Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadium Edit By Milerinho
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
mati_910
CYTAT(kacpero @ Aug 14 2008, 03:38) *
witaj widze ze tworzysz nowe swietne stadiony premiership mam wielką prozbe o zrobienie nowego stadionu tottenham'u hotspur z ladna murawą i fajnymi brameczkami pozdro..

On nie buduje stadionów od nowa tylko edytuje je, tak jak głosi nazwa tematu. Jeśli interesuje Cię stadion Tottenham'u z nowymi murawami, siatkami w bramkach itd. to właśnie o takie rzeczy musisz prosić wink.gif
Ps. Dołączam się do prośby o z edytowanie White Hart Lane smile.gif

Jak możesz to weź jak najwięcej elementów tak jak na tym zdjęciu i będzie gites wink.gif
Dzień:

Noc:

pozdro.
Tomi84
Milerinho już zrobił stadion Tottenhamu jakiś czas temu.

QUOTE('milerinho')
White Hart Lane

D O W N L O A D

kacpero
ale my chcemy z matim 910 nowe lepsze White Hart Lane takie jak na foto ktore podal mati Milerinhoprosimy cie o zedytowanie stadioniku jeszcze raz..
Tomi84
QUOTE(kacpero @ Aug 14 2008, 15:36) *
ale my chcemy z matim 910 nowe lepsze White Hart Lane takie jak na foto ktore podal mati Milerinhoprosimy cie o zedytowanie stadioniku jeszcze raz..

może jeszcze frytki do tego ?

a co z tym jest nie tak ?...

Niektórzy chyba myślą, że osoby zajmujące się moddingiem do PESa nie mają nic innego tylko zapierdalać na każde zawołanie. Milerinho zrobił zajebisty edit tego stadionu a Ty jeszcze narzekasz. Ma gość 10 razy robić ten sam stadion bo Tobie nie pasuje ?

QUOTE(dikhet @ Aug 12 2008, 22:58) *
ten stadion jest w angielskiej paczce

Dzięki dikhet, właśnie o to mi chodziło smile.gif. Przegapiłem link do paczki bo nie wrzuciłeś screena w tym poście.
Tomi84
QUOTE(kacpero @ Aug 14 2008, 15:36) *

może jeszcze frytki do tego ?

a co z tym jest nie tak ?...

Niektórzy chyba myślą, że osoby zajmujące się moddingiem do PESa nie mają nic innego tylko zapierdalać na każde zawołanie. Milerinho zrobił zajebisty edit tego stadionu a Ty jeszcze narzekasz. Ma gość 10 razy robić ten sam stadion bo Tobie nie pasuje ?

QUOTE(dikhet @ Aug 12 2008, 22:58) *
ten stadion jest w angielskiej paczce

Dzięki dikhet, właśnie o to mi chodziło smile.gif. Przegapiłem link do paczki bo nie wrzuciłeś screena w tym poście.

sorry za podwójny post, ale forum mi kiepsko działa. Prosze modów o jego usunięcie.
kacpero
aty to co adwokat po co sie wpierdalasz nie ciemie prosze tylko Milerinho o zronienie stadionu jak bedzue mial czas i bedzie mial checi to z edytuje a nie wiem po co dowalasz sie do moich prosb wez koluniu nie rób niepotrzebnych spiec!!!
mati_910
CYTAT(Tomi84 @ Aug 14 2008, 11:12) *
Milerinho już zrobił stadion Tottenhamu jakiś czas temu.

sorki nie zauważyłem smile.gif to White Hart Lane jest spoko.
ale jak Milerinho miałbyś czas i chęci kiedyś tam to możesz go uaktualnić-podrasować.
mcraczek
Świetne edity czekam na kolejne prace nie zwalniaj tempa! smile.gif
arzu
mirelinho, a dało by rade oswietlenie usytuować równo z pozycją zadaszenia jakoś??
popolupo
witam

Kapitalna robota z edycją, ale nie zawsze wykonana dla dobrej wersji stadionow. Stad moja prosba - czy mozecie wykonac edycje stadionu Werderu dla tej wersji:

http://www.sendspace.pl/file/Ti8Q4WbQ/
Milerinho
New work !!!!

http://picasaweb.google.pl/milerinho89/Pulpit#
Galeria screenow...

Tomi84
Świetny edit, czekam na download Fratton Park i Brittania stadium.

I ponawiam jeszcze starą prośbę.

Co do St. James Park to edyta zajebista, tylko nie na tej wersji stadionu ją zrobiłeś - obecnie stadion Newcastle wygląda tak: http://img100.imageshack.us/img100/346/adfinyw4.jpg Oto link: jak możesz to zedytuj tą wersję --> http://files.filefront.com/ENG+St+James+Pa...;/fileinfo.html

Luknij:

A to wersja którą edytowałeś:

I stadion Boavisty Porto:

Jeden z ładniejszych obiektów w Europie a ta wersja ma taką sobie murawę sad.gif Fotki obiektu: http://stadiony.net/stadium.php?s=118

http://rapidshare.com/files/146420333/POR_..._Porto.rar.html

Jakby dało radę to zrobić to byłbym bardzo wdzięczny.
Milerinho

Tomi84
Świetny edit, ale...... niestety tak jak w przypadku Newcastle zrobiłeś go na złej wersji stadionu sad.gif To jest dobra wersja Fratton Park, da radę to poprawić ?

ZOBACZ:

Twoja wersja Fratton:

PRAWIDŁOWA:

ZDJĘCIE FRATTON:

To samo jest z St James Park.

TWOJA:

PRAWIDŁOWA:

ZDJĘCIE: http://www.fussballtempel.net/uefa/ENG/Saint_James_Park.html

Tutaj link do dobrych wersji Fratton i St James Par ---> http://rapidshare.com/files/150965704/stadiums.rar.html

Jak możesz to to popraw bo szkoda Twojej pracy, Robisz zajebiste edyty, tylko dobrze by było żebyś je robił na aktualnych wersjach stadionów.
Kubbas
Jak zwykle świetnie wink.gif
michal1994
moglbys milerinho mi przerobic mi troche stadion Liverpoolu? A mianowicie rozjasnic murawe...

Bo w TYM jest troche za ciemna...

Albo zmienic siatki w TYM na takie jakie ma ten powyzej, bym byl bardzo wdzieczny
dziki91
Może tutaj ktoś pomoże, co zrobić aby każda drużyna miała przypisany stadion np.Manchester - Old Traford itd. np wchodząc w mecz towarzyski trzeba wybierac stadion a jak to zrobic zeby manchester miał już dopasowany stadion
Dzięki za odp.
Scyzoryk1
Możesz wykonać jakieś fajne wykonanie stadionu Korony Kielce?
Kamiloxx
sorka za odkopanie tematu ale czy milerinho robi jeszcze stadiony do pesa??
artysta germanista
CYTAT(Sasuke_Kamil @ Nov 15 2008, 10:22) *
sorka za odkopanie tematu ale czy milerinho robi jeszcze stadiony do pesa??

skoro nic już nie wrzuca to chyba narazie nie. A taka korekta Miler edytuje stadiony a nie robi je od A do Z wink.gif
Milerinho
Co sądzicie o tym blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif;>

OCENIAĆ! tongue.gif
E 9
No widzę, że kolega po fachu wraca do pracy, Good job wink.gif, czekam na Final.

pzdR ; )
perONE
sądzimy, że jest bdb wink.gif
Orange_91
Prezentuje się naprawdę bardzo dobrze. Czekamy na download. wink.gif
Kamiloxx
super! czekam na download! robisz chyba jedne z najlepszych stadionów do pesa 6 ;] <czekamy> na download wink.gif
mariolazi
Pięknie, pięknie... wink.gif
Milerinho
Ibrox ver. 1.0

Previews

D O W N L O A D [rs]

ps. Previews_By_TomiPL - thanks wink.gif
Next? Small surprise!

Free Premium RS
http://rapidshare.abus3r.eu/87267
Lopez10
Wrócił nasz pan... smile.gif
Fajne Ibrox smile.gif
Kubbas
Piękny edit smile.gif
mariolazi
Dzięki za download, idealne Ibrox już w grze wink.gif
Milerinho
Dzieki za komentarze panowie...

Kolejna praca lada moment mam nadzieje ze was nie zawiode ;DDDDD

korzystam z tego iz grypa mnie dopadla xdd
JustMe1987
Nie zrozum mnie zle ale nie zdrowiej tongue.gif
Milerinho
Zobaczymy co da się zrobić.

dziś ok godziny 22 małego prezentu możecie się spodziewać wink.gif
E 9
Świetne Ibrox rolleyes.gif ..... może tą niespodzianką będzie Celtic Park do pary?? ;]

pzdR i czekam ;]
perONE
CYTAT(E 9 @ Jan 28 2009, 20:08) *
Świetne Ibrox rolleyes.gif ..... może tą niespodzianką będzie Celtic Park do pary?? ;]

pzdR i czekam ;]

Oby coś obszerniejszego wink.gif
Milerinho

D O W N L O A D [RS]

D O W N L O A D [ Hostuje ]

D O W N L O A D [ SendSpace ]

1. Sporting - Bayern

2. Arsenal - Roma

3. Atletico - Porto

4. Lyon - Barcelona

5. Inter - Manchester

6. Chelsea - Juventus

7. Villarreal - Panathinaikos

8. Real Madryt - Liverpool

• Mam nadzieje ze screeny zachęca was do pobrania. square.gif
  • Wrzucam na trzy serwery dla wasze wygody smile.gif
  • Uwagi i komentarze mile widziane wink.gif
  • ps. Previews_By_TomiPL - thanks blush.gif
siwers99
ale niespodzianka;) pozytywnie zaskoczony i kopara opadła wink.gif
E 9
Kapitalna robota.... Camp Nou miażdzy closedeyes.gif

btw. Mógłbyś pokazać fotki Alvalade, na których bazowałeś?? smile.gif
Milerinho
CYTAT(E 9 @ Jan 28 2009, 23:45) *
Kapitalna robota.... Camp Nou miażdzy closedeyes.gif

btw. Mógłbyś pokazać fotki Alvalade, na których bazowałeś?? smile.gif

dzięki :** cos w tym stylu ale nie chcialem sie bawic w detale bardziej spontan to był tak samo ja ze stadionem z Aten nie miałem czasu na doszukiwanie się fotek z góry wybaczcie rolleyes.gif wink.gif

Orange_91
Świetne prace. ohmy.gif
mariolazi
Duuużo dobrego, to co tygryski lubią najbardziej cool.gif
Dziękujemy! biggrin.gif

__SaNd1__
Czesc Milerinho mam malutkom prosbe morzesz wykonac stadion Dynamo Minsk - na ktorym FC BATE Borisov rozegrywal swoje mecze w lidze mistrzow ? Dzieki za odpowiedz podam zdjecja stadiona jak bedziesz chcial tongue.gif
Milerinho
CYTAT(__SaNd1__ @ Jan 29 2009, 12:59) *
Czesc Milerinho mam malutkom prosbe morzesz wykonac stadion Dynamo Minsk - na ktorym FC BATE Borisov rozegrywal swoje mecze w lidze mistrzow ? Dzieki za odpowiedz podam zdjecja stadiona jak bedziesz chcial tongue.gif

Możesz zarzucic fotami i stadionem zobaczymy co wujek Miler w tej sprawie zdziała wink.gif
__SaNd1__
ok wrzucam wink.gif Stadion pobiera 41 040 kibicow bede wdzieczny jak wykonas tego stadiona jest mi potrzebny tongue.gif Pozdrawiam i czekam,dzieki narazie tongue.gif
Milerinho
Ja edytuje stadiony nie tworze ich wink.gif
__SaNd1__
CYTAT(milerinho @ Jan 29 2009, 14:40) *
a gdzie stadion?

juz wrzucilem smile.gif Jak potrzebne jescze fotki to powiedz postaram sie jescze znalesc ... wink.gif aa ok sad.gif szkoda bym sobie pogral na tym stadionie nie wiem do kogo sie obrucic zeby wykonal tego stadiona sad.gif
lukasz44
Super stadiony , pozdro i dzięki jeszcze raz za pakę,
perONE
Dzięki wink.gif
JustMe1987
Kapitalna robota. Gratuluje przypiecia cool.gif
Milerinho
Dzieki za wszystkie komenty panowie. ;*

City Of Manchester Stadium.

huh.gif
[download
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.