Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polski Komentarz Pes 2008 Wersja Beta Wydana !
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3
PolChicken
To jest w maksymalnym uproszczeniu poprostu podmienianie plików audio. Tak mi się przynajmniej wydaje wink.gif
Hojrak Red Devil
CYTAT(PolChicken @ Jul 15 2008, 17:45) *
To jest w maksymalnym uproszczeniu poprostu podmienianie plików audio. Tak mi się przynajmniej wydaje wink.gif

Tak w uproszczeniu tak , jak coś wiesz w tym temacie to się odezwij do mnie na gg: 218866
Mahon
Ile macie gdzieś % komentarza? I kiedy wyjdzie? tongue.gif
Hojrak Red Devil
CYTAT(Mahon @ Jul 16 2008, 15:32) *
Ile macie gdzieś % komentarza? I kiedy wyjdzie? tongue.gif

Cały komentarz ma wyjść razem z HLP Kettegera , a link do kolejnej wersji komentarza znajduje na www.pesleague.pl
Omar33
Jako ze wlasnie wyszedl ELP wzbogacony o komentarz Twojej roboty Hojrak mam pytania smile.gif
Czy komentarz zawarty w ELP jest komentarzem ukonczonym w 100%? Jesli nie to:
czy jest to komentarz ukonczony w wiekszym stopniu niz 70%? (takim stopniem ukonczenia charakteryzowal sie Twoj ostatnio wydany komentarz).
I wreszcie w przypadku gdy Twoj komentarz z ELP zawiera wiecej niz wersja 70%, mozna sciagnac go bez calej reszty ELP?
Pozdrawiam
oposq3
hey tu twórca tego patcha w nim jest 70 % ale w nastepnym tygodniu bedzie dodane ponad 1000 plików
Omar33
Sliczne dzieki za szybka odpowiedz! smile.gif
Pozdrawiam
bartekczl
Jeśli skopiuję plik odpowiedzialny za komentarz i podmienię go,to w opcjach gry będę miał też do wyboru inne języki komentarzy?(jak instalowałem wybrałem jeszcze hiszpański i angielski)
kristoffpes
kiedy będzie wersja finalna komentarza z możliwością instalacji tylko jego?
Hojrak Red Devil
CYTAT(kristoffpes @ Aug 11 2008, 23:52) *
kiedy będzie wersja finalna komentarza z możliwością instalacji tylko jego?

Dokładnej daty to nie znam tongue.gif ale myślę że niedługo.
.::Diego::.
Warto wogóle robic teraz ten komentarz? Lada moment nowy pes i komentarz zrobi sie bezużyteczny... huh.gif
Kamiloxx
Hojrak a zarzucisz linkiem do tego komentarza? bo mi pesleauge nie działa :/ Z góry dzięki wink.gif
witek21
CYTAT(Sasuke_Kamil @ Aug 30 2008, 14:52) *
Hojrak a zarzucisz linkiem do tego komentarza? bo mi pesleauge nie działa :/ Z góry dzięki wink.gif

odświeżam ---czyta to ktoś jeszcze??_------
poproszę o linka do tego komantarza co ma 70%
E3RD
Proszę o to link do tej z 70% wink.gif

http://files.filefront.com/rs+erar/;11241036;/fileinfo.html

Witam na forum smile.gif
witek21
CYTAT(E3RD @ Nov 24 2008, 19:53) *

działa fajnie

a kiedy więcej % ???
Piwosz_1994
Doczekamy się wersji finalnej ? tongue.gif
Michal5285
Eloo. mam problem.nie potrafie wgrac komentarza beta. czy ktos moze napisac instrukcje do tego.plizz biggrin.gif
xXxCappYxXx
Witam jestem nowy na forum ale mam prośbe... Czy moglibyście dać link na polski komentarz do pes'a 2008 ale inny bo mi nie chce wogóle ściągać go ;/ Byłbym wdzięczny jakby ten komentarz był np na odsiebie.com

Z góry dzięki;]
ziemniak1989
[quote name='herubq3' date='Mar 27 2008, 23:15' post='216181']
Dzięki pracy Hojrka & Herubq3 oraz wiele innych użytkowników została zrobiona wersja beta polskiego komentarza do pes 2008.
Oczywiście w polskim komentarzu glosu uzyczą Szpakowski i Szaranowicz wersja beta zajmuje 117 mb i jest zrobione około 45 %,

dlaczego jak otwieram link kieruje mnie na strone http://www.filefront.com/ a najgorsze jest to ze nie ma tam nic do sciagniecia...tzn nie ma tego spolszczenia:/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.