no ladne mecze... Real przegral na wlasne zyczenie
Juve wydymalo pedalski real i wydyma cala lige mistrzow z ciotowatym mourinho
Raffels
Mar 9 2005, 23:21
No i stało się ;D ;D ;D ;D Juve w ćwierćfinale :!: :!: :!: :!: Goodbye Real ;D ;D ;D ;D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
kur.. I kogo ja mamw tej LM ogladać????? Arsenal M.U Real Barca out! dzięki ale ja nie chce ogladać ligi włoskiej dalej w LM !!!!!!!!!!!
Wiadomo bo liga wloska jest najlepsza na swiecie i tylko patrzec i jezory wytrzeszczac na ich umiejetnosci a takie slabiaki jak ronaldo czy rivaldo to tylko w hiszpanskiej moga sie pocieszyc bo sa pizdeczki
MARCELLO DANUBIO ZALAYETA- Wyautował Barce 2 sezony temu, a teraz zadośćuczynienie:P
PS. Rivaldo??
Rivaldo to wogole w greckiej sie styka pisiorkami z policjantami a ZIDANE zato ze zdradzil to teraz moze tylko patrzec a sie szlachta bawi
I tak wlasnie szlachcicu zarobiles zolta kartke od razu bez ostrzezenia, fajnie?
A co w tym fajnego ze ze sie wlacz instynki fra ..era
michau000
Mar 9 2005, 23:55
chyba dawno nie było tak wielu ciekawych meczòw na tym etapie LM. na prawdę jestem pod wrażeniem 1/8, oczywiście przede wszystkim meczu chelsea z barcą, ale chociazby mecz w turynie takze bardzo mi sie podobal, pewnie glownie ze wzgledu na emocje i dogrywke. ciezko wymieniac jakie jeszcze spotkania byly interesujace, jestem bardzo usatysfakcjonowany wszystkimi meczami (wynikami niekoniecznie;))
ciekaw jestem jak poradza sobie dwa, potencjalne "czarne konie", lyon i psv, w ogole ciekawe jakie beda kolejne rezultaty:)
tylko barcy mi szkoda...
To po ladnej pilce w LM.Boski troche kultury
| QUOTE |
| Juve wydymalo pedalski real i wydyma cala lige mistrzow z ciotowatym mourinho |
No zgadzam się z tobą w 100% chciałbym żeby Juve trafiło na Chelsea i żeby Mourinho dostał wreszcie ;D
| QUOTE |
| zgadzam się z tobą culles bo jak gra chelsea z lepszym rywalem to praktycznie się tylko bronią a jak strzelą bramke z kontry to mnie wkurwiają do potengi. Najlepsze mecze 1/8 ligi mistrzòw to chyba Milan vs. Man Utd i Real vs. Juventus reszta ujdzie opròcz Barcy vs. Chelsea nudny ten mecz był prawie żem usnoł przy nim. Tylko było deco, ronaldinho, eto i strzał coś chyba tak to szło czasami tylko usłyszałem nazwisko jakiegoś piłkarza chelsea. |
co do milanu sie zgodze(nienawidze ich gry) ale chelsea ...zdaleka od nich
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FORZA JUVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
lazy_bum
Mar 10 2005, 22:45
| QUOTE |
| Kurwa jak słysze, że komuś się nie podoba gra Chelsea to mnie krew zalewa :evil: :evil: Nikt nikogo nie zmusza do oglądania........ trzeba grać by zwyciężać a nie po to żeby jakiemuś kolesiowi się to podobało (chociaż to też jest wazny element gry). |
Heh, no nie całkiem. Nie ma kibicòw = nie ma kasy = nie ma klubu. Chyba, że włosi będą wpadać do Londynu na ich ulubione 1:0 i cały mecz obrona... (-; Mi się taki futbol nie podoba i nikt mi też nie wmòwi, że CL nie ma zawodnikòw żeby pograć z Barcą normalnie, a nie 8-1-1. Ale gustibus not disputandum est.
| QUOTE |
| Po drugie na boisku też treba być cwaniakiem i wiedzieć kiedy i jak się zachować a nie stać jak cipa i czekać na podanie. |
A to już znak naszych czasòw. Wszelkimi sposobami po wygraną, po więcej kasy. Teraz zawodnik nie przewraca się jak jest faulowany tylko ,jak są sprzyjające okoliczności'. Ciekawym kiedy dojdzie do połączenia Beckhama z Bradem Pittem żeby było trochę piłkarza i trochę aktora. A jak to już nastąpi to pewnie znowu pozwolą im zdejmować koszulki coby przyciągnąć przed TV kobiety. (-;
| QUOTE |
| 2. Śmieszne są wypowiedzi, że Abram wykupił najlepszych zawodnikòw. Dokładnie taką politykę ma Real a nie CFC |
Real może i ma, ale inwestuje bez głowy. Abram, znając życie, inwestując pierze kase, a potem będzie zbierał plony.
Wracając jeszcze na chwilę do sędziowania (pomijając już CL - Barca). Sędziowanie nadal jest IMO fatalne. Po co FIFA (czy tam UEFA) robi konferencje i ogłasza, że teraz będzie lepiej bla, bla. Przed MŚ miało być, że każdy wslizg od tyłu nie na piłkę (może bardziej ktòrego celem nie była piłka, wiadomo o co cho) = czerwona i gòwno z tego było. Już jakiś czas temu cała ta organizacja zaczeła mnie śmieszyć. Może dlatego wolę pobiegać za piłką po śniegu niż w ciepłym domu oglądać mecz....
Karol Johnn
Apr 20 2005, 22:31
LIVERPOOL RZ
Zobaczymy co pokaże Liverpool z Chelsea :]
| QUOTE |
...Del Piero...? a kto to? on gra w pilke...jak on jest na boisku to jestem pewny ze Juventus nie strzeli bramki |
Ja bym powiedział, że to dzięki panu Ibrahimoviczowi Juventus odpadł z LM ... Del Piero małymi kroczkami wraca do dobrej formy, a Zlatan ... Jak patrze na niego to przychodzą mi na myśl dwa wnioski :
1. Świetny technik, doskonałe zwody, drybling ...
2. Ale jak on już odda strzał, to nie wiem gdzie mam wypatrywać piłki, bo w siatce to ona napewno nie grzęźnie ...
Bart_io
Apr 21 2005, 12:50
po porazce z liverpoolem mam tylko pretensje do Capello dlatego ze pilkarze zagrali bez pomyslu a na takim szczeblu i na takim poziomie pilkarze graja jak nakazuje trener ... i tak FORZA JUVENTUS TURYN :arrow:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.