Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: //*Sig Cup 2005*\ wielki turniej !!!!!!!!!!! poraz 2 !!!!!!
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2, 3
ppatrykk
nagroda za 1 miejsce . sadysfakcja bo jest się najlepszym

za 2 miejsce . zadysfkcja bo na forum jest tylko jeden odciebie lepszy

za 3 miejsce sadysfakcja że doszło sie do samego finału

gheghe fajne nagrody biggrin.gif:D:D a ja sie chyba juz moge cieszyc drugim miejscem :] dzieki chlpaki za jakiekolwkei glosy :] pzdr laugh.gif
norek
user posted image
:arrow: THE WINNER IS............NOREK :!:
Tomak
Wielkie brawa dla Norka ;D Poprostu zasłużyłeś w pełni na wygraną , loga
Ppatryka i Sapera jakieś drętwawe takie ... BRAWO :!:
pawel_szulc
Ja moge z veraTem zrobic nastepny konkurs, tylko wezcie zalatwcie kogos porzadnego bo poziom tego konkursu troche marny :/
Draki
Ja moge z veraTem zrobic nastepny konkurs, tylko wezcie zalatwcie kogos porzadnego bo poziom tego konkursu troche marny :/

i co z tego ty odrazu byles super gosciem co twoje loga byly takie idealne
norek

co masz na mysli mowiac to?? :x odrazu robiles takie zajebiste sigi?? nie wierze :x nara...szkoda słòw
pawel_szulc
Norek zauwaz ze nikogo nie wymieniam tylko mowie ogolnie. Nie uwazam sie za super bossa poprostu znam sie troche na tym i golym okiem widac ze wiekszosc uczestnikow zrobila kiche. Sami porownajcie sobie wlasne sigi z najlepszymi sigmakerami i potem zastanowcie sie o czym mowie.
Vadim
Norek zauwaz ze nikogo nie wymieniam tylko mowie ogolnie. Nie uwazam sie za super bossa poprostu znam sie troche na tym i golym okiem widac ze wiekszosc uczestnikow zrobila kiche. Sami porownajcie sobie wlasne sigi z najlepszymi sigmakerami i potem zastanowcie sie o czym mowie.

Spokojnie Pawel ..Sam widzisz ze jest to konkurs taki zeby sie zareklamowac w jakis sposob ..Nie jest to konkurs na wage złota , ani na całą Polske , tylko konkurs na zabawe ..Aby sie zabawić i w jakis sposob sprawdzic sie z innymi ludzmi ktorzy ròwnież specjalizują sie w danej dziedzinie :wink:
Polduś
Odbra konkurs uważam za ZAMKNI
saper

japierdole jaki koles wez przestan niema ci wstyd :x

Kogo kurwa na poziomie `znam sie troszke na tym`mnie to jebie ze sie znasz nasz poziom jest taki a nie inny wiec wez sie zamkni bo piszesz glupoty kogo ty chcesz brac :?: Poco mamy sciagac kolesi z innego forum :?:

Brawo Norek :!:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.