Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak myślicie kto wygra??
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2, 3
kosa
no ladne mecze... Real przegral na wlasne zyczenie
cambel
Juve wydymalo pedalski real i wydyma cala lige mistrzow z ciotowatym mourinho
Raffels
No i stało się ;D ;D ;D ;D Juve w ćwierćfinale :!: :!: :!: :!: Goodbye Real ;D ;D ;D ;D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
lucio
kur.. I kogo ja mamw tej LM ogladać????? Arsenal M.U Real Barca out! dzięki ale ja nie chce ogladać ligi włoskiej dalej w LM !!!!!!!!!!!
cambel
Wiadomo bo liga wloska jest najlepsza na swiecie i tylko patrzec i jezory wytrzeszczac na ich umiejetnosci a takie slabiaki jak ronaldo czy rivaldo to tylko w hiszpanskiej moga sie pocieszyc bo sa pizdeczki
culles
MARCELLO DANUBIO ZALAYETA- Wyautował Barce 2 sezony temu, a teraz zadośćuczynienie:P

PS. Rivaldo??
cambel
Rivaldo to wogole w greckiej sie styka pisiorkami z policjantami a ZIDANE zato ze zdradzil to teraz moze tylko patrzec a sie szlachta bawi
kemot
I tak wlasnie szlachcicu zarobiles zolta kartke od razu bez ostrzezenia, fajnie?
cambel
A co w tym fajnego ze ze sie wlacz instynki fra ..era
michau000
chyba dawno nie było tak wielu ciekawych meczòw na tym etapie LM. na prawdę jestem pod wrażeniem 1/8, oczywiście przede wszystkim meczu chelsea z barcą, ale chociazby mecz w turynie takze bardzo mi sie podobal, pewnie glownie ze wzgledu na emocje i dogrywke. ciezko wymieniac jakie jeszcze spotkania byly interesujace, jestem bardzo usatysfakcjonowany wszystkimi meczami (wynikami niekoniecznie;))
ciekaw jestem jak poradza sobie dwa, potencjalne "czarne konie", lyon i psv, w ogole ciekawe jakie beda kolejne rezultaty:)
tylko barcy mi szkoda...
Cinek
To po ladnej pilce w LM.Boski troche kultury tongue.gif
GHOST
Juve wydymalo pedalski real i wydyma cala lige mistrzow z  ciotowatym mourinho

No zgadzam się z tobą w 100% chciałbym żeby Juve trafiło na Chelsea i żeby Mourinho dostał wreszcie ;D
norek
zgadzam się z tobą culles bo jak gra chelsea z lepszym rywalem to praktycznie się tylko bronią a jak strzelą bramke z kontry to mnie wkurwiają do potengi.  Najlepsze mecze 1/8 ligi mistrzòw to chyba Milan vs. Man Utd i Real vs. Juventus reszta ujdzie opròcz Barcy vs. Chelsea nudny ten mecz był prawie żem usnoł przy nim. Tylko było deco, ronaldinho, eto i strzał coś chyba tak to szło czasami tylko usłyszałem nazwisko jakiegoś piłkarza chelsea.

co do milanu sie zgodze(nienawidze ich gry) ale chelsea ...zdaleka od nich smile.gif
WBman
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FORZA JUVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
lazy_bum
Kurwa jak słysze, że komuś się nie podoba gra Chelsea to mnie krew zalewa :evil:  :evil:  Nikt nikogo nie zmusza do oglądania........ trzeba grać by zwyciężać a nie po to żeby jakiemuś kolesiowi się to podobało (chociaż to też jest wazny element gry).

Heh, no nie całkiem. Nie ma kibicòw = nie ma kasy = nie ma klubu. Chyba, że włosi będą wpadać do Londynu na ich ulubione 1:0 i cały mecz obrona... (-; Mi się taki futbol nie podoba i nikt mi też nie wmòwi, że CL nie ma zawodnikòw żeby pograć z Barcą normalnie, a nie 8-1-1. Ale gustibus not disputandum est.

Po drugie na boisku też treba być cwaniakiem i wiedzieć kiedy i jak się zachować a nie stać jak cipa i czekać na podanie.

A to już znak naszych czasòw. Wszelkimi sposobami po wygraną, po więcej kasy. Teraz zawodnik nie przewraca się jak jest faulowany tylko ,jak są sprzyjające okoliczności'. Ciekawym kiedy dojdzie do połączenia Beckhama z Bradem Pittem żeby było trochę piłkarza i trochę aktora. A jak to już nastąpi to pewnie znowu pozwolą im zdejmować koszulki coby przyciągnąć przed TV kobiety. (-;

2. Śmieszne są wypowiedzi, że Abram wykupił najlepszych zawodnikòw. Dokładnie taką politykę ma Real a nie CFC

Real może i ma, ale inwestuje bez głowy. Abram, znając życie, inwestując pierze kase, a potem będzie zbierał plony.

Wracając jeszcze na chwilę do sędziowania (pomijając już CL - Barca). Sędziowanie nadal jest IMO fatalne. Po co FIFA (czy tam UEFA) robi konferencje i ogłasza, że teraz będzie lepiej bla, bla. Przed MŚ miało być, że każdy wslizg od tyłu nie na piłkę (może bardziej ktòrego celem nie była piłka, wiadomo o co cho) = czerwona i gòwno z tego było. Już jakiś czas temu cała ta organizacja zaczeła mnie śmieszyć. Może dlatego wolę pobiegać za piłką po śniegu niż w ciepłym domu oglądać mecz....
Karol Johnn
LIVERPOOL RZ
StraY
Zobaczymy co pokaże Liverpool z Chelsea :]
Tomak

...Del Piero...? a kto to? on gra w pilke...jak on jest na boisku to jestem pewny ze Juventus nie strzeli bramki

Ja bym powiedział, że to dzięki panu Ibrahimoviczowi Juventus odpadł z LM ... Del Piero małymi kroczkami wraca do dobrej formy, a Zlatan ... Jak patrze na niego to przychodzą mi na myśl dwa wnioski :

1. Świetny technik, doskonałe zwody, drybling ...

2. Ale jak on już odda strzał, to nie wiem gdzie mam wypatrywać piłki, bo w siatce to ona napewno nie grzęźnie ...
Bart_io
po porazce z liverpoolem mam tylko pretensje do Capello dlatego ze pilkarze zagrali bez pomyslu a na takim szczeblu i na takim poziomie pilkarze graja jak nakazuje trener ... i tak FORZA JUVENTUS TURYN :arrow:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.