Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mati10 Option File
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4
WKS
No nareszcie dziex zaraz w w downa wchodze biggrin.gif
Kamil.
OF zaje...(CENSORED) tongue.gif, nie tylko dlatego że ja przy jego tworzeniu pomagałem ale ogólnie trzyma wysoki poziom smile.gif
siwers99
genialny of wink.gif a te mlode talent wypas wink.gif
tadzikowy
bardzo ale to bardzo dobry OF ;D gratuluje
MaTi10
Super wink.gif dzięki za zainteresowanie...

Wracając na scieżkę dobra jest ktoś chętny do zrobienia boots pod mój OF?? walić tu albo na gadu(ktore jest w profilu)

PS.Adminą dziekuje za wrzucenie mnie do ścisłego grona Patchmakerów smile.gif
demiano7
Wszystkich informuje że podjąłem sie do spółki z Alkiem zrobienia folderu z buciorami pod OF, oczywiście wszystko jest ugadane z Matim więc mam nadzieje ze praca ułoży sie lekko i przyjemnie wink.gif a tak nawiasem mówiąc to jeszcze nie wypróbowałem ale widac że jest kozak OF smile.gif
MaTi10
Uwaga wszyscy zainteresowani folderem boots do mojego OFa, otóż Demiano który jest odpowiedzialny za Trzewiki ma problem z Player GDB Menagerem. Wyskakuje mu błąd że aplikacja nie została właściwie zainicjowana... A jak łatwo sie domyślic to spowalnia prace, bo "ręcznie" długo to bedzie trwało, tak wiec prosze o szybka pomoc! pozdrawiam

WALIĆ ŚCIANAMI I OKNAMI ; ] PILNIE ; D
Damian.
CYTAT(MaTi10 @ Nov 25 2008, 20:06) *
Uwaga wszyscy zainteresowani folderem boots do mojego OFa, otóż Demiano który jest odpowiedzialny za Trzewiki ma problem z Player GDB Menagerem. Wyskakuje mu błąd że aplikacja nie została właściwie zainicjowana... A jak łatwo sie domyślic to spowalnia prace, bo "ręcznie" długo to bedzie trwało, tak wiec prosze o szybka pomoc! pozdrawiam

WALIĆ ŚCIANAMI I OKNAMI ; ] PILNIE ; D

Niewiem czy to to, ale ściągnij Microsoft Fireworks
demiano7
Ciagle lipa sad.gif
Kubbas
framework
Damian.
CYTAT(Kubbas @ Nov 25 2008, 20:47) *
framework

Rzeczywiście

Demiano, sory mój bląd wink.gif

Wersja bodajże 2.0
demiano7
CYTAT(Damian. @ Nov 25 2008, 20:57) *
Rzeczywiście

Demiano, sory mój bląd wink.gif

Wersja bodajże 2.0

Dziekuje panowie smile.gif teraz powinno być juz z górki smile.gif
Kamiloxx
bardzo fajny of 10/10 ;] dla mnie jest to jedyny OF który "może" i rywalizuje z OFem od E_9 ;] Brawo chłopaki!!!
Plusy:
+ Wszystko aktualne w 100% (z wyjątkiem FC Volendam)
+ Te młode talenty ...
+ Nieźle odwzorowane twarze

- brak Face&Hair
- Troszkę mi brakuje butów prawdziwych ;p

Ogólnie super ;]
PS. To mnie zdziwiło... Ja fan Cracovii nie znam młodej ekstraklasy a kibic (L)egii wie ... ;]
MaTi10
Troche w necie poszperałem ; ] a face & hair oraz boots'y ukażą się w niedługim czasie smile.gif
demiano7
CYTAT(Facemaker @ Dec 1 2008, 17:11) *
Ogólnie super ;]
PS. To mnie zdziwiło... Ja fan Cracovii nie znam młodej ekstraklasy a kibic (L)egii wie ... ;]

Fanatyk chłopie wink.gif Mati to prawdziwy kibol smile.gif

PS. folder boots w połowie skończony ;P
demiano7
oki, na wstepie chciałbym przeprosić za posta pod postem ale inaczej nikt by nie zauważył... Otóż skonczyłem folder boot's wink.gif Jestem tylko człowiekiem wiec nie spodziewajcie się niewiadomo czego ale starałem sie przypisać buty jak najwiekszej ilości grajków tongue.gif z powodu nauki i spraw osobistych prace sie przeciągły, moze folder byłby dokładniejszy ale niestety Alek także nie wyrabiał (jeszcze mniej czasu niz ja sad.gif ) dlatego dużo nie pomógł ale itak mu dziękuje smile.gif mniejsze kluby mają braki podobnie jak słabsze repry ale cóż, najlepiej jak kazdy zassa i skomentuje smile.gif oto link :
BUTKI

Prosze o komentarze, obecnie pracujemy nad F&H ale niewiem kiedy skończymy... A tak nawiasem mówiąc to ktos mógłby zajać sie strojami bo one tez by sie przydały a my sie nie rozerwiemy wink.gif pozdrawiam wink.gif
11A
wszystkie podziekowania slijcie dla Damiana NIC do mnie gdyz to on odwalil naprawde dobra robote
ja niestety tylko w malym stopniu moglem (kilka klubow z ang 3 repy lecha i chyba nic wiecej) pomoc wiec wszystkie poczwaly dla Damiana caly opierdal dla mnie smile.gif

pozdrawiam
demiano7
CYTAT(alek @ Dec 11 2008, 16:55) *
wszystkie podziekowania slijcie dla Damiana NIC do mnie gdyz to on odwalil naprawde dobra robote
ja niestety tylko w malym stopniu moglem (kilka klubow z ang 3 repy lecha i chyba nic wiecej) pomoc wiec wszystkie poczwaly dla Damiana caly opierdal dla mnie smile.gif

pozdrawiam

Alek nie bedzie żadnych podziękowań, chłopie na tym forum podziękowania dostaja tylko ludzie których ktoś lubi itd... Namęczylismy sie, ściagnięć było kilkanaście, kilkanaście osób zaglądało do tego tematu ale żeby komentarza napisać jakiegos czy wyszło hujowo czy dobrze to już kurwa nikt nie napisze sad.gif to samo było z OFem Matiego, ściągnięć kilkadziesiąt a komentarzy kilka, jak czekają na wydanie czegoś to pisza co chwila a jak to już wyjdzie to lache kładą, niewiem czy dostane bana za to że powiedziałem prawde czy nie ale niestety jest coraz więcej dzieci neo ;/ a jesli ktos normalny ściagnie buty to niech napisze czy jest good czy bad bo jak ktoś sie nad czymś męczy dla innych to chciałby wiedziec czy robota sie opłaciła !!!

Masz 90% więc wypadałoby się trochę pilnować. Wyrażać własne zdanie na forum może każdy pod warunkiem, że robi to w sposób kulturalny, nie obrażając nikogo i nie używając wulgaryzmów. Masz ostatnią szansę, każde kolejne twoje przewinienie zostanie nagrodzone banem.///Orange_91

A Ty byś sie nie wkurzył??? Same pijawki tu są... miałem wydać face&hair do tego OFa ale mysle że chyba tylko ja i mati sobie skorzystamy z tego skoro niema zainteresowania bo dla pijawek męczyć mi sie niechce... ściagac to sie chce ale komenta dać czy wszystko w porządku jest to juz w dupie mają, taka jest prawda i Ty dobrze o tym wiesz...;/
Tomek775
Butki zajefajne popostu super tylko mam pytanie czy one działają pod OFa E9???
demiano7
CYTAT(Tomek775 @ Dec 12 2008, 19:01) *
Butki zajefajne popostu super tylko mam pytanie czy one działają pod OFa E9???

OF matiego bazowany był na OFie E9 więc spora liczba butów pewnie pasuje natomiast jestem pewien że wielu graczy ma pomieszane buty wink.gif ale spróbuj jak chcesz:P

P.S. Dzięki za ogrom komentów... ehhh...
Stuart17
dzieki chlopaki za prace/Demiano booty pasuja mi pod of od E9 moze nie wszystkie ale thx happy.gif
WKS
NIe no Demiano popisales sie "BUTKI" cud miód , gratulacje smile.gif
demiano7
Skonczyłem właśnie Face & Hair ale jak patrze jaka burza dyskusji i komentarzy jest po wydaniu butów to naprawde aż odechciewa sie wrzucac... ;/ dla waszej wiadomosci zajmuje 87 MB
MaTi10
FACE&HAIR

Brać i Komentować smile.gif Niektórych ryjków może nie być , ale sobie uzupełnicie smile.gif przecież Demiano też człowiek ; D chyba xD

pzDr.
Stuart17
dzieki za za caly wasz trud wlozony w prace happy.gif pozdro
damiank9
dziekujem smile.gif
MaTi10
Za ogromną ilość komentów dzięki wink.gif ...

Jaką lige chcecie zobaczyć w nastepnym OFie? Portugalska,Szkocką czy Amerykańską(MLS) ;] pisać bo ankiety nie robie tongue.gif
Jamnik
Ja osobiście pyknąłbym w MLS smile.gif Ale kłopot z ryjkami może być wink.gif

Pzdr
MaTi10
Też o MLS myśle najbardziej teraz smile.gif , a ryjki by się załatwiło mam kilku facemakerów którzy by coś skrobnęli smile.gif
siwers99
jak najbardziej szkocką wink.gif
artysta germanista
CYTAT(MaTi10 @ Jan 3 2009, 13:48) *
Za ogromną ilość komentów dzięki wink.gif ...

Jaką lige chcecie zobaczyć w nastepnym OFie? Portugalska,Szkocką czy Amerykańską(MLS) ;] pisać bo ankiety nie robie tongue.gif

dawaj szkocką biggrin.gif
mietek_
Szkocka daj.
perONE
6.5 ma mieć partugalską więc moim zdaniem lepiej szkocka, Old Firm Derby itp. tongue.gif bo MLS hmm kłopoty z ryjami przede wszystkim.
empek
szkocka...
Stuart17
szkocka
siwers99
CYTAT(perONE @ Jan 3 2009, 15:21) *
6.5 ma mieć partugalską więc moim zdaniem lepiej szkocka, Old Firm Derby itp. tongue.gif bo MLS hmm kłopoty z ryjami przede wszystkim.

twarzy nie dużo do ligi szkockiej jest więc prośba do facemakerów wink.gif
popeq93
oczywiście że szkocka smile.gif
chętnie bym porobił face'y do szkockiej ale brakuję też zdjęć sleep.gif
MaTi10
decyzja zapadnie w piątek wiec czekam na posty smile.gif
Filippo123321
Szkocka ;]
unikat
Szkocka
damiank9
MLS smile.gif
mietek_
A jakie ligi beda w Ofie?
demiano7
.... mietek a czytasz czasem tematy? wink.gif będą te podstawowe + polska ekstraklasa i zamiast holenderskiej sie mati zastanawia co dać tongue.gif
MaTi10
Chłopcze poczytaj troche wink.gif OF jest wydany a zastanawiam się co dać w następnym OFie wink.gif pZdr.
MaTi10
Sry za post pod postem :] , decyzja podjęta robimy Szkocką Premier League smile.gif jak ktoś chętny do wykonania mordek i kitsów zgłaszać się smile.gif
Jamnik
Jak masz fajne fotki to pomyśle wink.gif
MaTi10
Desyszyn jest taka ; D Szkocką Premier League robimy smile.gif , kitsmakerzy mile widziani smile.gif
siwers99
i jak idą prace??tongue.gif moze masz staty John Flecka z rangers sorry za offtop ;p
MaTi10
Sam nie wiem czy się zabierać za aktualizacje tego okna wink.gif brak mi weny, na pewno będę robić OF'a w letnim okienku smile.gif a teraz pojęcia nie mam... choć część transferów mam wink.gif .
MaTi10
Wracam do pracy jak widać i bazuje na Ekstraklasa patchu , pisałem do twórców ale znaku życia nie widać , więc czekam na odzew smile.gif (pozytywny) (bo swojego starego OF'a stracilem ... )

W OFie pojawi się Szczecińska Pogoń z innymi druzynami z I ligi ...
Zamieszczam screeny smile.gif :

Przy wrzucaniu zobaczyłem że Adu wcięło : O (Mój komputer potrafi wszystko jednak biggrin.gif )

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.