
Szcz esny podpisał profesjonalny kontrakt z Arsenalem i będzie włączony do I drużyny
CYTAT(Rafo37 @ Sep 26 2008, 19:47)

Wszystko super tylko brakuje mi jednej rzeczy mianowicie mordek sedziow zawsze fajnie by bylo poogladac jak ci dyktuje jakiegos karnego Howard Webb

czy Rosetti
w of-ie nie ma twarzy więc nie wiem co twój wpis wnosi do tematu.
jakiś czas temu Timak zrobił mordke jakiegoś sędziego więc możliwe, że znajdzie się w patchu.
Pompey
Sep 27 2008, 10:15
CYTAT(FAN PES6 @ Sep 26 2008, 22:49)

Nie wiem czemu ale od czasu gdy gram na tym OF to mam wrażenie że bramkarze się normalnie szmacą. Nie namieszaliście przypadkiem czegoś?
hmm... to dziwne ale ja zauważyłem że są właśnie lepsi
a tak jeszcze drobniutki szczegół Kranjcar na koszulce nie ma NIKO KRANJCAR tylko K R A N J C A R
nie musicie tego poprawiać bo naprawde niezauważalny szczegół
ADRIANO: Przez ile jeszcze wersji PESa będzie wymiatać? Prędkość i przyspieszenie max 80!!
F. TORRES: Dałbym gwiazdkę za strzał 1vs1
DE LA RED: Gwiazdkę za podawania bo nie ma żadnych, a w końcu walczy o miejsce w Realu (gra dużo) i jest w kadrze Hiszpanii.
CISSE: Szybszy od Torresa i Villi? Taaaa a Rasiak lepiej gra głową od Toniego. Prędkość 95-->89 Przyśpieszenie 93-->90
potter
Sep 27 2008, 11:41
1. Ben Arfa zdecydowanie za slaby
2. Feinduno i Nivaldo nie graja juz w Saint-Etienne tylko gdzies w Katarze
3. Roger ma na koszulce samo Guerreiro bez "r."
koordi
Sep 28 2008, 11:41
Zróbcie to, że gdy się robi turniej to jak są grupy np. Niemcy, Włochy, Francja, Anglia to, żeby Niemcy grały z Włochami, a
Francja z Anglią, bo zawsze jest mieszane i jaki to ma sens gdy mecz o wszystko gram z Niemcami, a nie z Austrią i szkoda, że w karierze w lidze jest tylko 16 drużyn, a nie więcej pozdro
mrowa196
Sep 28 2008, 18:40
Czy moglibyście wydać ofa z tymi wszystkimi poprawkami?
djclanv1r00z
Sep 28 2008, 20:10
czemu nie ma Ronaldo w others ??

jak wróci do gry to nie będzie można go przez to zarejestrować w jakimś teamie ...
Joao M. ze Sportingu ma GK Skills 74 a to pomocnik
Glen Johnson z Porstmouth ma GK skills 65 a to obrońca
czemu np Dudek ma tylko GK skills 84?? może i siedzi na ławce w Realu ale umiejętności które ma nikt mu nie zabierze ...
jak coś jeszcze znajdę to napisze...
pozdro
Tylko???? Ja bym się kłócił o te 84. Casillas ma nieco ponad 90, a jest duuuuuzo lepszy od Dudka
Pompey
Sep 28 2008, 22:01
CYTAT(djclanv1r00z @ Sep 28 2008, 21:14)

Glen Johnson z Porstmouth ma GK skills 65 a to obrońca
no i ma mieć 65 gk skills mimo że to obrońca jak co to on w nagłych przypadkach wchodzi na brame
mrowa196
Sep 29 2008, 09:55
Formacje realu lepiej zmienić moim zdaniem taka jest najlepsza:
---------------Casillas----------------
-Ramos--Cannavaro-Pepe-Heinze
-----|--------------------------------------|---
-----\/-----------Diarra----------------\/---
-Robben--Sneijder--V.d.Vaart------
------|--\------------------------|--- \--------
------|---\|---Raul------------\/----\|------
----- \/----------Van Nisterlooy--------
Matek1908
Sep 29 2008, 11:36
Z ŁKS usuną ćWojciecha Mordzakowskiego i ć Stefana Potockiego, a za niego Kamil Bartosiewicz numer 29
Graczyk
Sep 29 2008, 12:46
Super, super właśnie na to czekałem. Dopatrzylem sie tylko tego że Van Nisterooy chyba jeszcze gra w reprezentacji a nie jest.
Adriano nie gra juz w interze, Zewłakow jak na srodokowego obronce ma malo obrony

Roger za duzo sily, za malo techniki

Nigdy nie strzelal petard z dystansu,
R.Lewandowski ma troche za malo precyzji stzralu i sily poniewaz jest to jednak kadrowicz i krol strzelcow 2 ligi. Wydaje mi sie ze reszta jest dobra. Teraz tylko kitserwer, reszta i jest najlepszy patch OE
Graczyk
Sep 29 2008, 12:49
CYTAT(Pompey @ Sep 28 2008, 23:05)

no i ma mieć 65 gk skills mimo że to obrońca jak co to on w nagłych przypadkach wchodzi na brame
Tak samo John Terry powinien miec z 65 gk poniewaz obronil karnego w angielskiej lidze
koordi
Sep 29 2008, 13:19
Graczyk ma racje a w Manchesterze Rio Ferdinand bo też bronił i to nie raz , np ja vandersar se złamał nos na meczu, popieram (((((GRACZYK hehe tak mam na nazwisko ))))
CYTAT(Graczyk @ Sep 29 2008, 13:53)

Tak samo John Terry powinien miec z 65 gk poniewaz obronil karnego w angielskiej lidze

djclanv1r00z
Sep 29 2008, 14:27
Adriano wrócił do Interu z wyporzyczenia ...
Malarz już nie broni w Panatinaykosie??
To może jeszcze dajcię GK sliil odrazu np: Hajcie bo też w tamtym sezonie chyba dwa razy bronił...
a co do Dudka. Dudek ma 84 a taki inny polski bramkarz Cabaj ma 83 a wiemy co przez ostatnie sezony tworzy Cabaj te kiksy i niefortunne interwencję ... to już Lech z Jagielonii powinien mieć chociaż troche wyższe GK skill...
Żewłakow ma chyba 3 pozycje ustawione ale jako główną pomocika i dalatego masz go w grze jako pomocnik...
Cleberowi z Wisły zosało A na kontuzje a z Legii Rockiemu, kikku graczy Korony też ma to A ale wiekszość to młodziki to idzie to zrozumieć,Czerkas,Potocki,Przybyszewski też mają A z ŁKS, z Poloni B. Basta ma A, J. Wiśniewski z Wisły P. ma też A,Matus z Podbeskidzia też A
Costly gra z 13 a nie z 9,Turina z Lecha ma numer 31 a nie 30.
Olszewskiemu z Cracovii lub ze Śląska dajcie jakąś litere z imienia przed nazwisko bo tak jak się gra karierę to nie wiadomo który to który
no i w Others jest kilku graczy którzy mają za nazwisko "1" ale to się poprawi albo chyba już ktoś to pisał

zdolnosći bramkarskie graczy z pola posiadają :
-Treściński
-Koller
-Munari
-Shady Mohamed
-Mandjeck
-Robert Popov
-Sani Kaita
-Sapunaru
-Mazurkiewicz
-Grippo
-Iakovenko
-Sabato
-Abate
-Felix Katongo
-S.Zubar
-Ficagna
-Hallfredson
-Musapha Traore
-Manfredini
-Emanuelson
-Putsilo
-Brouwers
-Lewels
-Ljubicic(nawet 80 )
-Eguren
-Aguirre
-Fatih Kurtulus
-Demichelis
-Belluschi
-Sisic
-Sokołowski
-Cholerzyński
-Kaźmierowski
-Kuś
-Golański
-Cantoro
pozdro
Orange_91
Sep 29 2008, 14:31
Wielkie dzięki. Te zdolności bramkarskie to jakiś błąd i się naprawi. 1 w tej fazie muszą być bo to są jakby to nazwać piłkarze za których możemy zrobić innych zawsze tak oznaczaliśmy ich sobie z Timakiem.
djclanv1r00z
Sep 29 2008, 14:38
CYTAT(Orange_91 @ Sep 29 2008, 15:35)

Wielkie dzięki. Te zdolności bramkarskie to jakiś błąd i się naprawi. 1 w tej fazie muszą być bo to są jakby to nazwać piłkarze za których możemy zrobić innych zawsze tak oznaczaliśmy ich sobie z Timakiem.
pewnie przy pierwszym OE OF-ie przerabialiście jakiś bramkarzy i zostało

I jeszcze jedno mi się przypomniało . Na przykład Matusiak jest ciągle w tym ofie a zakończył karierę a Ronaldo chce powrócić do gry a wy go przerobiliście na kogoś innego ...a w tych Othersach mógłby być

pewnie City go kupi

pozdro
tomsonixonix
Sep 29 2008, 14:53
Nie kupi conajwyżej wezmą go, przecież jest darmowym zawodnikiem.
Niektóre z waszych próśb to powinny być kierowane do twórców Pesa, a nie patcha, nie wymagajny cudów.
Kamiloxx
Sep 29 2008, 15:04
co do Cracovii:
Przemysław Kulig ma zdolności bramkarskie

w końcu miał być bramkarzem
Krzywicki i Dudzic - Dudzic powinien być lepszy a krzywicki tylko ciut lepszy

tak samo polczak powinien mieć 79 na obronie

Cabaj - no bez przesady 80 powinien mieć
Jakub Snadny - zdolny młody piłkarz bez problemu świetnie gra 1 na 1 i drybling

Majoros - szybkość +4
i z Cracovii na razie tyle
abdel1908
Sep 29 2008, 15:23
CYTAT(Matek1908 @ Sep 29 2008, 12:40)

Z ŁKS usuną ćWojciecha Mordzakowskiego i ć Stefana Potockiego, a za niego Kamil Bartosiewicz numer 29
Obaj są w 25, nie wprowadzaj w błąd.
CYTAT(djclanv1r00z @ Sep 29 2008, 15:31)

Adriano wrócił do Interu z wyporzyczenia ...
Malarz już nie broni w Panatinaykosie??
To może jeszcze dajcię GK sliil odrazu np: Hajcie bo też w tamtym sezonie chyba dwa razy bronił...
a co do Dudka. Dudek ma 84 a taki inny polski bramkarz Cabaj ma 83 a wiemy co przez ostatnie sezony tworzy Cabaj te kiksy i niefortunne interwencję ... to już Lech z Jagielonii powinien mieć chociaż troche wyższe GK skill...
Żewłakow ma chyba 3 pozycje ustawione ale jako główną pomocika i dalatego masz go w grze jako pomocnik...
Cleberowi z Wisły zosało A na kontuzje a z Legii Rockiemu, kikku graczy Korony też ma to A ale wiekszość to młodziki to idzie to zrozumieć,Czerkas,Potocki,Przybyszewski też mają A z ŁKS, z Poloni B. Basta ma A, J. Wiśniewski z Wisły P. ma też A,Matus z Podbeskidzia też A
Costly gra z 13 a nie z 9,Turina z Lecha ma numer 31 a nie 30.
Olszewskiemu z Cracovii lub ze Śląska dajcie jakąś litere z imienia przed nazwisko bo tak jak się gra karierę to nie wiadomo który to który
no i w Others jest kilku graczy którzy mają za nazwisko "1" ale to się poprawi albo chyba już ktoś to pisał
zdolnosći bramkarskie graczy z pola posiadają :
-Treściński
-Koller
-Munari
-Shady Mohamed
-Mandjeck
-Robert Popov
-Sani Kaita
-Sapunaru
-Mazurkiewicz
-Grippo
-Iakovenko
-Sabato
-Abate
-Felix Katongo
-S.Zubar
-Ficagna
-Hallfredson
-Musapha Traore
-Manfredini
-Emanuelson
-Putsilo
-Brouwers
-Lewels
-Ljubicic(nawet 80 )
-Eguren
-Aguirre
-Fatih Kurtulus
-Demichelis
-Belluschi
-Sisic
-Sokołowski
-Cholerzyński
-Kaźmierowski
-Kuś
-Golański
-Cantoro
pozdro

Jeszcze Terry i R.Ferdinand
djclanv1r00z
Sep 29 2008, 15:52
CYTAT(tomsonixonix @ Sep 29 2008, 15:57)

Nie kupi conajwyżej wezmą go, przecież jest darmowym zawodnikiem.
Niektóre z waszych próśb to powinny być kierowane do twórców Pesa, a nie patcha, nie wymagajny cudów.
się czepiasz... chodzi mi o to że dużo mu rzucą za gre w City

a Ty Zywy wogule patrzałeś na staty Terrego i Rio ?? mają po 50 GK skill a więc nie wiem o co Ci chodzi ... i po co nabijałeś tego posta ...
James z Anglii ma za duży Gk Slill aż 87 ??
i jak tak patrz na numery Angli to "Łejn" w kadrze gra z 9 a Owen zawsze z 10 a ten cały James z 13 ale to szczegół

pozdro
potter
Sep 29 2008, 16:05
No sie czepiales ze Dudek ma TYLKO 84 a James AŻ 87
Przeciez James jest duzo lepszym bramkarzem niz ten caly Dudek, ja bym mu nawet mniej dal, bo np taki Mucha ma 82 a obecnie na pewno przewyzsza Jerzego D
siwers99
Sep 29 2008, 16:48
boruc duzo lepszy refleks!!
CYTAT(djclanv1r00z @ Sep 29 2008, 16:56)

się czepiasz... chodzi mi o to że dużo mu rzucą za gre w City
a Ty Zywy wogule patrzałeś na staty Terrego i Rio ?? mają po 50 GK skill a więc nie wiem o co Ci chodzi ... i po co nabijałeś tego posta ...
James z Anglii ma za duży Gk Slill aż 87 ??
i jak tak patrz na numery Angli to "Łejn" w kadrze gra z 9 a Owen zawsze z 10 a ten cały James z 13 ale to szczegół
pozdro

Myślałem żeto sa wypisani gracze, ktorzym pozycja bramkarza nie jest obca i mozna im zwiekszyc umiejetnosci bramkarskie. Kolllerowi zostawcie, bo jak junior gral na bramce i pewnie co nieco potrafi ;D
djclanv1r00z
Sep 29 2008, 18:03
CYTAT(potter @ Sep 29 2008, 17:09)

No sie czepiales ze Dudek ma TYLKO 84 a James AŻ 87
Przeciez James jest duzo lepszym bramkarzem niz ten caly Dudek, ja bym mu nawet mniej dal, bo np taki Mucha ma 82 a obecnie na pewno przewyzsza Jerzego D
dobra już nic nie gadam o bramkarzach bo "racja jak du*a każdy ma swoją"
CYTAT(sivus09 @ Sep 29 2008, 17:52)

boruc duzo lepszy refleks!!
jak by nie był taki spasiony

no można troche mu podkręcić

a miałem nie gadać o bramkarzach heh
pozdro
Rafciu666
Sep 29 2008, 20:58
siwers99
Oct 1 2008, 11:04
Fayzulin z Zenita - zwiekszcie szybkosc i predkosc do 85 , rownowaga 78 , zwinnosc 80 , technika 85 , mentalnosc co najmnij 80 , i gwiazdka zadaniowiec!
Pogrebynak - cel wolnych powyzej 80 potrafi przeciez strzelac z wolny i to celnie strzelil duzo wolnych , i sila pod strzalu pod 90
Hakan Balta z Galatasaray - szybkosc 83 , przyspieszenie 79 , gwiazdka drybling taktyczny , krotkie i dlugie podania powyzej 70 !
Ugur Boral z Fenerbahce - mentalnosc do 80 , technika strzalu 74 , rownowaga wyzsza , krotkie podania 74
i jak to jest ze Arda Turan taki slaby?? - technika co najmniej 80 , przyspieszenie 86 , przyspieszenie 80 , drybling 87 , gwiadka drybling , strzal celnosc 76 , mentalnosc 80 , rownowaga 74 , dokladnosc dryblingu 84 - taki powinien byc i Arda Turan robi flip flapa mozecie go dodac
mam nadzieje ze wiekszosc z tych rzeczy ktore sa podane przez nas wszystkich beda poprawione pozdro
To i ja dorzucę coś od siebie, wczoraj wieczorem trochę poprzeglądałem OFa:
Tymoszczuk moim zdaniem powinien mieć troszkę lepsze staty, według mnie to jeden z lepszych defensywnych pomocników w Europie.
Stalteri był wypożyczony do Fulham od stycznia do czerwca 2008, teraz jest ponownie zawodnikiem Spurs ale Ramos nie umieścił go w kadrze. Tym niemniej jest cały czas graczem Tottenhamu.
Robbie Fowler podpisał w końcu kontrakt z Blackburn
(#23) http://www.rovers.premiumtv.co.uk/page/Pro...03~5828,00.htmlPascal Feindouno - AS Saint Etienne --> Al Saad Doha http://www.lequipe.fr/Football/FootballFicheJoueur6499.htmlThiago Motta w Genoi gra z numerem 88.W AS Romie Chuce zmieńcie nazwisko na
Okaka.
Cassano, Hamsik, Lavezzi i Diego Milito - tych graczy można by nieznacznie polepszyć. Są to motory napędowe swoich zespołów -- Cassano wraca do formy jaką zachwycał kiedyś Bari i Romie, Hamsik i Lavezzi to nowe gwizady Serie A (szczególnie ten pierwszy gra jak na razie kapitalny sezon), a D. Milito po powrocie do Włoch i Genoi znów strzela bramki jak na zawołanie.
Maciek i Mikołaj Rybaczukowie ze Znicza powinni moim zdaniem mieć lepsze staty. Grałem z nimi w juniorach w SEMPie Ursynów chłopaki na prawdę zasługują na troszkę lepsze staty

.
Dziś wieczorem przejrzę jeszcze i może coś wyłapie

No i co do twarzy/włosów do OFa to warto korzystać z tej paczki wydanej przez PIPA23 na Evo-web i PES Faces. Na pewno coś się przyda -->
http://www.pesfaces.co.uk/forum/viewthread...;thread_id=1518 , ale o tym już pewnie dawno wiecie.
Denilson1
Oct 2 2008, 13:07
kapitanem gks-u bełchatów jest darek pietrasiak a nie łukasz garguła poprawcie to pozdro
Graczyk
Oct 2 2008, 20:51
własnie gralem sobie lechem i zauwazylem blad w nazwisku. Ivan Djurdjevic a Jest w oe Ivan Durdevic
mrowa196
Oct 3 2008, 11:03
Higuaina z Realu można by polepszyć bo początek sezonu ma fenomenalny tylko często siada na ławie przez raula któremu można by zmniejszy ale jak już to bardzo bardzo bardzo nieznacznie staty.
FAN PES6
Oct 3 2008, 14:17
No można by było dodać jeszcze kilku zawodników:
1. Ben Amos - Manchester United
2. Albert Bueno - Real Madryt
3. Wojciech Szczęsny - Arsenal Londyn
To co wczoraj pokazał S.Peszko to naprawde klasa światowa moim zdaniem
atak 73--->78
Bo naprawde wczoraj byl nie zmordowany
wydaje mi sie że Mirko Vucinic z AS ROMA jest z Czarnogóry a nie tak jak w OFie z Mozambiku
HernanRenifer
Oct 3 2008, 18:51
Głąbie, za Mozambik w patchu będzie Czarnogóra(każdy docelowy piłkarz Czarnogóry ma w Ofie narodowość Mozambiku zmienią to już w samym patchu)
skąd to miałem wiedzieć głąbie
Iniesta (FCB) powiniem mieć A.INIESTA na koszulce a nie samo nazwisko
Windziak
Oct 3 2008, 22:04
Mam kilka przyśpiewek Wisły w formacie MP3/Wav. Mogę wysłać jak coś
siwers99
Oct 4 2008, 08:25
dodajcie jeszcze to:
robert lewandowski - strzelanie goli gwiazdka , i strzal jeden na jeden
jakub wilk - wyzsza technika
marcin sobczak z ruchu chorow - duzo lepsza gra glowa!
Klofik z Zaglebia - bardzo dobry pomocnik a tu taki slaby?? poprawic go
Mincanski - gwiazdka ustawianie i strzelanie goli , i zdecydowanie polepszyc technike strzalu
Wachowicz - zdecydowanie poprawic szybkosc , wytrzymalosc , rownowage , zwinnosc
Nawrocik - lepsza technika i drybling , gwiazdka drybling ( przeciesz on jest znakomitym dryblerem)
Radek Majewski - podawanie gwiazdka , drybling taktyczny gwiazdka , troche podwyzszyc technike ,
Daniel Maka - jest dobry technicznie i szybki - zdecydowanie polepszyc
Stachowiak z Odry - lepsza reakcja
Malinowski - polepszyc celnosc
Jan Wos taki slaby?? - przeciez jego doswiadczenie ?? mentalnosc wyzsza , podanie i strzal zdecydowanie to podwyzszyc
Steve Mandanda - dałbym mu response na 90, miał świetny sezon w Maryslii i już jest w reprezentacji Les Blues.
No i Aguero powinien mieć moim zdaniem lepsze parametry dotyczące strzałów
Bartoromero
Oct 4 2008, 18:01
co prawda w PESie nie bedzie RC Lens, ale brakuje mi takich wolnych graczy jak: <h1 class="firstHeading">Toifilou Maoulida, Eric Carriere, Sidi Keita i Olivier Monterrubio.
</h1>
mrowa196
Oct 5 2008, 14:45
Sneijderowi podkręcić: szybkość, przyśpieszenie, reakcje, zwinność(nieznacznie ale podkręcić jest niski ale zwinny) i podkręcanie, wolne, siłę strzału, celność strzałów, technikę strzału.
http://pl.youtube.com/watch?v=cNHpnaUegu8i dałbym gwiazdkę skrzydła
Do poprawy praktycznie caly zespół Lecha i Wisły Boguski 75 ataku?? Łobodzińśki 80 szybkosci?? wy wogole myslicie co robicie??
barman_2000
Oct 10 2008, 14:46
CYTAT(Rykos @ Oct 10 2008, 15:38)

Do poprawy praktycznie caly zespół Lecha i Wisły Boguski 75 ataku?? Łobodzińśki 80 szybkosci?? wy wogole myslicie co robicie??
człowieku a co ty chcesz zeby Boguski mial staty jak C. Ronaldo?????
Graczyk
Oct 10 2008, 15:18
Jemu chyba chodziło ze sa za słabe

Dla mnie jest wszystko ok. Przeciez musi byc roznica miedzy wisla a chelsea lub lechem a manchesterem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.