Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: kits by sebinho. [pes6!]
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Pepis21
Nice kits wink.gif I muszę się przyznać, że jak robiłem swój design Park II do fify to się wzorowałem na twoim wink.gif
Sebinhoo
Jadziem ze Sportingiem tongue.gif

perONE
Wygladają bdb wink.gif
Varies.
Genialne biggrin.gif.A te paski na 3rd to chyba do 2 możesz zniwelować wink.gif.
Kubbas
Świetna robota, ta żaba mnie dobija na ich kitsach biggrin.gif
artysta germanista
super Barca na to czekałem biggrin.gif
arm
Świetne kitsy jak zawsze!
qwerte
Jak zwykle bdb.
Ta żaba jest fajna wink.gif
Pepis21
To samo co Varies za dużo pasków dałeś są 2 tam, a nie 4 wink.gif Jakościowo bdb.
Sebinhoo
Ale wy się kierwa mądrzycie sleep.gif

Varies.
Zwracam honor wink.gif
Pepis21
Są dwa, to pierwsze zdjęcie wydaje się, że są 4 bo to sklep i za pierwszą koszulką jest druga (widać dwa rękawy), zresztą na drugim są 2 wink.gif Więc ja nie zwracam honoru wink.gif
Sebinhoo
To ładnie masz ślepcu laugh.gif sleep.gif Człowieku, nie wiem o co ci chodzi, ale tam są 2 GRUBE PASKI. 1 dzieli się na 3 : 2 szare i 1 biały.

Przyjrzyj się w końcu porządnie, a nie pieprzysz farmazony.
Varies.
Pepis - te szare to obwódka tych białych wink.gif.
Flisak
Weźcie się nie kłóćcie chłopaki, przecież on wie lepiej. My jesteśmy tylko zwykłymi, marnymi kitsmakerami... dry.gif

Żeby nie było, stroje jak zwykle super wink.gif
torin
Wszystko pieknie, ladnie, ale...nie podoba mi sie ten sharpen na teksturze, ani troche biggrin.gif Pozdrawiam.
Sebinhoo
Flisok, dobrze powiedziane wink.gif
A co do texturki to zawsze chciałem osiągnąć taki poziom texturki, chodzi mi dokładniej o realistyczność smile.gif Ważne, że mi się podoba tongue.gif
Pepis21
Flisak jakbyś choć trochę wiedział kim jesteś to byś się nie odzywał wink.gif Wiem, ze są dwa paski, ale Ty to zrobiłeś źle pokażę ci to obrazkowo:

Zresztą na tych zdjęciach Tottenhamu widać dokładnie, że na ramieniu są dwa paski i od tego drugiego odchodzi jeden pasek wink.gif

A jak nie wierzysz to spójrz się na kitsy Torina lub GooFy'ego
Sebinhoo
Więc Torin i Goofy tez to źle zrobili mondralo ? ohmy.gif sleep.gif

Jeśli chodzi o wzór jest idealnie tak sam, nie wiem po co się kłucisz skoro mam rację . . . Weź się w końcu przyjrzyj i przyznaj do błedu, bo jakbyś nie zauważył to 1 BIAŁY PASEK OTACZAJA 2 SZARE, A SĄ 2 BIAŁE PASKI WIĘC Z TEGO WYNIKA ŻE SZARYCH PASKÓW BĘDZIE W SUMIE 4.

Ja nie wiem, czy ty taki jestes czy tylko chcesz tutaj z siebie debila zrobić, ale racja i tak jest po mojej stronie.
torin
Panowie polecam zakonczyc ta jalowa dyskusje. Faktycznie paski sa dwa i taka jest rzeczywistosc, mysle ze jakbys troche skorygowal proporcje @Sebinhoo zamknalbys usta wszystkim malkontentom. Dokladniej ten srodkowy pasek szerszy od tych zewnetrznych, tyle. Pozdrawiam.
Pepis21
Mądralo i Kłócisz wink.gif Faktycznie Masz rację, mój błąd, za grube paski dałeś i dodatkowo pomiędzy szarymi są jeszcze białe piksele co wygląda jako cztery paski, więc dodam tylko to samo co Torin odchudź paski i nie będzie kłopotów wink.gif Sorry.
Sebinhoo
Sporting fulll smile.gif

Download

No i update Valladolid, bo neta nie było biggrin.gif

Download

perONE
Biore oby dwa wink.gif
Mani3k
Pełna profeska.
Varies.
Wyśmienite smile.gif
GooFy
Git majonez.
Pepis21
Ładne przynajmniej pewnie ładniejsze od tych co dostaną na nowy sezon. Nie wiem czy robisz Benficę, ale widziałem nowe kitsy dla nich smile.gif
arm
Piękna robota!
Planujesz w najbliższym czasie wydać PSV i Rennes?
Sinet18
Sebinho a zrobiłbyś stroje dla Vitorii Guimaraes? Jak robisz już dla drużyn z Sagres Liga
Sebinhoo
Coś nowego smile.gif

Zenit Sankt Petersburg
Model - 65/no

Varies.
ooo ruskie piękne biggrin.gif
GooFy
Kosmos, kosmos.
Sebinhoo
Kolejne kacapskie tongue.gif

Russia
Model - 113/no

Jamnik
я люблю
Pepis21
Kolarzówki już nie zrobiłeś tongue.gif Stroik ładny, nawet bardzo.
arm
Piękne kitsy!
Sebinhoo
Updates, udpates...tongue.gif

Zenit Sankt Petersburg
Model - 65/no

Może ktoś ma jakieś dokładniejsze zdjecia ze strojem bramkarskim z ostatniego meczu Zenitu ?

Sporting Lisboa
Model - 65/no

GooFy
Git Majonez, ale sharpenu IMO przydużo tongue.gif
Pepis21
Bardzo ładne kitsy, ale z tego co wiem, to Zenit nie pokazywał jeszcze stroju wyjazdowego. Co do Gk to wiem jedynie, że jego kolor to żółty odblaskowy wink.gif
qwerte
Takie zdjęcie znalazłem bramkarskiego Zenitu
http://www.fc-zenit.ru/images/gallery/20090207/18.jpg mecz Zenit Vojvodina 7 Luty 2009
http://www.fc-zenit.ru/images/gallery/20090204/05.jpg mecz Zenit Slaven 4 Luty 2009
http://www.fc-zenit.ru/images/gallery/20090127/17.jpg mecz Zenit Litex 27 Styczeń 2009
http://www.fc-zenit.ru/images/gallery/20081210/02.jpg mecz Zenit Real 10 Grudzień 2008
Varies.
lasser - ta sa z tamtego sezonu wink.gif.
Co do rosjan...poezja,a żaba total rozpierd** biggrin.gif
Sebinhoo
Russia update z domowym kits biggrin.gif Niedługo goalie's.

Model - 113/no.

arm
Kitsy świetne jak zawsze! Ten domowy to faktycznie ma taki kolor?
perONE
Fajne wink.gif
Varies.
nice ruski
frodo998
Rossija świetna! Czekamy na full:)
Sebinhoo
GDBsy tongue.gif

Rosyjskie.

Download

Hah to też biggrin.gif Tylko że Zenit.

Download

Varies.
bdb. dzięki za ruskie
frodo998
Ooo... piękne paczki smile.gif nice!
arm
Świetne kitsy, trzymasz wysoki poziom!
Co z PSV?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.