Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Of By Jamnik, Mati10 I Przyjaciele
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Pompey
ja proponuje z dwóch pierwszych miejsc - M'Gladbach i Mainz chociaż Mainz ma tylko 1pkt przewagi nad Köln i Freiburg więc zamiast Mainz można wstawić któreś z tamtych dwoch

a teraz o czymś innym napiszę: otóż jeśli bedą drużyny z tych "podwórkowych" lig to wtedy nie będzie komentarza do ich imion/nazwisk, prawda?

(mój 50 post biggrin.gif )
MaTi10
no nie bdzie
Jamnik
Z tego co orientuje się to nie, no chyba że ktoś w tych drużynach nazywa się tak samo jak znany piłkarz wink.gif

Edit: wyniki sondy

Borussia M'Gladbach - 1
Mainz - 1
KSG1946
ja też jestem za dodaniem m'gladbach i mainz
Pompey
Cytat(Madrista100 @ Jan 29 2008, 20:28:17) *
no nie bdzie

Cytat(Jamnik @ Jan 29 2008, 20:28:53) *
Z tego co orientuje się to nie, no chyba że ktoś w tych drużynach nazywa się tak samo jak znany piłkarz wink.gif

Edit: wyniki sondy

Borussia M'Gladbach - 1
Mainz - 1

aha tak myślałem tylko wolałem się upewnić wink.gif

a co do tego Mainz to nie jestem pewien bo tak już pisałem że mają tylko 1pkt przewagi tongue.gif  ale może być bo za bardzo nie interesuje sie bundesliga to nie wiem jak grają (oprócz Borussi Dortmund)
MaTi10
moze FC Koeln byscie chcieli ale i tak wybor do Was
cnb
i jak tam panowie prace idą??
MaTi10
Prace posuwaja sie dosyc szybko nawet nie myslelismy ze az tak pzDr
cnb
w takim razie świetnie biggrin.gif czekam, pozdrawiam
Jamnik
W tej chwili trwa uzupełnianie transferów, oraz zostało jeszcze OE zrobić, troche ekip do Others C. A potem Kitserver...i jakieś mniejsze zmiany.

To tak po krótce
MaTi10
Transfery porobione:D OE skonczyc Others C zrobic... kitserver kompletuje jakos;D face i hair pod ofa mamy tylko mordy Orange Ekstraklasy skompletowac pzDr dla fAnów:)
Jamnik
Żurawski przeszedł do Larissy - greckiej drużyny pierwszoligowej. Czy Larissa ma znajdować sie w OFie ??
MaTi10
ja glosuje zeby AE Larissa byla ale to Wy macie glosowac pozdro
KSG1946
tą Larissee mozecie dać tylko za jakąś drużynę o podobnym poziomie. jak macie wyrzucić jakąś lepszą drużynę to lepiej nie dawajcie Larissy
Damian.
Mi sie ten pomysł nie podoba. Robić team dla jednego piłkarza? Lepiej moim zdaniem zrobić inny team np. Los Angeles Galaxy albo AEK Ateny
Ale to wasz OF i będziecie sami decydowac xDD
pozdr wink.gif
Pompey
Damianinho LA Galaxy będzie.
A ja jestem za tym aby dodać Larisse.
Trza być patriotą tongue.gif biggrin.gif
Orange_91
Cytat(Damianinho @ Feb 2 2008, 13:05:52) *
Mi sie ten pomysł nie podoba. Robić team dla jednego piłkarza? Lepiej moim zdaniem zrobić inny team np. Los Angeles Galaxy albo AEK Ateny
Ale to wasz OF i będziecie sami decydowac xDD
pozdr wink.gif

A zrobienie Los Angeles Galaxy nie będzie robieniem drużyny dla jednego piłkarza?
Jacmen
Będzie, dla kaleki Beckhama wink.gif
Pompey
dobre podsumówanie wink.gif
MaTi10
no zdradze rombka tajemnicy Larissa bedzie chyba w others C;] ale to mówcie sami bo to od Was teraz zalezy
Pompey
dawać Larisse biggrin.gif
a mam takie pytanie czy możecie zrobić w Portsmouth Begovic'a jest to bramkarz z podsumowań o nim wyczytałem że jest "za dobry na ławkę a za młody i trohę mało doświadczony na pierwszą jedynastę"
Imię nazwisko: Asmir Begovic
Klub: Portsmouth
Narodowość: Kanada
Pozycja: Bramkarz
Noga: Prawa
więcej o nim nie wiem

ps. łapcie jeszcze to
http://fm.gamerpro.pl/talenty/asmir-begovic.html
i jeszcze filmik
http://pl.youtube.com/video_response_view_all?v=6s5lCLGjFDs
Jamnik
CYTAT(jacmen @ Feb 2 2008, 13:32:26) *
Będzie, dla kaleki Beckhama wink.gif

Ale zawsze to urozmaicenie, bo ekipa nie z Europy smile.gif
lex90
Larissa musi być! biggrin.gif

P.S. Kiedy można się spodziewać tego OF'a?... bo tak szukam i szukam jakiegoś z aktualnymi składami po zimowym okienku i nie mogę znaleźć... tongue.gif
MaTi10
Lex90 poczekaj troszeczke i bedzie ofik;]] a Pompey daj jakies zdjecie tego kolesia
Jamnik
Lex szczerze to nie da rady podać dokładnej daty, ale z 2 tygodnie to może jeszcze zając - tak mi sie wydaje. No ale zadbamy o to, żeby był bardzo dokładny nie tylko w transferach itp.

Chodzi głównie o podbicie Kitservera smile.gif
KSG1946
rzeczywiście jakbyście mieli rezygnować np. właśnie z AEK to nie ma sensu robić tej Larissy... a z drużyn z poza europy warto byłoby zrobić jakąś z Brazylii, Argentyny, może Colo Colo z Chile jeszcze chyba nie widziałem w żadnym ofie a to dobry zespół
Jamnik
Colo Colo będzie smile.gif
MaTi10
no To tak ło takie ekipy w others C mają byc ;]]
1. Sporting
2. Panathinakos
3. Olympiakos
4. Partizan Belgrad
5. Red Bull Salzburg
6. Santos FC
7. Internacional Porto Alegre
8. Boca Juniors
9. River Plate
10. Los Angeles Galaxy
11. Club America
12. Colo-Colo
13. Al-Rayyan
14. Al-Ittihad
15. Urawa Red Diamonds
16. Al-Ahly Kair
17. AE Larissa
12,14 to nic pewnego
Pompey
Cytat(Madrista100 @ Feb 2 2008, 14:00:16) *
Lex90 poczekaj troszeczke i bedzie ofik;]] a Pompey daj jakies zdjecie tego kolesia

ha mam
http://www.press.adidas.com/desktopdefault.aspx/tabid-356/

jeszcze tu
http://www.edmonton.com/fifa2007/news_diary.asp

a tu jeszcze więcej info
http://en.wikipedia.org/wiki/Asmir_Begović
Jamnik
Nie wykluczamy tez innych zmian, ale to jak coś będziecie poinformowani... smile.gif
MaTi10
ok dzieki Pompey
lex90
Z całym szacunkiem, ale bardzo trudne będzie pobicie KitServera... chyba niemożliwe... tongue.gif

Jeżeli chodzi o prośby to ja mam taką małą... chodzi o pełną drużynę Manchesteru United... chciałbym, aby byli tacy zawodnicy jak: Danny Simpson, Danny Welbeck, Jonny Evans (wyp. do Sunderlandu), Manucho (wyp. do Panathinaikosu) i generalnie wszyscy... biggrin.gif (http://en.wikipedia.org/wiki/Manchester_United_F.C.)

A dodawanie jakiś śmiesznych drużyn z jakiś małych miasteczek jest głupotą moim zdaniem... tongue.gif

Niedawno sam próbowałem stworzyć OF'a... mianowicie wprowadzić statystyki z PES 2008 do PES 6... ale po kilku drużynach stwierdziłem, że jest to zbyt czasochłonne... tongue.gif

Na pewno sprawdzę waszego OF'a... POWODZENIA! ;]
MaTi10
nie dziekujje ;] a te mlodziaki soM w ManU. Manucho juz jest w Panathinakosie Ateny pzdr

EDIT: chcecie jakies screeny z menu?? jak tak to walcie;]]]
Pompey
no oczywiście załaduj biggrin.gif
MaTi10
Puzniej zarzuce pare screenów teraz musze swoje sprawy klubowe pozalatwiac;]]
KSG1946
Colo Colo będzie smile.gif a Slavia Praga?
Jamnik
Zastanawiamy się nad Slavią ale może jej zabraknąć, także nic pewnego narazie :|
KSG1946
a to ok tak tylko pytałem

lex90: Górnik to nie jest śmieszna drużyna a Wałbrzych to nie jest małe miasteczko...
MaTi10
zgadzam sie z KSG to nie są male zepsoly nie tylko Górnik. Drawa jeszcze kiedys wielki zespol w II i III lidze.wiec pozdro nie wiesz to niegadaj!!!
shady1990
no faktycznie macie problemy dry.gif ja bym anwaszym miejscu nie dawał zadnej druzyny zzadupia tylko jakies egzotyki z japoni albo z afryki druzyny klubowe było by to cos nowego czego nie było w zadnym ofie a nie jakies klubiki to moja prywatna rada a coz robicie to jzu wasza sprawa pozdro
Jamnik
Hehe tak się składa że właśnie będą egzotyki też smile.gif
MaTi10
no wiesz niektórzy chcieli male kluby;] a z egzotyki spoko sOM ;]] pzdR
lex90
Cytat(KSG1946 @ Feb 2 2008, 18:14:56) *
a to ok tak tylko pytałem

lex90: Górnik to nie jest śmieszna drużyna a Wałbrzych to nie jest małe miasteczko...

chodziło mi o propozycje Madrista100: "nawet małe kluby z Waszych miejscowosci"

nie będę się przekomarzał czy Górnik jest śmieszny czy nie, ani czy Wałbrzych jest duży czy mały...

pzdr
MaTi10
dobra spoko;] nie mam zamiaru sie tu o nic kłucic pZdr
Jacmen
Rezygnuje z pracy przy ofie ponieważ Madrista100 zaczął obrażać moją matkę. Myślę że jest to głupie dziecko które nie wie co z sobą dalej robić. Najlepiej niech sie zastanowi co mówi bo nie wróżę mu dalekiej przyszłości. Uważajcie na niego lepiej, typowe dziecko Neostrady. Jamnik sam może to potwierdzić, że mi obraził Mamę. Pozdrawiam Jacmen sad.gif
Jamnik
Cóż byłem świadkiem tej nie za ciekawej sytuacji. I muszę przyznać przykro mi, że zespół się rozpadł. Jednak doceniam to, że Jacmen mimo odejścia zgodził się na pozostawienie części swojej roboty. Jestem Mu bardzo wdzięczny

Jacmen - wielkie dzięki za miłą współpracę

W świetle tej sytuacji planowane wyjście OFa może się opóźnić.
MaTi10
trudno chcialem sie pogodzic pszeprosilem ale Ty zaczeles sie wyzywac ja tylko mowilem ze malo pracujesz i tyle a wyzwales mnie pierwszy to ja wyzwalem ale wiem ze po rodzicach nie powinienem pszepraszam jeszcze raz
Jacmen
Zal mi cię Madrista100 Mam rozmowę i mogę ją wrzucić tu w każdym momencie wynika czarno na białym kto zaczął.
Kowal11
To może wrzuć. Lepiej będzie jak inni to ocenią bo zapewne każdy z was ma inną wersję wydarzeń smile.gif
shady1990
Cytat(jacmen @ Feb 2 2008, 19:57:40) *
Rezygnuje z pracy przy ofie ponieważ Madrista100 zaczął obrażać moją matkę. Myślę że jest to głupie dziecko które nie wie co z sobą dalej robić. Najlepiej niech sie zastanowi co mówi bo nie wróżę mu dalekiej przyszłości. Uważajcie na niego lepiej, typowe dziecko Neostrady. Jamnik sam może to potwierdzić, że mi obraził Mamę. Pozdrawiam Jacmen sad.gif

normalnie jak czytaem to nie mogłęm przestac sie smiac hahah jacmen mysle z emasz 10 lat i sie o byle co obrazasz ...przeprosił to wczym problem zal mi ciebie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.