CYTAT(alek @ Dec 11 2008, 16:55)

wszystkie podziekowania slijcie dla Damiana NIC do mnie gdyz to on odwalil naprawde dobra robote
ja niestety tylko w malym stopniu moglem (kilka klubow z ang 3 repy lecha i chyba nic wiecej) pomoc wiec wszystkie poczwaly dla Damiana caly opierdal dla mnie

pozdrawiam
Alek nie bedzie żadnych podziękowań, chłopie na tym forum podziękowania dostaja tylko ludzie których ktoś lubi itd... Namęczylismy sie, ściagnięć było kilkanaście, kilkanaście osób zaglądało do tego tematu ale żeby komentarza napisać jakiegos czy wyszło hujowo czy dobrze to już kurwa nikt nie napisze

to samo było z OFem Matiego, ściągnięć kilkadziesiąt a komentarzy kilka, jak czekają na wydanie czegoś to pisza co chwila a jak to już wyjdzie to lache kładą, niewiem czy dostane bana za to że powiedziałem prawde czy nie ale niestety jest coraz więcej dzieci neo ;/ a jesli ktos normalny ściagnie buty to niech napisze czy jest good czy bad bo jak ktoś sie nad czymś męczy dla innych to chciałby wiedziec czy robota sie opłaciła !!!
Masz 90% więc wypadałoby się trochę pilnować. Wyrażać własne zdanie na forum może każdy pod warunkiem, że robi to w sposób kulturalny, nie obrażając nikogo i nie używając wulgaryzmów. Masz ostatnią szansę, każde kolejne twoje przewinienie zostanie nagrodzone banem.///Orange_91A Ty byś sie nie wkurzył??? Same pijawki tu są... miałem wydać face&hair do tego OFa ale mysle że chyba tylko ja i mati sobie skorzystamy z tego skoro niema zainteresowania bo dla pijawek męczyć mi sie niechce... ściagac to sie chce ale komenta dać czy wszystko w porządku jest to juz w dupie mają, taka jest prawda i Ty dobrze o tym wiesz...;/