Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mati10 Option File
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4
WKS
No czekamy czekamy ;p bo OF jest cudowny jednym slowem wink.gif najbardziej mnie cieszy Motor ( dałbys jakies screeny ? ) zycze powodzenia

MaTi10
Motor mam w połowie ukończony więc wieczorkiem postaram dać się kilka screenów smile.gif z tego co zrobiłem.pzdr

aa i mordka Króla będzie tongue.gif. dzięki Panie Naczelnik ; DD ;*
d-wade
A więc jaka data premiery?
MaTi10
Przez jednego człowieka troche dłuzej bo musze jeszcze raz pesa instalowac; / przypuszczam ze do moich urodzin sie wyrobie (21 pazdziernik) ; DD znaczy napewno sie wyrobie tongue.gif a screeny dam w piątek ; ]

Ludzie jestem troche w plecy ni ma kadr dodanych i jednak rosyjskiej nie robie w tej wersji OFa przy updacie jesli takowy bedzie wydam "rusków" jednak bundesliga póki co się tam pojawi wink.gif
WKS
MaTi10 i gdzie te screeny ? biggrin.gif
MaTi10
Hmm Motor poszedł ;/// i Kamil robi od podstaw ; ] dam jak zrobi więc środa-czwartek ; ]
WKS
Co tak temat umarł ? MaTi jak ida prace ?
MaTi10
Więc tak,Kamil robi jeszczu Motor smile.gif ja jestem chory ;/ więc siedze w domciu i robie a pozostało numery ekstraklasy dla klubów skonczyc Lechie smile.gif no i problem to loga potrzeba 16 kolorowych Motoru Lublin Znicza Pruszków Lechii Gdańsk i Piasta Gliwice jak by Ktoś zrobił byłbym baaaardzo wdzięczny smile.gif ale 16 kolorowe bo inne się do OFa nie zmieszczą tongue.gif,jeszcze potrzeba osoby która przyporządkuje jedynie mordki Ekstraklasy bo inne ligi mam wink.gif więc chętni niech piszą wink.gif

Czołem ; DDD
empek
Ile czasu jeszcze do ukończenia of i czy będzie face and hair?? POzrdrawiam:)
MaTi10
Więc tak wink.gif prace trwają a face i hair będzie ale z deczka pózniej wink.gif pozdrowejszyn smile.gif ale zresztą nie ma komu logosów zrobić więcej to przedłuża czas wydania ;////
artysta germanista
CYTAT(MaTi10 @ Oct 11 2008, 00:06) *
Więc tak wink.gif prace trwają a face i hair będzie ale z deczka pózniej wink.gif pozdrowejszyn smile.gif ale zresztą nie ma komu logosów zrobić więcej to przedłuża czas wydania ;////

Jak już skończysz ofa od strony robienia zawodników statów, to w jeden dzień zrobie te 16 kolorwe loga to nie problem
empek
To oczekuje waszego ofa smile.gif No i na face and hair
MaTi10
Jeszcze troszke do wydania wink.gif więc skriny że pracuję ; D do poprawy ekstraklasa i kilka ekip które są z I ligi skończyłbym to jutro ale mam 2 mecze jutro ; / w jednym gram drugi oglądam... postaram się do końca tygodnia następnego tygodnia skończyć to wink.gif

Prawdopodobnie przyszły kadrowicz i możliwe że (L)egionista smile.gif

Kadra Espanii ; ]

shox
Naprawdę pozytywnie zapowiada się OF. Ale pytanko: Czy bez kitservera mordki będą się nienagannie prezentować?
MaTi10
Kitserver będzie ale pózniej troche po wydaniu niestety ; / ale narazie pracuje bez kitservera i staram się odwzorowywać mordki smile.gif
shox
Good job MaTi cool.gif Z niecierpliwością czekamy biggrin.gif
MaTi10
Ja widze że tylko Ty Shox ; ] bo nikt inny nie zamieza widze tu pisać tongue.gif

Piszczie jakich grajkow we free agents chcielibyscie widziec ; ] talenty,gracze do sredniakow w ligach itp. wink.gif
shox
To że nikt nie pisze nie oznacza że nie czekają wink.gif Myślę że jak będzie jakiś download to od razu wszyscy użytkownicy forum się rzucą rolleyes.gif . Oczywiście fani PES'a 6, no bo PES 2oo8 i 2oo9 już pewnie nie jednego przekabacił na swoją stronę unsure.gif . No ale still waiting |||||...30%........ Kiedy możemy spodziewać się premiery? tongue.gif
Billings
Mati10 - ja tez na przykład czekam ale dopiero przed chwila zrobilem sobie konto na tym forum. Takze chetnych na pewno nie brakuje i czekam z niecierpliwoscia wink.gif
MaTi10
Nie podaje przyblizonej daty ze jak nie wypali to zeby nie było rozczarowania ale tydzień może dwa tygodnie smile.gif
empek
To czekam będzie trzeba zobaczy to wasze cudo smile.gif
Kempu
To samo co u E9, cały czas czekam Mateuszu.tongue.gif I pamiętaj! Miałem pierwszy dostać!:P
PS: Przyślij mi ten szalik Legii, bo u nas na Koronie, nie mamy czego palićtongue.gif:P:P
MaTi10
a Koronka w ogóle kibiców ma? xD a dostaniesz pierwszy spoko maroko ; DD jakieś propozycje co do talentów i grajków we free agents?? pzdr Fani ; D
siwers99
Jeffren z Barcelony ;]
Kempu
Popatrz, jaki cwaniak, że jego Legia z Wisłą wygrała to sie cwaniakuje...tongue.gif
A jaką macie frekwencje na tej Legii?? xD
Zrób reprezentantów młodzieżowych...smile.gif
MaTi10
Mlodzieżowcy bedą smile.gif dodam troche talentów ze szkółki Legii w ktorej sam gram smile.gif

PS.frekfencja wysoka jest ; ] jak na to co się dzieje ale ja i tak odpuszczam większosc meczy;p
WKS
Mati co sie dzieje ? Temat siadl calkowicie kiedy wydajecie OF o ile skonczyliscie tongue.gif bo ja czekam ja by co biggrin.gif
demiano7
CYTAT(WKS&RKS @ Nov 7 2008, 20:00) *
Mati co sie dzieje ? Temat siadl calkowicie kiedy wydajecie OF o ile skonczyliscie tongue.gif bo ja czekam ja by co biggrin.gif

Z tego co wiem to Mati miał awarie kompa i stracił jakąś część OFa wiec praca sie opóźni sad.gif
MaTi10
Miałem awarie : // ale nadrobiłem to co straciłem i pare rzeczy do skończenie jest może w przyszłą sobote wydam OFa smile.gif

PS.z Borussi zrezygnowałem niestety nie mam Jej już :/
MaTi10
Za post pod postem sorki smile.gif

Taka mała porcja tego co nadchodzi słoniowymi kroczkami smile.gif

siwers99
prezentuje się super wink.gif gratuluje:)
djclanv1r00z
fajnie fajnie smile.gif

czekam na haapy end smile.gif

ale według mnie w Wiśle brakuję Dawidowskiego który jest w kadrze zespołu wink.gif

pozdro cool.gif

MaTi10
Dawidowski jest smile.gif ale w pomocy.
Billings
zapowiada sie OF dorównujacy E9 smile.gif
MaTi10
Oficjalny "njus" smile.gif uroczyste wydanie za tydzien w sobote czyli 22 listopad smile.gif zostało mi kilka małych poprawek i czekać na logosy od Adriana smile.gif smile.gif . Za zainteresowanie dziękuje smile.gif chociaż 3 osoby coś napisały tongue.gif
artysta germanista
Mati dla mnie te kilka logosów to 5 minut roboty, ale narazie nie mam photoshopa więc kaszana muszę próbowac kminic od innych, ale postaram sie przed premierą wynaleśc z pewnego źródła photoshopa i Ci machnąc te logosy tongue.gif
arzu
to będzie of pod czystego pesa czy pod konkretnego patcha?
tadzikowy
jeżeli chcielibyście to mogę wam porobić koszulki w edit mode bo jestem w tym naprawde dobry

jak coś dajcie znać na gg:8165603
MaTi10
OF pod czystego PESa wink.gif pisałbym jak bym robił na jakimś paczu tongue.gif OF bazowany na którejś tam wersji OFa od E9 którego mi Udostępnił ON smile.gif
arzu
aha no to propsy : P i miłej poracy : P czekam podniecony biggrin.gif
Kamiloxx
w cracovii nie gra zaden T.Kubica!
MaTi10
Cracovii jak już Kolego wink.gif a gra Ten zawodnik tylko że w Młodej Ekstraklasie a ja dodaje sporo talentow w wieku 15-20 lat wink.gif
E 9
CYTAT(MaTi10 @ Nov 15 2008, 15:27) *
Cracovii jak już Kolego wink.gif a gra Ten zawodnik tylko że w Młodej Ekstraklasie a ja dodaje sporo talentow w wieku 15-20 lat wink.gif

Jak już ich robisz to rób ich w np. pes-shopie. Tam jest podział na strony i np. 2 pierwsze możesz poświęcić na talenty z Mlodej Ekstraklasy...tak, żeby nie było syfu w OFie wink.gif. Bo myślę, ze ich obecność w seniorskich zespołach nie jest trafionym pomysłem wink.gif

pzdR
MaTi10
Któż to zawitał w Naszym temacie smile.gif zobacze jak to będzie z młodzieżowcami smile.gif

PzDr
MaTi10
Stało się ; D wydajemy OF'a ; ]
Podziękowania Dla:
E9 wielkie dzięki za udostępnienie OFa po formacie bo nie mialem komplenie z czego startowac;/ dlategóż duużo może byc podobnych ID zawodników smile.gif
Orange 91
Kamil.przy OFie pomagał ; ]
Naczelnik dzięki wielkie za facjaty ; ]
e.handlarz i popeq
Tadzikowy
Kilka osób było i im równiez dziękuje.

OF by Mati10 & Kamil.
-Aktualne ligi na sezon 2008/09 (brak FC Volendam!)
-Aktualna Ekstraklasa i 8 zespołów I Polskiej Ligi
-Nowe reprezentacje: Izrael, Mali, Egipt.
-Nowe zespoły.
-Ogrom młodych pereł w PES-Shop i klubach

OF Versja 2.0
popeq93
OF naprawdę niezły smile.gif
z tego co widziałem to składy aktualne i wreszcie Wisła Płock aktualna tongue.gif tongue.gif

świetna robota
pzdr smile.gif
Jamnik
Super, że OF wyszedł smile.gif Powodzenia w kolejnych produkcjach biggrin.gif
MaGik_TSW
no a kiedy kitsever ? ;>

w egipcie u mnie flagi sie nie zgadzaja z druzynami u was tez tak jest ? no i jeszcze moim zdaniem za duzo tych 2 ligowcow z naszej ligi lepiej chyba bylo dac lepsze druzyny smile.gif

po zartym of swietny smile.gif
Windziak
Czy mógłbym zobaczyć pełną listę othersów? I czy zaszły jakieś zmiany w reprezentacjach. Nie chcę na razie ściągać ofa, bo gram na innym, a chciałbym wiedzieć co ciekawego poza wymienionymi wyżej ligami zawiera wink.gif
MaTi10
Jest 8 zespołów z Polskiej I ligi i malo co się skład others zmienił smile.gif a repry są dodane smile.gif Izrael Egipt Słovenia za Litve bo tam za Slovenie jest Izrael,Mali smile.gif face i hair w niedlugim czasie również umieszczę wink.gif

PS.Dzięki tym Którzy coś napisali ; ]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.