Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Of By Jamnik, Mati10 I Przyjaciele
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
MaTi10
jeszcze stroje do Ljonu;p ale to jutro zrobie i logosy od Tigera on zrobil juz ale musi mi je dac.a co do OF-a E9 to On robił tylko transfery więc się nie dziwcie ze szybciej a my robimy go od podstaw...
E 9
Cytat(MaTi10 @ Mar 9 2008, 21:12:21) *
jeszcze stroje do Ljonu;p ale to jutro zrobie i logosy od Tigera on zrobil juz ale musi mi je dac.a co do OF-a E9 to On robił tylko transfery więc się nie dziwcie ze szybciej a my robimy go od podstaw...

A sprawdzał ty co E9 tam robił ;> ?? ;D Oprocz transferów chcialbym dodac ze jest od hu** zaktualizowanych repr,są nowe kluby...i nie tylko. A chodziło mu o to, ze wy robicie w 100 a ja sam ;P xD

pzdR
Pompey
coś zwlekacie z tym ofem jak... tongue.gif
MaTi10
Na 2 loga czekam więc OF zostanie gdzies wydany dopiero o 20.00 moze wczesniej;/ pozdrawiam

a co Ediego to ja chcialem powiedziec znaczy napisac ze on tylko aktualizował;] a my robimy OF-a teraz od początku pzdr
MaTi10
Kilka screenow na rozgrzanie Was i zachęcenie aby zostac przy tym OF-ie
Łukasz Szukała
Castroman
Inaki

Wielkie Podziękowania dla:
-Jacmena(OF ukonczyl ok.70% procent OE)
-CNB(booty)
-Tigera(loga)
-Ciotmen

Jezeli Kogoś pomineliśmy (jednak wydaje się że nie) to Jemu również dziękujemy

Kitserver(Face&Hair,Stadiony,Kitsy,bootki)wydamy za tydzien lub dwa wraz z troszq poprawionym OF-em

OF by MaTi10-Madrista100 & Jamnik WYDANY

Licze na Komentarze rolleyes.gif pozdrawiam i zachecam do pobierania;]
Jamnik
Info również w pierwszym poście smile.gif
Damian.
No , ściągne tego ofa , trzeba przetestować smile.gif
dobrze że jeszcze ktoś robi je do 6.
Myślę , że jednak nie przebijecie E9, ale nie o to tutaj chodzi.
P.S. Fajny temat , cos a'la Kubuś Puchatek i Przyjaciele smile.gif
Pozdr
Jamnik
Jako współtwórca też myślę, że z takim mistrzem jak E9 nie mamy co konkurować, ale moim skromnym zdanie ważne jest to żeby powstały 2 bardzo fajne OFy.

Mam nadzieję, że ten od nas Wam się spodoba smile.gif
Ryu
zasysam zaraz przetestuje o zobacze jak to wszystko Wam wyszlo... biggrin.gif tak czy owak fajnie ze poswieciliscie czas... tongue.gif

pzdr

edit:

eeeee... transfer 1,16 kb/s biggrin.gif moze kiedys sie sciagnie... tongue.gif
mack
Heh narazie to sciagnac nie idze, bo transfer ponizej 10 kb/s blink.gif
Moglibyscie jednak wrzucic na cos innego, bo troche niecierpliwy jestem huh.gif
hak23
możecie wrzucić to na FF bo teraz nie da się tego ściągnąć, transfer 1,7 blink.gif
MaTi10
3-majcie OF-a na sendspace.com bedzie szybciej

a mam pytanie czy chcielibyscie w 2 versji OF-a Lige Portugalską bo nosze sie z takim zamiarem;] pzdr czkeam na opinie
Damian.
Macie na gamingaccess.com , tu będzie lajtowo szło smile.gif

Pozdr
Jamnik
File Front

Na FF rzuciłem także
MaTi10
no to fajnie;] czekam na ocenki o OF i odpowiedz co do Bwin Ligi portugalskiej;]
hak23
Na FF idzie jak rakieta, dzieki
Jamnik
No problemo amigo smile.gif
ciapke
Of dosc salby bazowany w calosci na ofie Milanisty biggrin.gif noi skaldy zrypane Wilord w Francji , Kahn w Niemczech itd... juz nawet niewspomne o numerach w reprach smile.gif Jednym slowem myslalem ze zdzialacie cos lepszego !!
cnb
z kolei u mnie problem z odpaleniem, 3ci raz wrzucam i 3ci raz wywala mi błąd exe
MaTi10
w reprach numery są dobre a of to ty chyba masz czystego ze wiltord czy kahn w kadrze...

CNB sciagnij z innego serwa moze inaczej bedzie ale nie wiem co sie moglo stac
E 9
Ściągnał i ocenił.
Chlopaki jak już się bawimy to napiszcie, że robicie OF'a od pewnej wersji OF'a od milanisty. I nie da się tu nikogo myślacego nabrać bo staary map.txt mi pasuje idealnie ;P ...
Co do OF'a...transfery macie może zrobione w 45,50 % .... takie robienie OF'a nie ma sensu....wieeeele,wieeele błedow unsure.gif
Myślałem, że wyjdzie wam lepiej...Moj pierwszy OF jak niedawno sobie przeglądalem tez nie jest za kolorowy...ale zwaliliście sprawę ... Jaga to ma skład na runde wiosenną kompletnie ;P ... no nie licząc dodanego Bruno i Tumicza(który ma atak 82 O_o )

Proponuje poprawiać w całości albo odpuscic ;P

pzdR rolleyes.gif
Jamnik
CYTAT(ciapke @ Mar 10 2008, 21:19:00) *
Of dosc salby bazowany w calosci na ofie Milanisty biggrin.gif noi skaldy zrypane Wilord w Francji , Kahn w Niemczech itd... juz nawet niewspomne o numerach w reprach smile.gif Jednym slowem myslalem ze zdzialacie cos lepszego !!

Ściagnąłem, analizuje repry, sprawdzam i nie mam Wiltora we Francji, ani Kahna w Niemczech ohmy.gif
cnb
CYTAT(MaTi10 @ Mar 10 2008, 21:21:52) *
w reprach numery są dobre a of to ty chyba masz czystego ze wiltord czy kahn w kadrze...

CNB sciagnij z innego serwa moze inaczej bedzie ale nie wiem co sie moglo stac

ściągałem z 2óch różnych
Ryu
Cytat(ciapke @ Mar 10 2008, 21:19:00) *

moze nie zmieniles nazwy ofa... jak sciagasz to pauza jest taka _ i trzeba poprawic na taka -... biggrin.gif co do ofa to bardzo sredni nieaktualne sklady... nawet te z naszego krajowego podworka... dziwne staty (Osei po 2 sezonach w karierze bedzie lepszy niz ronaldinho) niedokonca zaktualizowane repry... tongue.gif mimo wszystko trzeba byc wyrozumialym w ocenach bo to Wasz pierwszy of (mam nadzieje ze nie ostatni) i rada na przyszlosc lepiej popracowac miesiac dluzej i wypuscic cos lepszego... tongue.gif nikomu sie az tak nie spiesz biggrin.gif a do poprawy jest baaaardzo duzo...

pzdr
Jamnik
Fakt, chcieliśmy zrobić za szybko sad.gif I to chyba największy błąd. Ale dziękujemy za wszystkie komentarze, które zmuszają do jeszcze większej pracy, za pochlebne które mimo wszystko cieszą po trudzie włożonym w tego OFa

Ja ze swojej strony dziekuje smile.gif
Orange_91
Cytat(Jamnik @ Mar 10 2008, 21:48:21) *
Fakt, chcieliśmy zrobić za szybko sad.gif I to chyba największy błąd. Ale dziękujemy za wszystkie komentarze, które zmuszają do jeszcze większej pracy, za pochlebne które mimo wszystko cieszą po trudzie włożonym w tego OFa

Ja ze swojej strony dziekuje smile.gif

Też przejrzałem wasz of i nie wygląda zbyt kolorowo, ma wiele błędów i braków. Faktycznie mogliście trochę zaczekać z premierą i dopracować go bardziej. Ale myślę, że z kolejnymi updatami (o ile oczywiście takie będą) of będzie coraz lepszy.
MaTi10
Takie info z mojej strony ze z transferami od jutra biore sie od nowa kazdy zespoł jeszcze raz starannie zrobie;] więc poczekajcie na update wraz z face&hair serverem pzdr

a juz wczesniej pisal Jamnik ze bazujemy na czyims OF-ie...
Orange_91
Cytat(MaTi10 @ Mar 11 2008, 14:03:31) *
a juz wczesniej pisal Jamnik ze bazujemy na czyims OF-ie...

Wypadałoby napisać na czyim ofie. wink.gif
MaTi10
tylko ze Jamnik nie pamietal na czyim ofie zaczelismy robic kilka stron wczesniej bylo to pisane pzdr
StRyJu
Jak tam prace dalsze z OF'em ?? Właśnie testuje .. Ogólnie to lipa sad.gif( Nie przyłożyliście się za bardzo smile.gif)
MaTi10
Jakoś pracuje... na krytyke jestem otwarty wiem ze slabo i teraz w wersji FINAL postaram sie wykonac wszystko tak jak nalezy w 100%
MaTi10
Sorry za post pod postem.i mam pytanie bo robie kadry u-21 w tym Polske ale zamiast jakiejś u-21 mam zamiar zrobic Reprezentacje Polskich Ligowcow;](z meczy w nieoficjlanym terminie FIFA) i co Wy o tym sądzicie?pzdr
MaTi10
za post pod postem znow sorki ale screeny chcem dac aby je ktos zobaczyl;]

Otrzymal powolanie do kadry wychowanek Realu obecnie na wyp.w Getafe;]
Damian.
Madrista prosił zebym wrzucił:

MaTi10
Pokaże że nadal pracuję;] garstka screenów z moich wypocin możliwe że już w nastepnym tygodniu wydam OF'a

Jeszcze Pelikan bez stroju w edit mode ale będzie;]

Jak jakieś screeny ktoś chce to pisać;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.