Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mati10 Option File
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4
MaTi10
Wracam do pracy jak widać i bazuje na Ekstraklasa patchu , pisałem do twórców ale znaku życia nie widać , więc czekam na odzew smile.gif (pozytywny) (bo swojego starego OF'a stracilem ... )

W OFie pojawi się Szczecińska Pogoń z innymi druzynami z I ligi ...
Zamieszczam screeny smile.gif :

Przy wrzucaniu zobaczyłem że Adu wcięło : O (Mój komputer potrafi wszystko jednak biggrin.gif )

Jamnik
No no będe czekał smile.gif
demiano7
Większość będzie czekać smile.gif mam jedną prośbe, dopracowywuj tez narodowości zeby potem podczas powoływania ludzi do kadry nie było problemu (napotkałem taki w poprzedniej wersji wink.gif )
Kamiloxx
Ooo! Super! Czyli będzie Ekstraklasa i I Liga Polska na nowy sezon?
I zrób tak, że Górnik i ŁKS będą w I Lidze Polskiej, a Cracovia,Widzew i Zagłębie w Ekstraklasie. wink.gif
MaTi10
Zobaczy się jak bedą ułożone kluby... , z I ligi zespołów będzie od 8 do 10 wink.gif , i jak ktoś chce jakis konkretnie zespół dawać dane i pisać .
T-Mac
CYTAT(MaTi10 @ Jul 5 2009, 18:35) *
Wracam do pracy jak widać i bazuje na Ekstraklasa patchu , pisałem do twórców ale znaku życia nie widać , więc czekam na odzew smile.gif (pozytywny) (bo swojego starego OF'a stracilem ... )

W OFie pojawi się Szczecińska Pogoń z innymi druzynami z I ligi ...
Zamieszczam screeny smile.gif :

Przy wrzucaniu zobaczyłem że Adu wcięło : O (Mój komputer potrafi wszystko jednak biggrin.gif )

nie bazuj smile.gif nie pozwalam
poniewaz my bedziemy robic aktualizacje
tyle
MaTi10
Jak będzie Ktoś dobry i zarzuci swoim OF'em zebym mógł na nim bazować serdecznie podziękuje wink.gif , OF poszukiwany zeby było okienko zimowe aktualne , bo jak by mial robić od stycznia transfery to bym się zapier**** ...
Kamiloxx
A na swoim nie możesz robić?
A co do teamów - zrób Znicz Pruszków.
unikat
CYTAT(T-Mac @ Jul 6 2009, 13:44) *
nie bazuj smile.gif nie pozwalam
poniewaz my bedziemy robic aktualizacje
tyle

Czekałem na coś takiego czekam na Update EP ;]
Mati a ci co bazowali na czyiś ofach co zakładali ostatnio tematy ?
piotrassenior
Witam chłopaki ! smile.gif Czy mógłby któryś z Was wstawić option file Mati10 & Kamil w wersji która już wyszła czyli 2.0 ? Niestety tamten link podany przez autorów wygasł. Z góry dziękuje smile.gif Pozdrawiam
MaTi10
CYTAT(Kamiloxx @ Jul 6 2009, 15:50) *
A na swoim nie możesz robić?
A co do teamów - zrób Znicz Pruszków.

Znicz miałem w tamtym OFie i Znicz zostanie.
Galaktyczny
CYTAT(MaTi10 @ Sep 19 2009, 20:56) *
Znicz miałem w tamtym OFie i Znicz zostanie.

Masz mój of może ci sie przyda... OPTION fILE
Kamiloxx
MaTi, jak chcesz, to ci mogę pomóc. wink.gif
MaTi10
Galaktyczny- dzięki po pewnych przeróbkach niektóre rzeczy sie przydadzą smile.gif

Kamiloxx-uderz na priva , w sumie przyda sie pomoc z kitserverem o ile Ci to odpowiada,bo OFa to ja sam zacząłem i sam go skończe smile.gif
MaTi10
Praca do przodu wink.gif , kilka transferów zostało w PL do zrobienia , pobawić się z pierdółkami no i face i hair i mysle OF nie długo wyjdzie.Cała reszta to niespodziewajka ..
skriny ;

S-kadra mniej więcej aktualna na te mecze towarzyskie za kadencji Franka

yo.
Galaktyczny
Czy Of będzie działał z EP2010???
E 9
Wydaje mi się, czy bazujesz na moim OFie ?? rolleyes.gif
MaTi10
Edson-> gg smile.gif
Galaktyczny- nie
E 9
Wystarczyło zapytać, kto pyta nie błądzi... Podpisywanie się pod kogoś pracą bez uprzedzenia trochę śmierdzi, to tak na przyszłość... closedeyes.gif
MaTi10
Wiadomo , wczesniej działałem na Twoim starym OFie , sam go aktualizowałem , pisalem to też przy wydaniu wink.gif , pytałem wcześniej raz , nie odpisywałeś , no i teraz pytałem , wiadomka mistrzu smile.gif

w OFie w Others C oczywiście Ekstraklasa , będzie 8 ekip z I ligi , i jeśli jakieś propozycje na nową lige zamiast Eredivise pisać , sam myślałem o cyprze rolleyes.gif
siwers99
o Cypr to byłby hit;)
Kamiloxx
Ja osobiście bym wolał Unibet, ale to moje zdanie. ;d
MaTi10
Jest/będzie 8 ekip z I ligi , tak aby można było pograć w ML kariere I ligowcami , myślę że wystarczy tongue.gif , póki co jest już Górnik Zabrze, Widzew, Pogoń, Flota.
Galaktyczny
No no Cypr Git tongue.gif mogłbyś tak mniej więcej napisać kiedy OF bedzie gotowy??? Juz nie mogę się doczekać...
E 9
Do momentu kiedy zostanie wydany mój OF wydanie tej "wersji" mojej pracy jest niemożliwe... Po wydaniu mojej wersji się zastanowimy, narazie takiej opcji nie ma.. Na żadne edycje się nie zgadzałem.

pzdR
lukasz44
CYTAT(E 9 @ Mar 6 2010, 17:56) *
Do momentu kiedy zostanie wydany mój OF wydanie tej "wersji" mojej pracy jest niemożliwe... Po wydaniu mojej wersji się zastanowimy, narazie takiej opcji nie ma.. Na żadne edycje się nie zgadzałem.

pzdR

"mojej pracy" - huh.gif
Nie wiem co ci to przeszkadza, pisał że pytał się ciebie o to i ty nie odpisywałeś. Teraz włożył w to tyle pracy a tu mu mówisz że nie ma prawa wydać...
E 9
CYTAT(lukasz44 @ Mar 6 2010, 18:28) *
"mojej pracy" - huh.gif
Nie wiem co ci to przeszkadza, pisał że pytał się ciebie o to i ty nie odpisywałeś. Teraz włożył w to tyle pracy a tu mu mówisz że nie ma prawa wydać...

Zacytowałeś "mojej pracy" - Tak przyjacielu, mojej.. Dodane zmiany diametralnie chyba nie zmieniają autora calutkiego szkieletu?

To, że zapieprzałem nad OFem kilka ładnych miechów, a dorobienie 1 okienka i dodanie zmian załatwia sprawę? Nie bardzo..
A Ty jakbyś w sklepie zapytał czy możesz wziąć telewizor i nie dostał odpowiedzi to byś go zajumał?
Znając życie jakby cierpliwie poczekał to bym się zgodził na pracę po wydaniu mojej wersji, kiedyś z resztą już mu na to zezwoliłem i nie było problemu..
Ta sama sytuacja miała miejsce z OFem z EP, który tworzył Timak... Więc nie tylko ja mam taki gatunkowy problem..
Matiego jak user'a szanuję i lubię, znam go długi czas, ale bądźmy poważni... Co by to nie było, dom czy OF do PES'a- podpisanie się pod kogoś pracą kuje w dupsko.
MaTi10
Panowie bez spinki , Edson tak jak mówiłem mi pracy więcej pozostaje na dodatek kitserver to i tak na pewno szybciej od Ciebie nie wydam. rolleyes.gif
Kubbas
CYTAT(E 9 @ Mar 6 2010, 18:35) *
Zacytowałeś "mojej pracy" - Tak przyjacielu, mojej.. Dodane zmiany diametralnie chyba nie zmieniają autora calutkiego szkieletu?

To, że zapieprzałem nad OFem kilka ładnych miechów, a dorobienie 1 okienka i dodanie zmian załatwia sprawę? Nie bardzo..
A Ty jakbyś w sklepie zapytał czy możesz wziąć telewizor i nie dostał odpowiedzi to byś go zajumał?
Znając życie jakby cierpliwie poczekał to bym się zgodził na pracę po wydaniu mojej wersji, kiedyś z resztą już mu na to zezwoliłem i nie było problemu..
Ta sama sytuacja miała miejsce z OFem z EP, który tworzył Timak... Więc nie tylko ja mam taki gatunkowy problem..
Matiego jak user'a szanuję i lubię, znam go długi czas, ale bądźmy poważni... Co by to nie było, dom czy OF do PES'a- podpisanie się pod kogoś pracą kuje w dupsko.

Podpisuje się pod to, szkoda, że na evo-web chłopaki jeszcze tego nie kumają
Orange_91
Jeżeli E9 nie wyraża zgody na edycję jego OFa to proszę jego decyzję uszanować, w przeciwnym wypadku zamknę ten temat.
El Polacco
CYTAT(Kubbas @ Mar 6 2010, 22:49) *
Podpisuje się pod to, szkoda, że na evo-web chłopaki jeszcze tego nie kumają

W dodatku napisali ze jestes wstydem dla wspolnoty PES bo nie podajesz sekretow edycji tongue.gif
MaTi10
Panowe , jeszcze nie odrzucił mojej prośby więcej umilknijmy na ten temat, póki co temat ma być o OFie i jakie zmiany w nim będą wink.gif , no i nie ciśnij genialnemu Kubbasowi tongue.gif
E 9
Dwie rzeczy mnie tym pokierowały, brak pewności co do wydania swego OF'a i fakt jaka sytuacja się tu wytworzyła... czego nie znoszę... - Brak możliwości edycji.

PS: Panowie nie gniewajcie się, E9 to i tak dobry bachur... biggrin.gif

Kończąc poważnie, mam nadzieję, że mnie Ci "normalni" zrozumieją..
Kubbas
CYTAT(El Polacco @ Mar 8 2010, 07:17) *
W dodatku napisali ze jestes wstydem dla wspolnoty PES bo nie podajesz sekretow edycji tongue.gif

Nom
MaTi10
OF wyjdzie , pracuję na czym innym... dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.