Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadium Edit By Milerinho
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Jaliens
Eleganckie. DOWNLOAD proszę rolleyes.gif
Milerinho
CYTAT(Jaliens @ Aug 10 2009, 19:02) *
Eleganckie. DOWNLOAD proszę rolleyes.gif

Będzie niebawem, zwróć uwagę na murawę stadionu Boltonu i oceń wg. Mnie najaktualniejsza biggrin.gif i myślę iż prezentuje się zacnie biggrin.gif

W koncu trzeba trzymać pewien poziom ! biggrin.gif
czubinho
No fajne te stadiony:D
lukasz44
No murawa Boltonu przekozak, dawaj download mistrzuniu ;-PP
Milerinho

20 Stadionow Premiership + 3 z Championship

Emirates Stadium - Arsenal

Villa Park - Aston Villa

St. Andrew’s Stadium - Birmingham City

Ewood Park - Blackburn Rovers

Reebok Stadium - Bolton Wanderers

Turf Moor - Burnley

Stamford Bridge - Chelsea

Goodison Park - Everton

Craven Cottage - Fulham

KC Stadium - Hull City

Anfield Road - Liverpool

City of Manchester Stadium - Manchester City

Old Trafford - Manchester United

Riverside Stadium - Middlesbrough

St. James’ Park - Newcastle United

Fratton Park - Portsmouth

Madejski Stadium - Reading

Britannia Stadium - Stoke City

Stadium of Light - Sunderland

White Hart Lane - Tottenham

Boleyn Ground - West Ham

JJB Stadium - Wigan

Molineux Stadium - Wolverhampton

DOWNLOAD

Oceniac, Oceniac, Oceniac !!! tongue.gif dry.gif unsure.gif rolleyes.gif biggrin.gif
perONE
Tempo niesamowite wink.gif
acm2108
Co tu dużo mówić... MAGIA! happy.gif
zuraw12
Dokładasz do pieca ostro, do nadchodzących patch'ów jak znalazł biggrin.gif
BTW, jak zawsze na Anfield trawa mi nie podchodzi tongue.gif taka ... jaskrawa? Ale za to Reebok Stadium ohmy.gif
Kubbas
Piękna sprawa, wielkie dzięki
Milerinho
CYTAT(zuraw12 @ Aug 10 2009, 20:26) *
Dokładasz do pieca ostro, do nadchodzących patch'ów jak znalazł biggrin.gif
BTW, jak zawsze na Anfield trawa mi nie podchodzi tongue.gif taka ... jaskrawa? Ale za to Reebok Stadium ohmy.gif

Niestety za dużo nie zawojuje na Anfield dzieło Konami ;/ i tak cud, że belki tam wstawiłem.

Jaliens
Reebok - Ekstra, 1 - ligowcy też super. biggrin.gif
demiano7
Ale nie da trawki mniej jaskrawej zrobić??? wink.gif no i z tego co widze to nie wrzuciłeś przy okazji tego The Emirates o które Cie już tak dawno prosiłem sad.gif
dikhet
Powrót króla, świetna robota, dla każdego coś dobrego
Tolox11
Eleganckie, excellent work, Niesamowite 2 complete pack z english i french stadiums. Dziekuje bardzo.
Milerinho
To dobrze, że się podoba rolleyes.gif
popolupo
t-y-t-a-n-i-c-z-n-a robota! wielkie dzieki smile.gif

kilka uwag:
- zle stadiony Auxerre i Lorient'u,
- w stadionie Rennes nie działa day_rain i day snow,
- goodison park - cien w nocy w kazdej aurze,
- szkoda, ze tak malo stadionow rafa_tu_blade - zdaje sie tylko Lyonu zrobiles,

i prywatnie:
The Emirates - mysle, ze Arsenal zasluguje na lepsza murawe a zwlaszcza zimowa. Zazdroszcze fanom ManU, bo edit Old Trafford to mistrzostwo swiata.

pozdro i dzieki za caly trud
zuraw12
Mógłby ktoś reupnąć SB bo nie dziala link smile.gif Z góry thx
Milerinho
CYTAT(demiano7 @ Aug 10 2009, 21:34) *
Ale nie da trawki mniej jaskrawej zrobić??? wink.gif no i z tego co widze to nie wrzuciłeś przy okazji tego The Emirates o które Cie już tak dawno prosiłem sad.gif

Właśnie za te Emirates chciałem się wziąć jak coś daj link i screen z tym cieniem.. smile.gif

Tego Liverpoolu nie bardzo bo wtedy praktycznie w ogóle nie będzie widać wzoru murawy.
demiano7
TU masz linka do stadionu...

a tutaj to co juz poprawiłeś... Pytałeś czy tak pasuje wink.gif Jak dla mnie jest super, no ewentualnie mógłbyś ten cien jeszcze troche wyrzej zaciągnąć wink.gif tak na 2/3 murawy żeby był smile.gif

A co do liverpoolu to nie można wrypać jakiejś innej murawy? Pytam bo sie nie znam, bo to troche irytujace jak taka "oczojebna" jest sad.gif Podobnie na wszelkich stadionach barcy sad.gif
Kubbas
Na stadiony od Konami nic lepszego nie wrzucisz, dlatego LFC i FCB wyglądają jak wyglądają, pozostaje czekać aż ktoś zrobi te stadiony tak jak i został wykonany Teatr Marzeń. Dziwne, że dotąd nikt ich nie zrobił
demiano7
A nawet bardzo dziwne... W koło pełno fanów Barcy a stadionu porządnego niema ...
Mani3k
Dziękować, edity 1-sza klasa... rolleyes.gif
Jaliens
Czekamy na paczke EKSTRAKLASY z belkami biggrin.gif Pozdroo
E 9
Ja osobiście czekam na Emirates z cieniem... i idąc tym tropem, że ten edit może być mega podrzucam Ci dwie teksturki, nieba i chorągiewek... Może to pierdoła, ale na pewno cieszy oko... Tuksturki oczywiście dobrałem tak, żeby w 100% wyglądały jak te z jednej super fotki, jaką widziałem w necie... Jak ją znajdę to pokaże wink.gif

3-m:
http://www.sendspace.com/file/7mvydg

Acha, i takie pytanie... czy u kogoś na starym Emirates też w karierze były błędy to wyświetlało białe niebo i jednolitą murawę, chociaż zedytowane było poprawnie i w pojedynczym meczu było wszyko ok... ?

rolleyes.gif
popolupo
czy jestes w stanie polepszyc jakosc cienia, tzn. czy moze on wygladac tak jak np. na De Kuip, a nie tak jak na screenie demiano7, czy nie masz na to wplywu?

mentor
Witam! Mam ogromną prośbę! Czy ma ktoś stadion Pogoni Szczecin z belkami w bramkach (chodzi o te na dole)? Lub mógłby mi zrobić i wystawić linka? PROSZĘ!! Uwielbiam jak one są a nie umiem sam zrobić. Już kilka razy próbowałem z instrukcji i nic! Siatki potrafię zamienić ale tych belek za cholerę nie! Proszę pomóżcie mi!!! Pozdrawiam!!
Milerinho
Schüco arena online ver.1.0

Znalazłem chwilę wolnego czasu i przerobiłem troszke stadion na którym toczą się mecze ONLINE, oczywiscie dla tych co nie uzywaja KitServera do gry ONLINE.

Mam nadzieje, że komuś się przyda.

Daje pliki które trzeba wgrać przez DKZ Studio oraz Film jak to zrobić.

http://hostuje.net/file.php?id=838a4a904e2...013a03ed026d3c4 <---- Instalacja Stadionu

http://hostuje.net/file.php?id=e6e1afd12cf...ddca04134a97287 <---- Pliki do wgrania

Póki co prosze nie pisać o jakielowiek edycje poniewaz mam ostatnio mało czasu na zabawe ze stawionami.
Milerinho
FAN - Estadio La Moneda

D O W N L O A D

Była chwila wolnego czasu to postanowiłem wrzucić wam stadionik na którym przynajmniej mi bardzo fajnie się gra.
Co zmieniłem? murawe, siateczki, linie, i kilka innych małych rzeczy.
Mało spotykane koła [wzór murawy] daje fajny klimat tej arenie smile.gif

Jeżeli będzie zainteresowanie editem to może i wrócę do picowania aren.

czubinho
Bardzo przyjemna murawka. Więcej takich wink.gif
zuraw12
bardzo pozytywna praca smile.gif
Stuart17
Klasa stadion biggrin.gif
Orange_91
Super praca, a murawa rzeczywiście prezentuje się znakomicie.
acm2108
Dobra robota wink.gif
M4TT
Jaki stadion ma taka murawe ?? ogolnie stadion fajny
Robcio
Fajna robota wink.gif
demiano7
Brawo! WRACAJ, WRACAJ biggrin.gif
arm
Stadionik jak zawsze klasowy!
popolupo
swietny edit, czekamy na wiecej smile.gif
michał14
Macie może stadiony z RPA 2010 z ładną murawą

proszę o szybką odpowiedzieć rolleyes.gif
Milerinho

Z racji tego iż na tym stadionie Blackburn gra i ma nowy rodzaj siatek postanowiłem wrzucić tylko je ponieważ reszta bardzo dobrze się prezentuje smile.gif
Brałem przykład z ostatniego meczu z Aston u siebie.
Jeżeli komuś przypadły do gustu to zapraszam do ściągania smile.gif

http://www.sendspace.com/file/8pho4c

JustMe1987
Ladne siateczki. Zamiesc na evo-web co by sie znalazly w odpowiednich stadiumpackach takie stadiony jak ten. wink.gif
dj_adriano
bardzo fajnie to wygląda. pobieram i testuje w grze;)
Milerinho
Jutro udostępnię wam arene z logami ISS, fajnie sie bedzie prezentowac zapewniam, niczym herby barcy na camp nou przy bramkach tongue.gif

///edit. była to zbyt pochopna decyzja postaram się wydać jak najszybciej ale to niestety nie będzie prędko.
Stuart17
Dobra robota. wink.gif
Milerinho
.......przyszła pora odkurzyć temat smile.gif

DOWNLOAD [sendspace]
JustMe1987
Podoba mi sie niebo i sposob w jaki odpicowales brameczki. Dobra robota. Moze usmiechnalbys sie do stadionu Lechii?

cool.gif
B@rt
Kurcze, ale ta starsza metoda edycji ma w sobie coś takiego niezwykłego, bo murawki hd takie plastikowe się wydają. Pięknie milerinho.
Stuart17
Super edycja ! ohmy.gif
Milerinho
Własnie dlatego jestem przeciwny Blenderowi biggrin.gif

Dajcie mi link do tej przeróbki Allianz na podróbkę PGE Areny tongue.gif to Wujo coś szarpnie biggrin.gif

CYTAT
Daro.
Fantastycznie, że w tym temacie pojawił się nowy edit.
Klasa sama w sobie. : )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.