Cytat(whan @ Jun 25 2007, 00:26:18) [snapback]157229[/snapback]
Info mam z oczywiście z internetu... ;d
Pro Evolution Soccer 2008 na X360 będzie tą samą grą co na PC... Zresztą wydane niedawno screeny pradopodopodbnie pochodzą z jednej z tych platform. A co do wymagań to porównuje je z grami wydawanymi zarówno na X360 oraz PC. Popatrz na takie Virtua Tennis 3. Gra dość statyczna, gdzie porusza się tylko 2 graczy wymaga mocnego kompa. Pes mimo, że grafika wygląda na sporo słabszą od VT3 i tak będzie miał większe wymagania, choćby biorąc pod uwagę 23 ciągle poruszających się, oteksturowanych od głowy aż po buty zawodników...

Masz racje, ale to, że bedzie 23, (czy nawet 25 z liniowymi sędziami) oteksturowanych postaci nie znaczy, że gra będzie miała nieziemskie wymagania. Znalazłem wymagania dotyczące VT3, ale nie potrzebuje on MOCNEGO kompa. Jedyna rzecz na która zwróciłem uwagę to karta grafiki, która MUSI obsługiwac DX9.0c. Co do grafiki w obu grach nie zgodzę się, że w pesie grafika wygląda na "sporo słabszą". Z VT3 zetknąłem się jedynie patrząc na skriny, ale z pesem też (bo kto widział w końcu więcej niż na tych kilku obrazkach). Nie wygląda to gorzej. Przede wszystkim stadiony będą ozdobą tej gry. Także będzie trzeba z giga ramu zeby sie to wszystko zaladowało. Co do postaci to nie wiadomo jak bardzo złożone są te z VT3 i jakie będa w pesie z ilu poligonów, jak oteksturowane będą. Jest wiele czynników i tak można gdybać i snuć godzinami. Pożyjemy zobaczymy, jednak zgodzę sie ze trzeba się zaopatrzyć w lepszy sprzęt niż do VT3. Wydaje mi się, że wersja na PC będzie konwersją z X360 i żeby to sprawnie chodziło myślę, że jednak trochę "okroją" (moze zrezynuja z kibiców 3D) wersję na PC, żeby więcej uzytkownikow moglo sie cieszyc grą, ale to w końcu Ty masz informacje z piewszej ręki