Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 2008 !demo Jest! + Mirrory
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
szołpas
o lol ph34r.gif pobiera juz to ktoś tongue.gif ?! bo mi to wchodzi troszku długo <lol> ... i moze ktos podac ile zajmuje ? rolleyes.gif
Martinst90
TO JEST NAJLEPSZE ZE NIEPISZE ILE PLIK ZAJMUJE DLATEGO JEST WIEKSZE OCZEKIWANIE!!! ALE PISZE COS TAKIEGO:
PES2008DEMO_SETUP_EXE!!!
makaveli88
ja tez nie moge sciagnac dry.gif trzeba poczekac na jakies mirrory:)
Martinst90
Mam juz 100mb!!!
kolo
Ja pobieram, ale również nie mogłem flashgetem. Strasznie wolno idzie laugh.gif . A demko zajmuje chyba 1 GB.
lookass
Eh zasysa z magiczna predkoscia 8 kb/s Mam już całe 2.5 MB dry.gif
szołpas
sciagaliscie (probujecie przez flasgeta sciagac ??? bo ja probuje i m1m 0% cały czas :/
Martinst90
mi idzie 180kb\s
Winek
no demko zajmuje 1,09 gb ale z tego źródełka leci ciulowo rolleyes.gif ściągałem przez firefoxa mozille i mi zakończyło przy 10 mb więc trzeba zasysac flashgetem czy innym gównem ph34r.gif

czekam na inne źródła bo prędkością 30 kb/s to cały dzień ściągania laugh.gif
ZeuS22
mnie tez idzie ok 200kb/s smile.gif ale nie ma dokładnego rozmiaru tongue.gif
kolo
Hmmm mi ukończyło pobieranie po 5mb biggrin.gif
lookass
No właśnie ja na razie ściągam przez mozille i tez czekam na inne źródło bo tak to chujoza...
majkelkofi
Sciąga mi sie z predkoscia 450kB/s, ale nie pisze ile to wazy
z tego co jest na stronce rozumiem ze cos ponad 1GB
makaveli88
dajcie docelowego linka do tego setup.exe
Fitas
dzieki za link.
leci. transfer miedzy 100 a 200 smile.gif niebawem pierwsze wrazenia.
ZeuS22
qrdee mnie tez skonczyło po 10mb :/ co jest grane teraz nie moge zessac go :/ heheeh

ciagle przerywa po ok 5mb zessania :/ czekam na mirrory smile.gif
snake
Lepiej poczekać na mirrory.
szołpas
OMG ph34r.gif sciaga sie biggrin.gif ciekawe kiedy przerwie ; DDD
edit: a to juz jest pewne ze to pes 2008 ??? a nie jakiś wałek ; D
ZeuS22
ale serwer jest zajumany przez nas !! HARTÓW smile.gif ciagle F5 tongue.gif hehe
makaveli88
heh rowniez sie dobilem do sciagania;) tyle ze watpie ze zakonczy sie ono sukcesem heh
lookass
QUOTE(sZ0lpAs @ Sep 25 2007, 10:31:43) [snapback]186955[/snapback]
OMG ph34r.gif sciaga sie biggrin.gif ciekawe kiedy przerwie ; DDD
edit: a to juz jest pewne ze to pes 2008 ??? a nie jakiś wałek ; D

Trudno żeby to był jakiś wałek jeśli link do dema został umieszczony na oficjalnej stronie francuskiej blink.gif
ZeuS22
QUOTE(lookass @ Sep 25 2007, 10:36:51) [snapback]186958[/snapback]
Trudno żeby to był jakiś wałek jeśli link do dema został umieszczony na oficjalnej stronie francuskiej blink.gif

zgadza sie smile.gif
Martinst90
A gdzie dziekuje za podanie linku??? unsure.gif
Winek
QUOTE(Martinst90 @ Sep 25 2007, 10:38:47) [snapback]186962[/snapback]

ssaj podaj inne mirrory laugh.gif biggrin.gif
szołpas
Cytat(Martinst90 @ Sep 25 2007, 10:38:47) [snapback]186962[/snapback]

dzieks . heh juz 96 mb rolleyes.gif jak sie sciagnie to POSTARAM sie wrzucic na jakis innny serv :}
KOLO: Tez tak miałem tongue.gif sciagło mi sie chyba 2mb ;/ i przestało a teraz juz 159 mb ;]
no i zazkonczono ppbieranie pliku po 160 coś mega :/:/:/:/:/
kolo
Zdaje mi się, że demko jest dopiero wrzucane na serwer. Na samym początku po pojawieniu się linku ściągneło mi 5 mb i zakończyło pobieranie, a teraz doszło już do 34 i idzie narazie dalej, ale cały czas rozmiar plliku jest nieznany co świadczyłoby o tym, że całości pliku jeszcze nie ma na serwerze. biggrin.gif biggrin.gif
ZeuS22
non nieeee przy 150mb znowy wywaliło błąd :/ chyba sie wstrzymam ...
makaveli88
ja mysle ze to nie to ze wrzucane jest demo tylko ze serwer jest tak przeciazony ze hu...., bo jak gosc wyzej mowi ze 96 mb sciagnal juz a mi teraz przerwalo po 20mb:)
lookass
Warning: mysql_connect(): Too many connections in /home/pesleagu/web/www/Connections/ezine_db.inc.php on line 25
Réponse serveur SQL : Too many connections

Hehe zaczyna sie smile.gif
ZeuS22
co tu gadac zwyczajnie przewalony(obciazony) serwer! za dużo wiary... wait for other links... yhhh
Grabi
Mi niby ściągnęło po 100mb tongue.gif. Zaczynam od nowa...Za dużo połączeń było, ale wreszcie "zeskoczyło" wink.gif. Blaaah teraz po 70mb wink.gif. Pozdro
kurtus
Jak ktoś sciągnie, to niech wrzuci na torrenta;) ,najlepiej bedzie.
Martinst90
867mb!!!!!!!!!!! do konca 7min:)
szołpas
Cytat(Martinst90 @ Sep 25 2007, 10:58:42) [snapback]186978[/snapback]
867mb!!!!!!!!!!! do konca 7min:)

Martins jak sciagniesz zrob torrenta Plz :]]]
edit: albo sciemy puszcza ; DD
makaveli88
wlasnie na torrencie wszyscy skorzystamy dry.gif

chyba ze mu przy 99% padnie sciaganie;P
Martinst90
97% i stoi unsure.gif
makaveli88
sciaganie mam nadzieje:P:P:P
Martinst90
99,5% i stoi unsure.gif
szołpas
Cytat(Martinst90 @ Sep 25 2007, 11:03:52) [snapback]186984[/snapback]
97% i stoi unsure.gif

heh z kad ja to wiedziałem tongue.gif laugh.gif
Martins jak sciagniesz to rob torrenta :DDD bo zaraz do budy ide i chciałbym se t zaczac scaigac xD
Martinst90
100% i maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam, ale musze isc tez do budy, wlacze se go na 3min i spadam:) jako 1 zagram w pes2008:D narka
kurtus
jaka lewa akcja
lookass
Szczęście w nieszczęściu, że się wczoraj rozchorowałem przynajmniej wcześniej zaczne ściągać smile.gif

Edit: Żal wiedziałem, że tak będzie ...
makaveli88
Cytat(Martinst90 @ Sep 25 2007, 11:09:21) [snapback]186989[/snapback]
100% i maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam, ale musze isc tez do budy, wlacze se go na 3min i spadam:) jako 1 zagram w pes2008:D narka

zrob torenta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ph34r.gif
szołpas
Cytat(Martinst90 @ Sep 25 2007, 11:09:21) [snapback]186989[/snapback]

buhaha nieżle ciszniesz wałki ; DDD
kurtus
Mam nadzieje,ze ktos niedlugo zrobi jakies mirrory;/ ,w końcu na zachodzie szybszy net,to juz niektórzy pewnie mają.
Grabi
Nabraliście się, że ściągnął ? Przecież Francuzom cały serwer padł wink.gif. To jak miał to ściągnąć. Gdyby rzekomo naprawdę ściągnął, to myślicie, że pisałby o tym tutaj :>? Zwiałby grać nie mówiąc nic nikomu wink.gif. Pozdro
ZeuS22
QUOTE(Martinst90 @ Sep 25 2007, 11:09:21) [snapback]186989[/snapback]

nie ma to jak sie chwalić i pozniej sie zawinąć do pseudo szkoły ... torrenta mozesz wrzucić i zostawic zeby seedować a do budy idz smile.gif
makaveli88
lipa troche bo niedlugo ze szkol wracaja i wtedy to bedzie dopiero cyrk:)
ZeuS22
QUOTE(makaveli88 @ Sep 25 2007, 11:13:09) [snapback]186997[/snapback]
lipa troche bo niedlugo ze szkol wracaja i wtedy to bedzie dopiero cyrk:)

jakby nie było im wiecej ludzi na torrentach tym lepiej. Gorzej z serwerami ftp i http smile.gif
lechista_tomek
ZeuS przecież to jasne, że on tylko lecy swoje kompleksy poprzez mówienie, że jest lepszy bo pierwszy zagra w to demo. Na pewno go jeszcze nie ma.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.