Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polski Komentarz Pes 2008 Wersja Beta Wydana !
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3
lipaaa
k**** jak sie usuwa posty
Golden
W fifie komentarz jest tak rozbudowany że jest chyba dla każdego piłkarzyka. Więc mnie na się o co martwić xD
maxiu00
Pod jaki to bedzie patch? Czy ogólnie pod orginalnego PES-a?
xTomIx
obojętnie...
shady1990
znalazłem troche czasu i checi i przetłumaczyłem pare kwestii o które prosiłes;
Kod
9523  - wspaniały gol sprawia ze spokojnie prowadza dwoma bramkami
9524  - strzelił dobry strzał prowadza dwoma bramkami
9526 -  tak!! dzieki tym strzale uceikaja na prowadzenie
9527 -  i strzelił maja całkowita kontrole nad meczem  wygrywaja 3 bramkami wygodne prowadzenie
9528 - kolejna bramka nie ma... pozbawia ich wszelkich  słodzen..  dziela ich 3 bramki
9529  - i bramka!!!! ta druzyna jest absolutnie wspaniała w ataku obrona sie gubi zakazdym razem keidy przechodza do ataku
9530 -  strzelił !!!! nawet manager usmeicha sie na lini jego gracze wygrywaja w spaniałym stylu
9531 -  ohh ....jescze jeden gol zaczyna to wygladac jak trenowanie strzałów na bramke wspolczuje bramkarzowi
9532  - bramka jescze jeden gol pokazuje ich calkowita kontrole nad meczem
9537 - strzelili wcale nie ma nie spodzianki  druzyna przeciwna grała strasznie przez ostatnie 5 minut

pozdrawiam;)
Hojrak Red Devil
Dzięki Shady1990 smile.gif

Cytat
w fifie komentarz jest tak rozbudowany że jest chyba dla każdego piłkarzyka. Więc mnie na się o co martwić xD

Szpak w porównaniu do angielskiego komentatora wypowiada bardzo mało nazwisk.
xTomIx
jak progres? ile % ?
Hojrak Red Devil
Cytat(xTomIx @ Apr 4 2008, 19:37:55) *
jak progres? ile % ?

Prace na razie stoją ponieważ nie dostaje od mojej ekipy żadnych tłumaczeń.
Beto
Rozumiem, że to dopiero wersja beta, ale to co dzisiaj usłyszałem wymaga od razu poprawy.
Włączam mecz, rozpoczyna się a tu komentarz pana (uwaga!) Borka O_o. I jego słowa: "To już dwudziesty mecz który rozgrywasz. Dzięki stary!"
herubq3
Mam problem z tłumaczeniem niektórych kwesti czy ktoś pomoże ?
http://www.sendspace.com/file/4r7628
shady1990
mam nadzieje ze takie wystarczy jak bd mial wolna chwile to sprobuje cos jeszcze podesłac

Kod
6001 - wspaniała prostopadła piłka
6002 - podanie przez luke
6003 - prosto przez obrone
6004 - niezła prostopadła piłka
6006 - co za prostopadła piłka
6007 - podanie przez luke (zupełnie to samo co w 6002)
6009 - wysoka piła na skrzydło
6010 - podanie na wolna przestrzen na skrzydle
6012 - posyła piłke szeroko
6013 - wybija na skrzydło
6014 - niezła piłka na skrzydło
6015 - przez skrzydło
6016 - wybił na skrzydło
6017 - niezła prostopadla piłka na skrzydło
6018 - dobra piłka
6019- jest okazja
6020,6021 - dobre podanie
6025 - moze znajdzie okazje na strzał
6026 - az sie prosi aby strzelic
6027- na wolna przestrzen
6028 - kolejne dobre podanie
6029 - teraz przez sierodek
6031 - spoglada czy jest wolna przestrzen na skrzydle
6037 - niezła piłka
6038 - jest wolna przestrzen na skrzydle
6040 - niezla wymiana podan
6042  - wygladaja jakby zdecydowanie dyktowali warunki gry iszukal i okazji na wyjscie z atakiem
6045 - dobry mecz ,dobra wymiana piłki lecz nei wyrzadza to krzywdy przeciwnikowi
shady1990
byscie cos pomogli anie tylko pytali ciagle ile % skonczone ? keidy bedzie finalowa wersja??? niewierze ze nikt tu nie zna angielskiego dry.gif tylko troche checi
herubq3
Cytat(shady1990 @ Apr 7 2008, 17:17:06) *
byscie cos pomogli anie tylko pytali ciagle ile % skonczone ? keidy bedzie finalowa wersja??? niewierze ze nikt tu nie zna angielskiego dry.gif tylko troche checi

Dziękuje za tłumaczenie shady1990 .
No właśnie jak już piszecie posty w tym temacie to tylko w sprawie pomocy
ile jest procent itp to my będziemy informować
Hojrak Red Devil
Dzięki za pomoc Shady1990, może na stałe chciałbyś dołączyc do naszej ekipy ??
shady1990
mógłbym dolaczyc tylko nie zawsze mam czasz wink.gif wink.gif
herubq3
Cytat(shady1990 @ Apr 8 2008, 17:48:52) *
mógłbym dolaczyc tylko nie zawsze mam czasz wink.gif wink.gif

to dziękujemy spróbuj to jeszcze przetłumaczyć jak może
Kjs
I jak tam postepy? Meczycie sie dalej chlopaki ? Domyslam sie ze jest to mozolne i bardzo pracochlonne...

Z niecierpliwoscia czekam na jakiekolwiek informacje na temat komentarza.

Pozdrawiam,
Kjs
marcin_p
Hmm czyzbyscie zaprzestali robieniu polskiego komentarza do pesa 2008? Aktualnie powstaje Orange ekstraklasa v4.0 do pesa 6, wiec teraz staracie sie zrobic pl komentarz do tego patcha.? Jestem ciekaw jak większosc uzytkowników na tym forum Prosze o odp. Pozdro
Hojrak Red Devil
Cytat
Hmm czyzbyscie zaprzestali robieniu polskiego komentarza do pesa 2008?

Na razie jeszcze robimy.
Cytat
Aktualnie powstaje Orange ekstraklasa v4.0 do pesa 6, wiec teraz staracie sie zrobic pl komentarz do tego patcha.?

tak robie update do wersji poprzedniej.
sharkerblue
ja pracóje nad numerami i jakoś tam idzie mi to.
Hojrak Red Devil
Cytat(sharkerblue @ Apr 22 2008, 21:14:54) *
ja pracóje nad numerami i jakoś tam idzie mi to.

Mogę się spytac nad jakimi numerami pracujesz ??
jazzus
jesli trzeba cos jeszcze potlumaczyc to poprosze info z numerkami na priva chetnie pomoge bo wykonujecie kawal swietnej roboty a ja chetnie doloze cegielke
krzysiek7
jak tam postepy chlopaki smile.gif
na kiedy mozna sie spodziewac full komentarza
Robsson
chciałęm sie dowiedziec czy moglbym dostac od was plik z calym tlumaczeniem jaki posiadacie? chodzi mi o wszysatkie przetlumaczone kwestie jakie macie z podporzadkowanymi numerami. jesli jest taka mozliwosc prosze o przeslanie go na moj adres [email protected]
Kubbas
Dawajcie tutaj kwestie po angielsku bo PESA 08 nie mam. Będę wam je tłumaczył. Angielski mam na poziomie 6 z plusem.

Hojrak odedzwij się na gg jak tam z naszym komentem idzie...
Hojrak Red Devil
CYTAT(Robsson @ nie, 22 cze 2008 - 23:46) *
chciałęm sie dowiedziec czy moglbym dostac od was plik z calym tlumaczeniem jaki posiadacie? chodzi mi o wszysatkie przetlumaczone kwestie jakie macie z podporzadkowanymi numerami. jesli jest taka mozliwosc prosze o przeslanie go na moj adres [email protected]

Nie mam czegoś takiego ,a tak w ogóle to do czego ci to jest potrzebne ?
CYTAT
Dawajcie tutaj kwestie po angielsku bo PESA 08 nie mam. Będę wam je tłumaczył. Angielski mam na poziomie 6 z plusem.
Hojrak odedzwij się na gg jak tam z naszym komentem idzie...

Jutro wrzucę jakieś pliki do przetłumaczenia , a co do tego komenta dla ciebie to ogólnie mam już skończony ale musiałbym nazwiska do ligi portugalskiej dorobić.
Pozdro smile.gif
Robsson
[quote name='Hojrak Red Devil' date='wto, 24 cze 2008 - 13:43' post='231076']
Nie mam czegoś takiego ,a tak w ogóle to do czego ci to jest potrzebne ?

Chciałęm zobaczyć czego jeszcze nie masz i jak co to poszukać i dorobić brakujące pliki, ale i tak lipa bo mi wczoraj cos sie z dkz studio stalo i nie moge nic przerobic do formatu pes-a. No ale rozumiem ze komentarz i tak już prawie ukończony, więc to i tak było by chyba zbędne-no nic wiec czekam na wersję końcową:)
Hojrak Red Devil
CYTAT
Chciałęm zobaczyć czego jeszcze nie masz i jak co to poszukać i dorobić brakujące pliki, ale i tak lipa bo mi wczoraj cos sie z dkz studio stalo i nie moge nic przerobic do formatu pes-a. No ale rozumiem ze komentarz i tak już prawie ukończony, więc to i tak było by chyba zbędne-no nic wiec czekam na wersję końcową:)

wiesz jak chcesz coś tłumaczyć to ja mogę ci podać numery tylko musisz w miarę dobrze znać angielski, a do PES 2008 to raczej potrzebny jest AFS explorer.
Kubbas
CYTAT(Hojrak Red Devil @ wto, 24 cze 2008 - 13:43) *
Jutro wrzucę jakieś pliki do przetłumaczenia

Ok, w formie tekstowej najlepiej, albo do przesłuchania online wink.gif Szkoda, że nie gram w PES'a 08 bo wtedy by było łatwiej pomóc.

CYTAT(Hojrak Red Devil @ wto, 24 cze 2008 - 13:43) *
a co do tego komenta dla ciebie to ogólnie mam już skończony ale musiałbym nazwiska do ligi portugalskiej dorobić.
Pozdro smile.gif

Aha to super, już nie usłyszę Borka, Kołtonia ani kwestii w złych momentach?biggrin.gif

Jak skończymy OF'a to dostarczę Ci go i powrzucasz i przyporządkujesz nazwiska oke?wink.gif
Robsson
CYTAT(Hojrak Red Devil @ wto, 24 cze 2008 - 16:50) *
wiesz jak chcesz coś tłumaczyć to ja mogę ci podać numery tylko musisz w miarę dobrze znać angielski, a do PES 2008 to raczej potrzebny jest AFS explorer.

no to spoko podaj, angielski znam nie najgorzej wiec moze cos sie da skminic wink.gif wiem ze afs jest do pes-a tylko zeby odsluchac to trzeba miec dkz studio, ale juz w winampie mam plugin wiec co do odsluchania spoko mozesz dawac numery ktore potrzebujesz do tlumaczenia cool.gif
Hojrak Red Devil
Kubbas. możesz spróbować przetłumaczyć to ??
>> CLICK<<
Robsson
CYTAT(Hojrak Red Devil @ pią, 27 cze 2008 - 16:21) *
Kubbas. możesz spróbować przetłumaczyć to ??
>> CLICK<<

NIe Kubbas ale Robsson. wink.gif W Anglii nie mieszkam ale myśle że może się przydac bo co nieco zrozumialem z tych plików - prosze:

4664 - Są po doskonałym starcie - własnie przejęli inicjatywe. Miejmy nadzieje ze zbuduja cos na tej wczesnej

przewadze, beda dobrze sie bronic i pozostana w przewadze przez resze gry

4665 - To wspaniały poczatek, by objąć prowadzenie jednym z pierwszych ataków. To powinno im dać wystarczająco (nie

wiem - moze "przewage") by przejąć konrole nad grą.

4666 - Ależ wspaniale zaczęli. Objęli prowadzenie po bardzo kiepskiej obronie, i pokazali siłę swojego nacisku

(ataku) na starcie.

4667 - Uwierzcie mi, będą naprawde zadowleni z tego jak zaczęli. Fani będą mieli nadzieje, że przejdą do ataku i

zakończą tą grę.

4668 - Cóż, nie sądze by wszyscy gracze zignorowali przebudzenie sie po tym pokazie. Słabe krycie i rozbita wszędzie

obrona. To koszmarny początek

4669 - To jest dzwonek na pobudke. NIe sądze by menadzer był szczesliwy że go rozwścieczyli. Poprostu pozwolili

przeciwnikowi przedrzeć się przez obrone i zdobyć bramkę.

4670 - Muszę przyznać że to bylo naprawde miekkie(cienkie). Obrona jest straszna, a drużyna się poprostu nie

spełnia. Szczególnie na tyłach. Czy będą potrafili to przegryźć(przetrwać) i wrócic do gry zanim będzie za późno

4671 - Z pewnością nie najlepszy początek meczu. Obrona wygląda na nie douczoną. Sami "Wykopią" się z tej gry

niedlugo, albo zdobędą wiecej bramek. Muszą strzelić następna bramke by pozostać w tym meczu

4672 - Cokolwiek menadzer(trener) powiedział graczom przed tym meczem, z pewnośćią to działa. Wyszli dobrze z calą

" tą akcją" Miejmy nadzieję ze będą to kontynuować

4673 - Jestem pewien ze menadzer jest teraz naprawde "przestraszony". To była bardza słaba obrona w tej części meczu
i bardzo słąbe krycie. Z pewnością nie jest to początek którego oczekiwali

4674 - Menadzer musi byc rozradowany razem z e swoimi graczami. Wyszli (zaczęli) w "blasku chwały". Bez watpienie

kibice są tym zachwyceni i teraz chca zobaczyc wiecej.

4675 - NIe zdążyłem jeszcze dobrze usiąść w moim krześle, a juz wpadły dwie bramki. Cóż za wspaniały początek.

Pokazują nam przepiękny football zakonczony "zwalającymi z nóg" wykończeniami

4676 - Myśle ze obrona zostala bardzo zaskoczona. Gdy zaczęli się budzić dostali kolejną bramkę. Teraz musz się

uspokoić i przestawić szyki bo jest jeszcze dużo czasu na odmienienie tego meczu.

4677 - To wspaniały moment na strzelenie bramki. Bedą schodzić do szatni z dobrym nastawieniem, a menadzer bedzie

teraz bardziej zadowolony z osiągnięc w pierwszej połowie.

4678 - Więc, strzelenie teraz bramki z pewnościa podbuduje teraz ich pewność. Zchodzą na przerwę z przewagą, co z

pewnością zadowala ich fanów, mimo iż to tylko połowa bitwy (walki)

4679 - Było o kilka więcej momentów na zdobycie bramki niż jej utrate w pierwszej połowie. Teraz gracze zchodzą do

szatni w dobrym nastawieniu, by wyjść i walczyć dalej.

4680 - idealny moment na zdobycie bramki, i zaczynają przerwę z jednym golem więcej. To porządny psychiczny cios dla

morale przeciwnika.

4681 - W samej koncowce pierwszej polowy gol wreszcie wpada. Menadzer bedzie bardzo zadowlony z postawy swojej

obrony, tak samo jak z ich jednobramkowej przewagi

4682 - Tuż przed samą końcówką gry. To nigdy nie jest dobry moment na to by ulec. PRzegrywają tylko jednym golem i

miejmy nadizeje że "zorganizują się" (polepsza taktyke) w czasie przerwy.

4683 - To zawsze trudne dla drużyny stracic bramke tuz przed kocowka polowy. Trener bedzie mial sporo pracy z

pozbieraniem swoich pilkarzy, ale zrobil to juz wczesniej.

4684 - Prawdopodobnie wkradly sie tam jakies narzekania, wiec teraz patrza jak schodza na przerwe z jednym golem "w

plecy". Trener musi użyć twardych słów, szczególnie w stosunku do obrony, o ile można ją tak wogóle nazwać.

4685 - Cóż, mogą schodzić na przerwę w dobrym humorze (podniesieni na duchu). To duza psychologiczna róznica miedzy

schodzeniem z jednym golem do tylu, a taka sama iloscia bramek. Co za wspaniały moment na strzelenie bramki

wyrownującej.

4686 - To jest naprawde zadowolony rener. PRzegrywali cała polowe i wyrównali tóz przed koncem polowy - czy uda im

się poprowadzic gre po ich mysli (w skrócie - objąć prowadzenie)

4687 - Wspaniała koncowka fantasycznej polowy - własnie podwoili swoja przewage. Z pewnością mają okres na

strzelanie bramek. To moze byc gol ktory rozbije przecinika.

4688 - Teraz niestety zchodza z boiska majac o 2 gole mniej od przeciwnika. Spora góra do wspinania sie. trener

bedzie zrobi co tylko bedzie mogl by pozbierac swoich zawodnikow w czasie tej przerwy

4689 - Wyszli w "blasku chwały" by odwrocic losy meczu i objąć przewage w tym niesamowitym poczatku. Wspaniały

start. Czy podbuduje to ich i strzela kolejnego zanim przeciwnik zdola sie przgrupowac.

4690 - Ich fani sa naprawde rozradowani. Coz za podbudowujacy morale gol. Obrucil gre na ich korzysc. Trener musi

byc niesamowicie zadowolony z aktualnego wyniku.

4691 - Wiec, to cos na co liczyl trener przez cala polowe, lecz czego sie nie spodziewal, to szybko strzelony gol,

ktory nie dal przeciwnikowi zadnego czasu na ustawienie. Czy teraz "uciekna" z gra?

4692 - Szcerze mowiac nawet nie zdarzylem usiasc na krzesle kiedy to wpadlo, mysle ze trener takze. Dwa gole

przewagi teraz. Nawet nie wiem jak do tego dopuscili przeciwnicy

4693 - Wkoncu nadeszlo przelamanie. Widzielismy dzisiaj rezolutna obrone po obu stronach, ale nie mogli tego

wykorzystac. Wkocu caly ten nacisk sie odplacil.
herubq3
Wow brawa dla ciebie super tłumaczysz
Hojrak Red Devil
Thx Robsson świetna robota, to może dołączysz do naszej ekipy ?? odezwij się na moje gg 218866
Pozdro smile.gif
herubq3
da rade ktoś przetlumaczyć te bo ja próbowalem to nic z tego
http://www.sendspace.pl/file/MDZmqgxi/
pliki są zapisane w formacie wav

Robsson
10056 - Zrobili to! Zdobyli dzis zasluzony puchar i coz to jest za niesomowite osiagniecie, a

"swietowanie" z pewnoscia przeniesie sie na całą noc, a moze i jeszcze dluzej.

10057 - "I mamy to"( I juz wszystko wiemy - w dowolnym tlumaczeniu) To oni sa zwyciezcami

pucharu. Wkoncu tego dzis dokonali by zachwycic swojego menadzera i uszczesliwic swoich fanow.

jestem pewien ze beda swietowac to zwyciestwo przez bardzo bardzo dlugi czas.

10058 - Wywalczyli sobie droge do finalu, "wykopujac" po drodze paru naprawde naprawde mocnych

rywali, lecz ich niesamowity bieg zakonczyl sie na ostatnim etapie

10059 - Wlasnie przegapili zwyciestwo w tym wspanialym turnieju...stracili tytul " po tym

ostatnim trudnym meczu" COS W TYM STYLU

10060 - Udalo im sie wywalczyc jedynie remis, ale nie sa tym zawiedzeni, gdyz to w zupelnosci im

wystarcza by przejsc do nastepnej rundy. Zawodnicy, trener a takze fani sa naprawde zadowoleni.

10061 - Byli dzis naprawde dobrzy, ale byli w sanie wywalczyc tutaj tylko remis, i sa juz poza

tym "trudnym wyscigiem". Byli tak blisko, lecz ich sen o zostaniu mistrzami bedzie musial

poczekac do nastepnego sezonu.

10062 - I zrobili to! Ten rezultat oznacza ze w pelni na to zasluzyli - sa mistrzami! Dluga i

ciezka "przeprawa", ale jestem pewien ze gracze jak sa "absolutnie" szczesliwi

10063 - Wiec to bylo dla fanow! Jestem pewien ze beda to swietowac do poznej nocy!

10064 - No nie najlepszy poczatek sezonu, ale taki wynik zabieraja z pola. Sporo pozytywow do

"odrzucenia", no ae oczywiscie jeszcze dluga droga przed nimi

10065 - Trener nie bedzie zadowolony z tego wyniku, choc to dopiero pierwsze mecze sezonu.

Wyglada na to ze wciaz jest duzo "zagubienia" w niktorych miejscach, i moze potrzeba wiecej

pracy na boisku treningowym

10066 - Z pewnoscia chcieli uzyskac 3 punkty, ale koncza mecz tylko z jednym, choc w rzeczy

samej nie jest to zly poczatek sezonu

10067 - Mysle ze gracze będa zadowoleni z tego wyniku - wychodza z pierwszego meczu z jednym

punktem, i wciaz maja jeszcze duzo do osiagniecia

10068 - Wychodza z tego meczu z jednym punktem, ale musze przyznac ze zadna z druzyn nie

zasluzyla dzis na pelne 3 punkty.

10069 - Rezultat jest "prosty" - nie mieli nawet szans by to wygrac, ale nie jest tak zle, bo

przeciwnicy rowniez

10070 - Traca naprawde wiele szans na zdobycie bramki. Nie moga umiescic pilki w siatce pomimo

tak wielu prob

10071 - NIE mogli znalezc dobrego ustawienia, dazyli do zwyciestwa, ale poprostu im nie wyszlo.
Zastanawiam sie jak wielkie znaczenie bedzie mialo "upuszczenie" tych 2 grupowych punktow (nie

mam pojecia czemu akurat 2 ale tak tam jest)

10072 - Mysle ze nie dzie to dokladnie po ich mysli. Ciagle wychodza tylko z jednym punktem,

jestem ciekawy jak wielkie bedzie to mialo znaczenie na koniec sezonu

10073 - "Tej druzynie narazie naprawde sie to udaje." MOga byc zadowoleni z tego rezultatu, nie

musza nawet zbytnio skupiac sie nad nastepnym meczem

10074 - NIE WIEM

10075 - JEstem pewien ze zawodnicy ne sa zadowoleni z tego wyniku. Pierwsze zwyciestwo na

"wyjscie" jest naprawde wazne, ale wyglada na to ze nie potrafili znalez odpowiedniego rytmu.

10076 - To z pewnoscia nie zachwyca nawet samych pilkarzy. Troche nas zawiedli. Wszyscy fani

chcieliby zobaczyc jak startuja w jak najlpepszej formie

10077 - Dobrowadzili wszsytkich swoich fanow do extazy! Robili dokladnie to co mieli robic, i to

przez cale 90 minut.

10078 - Pokazali dzis swoja niesamowita przewage grajac u siebie. NIe jest to prawdemowiac duza

niespodzianka -dobra psychiczne nastawienie robi swoje.

10079 - Dobre zwyciestwo na swoim boisku - to czyni druzyne zrozumiale szczesliwa. Z ta przewaga

sa na dobrej drodze by troche "odciazyc gre"

10080 - BYlo to warte wyniku z jakim wcyhodza na koniec z meczu. To zwyciestwo z pewnoscia

zdejmie z nich troche presji

10081 - To zwyciestwo z pewnoscia ustawia ich " w dobrej pozycji", i napewno ulatwia im to "gre

o zwyciestwo" w kolejnym meczu

10082 - Wspanialy wynik dla nich. Dzieki temu zwyciestwu sa na naprawde dobrej pozycji. Grali

przeciwko "przeciwnikowi"(opozycji) z duza presja, a strzelenie bramki poza "domem" jest

naprawde cenne
herubq3
brawo brawo dla tego Pana
Dziękuje sam nie dał bym rady
herubq3
ma ktoś jakiś kontakt z hojrakiem bo pisze od 2 dni do niego na gg
i nic niewiem może nr tel albo email bardzo proszę
herubq3
może ktoś zna dobrze jakiś inny język np niemiecki
to by tez nam pomógł w tłumaczeniu bo prace nabierają tempa
komentarz jest zrobiony w około 70 % i jesli wszystko dobrze pójdzie to wyjdzie w sierpniu smile.gif

PS acha na jakich patchach gracie moge wiedzieć bo trzeba bedzie nazwiska podporządkować
bo niektorych nie ma slotów
deidara
Jestem tu nowy i tak jak wy jestem fanem PES'a. Znam sie bardzo dobrze na angielskim więc mógłbym pomóc coś przetłumaczyć. Gram na patchu WORLD PATCH 1.2. Jakby co to jest moje gg 12211449.
Hojrak Red Devil
CYTAT(deidara @ Jul 10 2008, 10:10) *
Jestem tu nowy i tak jak wy jestem fanem PES'a. Znam sie bardzo dobrze na angielskim więc mógłbym pomóc coś przetłumaczyć. Gram na patchu WORLD PATCH 1.2. Jakby co to jest moje gg 12211449.

No niestety do tłumaczenia mamy już 2 osoby i to myślę że wystarczy , bardziej przydałby się ktoś kto pomógłby mi to umieszczać w pesie.
PolChicken
Może ja się jakoś przydam. na chwile obecną szykuje soundpatcha z muzyką i nowe intro do gry. Mam jedno pytanie. W bierzecie komentarz tylko z fify czy też wyciągacie coś z normalnych transmisji?
herubq3
może byś mi się przydał przy nazwiksach
PolChicken
Padło wcześniej pytanie o patche na jakich najczęściej ludzie grają. Komentarz powinien być chyba szykowany pod te które będą miały się pojawić. Może powinniście dogadać się z jakąś grupą "patchującą".
herubq3
bedzie napewno pod moj który szykuje dla osób zainteresowanych i pod hyper league
PolChicken
Więc to będzie duży patch pod jednym szyldem?
PolChicken
Hojrak Red Devil
CYTAT(PolChicken @ Jul 15 2008, 11:32) *
Więc to będzie duży patch pod jednym szyldem?

Nie , komentarz wyjdzie razem z HLP i tym od herubq3 i luzem ,tyle tylko że wersja dostępna w HLP będzie posiadać więcej nazwisk wypowiadanych przez Szpaka.
PolChicken
Czyli HLP będzie największy objętościowo. Naprawdę chylę czoła nad waszą pracą. Jedyne co bym zmienił to Szaranowicz wink.gif Ja jak wspomniałem wcześniej jestem chętny do współpracy. Napiszcie tylko w czym jeszcze potrzebujecie pomocy.
Hojrak Red Devil
CYTAT(PolChicken @ Jul 15 2008, 17:23) *
Czyli HLP będzie największy objętościowo. Naprawdę chylę czoła nad waszą pracą. Jedyne co bym zmienił to Szaranowicz wink.gif Ja jak wspomniałem wcześniej jestem chętny do współpracy. Napiszcie tylko w czym jeszcze potrzebujecie pomocy.

A co potrafisz robić ?? Wiesz jak wyciągać komentarz z fify i wklejać go potem do Pes ??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.