mixer__
Mar 30 2005, 14:30
| QUOTE |
| nowy konkurs poco jak ty i mixer bedziecie to my nawed niemamy co szukac to jest konkurs dla niezawansowanych a wy to dwa miejsca pierwsze pewne to niema sensu na tym forum niemga super gosci od sigow tak ze to niemasensu nowego robic |
Jak chcesz to mogę się na czas konkursu w mańkuta zamienić i wtedy nawet Wadim mnie pokona
Polduś
Mar 30 2005, 14:38
| QUOTE |
Poldus czemu taki mały ten konkurs? Proponuję zrobić od nowa konkurs, żeby było więcej ludzi, żeby była bardziej profesjonalna organizacja Bo 6 osòb to mało... trzeba jeszcze kogoś załatwić, więc najlepiej jak będzie nowy konkurs Jak coś to ja zalozę nowy temat, że nowy konkurs itd... Juroròw wybierze się jeszcze ;] |
To ja jako Juror dokończe ten konkurs a ty załòż nowy temat pt. np. sig cup 2005 v 2
i w tym nowym turnieju ja wezne udział jako zawodnik oki ??
tylko sprzydało by sie więcej ludzi zkołować :wink:
verbaT
Mar 30 2005, 14:39
Ok, ale skończ ten konkurs
Poldus a to moze byc foramt GIF :?:
Regulamin:
1) Sigi nie mogą być animowane
2) Jeżeli ktoś nie odda pracy poprostu przegrywa
no to chyba nie
Polduś
Mar 30 2005, 16:17
| QUOTE |
| Poldus a to moze byc foramt GIF :?: |
przeczytaj regulamin a potem sie pytaj :wink:
ppatrykk
Mar 30 2005, 19:32
a wlasnie-jak tam ? kto wygral w konkretnej parze :] piszcie ktos

i kiedy jak cos bedzie rozwiazanie konkursu
wlasnie Poldus wyniki prosimy
boberto
Mar 30 2005, 21:33
dajecie wyniki bo jestem ciekawy kto przeszedl do finalu
Polduś
Mar 30 2005, 22:05
W finale są 3 osoby
ppatrykk-saper-norek
tematyka-dowolna
zajmiecie kolejno 1, 2 i 3 miejsce
prace przyjmuje do czwartku (jutro) do godziny 20:00 :wink:
boberto
Mar 30 2005, 22:21
wiedzialem ze ppatrykk przejdzie, fianl bedzie emocjonujacy. Mozewcie umiescic te sigi z eliminacji ne te stronke?
ppatrykk
Mar 30 2005, 22:22
ooo fajnie

:D heh dzieki chlopaki i zabieram sie do roboty :] pzdr
Polduś
Mar 30 2005, 22:24
| QUOTE |
| wiedzialem ze ppatrykk przejdzie, fianl bedzie emocjonujacy. Mozewcie umiescic te sigi z eliminacji ne te stronke? |
wrzuce te sigi tu jutro ok. godziny 14:30 (teraz nie mam czasu bo ucze się wiersza na polski :/)
no to jedziemy z tym finalem ;D
ppatrykk
Mar 30 2005, 22:46
no wiec panie Norek i panie Saper

milej i ciekawej rywalizacji razem ze mna zycze

:D ghegehghe pzdr
To zyczem powodzenia : :wink: :wink:
dobra ja juz prace wyslalem....czekam na wyniki...pozdro
hehe wiedzalem ze nieprzejde ale i tak mi to rybka

bo ja robie to jedynie dla siebie
Polduś
Mar 31 2005, 12:57
| QUOTE |
hehe wiedzalem ze nieprzejde ale i tak mi to rybka bo ja robie to jedynie dla siebie  |
twoja praca była tylko troche gorsza od ppatrykka :wink:
| QUOTE |
| QUOTE | hehe wiedzalem ze nieprzejde ale i tak mi to rybka bo ja robie to jedynie dla siebie  |
twoja praca była tylko troche gorsza od ppatrykka :wink: |
Mozesz pokazac wszystkie prace :?:
Dr@gon
Mar 31 2005, 15:57
coś jeszcze nie ma tych sigòw, a szkoda bo by się polukało na prace naszych sig masteròw
ppatrykk
Mar 31 2005, 16:06
no swoja prace juz poslalem i czekam na wyniki

heh chociaz moim zdaniem i tak mam chyba najmniejsze szanse na wygranie

a swoja droga to faktycznie moglibyscie pokazac sig'i z 1.ej rundy
| QUOTE |
| QUOTE | [...] heh chociaz moim zdaniem i tak mam chyba najmniejsze szanse na wygranie [...] |
Najmniejsze szanse :?: No co ty Ppatrykk - chociaż wiadomo, że nie masz szans na 1. miejsce to możesz zawsze łudzić sie, że zajmiesz 2. miejsce MEGA LOOOOOOOOOOOOOL ;D |
Sprawa jest otwarta kazdy moze wygrac :wink:
ja sie ciesze ze weszlem do finału
Polduś
Mar 31 2005, 17:43
dobra wszyscy oddali swoie prace wiec robimy tak... w temacie umieszcze sonde i ludzie bedą głosować do piątku do godziny 20:00 kto bedzie miał najwięcej głosòw ten wygrywa 8)
sig-ppatrykk
sig-norek
sig-saper
polduś chyba z tymi sigami coś ci nie poszło ... wcale ich nie widać ... nie wrzucaj ich z dysku , tylko
ST
Polduś
Mar 31 2005, 17:48
już wszystko działa :wink:
pawel_szulc
Mar 31 2005, 17:49
A moj sig wogole dotarl??
Polduś
Mar 31 2005, 17:57
| QUOTE |
| A moj sig wogole dotarl?? |
dotarł ale przegrałeś z saperem ponieważ zrobiłeś siga nie na temat :wink:
temat mieliście liverpool a ty o ile pamietam zrobiłeś siga z manchasterem (niewiem jak to sie pisze
)
ppatrykk
Mar 31 2005, 18:06
fajnie ze zrobiliscie glosowanie :] pzdr

GLOSUJCIE NA MNIE !!!

hehe zartuje tylko :]
Ja już zagłosowałem na ... ;D
Dr@gon
Mar 31 2005, 18:13
Wybòr jest oczywisty ;D ;D ;D Głosujcie na ... najlepszego siga
Fajnie ze jest Glosowanie:) ale jak komus przyjdzie do łba nowego uzytkownika zrobic :wink:
Lepiej zeby glosowali i sie zaraz wpisywali
korzen
Mar 31 2005, 18:33
ppatryk!! Fajny sig ...inne tez super
wiec czekamy na wyniki
ej moze zrobcie klub kibica ppatrykka

hehe
Tylko jak bedzie nowy turniej to niezakladaj nowego tematu :wink:

:D:D:D:D:D
lukasso
Mar 31 2005, 19:53
ja głosuje na pana norka bo jest z Białegostoku ;D
JAGA JAGA!!za rok IDEA Ekstraklasa :twisted:
byłes na meczu?? z Jaworznemmm??
a ja w nastepnym niestaruje

hehe
| QUOTE |
a ja w nastepnym niestaruje hehe |
czemu :?:
bo niechce mi sie ja robie tylko dla siebie teraz loga i nierobie juz na zamowienia tylko kucharzowi zrobie i tyle 8)
| QUOTE |
ja głosuje na pana norka bo jest z Białegostoku ;D JAGA JAGA!!za rok IDEA Ekstraklasa :twisted: byłes na meczu?? z Jaworznemmm?? |
no a jakby inaczej ;D 3:0 jaga zegna*****
dzieki za glos 8)
Dr@gon
Mar 31 2005, 20:16
| QUOTE |
| QUOTE | a ja w nastepnym niestaruje hehe |
czemu :?: |
Pewnie za duża konkurencja :wink:
Ja z to w następnej edycji chyba wystartuje - w Poniedziałek powinnem już mieć odpowiednie oprogramowanie, troche sie poducze i powinno być dobrze :roll:
| QUOTE |
| QUOTE | | nowy konkurs poco jak ty i mixer bedziecie to my nawed niemamy co szukac to jest konkurs dla niezawansowanych a wy to dwa miejsca pierwsze pewne to niema sensu na tym forum niemga super gosci od sigow tak ze to niemasensu nowego robic |
Jak chcesz to mogę się na czas konkursu w mańkuta zamienić i wtedy nawet Wadim mnie pokona  |
MIxerQ :twisted: Nawet Wadim? Jak by Ci wadim pokazał prace zrobioną w paincie to nawet taki Norek by szans nie miał
| QUOTE |
| bo niechce mi sie ja robie tylko dla siebie teraz loga i nierobie juz na zamowienia tylko kucharzowi zrobie i tyle 8) |
mi sie jusz zdudzilo kiedys :wink: teraz mi sie odnudzilo a teraz znowu znudzilo
bede robil se raz na tydzien moze 2 ale w konkursie wezme udzial
Polduś
Mar 31 2005, 22:19
| QUOTE |
| QUOTE | | QUOTE | a ja w nastepnym niestaruje hehe |
Ja z to w następnej edycji chyba wystartuje - w Poniedziałek powinnem już mieć odpowiednie oprogramowanie, troche sie poducze i powinno być dobrze :roll:  |
Następny konkurs najprawdopodobniej będzie jutro albo w sobote a organizatorami będą mixer i verbat 8) tym razem ja będe brał w nim udział jako zawodnik :twisted:
| QUOTE |
| QUOTE | | QUOTE | | QUOTE | a ja w nastepnym niestaruje hehe |
Ja z to w następnej edycji chyba wystartuje - w Poniedziałek powinnem już mieć odpowiednie oprogramowanie, troche sie poducze i powinno być dobrze :roll:  |
Następny konkurs najprawdopodobniej będzie jutro albo w sobote a organizatorami będą mixer i verbat 8) tym razem ja będe brał w nim udział jako zawodnik :twisted: |
Ty tu juz mowisz o kolejnym konkursie a ja jeszcze nie otrzymalem odpowiedzi jakie nagordy beda za ta edycie sig cup
:twisted:
nagroda za 1 miejsce . sadysfakcja bo jest się najlepszym
za 2 miejsce . zadysfkcja bo na forum jest tylko jeden odciebie lepszy
za 3 miejsce sadysfakcja że doszło sie do samego finału
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.