Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: //*Sig Cup 2005*\ wielki turniej !!!!!!!!!!! poraz 2 !!!!!!
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2, 3
Polduś
Sig Cup 2005 ma na celu wyłonienie najlepszego Sigmakera. Ale może powiem co nie co o konkursie. Z teo co widzę na forum bardo dużo osòb robi sigi, więc jak konkurs przypadnie do gustu może się zgłosić nawet 10 osòb... Nie będzie to jednak taki zwykły konkurs, lecz [a to jest ciekawe] Zależy ile będzie uczestnikòw będzie tyle rund. Lecz będzie to wyglądało tak:

a) Dajmy na to że zgłosilo się 6 osòb więc w 1 rundzie będą 3 pary np. A-B | C-D | D-E . Każda para dostaje inną tematyke [Chodzi o kluby . zawodnikòw ...] I np. Zwycięzą A , C i E i ci 3 dostają jedną tematykę i to jest finał. Ale zależy to ile ludzi się zgłosi.

Regulamin:
1) Sigi nie mogą być animowane
2) Jeżeli ktoś nie odda pracy poprostu przegrywa.

ZAPISUJCIE SI
saper
Ja sie zapisuje :wink:
norek
ja moge ;D zapisuje sie smile.gif
Draki
ja tez sie zapisuje biggrin.gif
saper
polduś a ty bedzie brał udział w turnieju czy arbitrem bedzesz tongue.gif :?: :roll:
Polduś
Ja Będe w Jury (arbitrem) biggrin.gif gdybym ja brał udział to kto by prowadził konkurs :twisted: no ale zapisywać się ludzie bo narazie mało was jest 8) :wink: :twisted:
Vadim
No dobra to ja tez sie zapisuje 8) smile.gif
ppatrykk
no wiec ja tez sie zapisuje wink.gif pzdr laugh.gif
saper
Jescze jeden ziom i bedzie GIt biggrin.gif
Polduś
dobra zgłosiło się 5 useròw więc będą 2 pary a jeden przejdzie jako czarny kon do finału biggrin.gif pary oraz tematy podam za około 30-60 min 8)
Draki
a to kiedy zostanie rozegrane chyba nie na swietach :twisted: bo nie wiem czy znajde czas hehe
saper
a to kiedy zostanie rozegrane chyba nie na swietach  :twisted:  bo nie wiem czy znajde czas hehe

zawsze sie znajdze 30 minut :wink:
Polduś
Pary są takie

Para I Vadim-norek (tematyka Inter Milan)

Para II Draki-ppatrykk (tematyka FC Barcelona)

Jako Czarny Koń przechodzi - Saper

prace przyjmuje do Niedzieli do godziny 20:00 :wink:
saper
Pary są takie  

Para I  Vadim-norek (tematyka Inter Milan)

Para II  Draki-ppatrykk (tematyka FC Barcelona)

prace przyjmuje do Niedzieli do godziny 20:00  :wink:

a czemu ja :roll: :wink: tongue.gif
Vadim
Pary są takie  

laugh.gif laugh.gif laugh.gif ;D ;D Buehehe z norkiem ? O jeeeeej chyba nie dojde zbyt daleko laugh.gif
norek
prace do dzisiaj?? eh...troche zwalony termin ale spoko.....bo ludzie na swieta jada ale jak wroce to raczej zmontuje cos biggrin.gif Vadim walcz jak na faceta przystalo ;D
norek
Pary są takie  

a czemu ja :roll: :wink: tongue.gif

saper czarnym koniem tongue.gif Ty murzynie laugh.gif
Draki
a ja z ppatrykeim sad.gif a jego chyba nie ma ;/
saper
to moze narazie wstrzymamy turniej jak wszyscy beda :wink:
Draki
ja juz logo zrobilem i komu mam je dac :?:
Polduś
ja juz logo zrobilem i komu mam je dac  :?:

siga masz wysłać mi na e-maila [email protected] (jak wysyłacie na e-mail to musi tam być wasza ksywka) albo wstawić do tematu :wink:

P.S termin oddania prac przedłużam prace przyjmuje do (lanego) poniedziałku do godziny 18:00

P.S II A co do Sapera czarnym koniem zostałeś wybrany drągą losowania :wink: (ciągnęłem karteczki z kubka) laugh.gif tongue.gif :twisted: :twisted: :twisted:
ppatrykk
ok ja sygnaturke zrobilem i wyslalem :] ( mam nadzieje ze Ci doszla Poldus tongue.gif ) pzdr laugh.gif
Polduś
ok ja sygnaturke zrobilem i wyslalem :] ( mam nadzieje ze Ci doszla Poldus tongue.gif ) pzdr laugh.gif

doszła doszła 8) ale to narazie 1 czekam jeszcze na 3 prace :wink:
norek
dzieki za przedluzenie czasu ;D
Dr@gon
Chociaż nie biore udziału w tym konkursie to jestem ciekaw kto wygra. Stawiam na Ppatrykka 8) .
boberto
moim faworytem rozwniez jesy Ppatrykk poniewaz jego prace najbardziej mi sie podobaja smile.gif
Dr@gon
A najlepiej chyba wychodzą mu loga. I dlatego pewnie wygra ten konkurs ^-^.
pawel_szulc
Dobra zapomnialem ostatnio napisac, zanim turniej sie zaczal biggrin.gif Moge wziasc udzial. Widzialem ze Saper sie zmartwl jak przeszedl bez problemu to bedzie mial konkurenta. Ja proponuje zebysmy zrobili siga z ManU albo z ACM.
Dr@gon
Dobra zapomnialem ostatnio napisac, zanim turniej sie zaczal biggrin.gif Moge wziasc udzial. Widzialem ze Saper sie zmartwl jak przeszedl bez problemu to bedzie mial konkurenta. Ja proponuje zebysmy zrobili siga z ManU albo z ACM.

Ciekawe, czy zdołasz się jeszcze załapać smile.gif
saper

ja bym byl za biggrin.gif ale tto niech poldek napisze jaki temat
Draki
moim faworytem rozwniez jesy Ppatrykk poniewaz jego prace najbardziej mi sie podobaja smile.gif

a co moje loga wam sie niepodobaja :twisted:
Dr@gon

ja bym byl za biggrin.gif ale tto niech poldek napisze jaki temat

Widze saper żeś odważny biggrin.gif biggrin.gif
Dr@gon

a co moje loga wam sie niepodobaja :twisted:

Ty też dobre robisz, ale Ppatrykk lepsze biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ppatrykk
nonono :oops: :oops: :oops: heheh dzieki chlopaki za slowa uznania biggrin.gif ciesze sie ze mam "kibicow" gheghegeh pzdr laugh.gif wink.gif
Dr@gon
nonono :oops:  :oops:  :oops:  heheh dzieki chlopaki za slowa uznania biggrin.gif ciesze sie ze mam \"kibicow\" gheghegeh pzdr laugh.gif wink.gif

Co do tych kibiòw:
"Dumni po wygranej, wierni po porażce" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
boberto
draki tez robisz dobre loga ale ppatrykk lepsze nawej jedno z moich jest jedo roboty :wink:
Draki
fraki tez robisz dobre loga ale ppatrykk lepsze nawej jedno z moich jest jedo roboty  :wink:

yyy naucz sie pisac bo ja niejestem fraki tylko Draki a to ze jego roboty to wynik tego ze sie dzielimy kto komu ma zrobic
Polduś

Dobra jeżeli Saper się zgodzi możesz być jego przeciwnikiem wasz temat to "Liverpool" dla nie kumająych ( Liwerpòl ) laugh.gif

P.S Przedłużam termin oddania prac ... środa (jutro) godzina 18:00

POWODZENIA
boberto
draki ja Ci nie wytykam literowek wiec nie badz taki do przodu.... a po 2 sam sie naucz pisac :?
norek
sa jakies nagrody? ;D
Draki
draki ja Ci nie wytykam literowek wiec nie badz taki do przodu.... a po 2 sam sie naucz pisac  :?

ja ci niewypominam ale glupio widac jak ktos do mnie pisze fraki to daj spokuj

a po 2 gdzie zrobilem blond ?
Dr@gon
draki ja Ci nie wytykam literowek wiec nie badz taki do przodu.... a po 2 sam sie naucz pisac  :?

Bez kitu Draki, z całym szacuneczkiem robisz duużo błędòw ortograficznych ohmy.gif
saper

Dobra jeżeli Saper się zgodzi możesz być jego przeciwnikiem wasz temat to "Liverpool" dla nie kumająych ( Liwerpòl ) laugh.gif

P.S Przedłużam termin oddania prac ... środa (jutro) godzina 18:00

POWODZENIA

Najwyzej wjebie slyszalem ze Pawel odwalasz gawał dobrej roboty :wink:
Draki
heheeh a mi to rybka biggrin.gif
norek
dobra moja praca wyslana...czekam na wynik pierwszej rundy smile.gif
norek

Bez kitu Draki, z całym szacuneczkiem robisz duużo błędòw ortograficznych ohmy.gif

panowie temat kazdy umie czytac wiec chodzi w nim o sigi wiec koniec z offtpicami...pozdro
Polduś
Dobra swoich prac nieoddali jeszcze Vadim, saper, pawel_szulc .

Czekam do 18:00 :twisted:
verbaT
Poldus czemu taki mały ten konkurs? Proponuję zrobić od nowa konkurs, żeby było więcej ludzi, żeby była bardziej profesjonalna organizacja wink.gif Bo 6 osòb to mało... trzeba jeszcze kogoś załatwić, więc najlepiej jak będzie nowy konkurs wink.gif Jak coś to ja zalozę nowy temat, że nowy konkurs itd... Juroròw wybierze się jeszcze ;]
Draki
nowy konkurs poco jak ty i mixer bedziecie to my nawed niemamy co szukac to jest konkurs dla niezawansowanych a wy to dwa miejsca pierwsze pewne to niema sensu na tym forum niemga super gosci od sigow tak ze to niemasensu nowego robic
verbaT
To się załatwi jeszcze kogoś tongue.gif Słabszych, lepszych i będzie lepiej smile.gif Może tak jak na forum CF? 4 lepszych i 4 słabszych? Tylko tam jest po 8 w koszykach tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.