Polduś
Mar 26 2005, 14:30
Sig Cup 2005 ma na celu wyłonienie najlepszego Sigmakera. Ale może powiem co nie co o konkursie. Z teo co widzę na forum bardo dużo osòb robi sigi, więc jak konkurs przypadnie do gustu może się zgłosić nawet 10 osòb... Nie będzie to jednak taki zwykły konkurs, lecz [a to jest ciekawe] Zależy ile będzie uczestnikòw będzie tyle rund. Lecz będzie to wyglądało tak:
a) Dajmy na to że zgłosilo się 6 osòb więc w 1 rundzie będą 3 pary np. A-B | C-D | D-E . Każda para dostaje inną tematyke [Chodzi o kluby . zawodnikòw ...] I np. Zwycięzą A , C i E i ci 3 dostają jedną tematykę i to jest finał. Ale zależy to ile ludzi się zgłosi.
Regulamin:
1) Sigi nie mogą być animowane
2) Jeżeli ktoś nie odda pracy poprostu przegrywa.
ZAPISUJCIE SI
ja moge ;D zapisuje sie
ja tez sie zapisuje
polduś a ty bedzie brał udział w turnieju czy arbitrem bedzesz

:?: :roll:
Polduś
Mar 26 2005, 16:24
Ja Będe w Jury (arbitrem)

gdybym ja brał udział to kto by prowadził konkurs :twisted: no ale zapisywać się ludzie bo narazie mało was jest 8) :wink: :twisted:
No dobra to ja tez sie zapisuje 8)
ppatrykk
Mar 26 2005, 17:58
no wiec ja tez sie zapisuje

pzdr
Jescze jeden ziom i bedzie GIt
Polduś
Mar 26 2005, 22:24
dobra zgłosiło się 5 useròw więc będą 2 pary a jeden przejdzie jako czarny kon do finału

pary oraz tematy podam za około 30-60 min 8)
a to kiedy zostanie rozegrane chyba nie na swietach :twisted: bo nie wiem czy znajde czas hehe
| QUOTE |
| a to kiedy zostanie rozegrane chyba nie na swietach :twisted: bo nie wiem czy znajde czas hehe |
zawsze sie znajdze 30 minut :wink:
Polduś
Mar 26 2005, 23:54
Pary są takie
Para I Vadim-norek (tematyka Inter Milan)
Para II Draki-ppatrykk (tematyka FC Barcelona)
Jako Czarny Koń przechodzi - Saper
prace przyjmuje do Niedzieli do godziny 20:00 :wink:
| QUOTE |
Pary są takie
prace przyjmuje do Niedzieli do godziny 20:00 :wink: |
a czemu ja :roll: :wink:
| QUOTE |
Pary są takie
;D ;D Buehehe z norkiem ? O jeeeeej chyba nie dojde zbyt daleko
prace do dzisiaj?? eh...troche zwalony termin ale spoko.....bo ludzie na swieta jada ale jak wroce to raczej zmontuje cos

Vadim walcz jak na faceta przystalo ;D
| QUOTE |
| QUOTE | Pary są takie
a czemu ja :roll: :wink:  |
saper czarnym koniem
Ty murzynie
a ja z ppatrykeim

a jego chyba nie ma ;/
to moze narazie wstrzymamy turniej jak wszyscy beda :wink:
ja juz logo zrobilem i komu mam je dac :?:
Polduś
Mar 27 2005, 10:13
| QUOTE |
| ja juz logo zrobilem i komu mam je dac :?: |
siga masz wysłać mi na e-maila [email protected] (jak wysyłacie na e-mail to musi tam być wasza ksywka) albo wstawić do tematu :wink:
P.S termin oddania prac przedłużam prace przyjmuje do (lanego) poniedziałku do godziny 18:00
P.S II A co do Sapera czarnym koniem zostałeś wybrany drągą losowania :wink: (ciągnęłem karteczki z kubka)
:twisted: :twisted: :twisted:
ppatrykk
Mar 27 2005, 14:57
ok ja sygnaturke zrobilem i wyslalem :] ( mam nadzieje ze Ci doszla Poldus

) pzdr
Polduś
Mar 27 2005, 16:40
| QUOTE |
ok ja sygnaturke zrobilem i wyslalem :] ( mam nadzieje ze Ci doszla Poldus ) pzdr  |
doszła doszła 8) ale to narazie 1 czekam jeszcze na 3 prace :wink:
dzieki za przedluzenie czasu ;D
Dr@gon
Mar 28 2005, 12:21
Chociaż nie biore udziału w tym konkursie to jestem ciekaw kto wygra. Stawiam na Ppatrykka 8) .
boberto
Mar 28 2005, 12:31
moim faworytem rozwniez jesy Ppatrykk poniewaz jego prace najbardziej mi sie podobaja
Dr@gon
Mar 28 2005, 13:11
A najlepiej chyba wychodzą mu loga. I dlatego pewnie wygra ten konkurs ^-^.
pawel_szulc
Mar 28 2005, 13:29
Dobra zapomnialem ostatnio napisac, zanim turniej sie zaczal

Moge wziasc udzial. Widzialem ze Saper sie zmartwl jak przeszedl bez problemu to bedzie mial konkurenta. Ja proponuje zebysmy zrobili siga z ManU albo z ACM.
Dr@gon
Mar 28 2005, 13:34
| QUOTE |
Dobra zapomnialem ostatnio napisac, zanim turniej sie zaczal Moge wziasc udzial. Widzialem ze Saper sie zmartwl jak przeszedl bez problemu to bedzie mial konkurenta. Ja proponuje zebysmy zrobili siga z ManU albo z ACM. |
Ciekawe, czy zdołasz się jeszcze załapać
| QUOTE |
Dobra zapomnialem ostatnio napisac, zanim turniej sie zaczal Moge wziasc udzial. Widzialem ze Saper sie zmartwl jak przeszedl bez problemu to bedzie mial konkurenta. Ja proponuje zebysmy zrobili siga z ManU albo z ACM. |
ja bym byl za
ale tto niech poldek napisze jaki temat
| QUOTE |
moim faworytem rozwniez jesy Ppatrykk poniewaz jego prace najbardziej mi sie podobaja  |
a co moje loga wam sie niepodobaja :twisted:
ppatrykk
Mar 28 2005, 14:25
nonono :oops: :oops: :oops: heheh dzieki chlopaki za slowa uznania

ciesze sie ze mam "kibicow" gheghegeh pzdr
boberto
Mar 29 2005, 18:26
draki tez robisz dobre loga ale ppatrykk lepsze nawej jedno z moich jest jedo roboty :wink:
| QUOTE |
| fraki tez robisz dobre loga ale ppatrykk lepsze nawej jedno z moich jest jedo roboty :wink: |
yyy naucz sie pisac bo ja niejestem fraki tylko Draki a to ze jego roboty to wynik tego ze sie dzielimy kto komu ma zrobic
Polduś
Mar 29 2005, 18:58
| QUOTE |
Dobra jeżeli Saper się zgodzi możesz być jego przeciwnikiem wasz temat to "Liverpool" dla nie kumająych ( Liwerpòl )
P.S Przedłużam termin oddania prac ... środa (jutro) godzina 18:00
POWODZENIA
boberto
Mar 29 2005, 19:18
draki ja Ci nie wytykam literowek wiec nie badz taki do przodu.... a po 2 sam sie naucz pisac :?
| QUOTE |
| draki ja Ci nie wytykam literowek wiec nie badz taki do przodu.... a po 2 sam sie naucz pisac :? |
ja ci niewypominam ale glupio widac jak ktos do mnie pisze fraki to daj spokuj
a po 2 gdzie zrobilem blond ?
Dr@gon
Mar 29 2005, 20:29
| QUOTE |
| QUOTE | | draki ja Ci nie wytykam literowek wiec nie badz taki do przodu.... a po 2 sam sie naucz pisac :? |
a po 2 gdzie zrobilem blond ? |
Bez kitu Draki, z całym szacuneczkiem robisz duużo błędòw ortograficznych
| QUOTE |
| QUOTE | Dobra zapomnialem ostatnio napisac, zanim turniej sie zaczal Moge wziasc udzial. Widzialem ze Saper sie zmartwl jak przeszedl bez problemu to bedzie mial konkurenta. Ja proponuje zebysmy zrobili siga z ManU albo z ACM. |
Dobra jeżeli Saper się zgodzi możesz być jego przeciwnikiem wasz temat to "Liverpool" dla nie kumająych ( Liwerpòl )
P.S Przedłużam termin oddania prac ... środa (jutro) godzina 18:00
POWODZENIA |
Najwyzej wjebie slyszalem ze Pawel odwalasz gawał dobrej roboty :wink:
heheeh a mi to rybka
dobra moja praca wyslana...czekam na wynik pierwszej rundy
| QUOTE |
| QUOTE | | QUOTE | | draki ja Ci nie wytykam literowek wiec nie badz taki do przodu.... a po 2 sam sie naucz pisac :? |
a po 2 gdzie zrobilem blond ? |
Bez kitu Draki, z całym szacuneczkiem robisz duużo błędòw ortograficznych  |
panowie temat kazdy umie czytac wiec chodzi w nim o sigi wiec koniec z offtpicami...pozdro
Polduś
Mar 30 2005, 11:42
Dobra swoich prac nieoddali jeszcze Vadim, saper, pawel_szulc .
Czekam do 18:00 :twisted:
verbaT
Mar 30 2005, 13:41
Poldus czemu taki mały ten konkurs? Proponuję zrobić od nowa konkurs, żeby było więcej ludzi, żeby była bardziej profesjonalna organizacja

Bo 6 osòb to mało... trzeba jeszcze kogoś załatwić, więc najlepiej jak będzie nowy konkurs

Jak coś to ja zalozę nowy temat, że nowy konkurs itd... Juroròw wybierze się jeszcze ;]
nowy konkurs poco jak ty i mixer bedziecie to my nawed niemamy co szukac to jest konkurs dla niezawansowanych a wy to dwa miejsca pierwsze pewne to niema sensu na tym forum niemga super gosci od sigow tak ze to niemasensu nowego robic
verbaT
Mar 30 2005, 14:15
To się załatwi jeszcze kogoś

Słabszych, lepszych i będzie lepiej

Może tak jak na forum CF? 4 lepszych i 4 słabszych? Tylko tam jest po 8 w koszykach
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.