Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Of - Test
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4
szejk
CYTAT(Rykos @ Oct 10 2008, 15:38) *
Do poprawy praktycznie caly zespół Lecha i Wisły Boguski 75 ataku?? Łobodzińśki 80 szybkosci?? wy wogole myslicie co robicie??

Masz ty chociaż 5 lat?

Windziak
CYTAT(Rykos @ Oct 10 2008, 15:38) *
Do poprawy praktycznie caly zespół Lecha i Wisły Boguski 75 ataku?? Łobodzińśki 80 szybkosci?? wy wogole myslicie co robicie??

To jak wyjdzie patchyk z OFem to sobie poprawisz... smile.gif Zrobisz sobie Lecha z wszystkimi statsami 99 i będziesz wygrywał z najlepszymi po 12:0 happy.gif
Rykos
Yyy tylko że Lewandowski powinien miec chociaz z 80 strzałow a nie 75 czy iles tam
BiG
CYTAT(Rykos @ Oct 10 2008, 15:04) *
Yyy tylko że Lewandowski powinien miec chociaz z 80 strzałow a nie 75 czy iles tam

to SE poprawisz.
mietek_
Znalazlem maly bledzik vedran corluka z tottenhamu ma nr 1!!
Tomi84
QUOTE(mietek_ @ Oct 11 2008, 09:48) *
Znalazlem maly bledzik vedran corluka z tottenhamu ma nr 1!!

http://www.tottenhamhotspur.com/players/player_profiles.html - z #1 gra Gomes, Corluka ma #22.

Rykos
No tylko szkoda że obrońcy reprezenatacji np Żewłakow czy Wasilewski maja mniej defensywy od jakiegoś Magdonia czy Hajto. Roger lepsze podania Murawski to samo i wogole wszyscy lepsza wytrzymałośc.
Graczyk
Tomasz bandrowski ma w lechu 24 a nie 6 smile.gif
T-Mac
24 to mial w sezonie 2007/08, teraz ma 6
nie wprowadzaj zamieszania
Rykos
Odpowie może ktoś???????

/A zadałeś gdziekolwiek pytanie?
Paniol
Mi tylko dwa szczególiki rzucił się na razie w oczy:

Piłkarz Lecha Poznań: Injac

Ma celność strzału "tylko" 69 bodajże

czemu?

http://www.youtube.com/watch?v=Vj8Z9tTylRM...feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=4J2h-5Er__w...feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=5HXcHa2eGWc...feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=0H8-XAuwK6o...feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=4s_sSxbAW2A...feature=related

Chyba starczy żeby mu podnieść statu ;] xd

Popatrzcie jakie bramy wali z daleka po poprzeczkę przy słupku można mu podciągnąć z +3

i

już wcześniej to wspomniano trochę trzeba pod wyżyć Sławka Peszko biggrin.gif

p.s. można tez np. +2 dać wytrzymałość Grzegorzowi Wojtkowiakowi.

Tyle na razie ode mnie
perONE
Oj Może Dudkowi dać 99 w opcji Can Dance blink.gif Darujmy sobie taki szczegóły. Jeżeli twórcy mieliby zajmować sie każda statystyka i co ważniejsze ostawić je adekwatnie do umiejętności to pomyślmy ile czasu patch byłby tworzony wink.gif
szejk
A ogladas na you tubie C.Ronaldo ten to wymiata. Ma miec wszytkie staty po 99
Rykos
Wytrzymałośc to każdy piłkarz powinien miec conajmniej 80
Windziak
A ja myślę, że każdy powinien mieć 99! O! Bo inaczej to się nie da grać! Kurwa, scyzor się rozkłada... Każdy powinien mieć takie, jakie ma! Kosmetyczne zmiany chłopaki powinny zrobić, a nie każdego, bo ty tak chcesz... :|

Byle jak najszybciej to wyszło, to może przestaną się ujadania co kto jak i ile powinien mieć...
Tolox11
Chile great version, after victory Chile 1 - Argentina 0, a team like this should be in the OF. (3-4-3) very offensive team(thanks to our coach Marcelo Bielsa). on road to WC 2010  wink.gif

--------------Bravo----------------------
--------------Ponce----------------------
----Medel-------------Contreras----------
Vidal---------Carmona---------Beausejour-  
--------------Fernandez------------------
A.Sanchez-----Suazo--------M.Gonzalez----

Kalmar
Gdy widzialem screeny w zapowiedziach to Korona Kielce NIE JEST W EKSTRAKLASIE !!!!!
Orange_91
CYTAT(Kalmar @ Oct 16 2008, 18:32) *
Gdy widzialem screeny w zapowiedziach to Korona Kielce NIE JEST W EKSTRAKLASIE !!!!!

Dobrze, że nam o tym napisałeś bo tego nie wiedzialiśmy. wink.gif Policzyłeś liczbę zespołów jaką możemy dać? Jest 18 bo Ekstraklasa jest robiona za Eredivisie, więc zostały dwa wolne sloty i dlatego jest Korona i Zagłębie.
smock1983
zrobcie 24 zespoly boze nie bedzie komplet do master league ;/
to glowna rozgrywka dla 1 gracza , chyba ze bedziecie grac w ML z inna druga liga niz polska lol awansuja i bedzie po.... ;/
Windziak
Jakbyś choć trochę poczytał temat to wiedziałbyś że będą właśnie 24 polskie kluby - 16 z Ekstraklasy i 8 z 1.ligi...
siwers99
Ferreira Pinto z Atalanty ma kolor skóry 3 albo 4 a nie 1 , jest bardzo dobrym zawodnikiem , można by było mu poprawić drybling , szybkość , wytrzymałość jeden z lepszych skrzydłowych w Serie A. wink.gif
potter
Watpie ze te wskazowki jeszce cos dadza, TMac juz chyba OFa ma ukonczonego
Poczekaj jeszcze te max 11 dni i sprawdzisz czy jest dobry czy nie, albo se sam poprawisz
BiG
Już dawno minęło to max. 11 dni.
siwers99
no minelo , a czy patch bedzie to nie wiadomo bo Orange 91 wypowiadal się ze nie wyjdzie patch
potter
Juz raczej nie wyjdzie
Za polotora miesiaca jest nowe okienko wiec bedzie szybko niekatualny, dlatego watpie zeby sie pojawil
manio3
no ale z chęcią bym zagrał jednak karierę
ps: ja na zimę składy tylko te najważniejsze aktualizuje

a żeby nie było offtopu to pytanie jest Beckham w Milanie? bo to już przesądzone, że od stycznia idzie na wypożyczenie..
krzych1921
To jak w końcu wyjdzie ten Długo oczekiwany Patch.. Bo narazie ani widu ani słychu jedni mówią że będzie drudzy no chyba nie będzie się chcciało lub się nie opłacało ponieważ za około 1,5 Miecha jest kolejne Okienko Tranferowe.. Chciałem otrzymać Konkretną Odpowiedz.. Pozdro dla Patchmakerów i Wielki Szacun za Tyle roboty za trud.. 
perONE
CYTAT(manio3 @ Nov 9 2008, 18:46) *
no ale z chęcią bym zagrał jednak karierę
ps: ja na zimę składy tylko te najważniejsze aktualizuje

a żeby nie było offtopu to pytanie jest Beckham w Milanie? bo to już przesądzone, że od stycznia idzie na wypożyczenie..

No własnie, od Stycznia ; )

CYTAT(krzych1921 @ Nov 9 2008, 20:51) *
To jak w końcu wyjdzie ten Długo oczekiwany Patch.. Bo narazie ani widu ani słychu jedni mówią że będzie drudzy no chyba nie będzie się chcciało lub się nie opłacało ponieważ za około 1,5 Miecha jest kolejne Okienko Tranferowe.. Chciałem otrzymać Konkretną Odpowiedz.. Pozdro dla Patchmakerów i Wielki Szacun za Tyle roboty za trud..

Po niedzieli, nie mówię której.. Ale będzie wink.gif
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Ej dajcie spokoj patchmekerow niema kilka kitsow i jescze poprostu nie skonczyli dlatemu go nie ma precziesz to mowili smile.gif A co do transferah ja wole tak jak oni je zrobili z leta wink.gif Nie jest problem pozniej w zimie sam zaaktualizowac sklady i tyle od demnie niechce robic syf w tym temacie pozdrowiena dla T-Mac, Orange i Torin Narazie wink.gif
Grosio
Dobra dobra już się tak nie podlizujcie...
Jak będzie to będzie tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.