Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak myślicie kto wygra??
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2, 3
kosa
ALE MECZ!!! (chelsea - barca)

Piekna brama Ronaldinho!!!!!!
lukasso
przestan jaka ona piekna
piznal z juza
pilka sama sie podkrecila
Regz
przestan jaka ona piekna  
piznal z juza  

Sama się podkręciła ?! :shock:
Genialna buda, cudowny meczyk :twisted: :twisted: :twisted:
thC!?
przestan jaka ona piekna  
piznal z juza  

pierdolisz snuty chyba masz małe pojęcie o tym strzale i o strząłach i wogule o futbolu ........ bez komentarza pewnie masz z 14 lat :/ w takim meczu taka bramka jak by nie była taka piękna to bramkarz by nawet drgął a nie patrzył w osłupieniu :wink:
dzenda_dzenda
Brama Ronaldinha pikna...ale Terry pokazał klase...znowu głòwka pracuje...8 bram już strzelił z dyńki. Dłonie same się składają do oklaskòw. smile.gif
kosa
Olympique Lyon 7:2 (3:1) Werder Brema
Wiltord (8 min.) Micoud (32 min.)
Essien (17 min.) Ismael (57 min. - karny)
Essien (30 min.)
Wiltord (55 min.)
Malouda (60 min.)
Woltord (64 min.)
Berthod (80 min. - karny)

Chelsea Londyn 4:2 (3:2) FC Barcelona
Gudjohnsen (8 min.) Ronaldinho (27 min. - karny)
Lampard (17 min.) Ronaldinho (38 min.)
Duff (19 min.)
Terry (76 min.)

AC Milan 1:0 (0:0) Manchester United
Crespo (61 min.)
lukasso
hehe
prowokacja udana ;D mam troche wiecej niz 14
najładniejsza w meczu była bramka gudjonhsena

pozro
ale ta historia z psem BOM-BOM mnie urzekła smile.gif
kucharz
Ja pierdole,do teraz ochlonac nie moge :twisted: :twisted: Mecz zajebisty :!: :!: Chelsea pokazala klase,chociaz byla w duzej opresji......ale zwyciezyl "moj" klub :wink: tongue.gif Brawo
user posted imageuser posted image user posted image
culles
Tjaaa, klase..., kontre chyba...

Tak jak napisałem w poprzednim połście- PERŁY PRZED WIEPRZE

WPIZDU- będziecie mieli finał total Cattenaccio: CHELSEA vs MILAN

Mòwiąc ściślej, to ktòraś drużyna musi uratować honor futbolu technicznego(LYON?), bo piłka nożna będzie tak emocjonująca jak bierki wyczynowe...
Raffels
Przez ostatnie 10 min. myślałem, że zawału dostałem. Ale naszczęście taktyczni ggrająca Chelsea pokonała ofensywną Barcę ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :!: :!: :!: :!:
j.osti
JEDNYM SŁOWEM- ZAJEBISTY MECZ!!! CAŁE 90 MIN OGL
kemot
culles wiem ze cie boli, i jeszcze paru fanow Barcy, ale taka prawda ze jak sie strzela w 20 minut 3 bramki to naprawde jest to malo ciekawe. Musze przyznac ze bylem za Braca, mecz jeden z lepszych w sezonie, brama Ronniego 1 klasa, sam geniusz... Barca przegrala na wlasne zyczenie, a Chelsea mimo wszystko miala szczescie, ale na tym polega pilka nozna...
lazy_bum
Brama na 3:2 genialna, takie coś potrafi tylko ,ręka boga' (może raczej noga? ;-).
Mnie trochę mierzi przy tej ostatniej bramce Terrego to trzymanie Valdesa. Może się czepiam, ale teraz nie powiem, że to był piękny mecz...
BTW CL to w sumie jak ktoś ma Abramowicza to ciężko nie wygrywać. (-;
Regz
Czyli znamy już mistrza, he he smile.gif
Mecz godny finału LM 8)
halladin
tak kemot....masz racje.......to byl jeden z lepszych meczykow w sezonie,,,,,,,, jako powściagliwy ekspert pilki noznej musze przyznac racje,,,,

nie wiem komu mam kibicować dalej,,,ale po 'bramce' tierrego juz wiem, ze kazdej druzynie ktora zamorduje chelsea:),,,,,barca przegrala na wlasne zyczenie, ale gdyby nie blad colliny,,,,,,,,,,,,,

bramka ronaldinio.........huhuhu:)

p.s kibicować abramowiczowi to wiocha:)

p.s lukasronaldo---gluptas jestes i nie znasz si ena pilce skoro gudjonsen strzelił ładniej od ronaldinio

p.s kemot ----gdzieś tam napisałeś, że figo się skończył..a rijkard to cipka, a z czym ty do ludzi na forum???<treść i charakter wypowiedzi> kibolskimi opiniami????,,,,huhuha,,,,zostałeś farmazoniarzem marca,,,,sory ale jakos tak mysle

i na koniec chcialem zlozyc zyczenia mourinio z okazji dnia kobiet:) tak dzis<wczoraj> slicznie wygladał i robił takie fajne grymasiki na buziulce
Cinek
Barca odpadla..chelsea dalej..wielka szkoda bo takiego meczu z tego powodu juz nie ogladniemy.teraz Chelsea trafi na milan i zobaczymy dwa mecze po 0-0 biggrin.gif widzialem juz kolejny mecz Chelsea i nie porafie miec dobrego zdania o ich grze.A patrzac na ten dwumecz powiedzialbym ze Rijkard ma jaja a nie Mourinho
siano
Panownie, w swoich wywodach zapomnieliscie o Milanie tongue.gif

przeswietny bramkarz, niesamowicie doswiadczona obrona z Maldinim, Nesta i papa Stamem na czele
blyskotliwa pomoc - Pirlo, Kaka

swietny napad - odradzajacy sie Crespo, Andrzej Szewczenko, Tomasson

zespool dosc mocny psychicznie i fizycznie(najwiecej bramek w ostatnich 15 minutach w calej Serie A).

jesli nie powrooci im forma z meczy z Deportivo i Barcelona to moga dosc duzo ugrac w tej edycji LM
Tomak
Tego meczu (Chelsea-Barca) nigdy nie zapomne. Było tam wszystko czego potrzeba kibicowi... Bramki , swietne akcje, sędzia , ktory moim zdaniem był niemal nieomylny... Wygrała Chelsea, zespòł chyba lepiej ułożony i przeszła dalej... Więc jeszcze bardziej porażka Barcy boli...Jak napisaliscie , przegrali na własne życzenie, obrona grała tragicznie ... Rijkaard też popełnił błędy wpuszczając bohatera pierwszego meczu dopiero w samiutkiej koncowce meczu... Zmiany Rijkaarda były nietrafione... Szkoda że po meczu doszło do tego incydentu...Rasistowski atak na Eto`o... Jeden z działaczy Chelsea sprowokował Rohniego... Szkoda że po tak wspaniałym meczu pojawił się taki obrazek ... Mam nadzieję , że za rok Barca wzmocniona , lepsza taktycznie zdobędzie Ligę Mistrzòw ... Moj ulubiony klub odpadł , więc pozostaje mi liczyć na Bayer i Juventus ...
Szeryf
Widowisko pierwsza klasa, tempo jak w hokeju na lodzie i te bramki. Szkoda tylko, ze "zomowcy" przeszli dalej. Zauwazcie kto wygral mecz: Lampard, Terry, Cole, Gudjohnssen, Duff, Makelele. Wszyscy z epoki przedabramowiczowej. Z kolei zaciezna armia portugalska to karny dla Barcy, faul na Valdesie. Colina juz sie chyba wypalil (choc to nadal sedzia najlepiej czujacy gre), oprocz faulu na Valdesie nie podyktowal jedenastki za wslizg na Eto`o (chyba Terry, ale pewien nie jestem). Szkoda, ze Rijkaard nie wprowadzil na koncowke Albertiniego a Maxys Lopez wszedl troche za pozno. Nic to dalej graja "milicjanci" i mam nadzieje, ze trafia na Lyon, ktory skopie im tylki (czarny kon imprezy), a Mourinhio skoczy do Tamizy z workiem szmalu przywiazanym do szyi smile.gif
Czekam na Inter (skopie Porto we wtorek) i na wloski klasyk Inter-Milan, gdzie gora beda pilkarze Manciniego (zemsta za lige).
kemot
Halladin: sprecyzuj o co ci chodzi. W tekscie na dzien kobiet to zdecydowanie zlozylbym zyczenia Rijkaardowi

Cinek: Cos ty tam widzial takiego wspanialego w decyzjach Rijkarda

Siano: Milan, jaki Milan? biggrin.gif

Szeryf: Collina jako jedyny jeszcze prezentuje jakas klase, zolta kartka za taktyczny, ogolnie nie boi sie wlasnych decyzji (choc nie jest nieomylny)
lucio
Mam dosyć Chelsea! Uwielbiam anglikòw ale to co oni grają to nie ma nic wspòlnego z ligą angielską....Niestety wydaje sie ze chelsea gra ofensywnie ale to bzdura po prostu w premierleague nikt sie nei broni a atak to woda na młyn grających z kontry....jedyną szansę w pokonaniu murinho widze w milanie i realu....Dlaczego? Milan ma najlepszych najbardziej doswiadczonych zawodnikòw do gry w obronie a pozatym nie bedzie sie atakować. Real? ponieważ grją tam zawodnicy o ogromnym doświadczeniu i opanowaniu a tego zdaje sie zabrakło Barcy ( Eto'o na pustą bramkę).Sorry ale nikt mi nie wmòwi ze Ronaldo mimo ze jest gruby nie strzeliby tego..... Ehh jestem wkurzony
lazy_bum
( Eto'o na pustą bramkę).Sorry ale nikt mi nie wmòwi ze Ronaldo mimo ze jest gruby nie strzeliby tego..... Ehh jestem wkurzony

Grubaldo. d-;
Co do twojej wypowiedzi to jest w stylu ,gdyby babcia miała drucik to by była radiem'. Ròwnie dobrze bramkę mògł strzelić Joe Cole (słupek) albo dobić skutecznie Duff (Valdes) jak i strzelić Iniesta (słupek), a potem nie spieprzeć Eto'o (przestrzelił) itd... Ròwnie dobrze Carwalio mògł nie trzymać Valdesa albo sędzia (głowny/liniowy/techniczny?) to zauważyć.
Szkoda mi Barcy, ale taka jest piłka, że nie można obejrzeć powtòrki i zobaczyć jak było. Może się to kiedyś zmieni, bo niby co to za problem dać technicznemu panel LCD i powtòrkę kilka sekund po zajściu? Skostaniała nam FIFA i odstaje trochę od ,ducha czasu'. Pomyłski sędziowskie zawsze były, są i pewnie będą, ale teraz widać je doskonale z kilku kamer, a wcześniej miałeś jedno ujęcie migającym R R R R R R R R na ktòrym gòwno było widać.

Wracając do tematu to sobie palnę wyniki dzisiejszych meczy:
Juve - Real 2:1
Arsenal - Bayern 1:1
Bayer - Liverpool 3:1 (musi gdzieś być dogrywka ;-)
Monaco - PSV 2:0
lucio
( Eto'o na pustą bramkę).Sorry ale nikt mi nie wmòwi ze Ronaldo mimo ze jest gruby nie strzeliby tego..... Ehh jestem wkurzony

Grubaldo. d-;
Co do twojej wypowiedzi to jest w stylu ,gdyby babcia miała drucik to by była radiem'. Ròwnie dobrze bramkę mògł strzelić Joe Cole (słupek) albo dobić skutecznie Duff (Valdes) jak i strzelić Iniesta (słupek), a potem nie spieprzeć Eto'o (przestrzelił) itd... Ròwnie dobrze Carwalio mògł nie trzymać Valdesa albo sędzia (głowny/liniowy/techniczny?) to zauważyć.
Szkoda mi Barcy, ale taka jest piłka, że nie można obejrzeć powtòrki i zobaczyć jak było. Może się to kiedyś zmieni, bo niby co to za problem dać technicznemu panel LCD i powtòrkę kilka sekund po zajściu? Skostaniała nam FIFA i odstaje trochę od ,ducha czasu'. Pomyłski sędziowskie zawsze były, są i pewnie będą, ale teraz widać je doskonale z kilku kamer, a wcześniej miałeś jedno ujęcie migającym R R R R R R R R na ktòrym gòwno było widać.

Wracając do tematu to sobie palnę wyniki dzisiejszych meczy:
Juve - Real 2:1
Arsenal - Bayern 1:1
Bayer - Liverpool 3:1 (musi gdzieś być dogrywka ;-)
Monaco - PSV 2:0

Jeju najwyrażniej nie zrozumiałes o co mi chodzi. Mam na mysli ze w Barcy brak zawodnikòw doświadczonych ktòrzy w krytycznych momentach przesądziliby o losach meczu( pomijam ronaldinho ale nie moge zrozumiec dlaczego tak żadko w ost minutach dostwał piłkę) Sorki pamiętacie Zidana ost minuty z anglią ? spokòj opanowanie precyzja i zdaje sie ze tego zabrakło ekipie Raikarda. Nie martwcie sie fani Barcy jestem pewien ze ta drużyna potrzebuje małych zmian zeby w koncu wygrac LM !
halladin
eejjj nie ważne kemot,.,,,,,,,nie bede sie kłòcił, kto p[owinien dostać kwiatki hehe,,,,,,,natomiast jeżeli chodzi o twoje opinie<pilka nozna> to bywasz w nich skrajny, często widzisz tylko jedna strone <taką twardą i męską hehe>tematu, a osobiście uważam, że radykalizm, skrajność marginalnie są słuszne.

np kilka postòw wyżej piszesz, że collina jest ok bo nie boi się decyzji,,,,,ok ale ten człowiek wypaczył tyle wynikòw, że właściwie zmienił bieg historii piłki nożnej:) ------i dla ciebie to sędzia ktòry 'prezentuje jeszcze jakąś klase'...,,,no spoko, nie jest zły, ale bardziej wylansowany niż dobry : )

co do rijkarda szkoda, że go nie lubisz bo to trener <pierwszy od dekady >, ktòry przywraca barcelonie wielkość<wreszcie:)>,ktory stworzyl druzyne grającą obecnie najpiekniejszą pilkę < i jedną z najpieknieszych w historii futbolu jak na przelomie lat 80./90 milan, barca-reszty nie pamietam, chociaz jeszcze van gaal z ajaxem w polowie lat 90 tez robil wrazenie> ,,,,,,,,,,,,a ty ot tak sobie piszesz ze rijjkard to cipka:),,,,,,trener z 'jajami' chyba nie powinien 'podjezdzac' przeciwnika przed spotkaniem,,,,,,,,,,,a po za tym gdyby nie 'twoj ' collina,,,,,

tak czy siak:) meczyk byl kapitalny a ja nie wiem komu teraz kibicować,,,,,,,może milan?----wszak kiedys gral tam rejkard :wink:
Cinek
Kemot..ty czytasz co ja pisze?Halladin widze ogladal oba mecze wink.gif jak i sledzi primera division
rogertw
Ja uwazam ze Terry,Lampard i Kezman to takie cwaniaczki.

A widzieliscie jak w prz 4 golu Terrego Carvalho trzmal,blokowal Valdesa??

To tak nie mozna!!!! Sma jestem bramkarzem i wiem jak to jest jak ktos ci rece blokuje.....

P.S
Uwazam ze Mourinho,Abramowicz i Chelease to zaspol cwaniaczkow,frajerow i oszustow potrafiacych grac tylko ostro,silowo i wywalac pilke do przodu.
P.S2
Remis,a nawet przegrana Barcelony nie jest powodem do zmiany swojego ulubionego klubu!!

Barco mimo porażki jestes wspaniała!!!!!!!!!

P.S3

CHELSEA nie wygra Ligi Mistrzow(to tylko frajerzy i oszusci i cwaniaki!!)!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Cinek
Rogertw ostro laugh.gif Moze i prawda ale do np Lamparda nic nie mam.Jak by Barca miala grac w ten sposob i wygrywac(jakChelsea) to nie jestem z taka barca..Fani Chelsea podniecacie sie meczem..hm. a czemu? bo grala w nim barca...
Raffels
Po pierwsze to gra nie zawsze ma być miła dla oka ale przede wszystkim skuteczna :!: :!: :!: :!: Kurwa jak słysze, że komuś się nie podoba gra Chelsea to mnie krew zalewa :evil: :evil: Nikt nikogo nie zmusza do oglądania........ trzeba grać by zwyciężać a nie po to żeby jakiemuś kolesiowi się to podobało (chociaż to też jest wazny element gry). Po drugie na boisku też treba być cwaniakiem i wiedzieć kiedy i jak się zachować a nie stać jak cipa i czekać na podanie. Po tym poznaje się klasowych zawodnikòw :!: :!: A Mourinho doskonale potrafi ustawić zespòł taktycznie, dobrać odpowiednich zawodnikòw (przecież on nie kupuje takich gwiazd jak np. Real tylko młodych i perspektywicznych zawodnikòw). A co do Abramowicza to ja go też nie lubię ;D ;D ....... tylko nie rzucam takich tekstòw że kibicowanie Abramowiczowi to wiocha itp. On poprostu inwestuje pieniądze w klub i tyle....... Widać po niektòrych wypowiedziach, że kto ma więcej pieniędzy budzi zazdrośc smile.gif smile.gif Ogòlnie mòwiąc Chelsea to wielki i wspaniały klub........... i Barca też.
pozdroforall
Cinek
"Po pierwsze to gra nie zawsze ma być miła dla oka ale przede wszystkim skuteczna " tekst Raffelsa..hm moze i prawda..napewno tak mysla sami pilkaze Chelsea!! Ale my..ci ktorzy ogladaja mecze przede wszystkim chyba chca ogladac ladna gre zespolu.no jak widac nie wszyscy laugh.gif
Raffels
Oj nie tylko piłkarze Chelsea tak myślą :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
bits
z bòlem ale musze stwierdzić że w spotkaniu rewanżowym chelsea zasłurzenie wygrała. Barcelona przegrała na własne życzenie :cry:
JTK
Teraz bede kibicowal w LM kazdej druzynie tylko nie Chelsea smile.gif
Putinki wygraly dzieki Collince ktory potrafi zabic sportowe widowisko i wypaczyc wynik bardzo waznego spotkania :/
bits
ja też od dziś nienawidze chelsea wygrali z moja ulubina drużyną sad.gif
a to chamy!!!
halladin
raffels-----to niech cie zalewa,,,,,wygrana po błedzie arbitra nie przynosi druzynie chwały w przeciwienstwie do godnej porażki,,,,,,,a twoja debilna aluzja o zazdrości abramowiczowi???? --skoro wyciagasz tak kretyńskie argumenty to znaczy, że albo nie rozumiesz dyskusji albo chcesz się kłòcić--nie ten poziom,,,,,,,---- abramowicz bardziej spełnia swoje marzenia i zachcianki niż inwestuje w klub,,,ale to jest nie wazne---po prostu nie podoba mi się, że ktoś jest w stanie prawie kupić sukces w piłce noznej--nie o to chyba chodzi----widzisz tu gdzies zawiść i zazdrość??

poza tym wielkosc klubu buduje si e trofeami zdobywanymi przez lata ---chelsea chyba nie jest wielkim klubem:)--pewnie niedlugo bedzie......

od dzisiaj kibicuje w tej edycji L.M milanowi-----i mam nadzieje ze w finale crespo <dla niewtajemniczonych wypozyczony z chelsea>:) w 90 minucie strzeli decydującą bramke chelsea huahahah :wink:
bits
a ja zaczne kibicowac Lyon'owi podobało mi się co zrobili z werder bremą laugh.gif lubie tez oglądac na juninho pernabucano (chyba tak to się pisze) jego piękne rzuty wolne miodzio ;D
Raffels
No Halladin co do Abramowicza to się zgadzam, chyba się trochę z tych nerwòw zagalopowałem ;D ;D Ale jak każdy kibic bronię swojej ( wcale nie ulubionej) drużyny. W sumie to w tym meczu byłem rozdarty pomiędzy Chelsea a Barcą bo gdyby połączyć te dwie drużyny to powstałby TEAM wszechczasòw (chodzi mi a taktykę i styl gry). Ale jako fan Chelsea do końca będę im kibicował :!: :!:
kosa
dotąd (do zakonczenia wtorkowej serii spotkan LM) mialem 3 ulubiencow: AC Milan, Barcelona, Olympique Lyon. Niestety barca slusznie czy nieslusznie (a raczej to) musiala sie pozegnac... Te dwie pozostale druzyny faworyzuje, poniewaz graja one w tej chwili najlepszy wedlug mnie football w Champions League.
Dr@gon
Ja mam nadzieje, że w końcu Arsenal pokaże wreszcie klase poza Wyspami...
qazwsx
po prostu nie podoba mi się, że ktoś jest w stanie prawie kupić sukces w piłce noznej

Jeżeli twierdzisz że chelsea "kupiła" sobie trofeum to co miałby powiedzieć real ??!! przecież oni pokupywali dziesiątki graczy za kilkadziesiąt milonòw i jakoś nieumią sobie "kupić" pucharu ligi mistrzòw !!
Regz
Nie wiem skąd się wzięła taka wielka niechęć do Chelsea. Przyznam się, że jest to (a raczej był) mòj ulubiony klub od dobrych 5 lat. Muszę więc się wtrącić w kilka kwestii:

1.Zgadzam się, że Mòrińo to dupek jakich mało, ale trzeba mu przyznać, że zna się na swoim fachu i to on jest jednym z głòwnych sprawcòw sukcesòw "niebieskich".
2. Śmieszne są wypowiedzi, że Abram wykupił najlepszych zawodnikòw. Dokładnie taką politykę ma Real a nie CFC
3.Może i Colina popełnił błąd, ale nie można od razu mòwić, że wypaczył wynik (dwu)meczu. Założę się, że gdyby pomylił się na korzyść Barcy to nikt by nawet o tym nie wspomniał

Wniosek jest taki że krytykanci po prostu zazdroszczą Chelsea i temu że jest to w tej chwili chyba najbardziej poukładana drużyna w LM, ktòra raczej pewnie zmierza po mistrzowski tytuł...
Raffels
W całości zgadzam się z Regzem ;D ;D ;D ;D
kemot
Hall: radykalizm, moze masz racje, ja to widze jako wlasne zdecydowane zdanie, ktore staram sie obronic bo w nie wierze. Co do Rijkaarda, moje zdanie: Obrona fatalna(wina trenera i polityki kadrowej) pomoc bardzo dobra(Xavi, Deco, Ronnie - myslisz ze oni na odprawie sluchaja co on im przekazuje?) atak dobry. Tym sie rozni Mourinho od Rijkaarda ze ma wplyw na zespol, a moim zdaniem Rijkaard nie ma, takie moje zdanie, fakt Primera nie sledze bo nie mam jak...

Co do meczu itd, Colliny to nie ma sensu dyskutowac z fanami Barcy(Cinek i reszta ekipy), jak i Chelsea(Raffels) bo oni nie sa obiektywni (a moim zdaniem ja jestem bo zagraniczne ekipy mnie nie podniecaja jak ta z mojego miasta) Bylo, minelo, mecz byl zajebisty...

PS: Chelsea mozna nie lubiec, zazdroscic im itd Ale napewno maja lepsza polityke transferowa niz Real, i na co wyszlo teraz Barca
Raffels
Kemot ja nie jestem obiektywny?? Zgadzam się z niektòrymi SENSOWNYMI argumentami kibicòw Barcy ale powtarzam sensownymi :!: :!: :!: :!: Ja nie jestem tylko fanem Chelsea lubie też m.in. Barce. Zawsze staram wypowiadać się obiektywnie i jednocześnie akcentować swoje własne zdanie (może czasami nerwy spowodują mniej obiektywne wypowiedzi ;D ;D ).
halladin
Kemot-----ja nie wiem czy w szatni sluchają rejkarda< te indywidualności potrafią grac ze sobą i podejrzeewam ze to si enie dzieje ot tak sobie>,,,,ale efekt jest piorunujący,,,,,,tak czy siak barca w miare pewnie zmierza po tytul, a mecze z chelsea byly na tyle rowne, że to barca moglaby byc w cwiercfinale,,,,,

teraqz to juz nie wazne, chelsea przeszla i jestem ciekawy jak wysoko zajdą---a ja pedze na meczyk:)

ciekawe ojaki mecz zaczniemy si espierac jutro na forum ??smile.gif

p.s Regz----ja prosilem, że jak dyskutujemy barca-chelsea, to bez debilnych argumentow w stylu ze ktos komus zazdrości....daj spokoj:)
Regz

p.s Regz----ja prosilem, że jak dyskutujemy barca-chelsea, to bez debilnych argumentow w stylu ze ktos komus zazdrości....daj spokoj:)

Spoko, widziałem to, ale niektòre argumenty "Barcowiczòw" nie mają chyba innego wytłumaczenia niż to.....
nieważne.... :wink:

Teraz liczy się tylko Leverkusen-Liverpool!
Krzynòwek !!! smile.gif
Regz
Ktoś ogląda Juve-Real ? Bo w Leverkusen jest już roztrzygnięty mecz sad.gif
Raffels
No niestety sad.gif PSV - Monaco raczej też ;D ;D
kosa
67 minuta, leverkusen 0 - 3 liverpool nokautuje zespòl Krzynòwka
Raffels
74 min. Trezeguet strzela cudowną bramkę!!!!!!! Jest szansa dka Juve!!!!!!!!!!
michau000
67 minuta, leverkusen 0 - 3 liverpool nokautuje zespòl Krzynòwka

a Krzynòwek knock-out'uje Dudka smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.