Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Of By Jamnik, Mati10 I Przyjaciele
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
MaTi10
narazie bedzie jedna wersja ale jak nam dobrze pojdzie to pomyslimy nad drugą;] Kempu bedzie OE ale w others B bedzie 5 klubów z nizszych lig;] a z drugiej bedą Wisla Plock i Polonia Warszawa
Kempu
To nie będzie Widzewa i Zagłębia Lubin? Przecież to też 2 liga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif!
Zróbcie tą drużynę co do niej Żuraw przeszedł!
Jacmen
Widzew i Zagłębie będą dopiero od następnego sezonu zdegradowani smile.gif
MaTi10
Kempu klub Zurawia bedzie;]]
Damian.
E9 kiedyś napisał, że najlepiej robić OF'a nie większą grupą niż 2 - 3 osoby, bo praca będzie robiona nie dokładnie i będą kłótnie. U was sie to sprawdziło. Róbcie dokładnie każdy transfer , bo tak "po łepkach" nie ma sensu.
Życzę owocnych prac wink.gif
Pozdr
MaTi10
niom thx.po lepkach nie bedziemy robic bo tak to nie ma sensu zrobimy wszystkie transfery kluby doklanie;] pzdr
KSG1946
najlepiej sprawdzajcie każdą drużynę po kolei. tu jest fajna stronka: http://transfermarkt.de/de/aktuell/L1/2007...fers/index.html
lex90
nie zapomnijcie o Rodrigo Possebon'ie - 18-letni (prawie 19), brazylijski pomocnik pozyskany w styczniu przez Manchester United... gra z numerem 34. biggrin.gif

owocnych prac! pzdr! happy.gif
Jamnik
Ja zajęłem się teraz zbieraniem ryjów do Kitservera. Planuję wydać wielką pakę, gdzie będzie twarzy ponad program. Ot może się przydać. W tej chwili jest dokładnie 3217 twarzy (bez włosów), aczkolwiek liczba ta oczywiście ulegnie zmianie - w końcu na pewno coś się doda, jakieś powtórki usunie.

Czy to dobry czy zły pomysł ?
lex90
jasne, że dobry! jak szaleć, to szaleć! xD

widzę, że szykuje się naprawdę solidny patch biggrin.gif

swoją drogą to akurat zaczynają mi się ferie i chętnie pomogę ;] jeżeli jest jakaś wolna opcja to jestem do dyspozycji tongue.gif
Orange_91
Cytat(Jamnik @ Feb 7 2008, 21:45:52) *
Ja zajęłem się teraz zbieraniem ryjów do Kitservera. Planuję wydać wielką pakę, gdzie będzie twarzy ponad program. Ot może się przydać. W tej chwili jest dokładnie 3217 twarzy (bez włosów), aczkolwiek liczba ta oczywiście ulegnie zmianie - w końcu na pewno coś się doda, jakieś powtórki usunie.

Czy to dobry czy zły pomysł ?

W zbieraniu twarzy do KS nie chodzi o ilość ale o jakość lepiej nie dać twarzy niż dać pokemona.
Arek.PL
Zgadzam się całkowicie z wypowiedzią Orange_91..... zapewne ok 1000 twarzy to pokemony....

Pozdro
Jamnik
Nie przeglądałem ich w większości, to fakt. Dlatego mówiłem że selekcja będzie na pewno.
Ja zajęłem się teraz zbieraniem ryjów do Kitservera.

Cytat(Jamnik)
W tej chwili jest dokładnie 3217 twarzy (bez włosów)

Cytat(Jamnik)
Nie przeglądałem ich w większości,
Orange_91
Dobre podsumowanie. Zbierzesz 3217 mord do kitservera i dopiero zrobisz selekcje? Bez sensu nawet nie przeglądasz tego co zbierasz może nazbierałeś 3217 pokemonów i co wszystkie potem wyrzucisz? Poza tym nie rozumiem tego ,,W tej chwili jest dokładnie 3217 twarzy (bez włosów)"
To znaczy, że zebrałeś tyle twarzy jakichś facemackerów a potem jak będziesz dodawał włosy to włosy będą innego autora? Ciekawe jak to wyjdzie.
Jamnik
Macie rację, mój błąd. Wybaczcie sad.gif

Poprawię się i nie będzie wielkiej ilości ryja, tylko te najlepsze wybiore.
Jacmen
Dajcie jakieś screeny naszej reprezentacji wink.gif
Jamnik
Sprawdzałem te ryjki smile.gif No i musze powiedzieć, że rzeczywiście są pokemony, ale wśród nich znalazłem twarze wyśmienite smile.gif

MaTi10
Jacmen jutro zarzuce screeny naszej kadry;] bo teraz troszku roboty mamyy
lex90
jak idą prace? ile Wam to jeszcze zajmie? biggrin.gif

wrzućcie jakieś screeny Manchesteru United! wink.gif
Jacmen
Wrzućcie jakieś screeny, bo coś sie cicho zrobiło w temacie. Najlepiej naszej ligi wink.gif
Jamnik
Aktualnie jestem na feriach. Nie wiem jak z madristą. Może coś wrzuci tongue.gif
Pompey
halo co się dzieje.
czyżby padł dream
MaTi10
jeszcze OE dokonczyc trzeba;] i 4 teamy z others c pzdr
Kempu
Staty dla Larisy sami żeście robili? Dobre są? Bo potrzebuję.
MaTi10
Larisa jeszcze nie zrobiona ale ja na oko bd robil staty bo nigdzie nie ma;/
Kempu
Aha. Pytam bo do E9 szuka statsów Larisy i chcę trochę pomóc. Ale ok. Szukam dalej. Jak znajdę to Ci podeślę. Mniej roboty.
MaTi10
no Kempu bd wdzieczny jak cos znajdziesz;] pzdr
MaTi10
sory za post pod postem ale chcem zeby widzieli Inni ze dalem screeny;]
Tyrala
Beckham
Samaras

Kempu
Madrista. Co do Larisy to mam kitsy, logo, i złe statsy z PES 2008. dry.gif Zarejestrowałem się na forum greckim i czekam. happy.gif
Łap link jeśli chcesz. mellow.gif
MaTi10
Ja staty bd mial jakos w weekend sobota wieczor chyba;]] z FMA bedą przekonwertowane.a kitsy Kempu do kitservera masz? bo logo mam.pzdr
Kempu
Dla Larisy mam.
A Ja mam ofa z Larisą do PES 2008 więc jeśli by z FM'em nie wypaliło to przepisze zawodników z PES 08.
MaTi10
To tak o OF wydamy w niedziele wieczorem a tydzien puzniej wydamy caly kitserver(stadiony,booty,face&hair,kitsy)

pzdr;]

podziekowania dla Kempu ktory znalazl stroje i staty dla Larissy
Pompey
no to fajnie będzie jak w niedziele już wyjdzie biggrin.gif
a mam nadzieje ze bootsy będą aktualne dla graczy tongue.gif
a i właśnie jeszcze pytanko: Dobiliście do Portsmouth piłkarzy którzy powrócili z wypożyczenia?
mam na myśli o Fank'u Songo'o bodajże z Francji jest i o Mark Wilson'ie o którym nic nie wiedziałem, że grał w Portsmouth, chyba, że transfery.info kłamie bo na tej stronie zauważyłem, o Wilson'ie
MaTi10
Wiadomosc z ostatniej chwili premiera jednak juz w ten poniedzialek(o jeden dzien przesunieta z powodu herbow dla klubow) pzdr
Pompey
jeżeli ma wyjść dziś to chciałbym wiedzieć czy za nie długo tera czy może jednak wieczór/noc
ps1: ponawiam moje pytanie
ps2: setny post biggrin.gif
MaTi10
Albo dzis w nocy OF wyjdzie albo jutro ok.21.00 pzdr smile.gif
cnb
czyli w tym tygodniu nie będzie tongue.gif
MaTi10
bedzie;D dzis albo jutro rolleyes.gif a CNB dzieki za bootpack;]]]
cnb
dziękujesz mi z ironią czy na serio bo nie pamiętam czy dałem czy nie tongue.gif
Jamnik
dawałeś, dawałeś bootpacka smile.gif
MaTi10
dales dales;] zaje***
cnb
daję jeszcze raz.... dodatkowo koło 10 nowych texturek

http://www.speedyshare.com/206869645.html
MaTi10
Dzieki za kolejne trzewiki CNB;] a OF wydam dopiero w weeekend-piatek/sobota male opuznienie niestety;/
cnb
przypominam post 188 tongue.gif
ciapke
co z tym ofem bo juz troche lipa z waszej strony dwa razy przykladany dzien wydania az wkoncu temat ucichl na jakis dobry tydzien ;/ E9 juz praktycznie skonczyl swoj wy robilisice w 3 i nadal niewiadomo kidy sie ukaze ?? jakies info by sie przydalo !!
cnb
znowu przypominam co pisałem kilka postów wyżej biggrin.gif
Ryu
i jak ida prace juz konczycie... jak uporacie sie z tymi logami (chyba przez nie jest opoznienie) to wrzucajcie tego ofa tongue.gif zobaczymy efekty tej pracy... biggrin.gif

pzdr
MaTi10
nick mam zmieniony;D a OF-a to ja kurwa sam koncze więc jutro juz wydam go po sql pzdr
Jamnik
Ej no nie mówiłeś co mam skończyć trzeba było tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.