Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadium Edit By Milerinho
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Milerinho
Jezeli pasuje to moge taka wrzucic.

demiano7
Super biggrin.gif
mariolazi
Przeszedłeś samego siebie smile.gif
popolupo
a wrzucilbys dodatkowo wersje z edycja samej murawy bez zmiany swiatlo-cienia? wink.gif
Milerinho
CYTAT(popolupo @ May 29 2009, 07:51) *
a wrzucilbys dodatkowo wersje z edycja samej murawy bez zmiany swiatlo-cienia? wink.gif

Hmm rozumiem ze chcesz abym murawe zmienil tak bez rusznia cienia ?
popolupo
dokladnie smile.gif

pomimo, ze odwzorowanie cienia swietnie ci wyszlo, to jednak przyjemniej sie gra bez niego smile.gif
i jakbys jeszcze mogl nie robic pomaranczowych linii i "sniegowej" murawy zimą smile.gif

z gory dzieki
Milerinho
Zobaczymy co da sie zrobic po weekendzie na pewno prace sie pojawia wink.gif
arm
Dzięki za stadion Standardu! wink.gif
blazek72
the Emirates stadium swietnie się prezentuje wielki szacun do Ciebie , czekam aż będzie można na nim pograć smile.gif aa i na stadiony z fianałów pucharu UEFA i Ligi Mistrzów biggrin.gif
Milerinho
Dzis okolo 16 spodziewajcie sie Stadio Olimpico

Pózniej dam Olimpico i oba downy.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ZAPRASZAM DO MOJEJ LIGI !! smile.gif)))))

http://www.youtube.com/watch?v=f8RBJh1HEnw
perONE
To nie jest stara wersja? A gdzie downy? Miały być o 16.
Milerinho
To jest stara wersja bo nowej nie bede robil bo tam belek nie wsadze
blazek72
Milerinho mogłbyś wrzuccic te stadniony ?? smile.gif
Milerinho

Sry za opoznienie smile.gif

pozniej kolejne prace. tongue.gif
perONE
Nareszcie wink.gif Dzięki
blazek72
no już nie mogłem się doczekać smile.gif ale lepiej poźniej niz wcale smile.gif
tera tylko grać dzieki za stadiony milerinho biggrin.gif
arm
Dzięki!
Milerinho

smile.gif

Pomyslalem, ze stadion mistrza Holandi wam sie moze przyda smile.gif

Komentarze mile widziane ! cool.gif happy.gif happy.gif happy.gif
Daro.
I się przyda... Fantastyczna robota, dzięki!
JustMe1987
Podziekowal za finalowe areny cool.gif Moze by tak jakies edity stadionow dla zagranicznych beniaminkow wink.gif ?
demiano7
Świetna robota biggrin.gif czekam na Emirates wink.gif pozdro
Milerinho
CYTAT(JustMe1987 @ Jun 9 2009, 10:18) *
Podziekowal za finalowe areny cool.gif Moze by tak jakies edity stadionow dla zagranicznych beniaminkow wink.gif ?

Zastanawiałem sie nad tym zobaczymy.

W międzyczasie możesz podrzucić te stadiony.
Kubbas
Pokłony dla mistrza, grałem wczoraj Lige Mistrzów Romą, na prawdę świetny edit, gratulacje

A te twoje murawki to mistrzostwo, kolorystyka, realizm, piękność, bez wątpienia najlepszy editer na scenie
Milerinho
ver.1.0

blazek72
szacun za robote milerinho , ale mam jedna uwage na stadionie Sukru Saracuglu nie ma ławek rezerwowych huh.gif , ale tak to lajtowo zajebiste edity .

Kubbas
Wielkie dzięki, przyda się
arm
Jak zwykle świetny edit!
Milerinho
POR - Estadio do Bonfim, Vitoria Futebol

DOWNLOAD [rs]

Teraz juz dobry upload jest:D
Kubbas
Swietny edit ! Czekam na następne wink.gif
demiano7
Cudnie biggrin.gif mam nadzieje ze pamiętasz o Arsenalku wink.gif
Kubbas

Pięknie wink.gif
GooFy
Piękna sprawinka, świetnie że ktoś się Portugalską zainteresował biggrin.gif
Milerinho

Wrzuciłem dla sprawdzenia textury murawy z PES2009 na pogode w Day_Fine i Night_Fine ocencie sami jak to wyglada.

Licze na szczere komenty cool.gif cool.gif

I zdecydowalem sie dodac snieg zimowa pora bo w na wyspach to roznie bywa xD

Wrocilem do Celtic Park bo nie bylo pozadnej edycji z tego co pamietam biggrin.gif

Oceniać prosze biggrin.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

JustMe1987
Kaapiiitaaalnie! Swietny edit. Jeden chyba z najlepszych jakich do tej pory sie dopusciles cool.gif Juz nie moge sie doczekac kiedy rozegram tam cos.. mykam do szkoly mad.gif
popolupo
no to lecimy wink.gif
1. tekstura murawy 2009 dobrze sie prezentuje, aczkolwiek zauwazalne jasniejsze kółka w regularnych pionowych rzedach psuja troche efekt,
2. sniegowa murawa (znowu sie czepiam, bo niecierpie na niej grac wink.gif) fakt - mielismy snieg tej zimy na wyspach, ale byla to anomalia pogodowa, bo normalnie snieg moze tam i pada, ale na pewno nie w takich ilosciach aby lezal, wiec dla wyspiarskich stadionow takiej murawy bym nie polecal robic wink.gif,
3. znow moim zdaniem (po edycji tureckiej areny) wykonales edit dla gorszej wersji stadionu, moja mysl zatem, bys napisal jaki stadion bedziesz edytowal, wrzucil kilka fotek, a jak ktos bedzie uwazal, ze ma lepsze wersje stadionu to zapoda linka i wtedy przystapisz do pracy smile.gif

mam nadzieje, ze nie za ostro

wielkie dzieki za kolejny edit i liczymy na dalsze
perONE
Nie wiem czy ktoś wykonał Stadium of light (sunderland), więc może Ty? Chodzi mi o to ze w pod koniec ligi ang. w meczu Sunderland-chelsea widzialem fajna murawe. Cale boisko w pasy tylko koło środkowe w okręgi. Nie wiem czy Ci sie uda znalezc fotke ale byloby fajne gdybys to wykonal wink.gif
NETHERLAND
CYTAT(perONE @ Jun 13 2009, 12:43) *
Nie wiem czy ktoś wykonał Stadium of light (sunderland), więc może Ty? Chodzi mi o to ze w pod koniec ligi ang. w meczu Sunderland-chelsea widzialem fajna murawe. Cale boisko w pasy tylko koło środkowe w okręgi. Nie wiem czy Ci sie uda znalezc fotke ale byloby fajne gdybys to wykonal wink.gif

http://www.youtube.com/watch?v=x9DRl67UgFY 0:30 min. Napewno chodzi o tą murawębiggrin.gif FAJNIE SIĘ PREZENTUJE
hak23
Mogłbyś zrobić stadion MU?, szukałen w tym temacie ale jest tylko z LM a ja bym potrzebował z ligi.
perONE
CYTAT(NETHERLAND @ Jun 13 2009, 13:05) *
http://www.youtube.com/watch?v=x9DRl67UgFY 0:30 min. Napewno chodzi o tą murawębiggrin.gif FAJNIE SIĘ PREZENTUJE

Tak własnie to wink.gif
Kubbas
Świetny edit !
Milerinho
CYTAT(popolupo @ Jun 13 2009, 09:44) *
no to lecimy wink.gif
1. tekstura murawy 2009 dobrze sie prezentuje, aczkolwiek zauwazalne jasniejsze kółka w regularnych pionowych rzedach psuja troche efekt,
2. sniegowa murawa (znowu sie czepiam, bo niecierpie na niej grac wink.gif) fakt - mielismy snieg tej zimy na wyspach, ale byla to anomalia pogodowa, bo normalnie snieg moze tam i pada, ale na pewno nie w takich ilosciach aby lezal, wiec dla wyspiarskich stadionow takiej murawy bym nie polecal robic wink.gif,
3. znow moim zdaniem (po edycji tureckiej areny) wykonales edit dla gorszej wersji stadionu, moja mysl zatem, bys napisal jaki stadion bedziesz edytowal, wrzucil kilka fotek, a jak ktos bedzie uwazal, ze ma lepsze wersje stadionu to zapoda linka i wtedy przystapisz do pracy smile.gif

mam nadzieje, ze nie za ostro

wielkie dzieki za kolejny edit i liczymy na dalsze

Powiem Ci tak stadiony biore te ktore lepiej sie edytuje bo dla mnie nei ma znaczenia jakie ma textury np trybun czy cus...
Najwazniejsze to jest dla mnie boisko, a tu testowalem Turf z przyslowioweej "9".
I z tego co widze wiekszosci sie podoba zmienac nie bede sniegu bo czasem sie przyda...
A slowa krytyki.... powiem tak nie kazdemu dogodzisz mi bardzo sie podoba owa praca jak JustMe napisal wg. mnie tez jedna z lepszych...
Bo chyba najdluzej nad nia siedzialem... I osiagnelem doslownie taki efekt jaki siobie zakladalem..
Wracajac to wersji stadionu co mi z tego ze bede robil najnowsza jak ciezko cokolwiek tam zmienic wiec koncepcji nie zmieniam jezeli komus sie spodoba pobierze nie trudno.
Bo w glownej mierze robie prace dla siebie ale chce zeby tez inni mogli z niej korzystac.

Pozdrawiam cool.gif
Milerinho
sory za 2 posty !

Co zmienione ? -
  • Siatki [new]
  • Nowa textura bramek [glownie belek]
  • Trawa
  • Texture Alpha
  • Troche blota doane [zimowa pora]

Mam nadzieje ze sie podoba ;]

PS. im wieksze zainteresowanie bedzie tym wiecej prac sie ukaze smile.gif
pzdr. smile.gif
zuraw12
Klasa:)
Kubbas
Dzięki za wykonanie mojej prośby, już testuje wink.gif Swietna robota
siwers99
miodzio;) może teraz rzeczywiscie wezmiesz sie za Malage??smile.gif
popolupo
swietny edit!!! dzieki

acm2108
ohmy.gif Kapitalny edit! smile.gif
E 9
Stadiony Celticu i Manchesteru naprawdę konkretne, brawo i czekam na więcej... może teraz to Napoli?? cool.gif
perONE
Proszę o Sunderland tongue.gif

dzięki

Mirror:

http://www.sendspace.com/file/qjfqio
arm
Wyśmienite edity!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.