Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Badnewz
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
Mortin
Cytat(BadNewz @ May 4 2008, 13:21:14) *
A właśnie, że nie bo model jest lepszy (u was kanciasta szczęka, beznadziejny kształt uszu itp itd)

blink.gif

odsylam do mojego podpisu
BadNewz
CYTAT(Mortin @ May 4 2008, 20:46:00) *
blink.gif

odsylam do mojego podpisu

Ja Ciebie też tam odsyłam.

Pa.
_____

version 1.01

szołpas
CYTAT(BadNewz @ May 7 2008, 18:58:22) *
Ja Ciebie też tam odsyłam.

Pa.
_____

version 1.01

krzywe usta i to coś nad uszami popraw
pokaz profil
BadNewz
Włosy będą (albo w ogóle nie będą) inne, ale nie mam pomysłu. Te dałem tak tylko jakoś.

Na fotce widać, że głowa jest trochę uniesiona... To mu ją uniosłem.

Arek.PL
Z przykrością muszę stwierdzić że to Twoja jedna ze słabszych prac w ostatnim czasie.

Pozdrawiam
BadNewz

*HAIR by Mystiq

PS czoło ma tak na fotce i tak mu zrobiłem włącznie z kolorem.
Arek.PL
Gratuluje znakomitej twarzy !

Pozdrawiam wink.gif
Jacmen
Twarz bardzo dobra, możesz pokazywać przy każdej mordce profil ?
MYSZa7
No nie powiedziałbym,że znakomitej moim zdaniem nos i usta do poprawy.
ryba
Nie widzialem fotki,ale na oko wyglada bardzo dobrze,tylko czolo troszke rozciagniete i to samo po bokach wink.gif
szołpas
Bardzo dobra twarz ale popraw mapowanie
bo z tym słabiej wink.gif
BadNewz
CYTAT(MYSZa7 @ May 12 2008, 20:36:04) *
No nie powiedziałbym,że znakomitej moim zdaniem nos i usta do poprawy.

Nos i usta jakieś 95% podobieństwa do fotki.

Zrób coś raz sam, żeby się nie można było do niczego przyczepić a później poprawiam i oceniaj "fachowo" bo póki co to komentarze Szolpasa, ryby czy bartka są dla mnie o stokroć ważniejsze niż Twoje (i wątpie, aby miało się to zmienić).

Dzięki chłopaki postaram się poprawić.
Patryk_96
Bardzo dobra twarz!

10/10 biggrin.gif
Mortin
CYTAT(BadNewz @ May 12 2008, 22:06:36) *
Nos i usta jakieś 95% podobieństwa do fotki.

Zrób coś raz sam, żeby się nie można było do niczego przyczepić a później poprawiam i oceniaj "fachowo" bo póki co to komentarze Szolpasa, ryby czy bartka są dla mnie o stokroć ważniejsze niż Twoje (i wątpie, aby miało się to zmienić)

jednak mysza robi to zeby Ci pomoc i czasem komentarze innych ludzi niz tylko tych, ktorych wymieniles sa tez istotne i nie raz bardziej pomocne w poprawieniu podobienstwa. Czesto sie tak zdarza, ze niektorzy nie sugeruja sie podobienstwem mordy w ocenianiu tylko sympatia, wiec bierz pod uwage tez komentarze innych uzytkownikow.
sama twarz wyglada dobrze, jednak cos mi nie gra z nosem, nie wiem moze tak ma na fotce, ale moglbys to poprawic, bo wyglada jakby byl wciagniety do srodka

pozdro
BadNewz
1.01

*HAIR by Mystiq.
ryba
Od przodu wyglada extra,ale profil nie pasuje wink.gif
Paput
Dobra morda
Dziwny profil IMO <usta>
BadNewz
No to dajcie fotke, na której lepiej widać profil bo na tej, z której korzystałem jest właśnie tak jak widzicie.
Arek.PL
jak dla mnie mordka miodzio smile.gif

Pozdrawiam smile.gif
MYSZa7
Pokaż ty wogle fotkę z jakiej korzystałeś?
BadNewz
CYTAT(MYSZa7 @ May 15 2008, 15:39:19) *
....wogle ...

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

_____

1.02

*HAIR by Mystiq.
MYSZa7
Mądrością nie grzeszysz,a starszy ode mnie o rok xD

Twarz chyba bardzo dobra,a może lepsza, gdybym zobaczył fotkę mógłbym więcej powiedzieć.
BadNewz
CYTAT(MYSZa7 @ May 15 2008, 20:10:04) *
Mądrością nie grzeszysz,a starszy ode mnie o rok xD

Twarz chyba bardzo dobra,a może lepsza, gdybym zobaczył fotkę mógłbym więcej powiedzieć.

"wogle" to jednak Ty nie grzeszysz mądrością. Ani inteligencją. W razie wątpliwości odsyłam do podpisu Mortina.

MYSZa7
no tongue.gif
Zmniejsz mu tylko usta i oczy(nie źrenice),bo reszta świetna wink.gif
EDIT:I zwęź twarz wink.gif
Pro-Evo-S
CYTAT(BadNewz @ May 15 2008, 19:50:28) *

*HAIR by Mystiq.

Zwęż jeszcze trochę usta (ten koleś ma naprawdę wąskie usta biggrin.gif) i nie wiem czy da się tak zrobić, ale żeby szczęka była szeroka a nie tak jak u ciebie policzki grube.

Ale i tak twarz bardzo dobra. Tak 3maj wink.gif
JuveR
Twarz bardzo dobra. Ja bym jedynie poprawił czoło w tych miejscach:

Pewnie powiecie że się czepiam, ale jakoś rzuciło mi się to w oczy tongue.gif
No i nos troszeczkę się świeci tongue.gif
Damian.
B.dobra mordka , ale kolor mordy jakiś taki "wyblakły"
Pozdr wink.gif
BadNewz
Włosy są Mystiqa, a z tego co się doszukałem ten pan ma właśnie takie. EDIT: a to było czoło sory xD

Co do tej szczęki z policzkami to... Żeby policzki były grube to wyglądałby inaczej po pierwsze smile.gif a po drugie to trochę dziwne stwierdzenie bo w sumie "kropki od szczęki" są w pewien sposób powiązane z tymi od policzków. No nie wiem z owalami twarzy nie mam chyba problemu, ale teraz nabrałem wątpliwości... happy.gif
BadNewz
Przepraszam za dwa posty pod rząd.

BETA

perONE
no jeszcze pikulary i bedzie zajebisty wink.gif
BadNewz
Najgorzej, że jak wsadzam mu te całe pikulary to mnie kikuje do Windowsa dry.gif . W sumie jak wrzucałem kiedyś tego od Manka to było dokładnie to samo.

PS twarz kompatybilna z włosami Konami więc zawsze można wrzucić przez GGS i nie powinno być problemu.
ryba
Wyglada zajebiscie ph34r.gif Brawa za te twarz! ph34r.gif
demiano7
Wykurwista morda!!! brawo wacko.gif
bartek-brt
Wsadz do o_textu i daj mu okulary to chociarz preview bedzie ładniejszy:)smile.gif
Zmień mu ustawienia szyi a co do oczów to moze źrenice wyprostuj "rest is good":)smile.gif a no i profil pokaż.
szołpas
CYTAT(bartek-brt @ May 16 2008, 21:03:24) *
Wsadz do o_textu i daj mu okulary to chociarz preview bedzie ładniejszy:)smile.gif
Zmień mu ustawienia szyi a co do oczów to moze źrenice wyprostuj "rest is good":)smile.gif a no i profil pokaż.

to samo ... szyja przezajebista xD
najlepiej jakbyś fotke pokazał to bym coś wiecej napisał
Paput
To somo co poprzednicy dziwna ta szyja, i ogólnie lepiej by było jak by miał bryle
BadNewz
1.01; 2.0 BETA

szołpas
no niestety profil beznadziejny, przód bardzo dobry
BadNewz
Wiem, że profil wymaga poprawek, ale bez przesady...

don rxf
CYTAT(BadNewz @ May 16 2008, 23:28:11) *
Wiem, że profil wymaga poprawek, ale bez przesady...

jest beznadziejny i koniec i kropka.
BadNewz
Luzik happy.gif Poprawie.
reS
Od frontu rzeczywiście bardzo dobrze, ale profil jak widać kuleje.
Arek.PL
Super twarz smile.gif profil średni może nie taki beznadziejny jak pisza poprzednicy smile.gif

Pozdro
Mortin
z okularami wyglada lepiej
pozdro
MYSZa7
Bardzo dobra twarz biggrin.gif
Bardzo podoba mi się mapowanie jak i wymodelowanie oczu biggrin.gif
BadNewz
BETA

Jeśli się nie mylę... To... :

*HAIR by Mystiq (właściwie to based)
demiano7
Naprawde znakomity face o_O brawo!
Pro-Evo-S
CYTAT(BadNewz @ May 17 2008, 23:17:40) *
BETA

Jeśli się nie mylę... To... :

*HAIR by Mystiq (właściwie to based)

Duże podobieństwo z tym że Djourou w realu ma mniejsze oczy tzn mniejszą ich wysokość i ma zupełnie białe gały oczne smile.gif
I ma zdecydowanie bardziej jajowatą głowę, a więc wydłuż ją i zwęż wink.gif

Pzdr
BadNewz
Sory, to nie ja zrobiłem tej fotki, z której korzystałem.
MYSZa7
Bardzo dobry face,poprawiłbym nos,może jakbyś pokazał fotkę powiedziałbym coś jeszcze wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.