Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: kits by sebinho. [pes6!]
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Flisak
Moim zdaniem najlepszy set dla Tottenhamu. Tylko ta teksturka mi nie pasi... Wolę te zwykłą
Robaszq
O taką Chelsea właśnie mi kiedyś chodziło! Czekałem na to od dawna! Dzięki wielkie i z niecierpliwością czekam, aż zrobisz choć połowę strojów Premiership. Pozdrawiam! happy.gif
GooFy
Technicznie wszystko wporzo ale teksturka mi się strasznie nie podoba, rozmyta i taka "dziwna" tongue.gif Standardówka The Best.
Ale nawet na niej twoje kitsy były dziwnie rozmyte, może nie tyle kitsy co sama teksturka bo szycia loga itd są normalne. Nie podoba mi się to w twoich kitsach tongue.gif Ale jeśli chodzi o szycia i loga, ogółem całą technikę jak najbardziej niema się do czego przyczepić. happy.gif
Sebinhoo
Sporting Lisboa wink.gif

Download
kacpero
CYTAT(sebinho22 @ Aug 15 2008, 22:31) *
Tottenham i Aston Villa wink.gif

Download

Download

wielkie dzieki za te kitsy wink.gif wink.gif wink.gif
mietek_
Sebinho mozesz wzucic stroje sportingu na inny serwer?
norek
Jestem pod sporym wrazeniem gdyz stroje prezentuja sie naprawde bardzo dobrze. Jesli mialbys kiedys czas to prosilbym o stroje Realu Madryt na sezon 08'/09'.
szejk
Dzieki bardzo za Tottenham. Swietne kitsy robisz
perONE
"mata" Sporting na innych serverach.

Filefront: here
Sharebase: here
Speedyshare: here
Sendspace.com: here
Sendspace.pl: here
Rapidshare: here
Sebinhoo
Chłopaki, jade na obóz piłkarski ze swoją drużynką ale szczęście że wracam we czwartek tongue.gif Dzieki za komentarze i do zobaczenia wink.gif

Norek : Spoko, nawet miałem je w planach wink.gif
demiano7
Sebinho a może znajdziesz takze chwilke na zmontowanie strojów Valencii?? smile.gif
Sebinhoo
Valencii raczej narazie nie ma co robić, Dark Nero zrobił zawalistą Valencję wink.gif

Real Valladolid wink.gif

Download
klichy1
sebinho zrob stroje bramkarskie boltonu
Sebinhoo
Elo wszystkim, niedawno miałem format dysku C bo mialem jakiegoś pieprzonego virusa dry.gif Ale naszczeście wszystkie rzeczy mam na D biggrin.gif Niedługo bedzie Lyon, Atletico i Corinthians wink.gif
perONE
czekam na Lyon wink.gif
Sebinhoo
Elo, mam dla was Corinthians oraz Atletico Madrid wink.gif Następne Lyon i Palmeiras smile.gif

Other versions in GDB
Download

Download
szejk
Stroje Corinthians wyszły super fajnie ze robisz stroje z brazyli. Myslisz moze nad Sau Paulo i Santosem?
Tomi84
Kolejne świetne stroje. Brawo Sebinho. Jedyne co mi średnio podchodzi to ten template do nich, wole ten na którym robią Flisak i aRIP, poza tym bardzo ładnie wykonane.
Sebinhoo
CYTAT(szejk @ Sep 11 2008, 08:28) *
Stroje Corinthians wyszły super fajnie ze robisz stroje z brazyli. Myslisz moze nad Sau Paulo i Santosem?

Nad tymi dwoma może nie ale mam zamiar wykonać Flamengo, Gremio, Fluminense oraz River Plate wink.gif
perONE
fantastyczne kitsy wink.gif
Flisak
Stroje el fantastico biggrin.gif Jesteś debeściak wink.gif
A co do template, to może i dość popularne jest blurowanie (np. dark nero), ale ja wolę klasykę
GooFy
Teksturka mi się nie podoba tongue.gif Nic po za tym. Technicznie pod każdym względem rewelka tongue.gif
Tomi84
Sebinho, jak możesz to zrób update strojów Atletico o wyjazdowy w LM (grali w nich wczoraj z PSV):

i numery

pzdr
Sebinhoo
Wystarczy ze poprzez GDB Managera w folderze który stworzysz ustawisz koszulke i getry ze stroju away a spodenki ze stroju home2 chyba wink.gif
Tomi84
QUOTE(sebinho22 @ Sep 17 2008, 14:40) *
Wystarczy ze poprzez GDB Managera w folderze który stworzysz ustawisz koszulke i getry ze stroju away a spodenki ze stroju home2 chyba wink.gif

No właśnie tak zrobiłem, tylko brakuje mi tych czerwonych fontów i numerów wink.gif . Jakbyś mógł nimi zarzucić to byłbym wdzięczny. Pzdr.
demiano7
CYTAT(Tomi84 @ Sep 17 2008, 18:59) *
No właśnie tak zrobiłem, tylko brakuje mi tych czerwonych fontów i numerów wink.gif . Jakbyś mógł nimi zarzucić to byłbym wdzięczny. Pzdr.

popieram wink.gif
Sebinhoo
Znalazłem coś takiego, trzymajcie wink.gif

Troche pikslowate ale zawsze cos biggrin.gif Jak znajde lepsze to zapodam wink.gif
Tomi84
Muczos gracias biggrin.gif numery i fonty muy bien biggrin.gif
Sebinhoo
Przed Lyonem wink.gif

Download
Flisak
Fajniutkie stroje. Jakość jak zwykle nienaganna
Tomi84
świetny set, brawo
GooFy
Gitara gra. Teksturka już owiele lepsza tongue.gif
Kubbas
Świetne stroje Sebuś wink.gif
arm
Stroje super!
Czekamy na Lyon...
Sebinhoo
Dzieki za komenty smile.gif Teraz Lyon tongue.gif Reszta bramkarskich później wink.gif

Model 65/no.

GooFy
CYTAT(.GooFy @ Sep 27 2008, 18:34) *
Gitara gra. Teksturka już owiele lepsza tongue.gif

I skrzypki biggrin.gif
MaTi10
Świetny Lyon smile.gif
demiano7
Zajebiste stroje wink.gif
szejk
Bardzo ładne kitsy
Tomi84
Kapitalny ten Lyon. Też dużo bardziej podoba mi się obecna tekstura.
Sebinhoo
Dzieki za komenty smile.gif Lyon Euro Goalie smile.gif

szejk
To jest to!
Tomi84
świetny, czekam na GDB.
dj_adriano
łoo lyon zrobił na mnie wrażenie świtne naprawde świetne biggrin.gif a jakbys tak mógł i miał czas to prosiłbym o liverpool na tym samym template co tottenham..

pzdr..wink.gif
Sebinhoo
W końcu Lyon biggrin.gif Prosim o ocenki smile.gif Wersje z CL w folderze wink.gif

Download
perONE
ohmy.gif bardzo fajne

P.S MOzesz zrobic kitsy AC Milan i Interu ?
inter1
inter2
inter3

milan1
milan2
milan3
Flisak
Klasa... jak zwykle...
pozdro
Tomi84
świetne stroje, czekałem na Lyon. Wielkie dzieki za GDB.
kostek
Paczka świetna.
Jakość miażdży.
arm
Zaj... secik Olimpijczyków! Wielkie dzięki!
What's next?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.