Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: kits by sebinho. [pes6!]
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Sebinhoo
Atletico Madrid smile.gif GK Away = mock.

GamingAccess
Download
Filefront
Download
Rapidshare
Download
Jamnik
Ekstra stroje Atletico smile.gif Wykonałbyś może Lecha Poznań ?
Arek.PL
CYTAT(sebinho22 @ sob, 28 cze 2008 - 14:55) *
Atletico Madrid smile.gif GK Away = mock.

GamingAccess
Download
Filefront
Download
Rapidshare
Download

Stroje z najwyższej pólki, dzięki wielkie za download.
Robisz stroje w rozdzielce HD ?

Pozdro
perONE
bardzo dobre kitsy, juz zasysam do gry wink.gif
Sebinhoo
CYTAT(Quaresma @ sob, 28 cze 2008 - 15:08) *
Ekstra stroje Atletico smile.gif Wykonałbyś może Lecha Poznań ?

Jak wyjdą nowe, na sezon 08/09 to myśle że tak wink.gif

CYTAT(PLayer-Arek @ sob, 28 cze 2008 - 15:17) *
Stroje z najwyższej pólki, dzięki wielkie za download.
Robisz stroje w rozdzielce HD ?

Pozdro

Nie, w formacie 512x512 wink.gif
Flisak
Wspaniała robota. Proszono mnie, abym zrobił atletico, ale teraz widzę, że nie muszę, bo ty już je bardzo dobrze zrobiłeś
TreworBG
swietne kitsy smile.gif
Tomi84
Świetne stroje, jakbyś miał czas to mógłbyś poprawić obramowanie numeru tego granatowego stroju (w tej chwili jest czerwone a powinno być jasno niebieskie) i ma może ktoś fony do tych koszulke bo sa troszkę inne niż te co dałeś w paczce.

Pozdrawiam

torin
No rozkrecil nam sie nowy kitsmaker i super biggrin.gif Kolejne prace coraz lepsze, zarowno estetyka jak i wykonanie na wysokim poziomie. Przypinam temat, pozdrawiam.
Flisak
Gratuluję przypięcia wink.gif
GooFy
No i Dude jesteś już oficjalnie wielkim kitsmakerem biggrin.gif
Sebinhoo
Nie spodziewałem się tego po tak krótkim czasie biggrin.gif Dzieki wielkie Torin, dalej będę się starał rozwijać swoje techniki wink.gif

A co do gdb to dam update jak wyjdą nowe fonty i numbery wink.gif
mietek_
sebinho22 czy moglbys wykonac takie stroje
http://www.hullcityafc.info/index.php?dzial=stroje to sa stroje hull city tam klikasz na np.stroj domowy i on ci sie pokaze i drugi stroj skote city
http://stokecity.pl/news.php?readmore=10 ta babka co to jest stroj home a zolte away a bramkarski http://stokecity.pl/news.php?readmore=51 czy mozesz te stroje wykonac??
tylko jak bys mogl to bys zrobil to w folderach gbd!
Sebinhoo
Szwecja cała żółta wink.gif

PSV smile.gif
CYTAT
from what I read, PSV away will be the same from last season (all white with red/white collar). Dunno about GKs though (will probably be the new nike default, with black, grey and maybe blue versions, like PSV uses)

Thanks fot this to Marco_76ers;))

GamingAccess
Download
Filefront
Download
Rapidshare
Download

I PSG smile.gif Gk's = mocks.

GamingAccess
Download
Filefront
Download
Rapidshare
Download
Patryk_96
Super kitsy! Większość twoich kitsów jest w moim kitserverze happy.gif

Pozdro
TreworBG
dopiero co wrzuciłem Atletico, które gdzieś znalazłem, a już wypada zmieniać biggrin.gif, tylko nie mam pojęcia jak wdupić te 512x512 :/
Sebinhoo
Po porstu ściągnij nowy GDB, wyrzuć stare i wrzuć nowe (moje biggrin.gif)

A pamiętaj żeby była taka sama nazwa jak poprzedniego folderu wink.gif
Jamnik
Super stroje smile.gif Gratuluje przyjęcia, które z pewnością Ci się należało biggrin.gif
Sebinhoo
Chłopaki chłopaki, oficjalnie chciałbym napisać że jutro wyjeżdzam na miecha tongue.gif Nie wiem czy bede miał dostęp do kompa, a co dopiero do neta biggrin.gif Ale jak bede miał to i Photoshopa i PESa też bede miał biggrin.gif Więc cYa wink.gif
Jamnik
Miłej, bezpiecznej podróży życzę smile.gif No a po powrocie do roboty tongue.gif
Arek.PL
Stroje PSV I PSG prezentują się wyśmienicie smile.gif
Dzięki za możliwość pobrania ich i miłej zabawy Ci życzę.

Pozdrawiam
JuveR
Dopiero teraz natknąłem się na Twój temacik i stroje robisz naprawdę bardzo dobrze rolleyes.gif
Tak 3maj wink.gif
TreworBG
wypocznij i sił nabierz biggrin.gif "Skazany na kitsy biggrin.gif"
Sebinhoo
Ale ja nie chce wypoczywać mad.gif A musialem wyjechać... teraz normalnie na gwalt tyle nowych stroji wyszlo a ja dopiero za tydzień bede może miał p'shopa i PESiora sad.gif No nic, jak wróce to biore sie do roboty i jazda biggrin.gif Pozdro
demiano7
Czekamy na powrót panie majster wink.gif
Sebinhoo
Elo wink.gif Kilka dni temu wróciłem i zrobiłem już pare stroji, lecz potrzebuje pomocy. Potrzebuje kogoś kto mógłby mi wytłumaczyć jak zrobić kanał alfa w Photoshopie czyli mniej więcej tak tak :

- że w Photoshopie części które chce aby ich nie były wciąż są aby dobrze zaindeksować strój ale poza Photoshopem już nie widać tych części których ma nie być. To mniej wiecej na podstawie tych dwóch kitsów :

- widok z Photoshopa (kits jest zaindeksowany)

- widok nie z Photoshopa (np. podgląd obrazów albo internet)

Mam nadzieje że ktoś mnie zrozumiał biggrin.gif Prosze o szybką pomoc, bede ogromnie wdzięczny smile.gif
MaTi10
Kitsy bardzo dobre.
Sebinhoo
Ale jakby co to te kitsy ostatnie to nie moje wink.gif
Pomocy !!!
GooFy
Też się męczyłem żeby to zrobić, ale niemam pojęcia kiedyś widziałem jakiś tutek chyba o tym na wevolution.org które już nie istnieje niestety... A wtedy nie robiłem kitsów więc nie interesowało mnie to. Torin na 120% wie jak to zrobić bo robi tak w swoich kitsach. Ale pytanie czy podzieli się informacjami ? tongue.gif
Sebinhoo
Myślę że by się podzielił, przecie ma tak duże doświadczenie w kitsmakingu że jeszcze do niego nam duuużo brakuje wink.gif Poza tym to byłem troche głupi nie poszukając o tym w temacie "Editing Tutorials Wanted" na evo-web mad.gif No i znalazłem...smile.gif

Trzymaj link Alpha Mask Tuto
Varies.
CYTAT(torin @ Nov 14 2005, 12:56) *
Ja chcialem natomiast troszke poszerzyc tutorial o strojach T-mac'a:

SETTING UP YOUR KITS TUTORIAL by torin

Dokladnie chodzi tu o poprawne przygotowanie naszych strojow, ktore chcemy zaimportowac do gry. Czesto zdaza sie tak, ze mimo iz ustawilismy przezroczystosc jaskrawych elementow na strojach to ich fragmenty sa wciaz widoczne w grze. Ten tutorial pomoze wam poradzic sobie z tym problemem.

Potrzebne narzedzie: Graphic Studio lub Game Graphic Studio.

Otwieramy GS a za jego pomoca teksture stroju:

Na pierwszy rzut oka od razu widac dwie jaskrawe barwy: zielona, rozowa. Oczywiscie symbolizuja one te fragmenty stroju, ktore powinny byc niewidoczne w grze. Zauwazmy jednak ze sa one w specyficzny sposob rozmieszczone.

Klikamy na SET COLORS OPAQUE:

Klikamy na SET ALL COLORS OPAQUE:

Teraz zaznaczamy kolor w okolicach jaskrawego zielonego->bialy. Widac ze suwaki RGB zmienily swoje polozenie. Zapamietujemy ich ustawienie lub spisujemy ich wartosci:

Teraz natomiast wybieramy jaskrawy zielony i ustawiamy jego wskazniki RGB w ten sposob jak je spisalismy w poprzednim kroku. Dodatkowo ustawiamy suwak widocznosci (Opacity) na 0%:

Kolejny krok to zaznaczenie koloru czerwonego, obok jaskrawego rozowego. Ponownie jak poprzednio spisujemy ustawienie RGB:

Zaznczamy jaskrawy rozowy i ustawiamy wartosci RGB takie jak spisalismy dla czerwonego, oraz Opacity na 0%:

Jak widac nasz stroj stal sie jednolity i nie ma juz zadnych szczegolnie wyrozniajacych sie elementow. Teraz pozostaje nam tylko sprawdzic ktore elementy sa widoczne, klikamy VIEW ALPHA MASK:

Kolor czarny oznacza elementy widoczne.

W ten sposob mozemy byc pewni ze na stroju nie zauwazymy zadnych, rzucajacych sie w oczy, jaskrawych elementow.
Pozdrawiam, torin.

??? oto wam chodzi?
Sebinhoo
Hmm... chyba nie bo to jest całkiem inny sposób wink.gif Ale i tak problem jest już rozwiązany smile.gif
Flisak
CYTAT(sebinho22 @ Aug 3 2008, 11:36) *
Hmm... chyba nie bo to jest całkiem inny sposób wink.gif Ale i tak problem jest już rozwiązany smile.gif

Weź mi prześlij jeszcze raz ten link, bo źle go wpisałeś :/
Sebinhoo
Aha racja biggrin.gif Link
Sebinhoo
A więc comeback biggrin.gif Wróciłem już dawno ale pracowałem nad template'ami i myślę że może będę wrzucał po 2 dwa sety na dzień wink.gif

No to najpierw secik Legii

Download

No i AS Saint-Etienne wink.gif (GK's = mocks)

Download

Na jutro bedzie na pewno Tottenham i coś jeszcze wink.gif
stoproTypeK
Mozesz na podstawie czerwonego kitsu Legii zrobic zielony?? smile.gif
chmiel13
świetne sety, szczególnie Saint-Ettiene smile.gif
Sebinhoo
No zrobiłbym tylko może na innym templacie ? wink.gif Tak jak rok temu mieli wink.gif
stoproTypeK
Moze byc ;] a czemu nie na nowym template ;]
Sebinhoo
Nie no na nowym, na sezon 08/09 wink.gif
stoproTypeK
dobra dzieki z góry xD
Sebinhoo
Myślę, że na jutro już powinienem dokończyć Tottenham wink.gif Bedzie również mock dla Legii (dla GK tez smile.gif)
A teraz Ajax wink.gif

Download
szejk
świetne kitsy dzieki za download
Sebinhoo
Elo wink.gif Przez ostatnie pare dni nie pokazywałem kitsów bo starałem się wykonać własną texturkę, no i wykonałem. Pokażę ją wam w nastepnych kitsach wink.gif Oprócz tego zeedytowałem jeszcze trochę tą, którą używałem.
A teraz Chelsea wink.gif

Download

Oraz mocki dla Legii, bramkarski i zielony smile.gif

ComeBack
Ostatnie prace naprawde na wysokim poziomie...ale logo "n" slabe;)
POZDRO;)
Flisak
CYTAT(ComeBack @ Aug 13 2008, 21:03) *
Ostatnie prace naprawde na wysokim poziomie...ale logo "n" slabe;)
POZDRO;)

Zgadzam się w 100% z tą opinią. Muszę przyznać, że masz bardzo fajny i specyficzny sposób robienia szyć. Podoba mi się
ronaldo_9
Bardzo ładne stroje, wiedziałem że będziesz dobrym kitsmakerem, ciekaw jestem twojej nowej teksturki. wink.gif
FAN PES6
Jak już zrobiłeś Chelsea to możesz wykonać jeszcze cały biały strój do niej.
Sebinhoo
Tottenham i Aston Villa wink.gif

Download

Download
djclanv1r00z
super stroje smile.gif oby tak dalej smile.gif

pozdro cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.