Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: //*Sig Cup 2005*\ wielki turniej !!!!!!!!!!! poraz 2 !!!!!!
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2, 3
mixer__
nowy konkurs poco jak ty i mixer bedziecie to my nawed niemamy co szukac to jest konkurs dla niezawansowanych a wy to dwa miejsca pierwsze pewne to niema sensu na tym forum niemga super gosci od sigow tak ze to niemasensu nowego robic

Jak chcesz to mogę się na czas konkursu w mańkuta zamienić i wtedy nawet Wadim mnie pokona tongue.gif
Polduś
Poldus czemu taki mały ten konkurs? Proponuję zrobić od nowa konkurs, żeby było więcej ludzi, żeby była bardziej profesjonalna organizacja wink.gif Bo 6 osòb to mało... trzeba jeszcze kogoś załatwić, więc najlepiej jak będzie nowy konkurs wink.gif Jak coś to ja zalozę nowy temat, że nowy konkurs itd... Juroròw wybierze się jeszcze ;]

To ja jako Juror dokończe ten konkurs a ty załòż nowy temat pt. np. sig cup 2005 v 2 biggrin.gif i w tym nowym turnieju ja wezne udział jako zawodnik oki ??

tylko sprzydało by sie więcej ludzi zkołować :wink:
verbaT
Ok, ale skończ ten konkurs tongue.gif
saper
Poldus a to moze byc foramt GIF :?:
Draki
Regulamin:
1) Sigi nie mogą być animowane
2) Jeżeli ktoś nie odda pracy poprostu przegrywa

no to chyba nie
Polduś
Poldus a to moze byc foramt GIF  :?:

przeczytaj regulamin a potem sie pytaj :wink:
ppatrykk
a wlasnie-jak tam ? kto wygral w konkretnej parze :] piszcie ktos tongue.gif i kiedy jak cos bedzie rozwiazanie konkursu tongue.gif biggrin.gif
norek
wlasnie Poldus wyniki prosimy tongue.gif
boberto
dajecie wyniki bo jestem ciekawy kto przeszedl do finalu tongue.gif
Polduś
W finale są 3 osoby

ppatrykk-saper-norek

tematyka-dowolna

zajmiecie kolejno 1, 2 i 3 miejsce

prace przyjmuje do czwartku (jutro) do godziny 20:00 :wink:
boberto
wiedzialem ze ppatrykk przejdzie, fianl bedzie emocjonujacy. Mozewcie umiescic te sigi z eliminacji ne te stronke?
ppatrykk
ooo fajnie biggrin.gif:D heh dzieki chlopaki i zabieram sie do roboty :] pzdr laugh.gif
Polduś
wiedzialem ze ppatrykk przejdzie, fianl bedzie emocjonujacy. Mozewcie umiescic te sigi z eliminacji ne te stronke?

wrzuce te sigi tu jutro ok. godziny 14:30 (teraz nie mam czasu bo ucze się wiersza na polski :/)
norek
no to jedziemy z tym finalem ;D
ppatrykk
no wiec panie Norek i panie Saper wink.gif milej i ciekawej rywalizacji razem ze mna zycze biggrin.gif:D ghegehghe pzdr laugh.gif
saper
To zyczem powodzenia : :wink: :wink:
norek
dobra ja juz prace wyslalem....czekam na wyniki...pozdro
Draki
hehe wiedzalem ze nieprzejde ale i tak mi to rybka tongue.gif bo ja robie to jedynie dla siebie biggrin.gif
Polduś
hehe wiedzalem ze nieprzejde ale i tak mi to rybka tongue.gif bo ja robie to jedynie dla siebie biggrin.gif

twoja praca była tylko troche gorsza od ppatrykka :wink:
Cj90
OLE ppatrykk :wink:
saper

twoja praca była tylko troche gorsza od ppatrykka :wink:

Mozesz pokazac wszystkie prace :?:
Dr@gon
coś jeszcze nie ma tych sigòw, a szkoda bo by się polukało na prace naszych sig masteròw tongue.gif
ppatrykk
no swoja prace juz poslalem i czekam na wyniki smile.gif heh chociaz moim zdaniem i tak mam chyba najmniejsze szanse na wygranie tongue.gif a swoja droga to faktycznie moglibyscie pokazac sig'i z 1.ej rundy smile.gif
Dr@gon
[...] heh chociaz moim zdaniem i tak mam chyba najmniejsze szanse na wygranie tongue.gif[...]

Najmniejsze szanse :?: No co ty Ppatrykk - chociaż wiadomo, że nie masz szans na 1. miejsce to możesz zawsze łudzić sie, że zajmiesz 2. miejsce laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif MEGA LOOOOOOOOOOOOOL ;D
saper
[...] heh chociaz moim zdaniem i tak mam chyba najmniejsze szanse na wygranie tongue.gif[...]

Najmniejsze szanse :?: No co ty Ppatrykk - chociaż wiadomo, że nie masz szans na 1. miejsce to możesz zawsze łudzić sie, że zajmiesz 2. miejsce laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif MEGA LOOOOOOOOOOOOOL ;D

Sprawa jest otwarta kazdy moze wygrac :wink:
ja sie ciesze ze weszlem do finału smile.gif
Polduś
dobra wszyscy oddali swoie prace wiec robimy tak... w temacie umieszcze sonde i ludzie bedą głosować do piątku do godziny 20:00 kto bedzie miał najwięcej głosòw ten wygrywa 8)

sig-ppatrykk

user posted image

sig-norek

user posted image

sig-saper

user posted image
Tomak
polduś chyba z tymi sigami coś ci nie poszło ... wcale ich nie widać ... nie wrzucaj ich z dysku , tylko ST
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.