Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Badnewz
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
luke
No jak to kto? Hleb smile.gif Wymodeluj go jeszcze, dorób włoski zobaczymy co wyjdzie wink.gif
BadNewz
Co dokładnie mam wymodelować? Bo na fotce ma trochę jakby wychyloną głowę dlatego z jednej strony "jest więcej" szczęki, że się tak wyrażę, a ja zrobiłem równo jakby smile.gif chciałem zachować symetrię bo gdybym zrobił idealnie tak jak na fotce to wyglądałby trochę dziwnie...
bartek-brt
Bułgar wygląda kozacko.
Hleb całkiem nieźle. Czekamy na włosy.
luke
Jak na fotce jest krzywo to zrób go krzywego a później wyprostuj smile.gif Poza tym do poprawy przede wszystkim broda i szczęka, nos trochę węższy, oczy ciut podpicuj dorób włosy, trochę uszy wymodeluj (bo wielkościowo są dobre smile.gif ). Jak to poprawisz to będzie zajebiaszcza morda:)
demiano7
Popraw to co luke Ci powiedział i będzie coś przekozackiego! oczywiście jeśli włosów nie spieprzysz tongue.gif
naczelnik5
tak na 1 rzut oka to bym nie powiedzial ze to Hleb , ale czekam na finalna wersje smile.gif
Arek.PL
Myślę że jak będą włosy już gotowe to twarz może robić naprawdę dobre wrażenie smile.gif

Pozdrawiam
BadNewz
update

Jest to chyba pierwsza twarz mojej "produkcji", z której jestem naprawdę zadowolony smile.gif.
luke
I masz być z czego zadowolony wink.gif Jak chcesz się nim jeszcze bawić to zdejmij trochę żółci z włosów podnieś górną powiekę prawego oka (z naszej perspektywy) i "coś" zrób z ustami tongue.gif Twoja najlepsza morda:)
naczelnik5
no we wlosach wyglada o wiele lepiej , bardzo fajna morda smile.gif
lucash
ooo super facjata smile.gif
Arek.PL
Zdecydowanie najlepsza Twoja facjata smile.gif
Jedynie wloski troche za zołte smile.gif

Pozdro
MaTi10
Powiem że robisz coraz lepsze ryjki;]pzdr
demiano7
IMO super... wink.gif
E 9
Twój best ever ; ) bardzo ładnie wykonany Hleb ... idziesz w dobrą stronę przyjacielu wink.gif
BadNewz
final

EDIT:

Pojechaliście z tymi komentarzami biggrin.gif =D
ryba
Bardzo dobry ph34r.gif
szołpas
Bardzo dobra morda
Paput
Tak jak i poprzednicy bardzo dobra mordka
Arek.PL
Nie ma co się krzywić, znakomita twarz Ci wyszła smile.gif

Pozdrawiam
rescore

baaardzo dawno nic nie robiłem, ale mam pare dni wolnego więc chciałem sprawdzić czy z mordoróbstwa coś jeszcze pamiętam.
niestety zgubiłem pass do starego konta, a skontaktować się z adminami praktycznie się nie da. sleep.gif tak więc z nowym nickiem.
naczelnik5
jak dla mnie bardzo dobra twarz , fajne wlosy :>
Orange_91
No całkiem niezła twarz. Uszy ma tylko dziwne.
bartek-brt
Super morda.
Zawsze byłes kandydatem na świetnego facemakera tylko szkoda ze żadnko mordy robiłes...
Jacmen
Morda bardzo dobra tylko uszy trochę za szpiczaste jak u elfa, ale tatko to super ryj ;d
BadNewz

DOWNLOAD:

Sendspace
Filefront
RapidShare

"Credits" co do włosów w paczce.
naczelnik5
paczka bardzo mi sie podoba smile.gif Hleb miazga , inne tez bdb
Jacmen
Jak dla mnie najlepszy Fernandes potem Hleb, Pirgov, Boruc i najgorszy Demirel. Paczka udana Gratuluję wink.gif
T-Mac
Cytat(jacmen @ May 1 2008, 20:56:40) *
Morda bardzo dobra tylko uszy trochę za szpiczaste jak u elfa, ale tatko to super ryj ;d

bo on ma takie uszy
bardzo dobra praca
Jacmen
Wiem jakie masz uszy, ale aż tak szpiczastych nie ma. Odstająca ma i to pokazał bardzo dobrze OSC wink.gif
Paput
Dobra paczka dzięx za down'a
rescore
jak na dział początkujący to paczka naprawdę niezła wink.gif pzdr
BadNewz
Mam pytanie: czy u wszystkich, którzy pobrali twarz Gelsona działa poprawnie? I wszystko jest w porządku?

EDIT:

Już nieważne sory za kłopot.
demiano7
Swietna paka!!! mi śmiga bez problemu... czekam na kolejne takie facjaty smile.gif
MYSZa7

Popraw usta,końcówkę jego lewego oka,końcówki uszu i zwęziłbym całą twarz,ale bez szczene policzków i czoła.
Ale i taki mi się podoba biggrin.gif
szołpas
włosy mogą być o wiele lepsze wink.gif
poza tym bmp przeostrzone , oczy , usta i nos do poprawy
mozna duzo wyciagnac jeszcze
rescore
Cytat(sZ0lpAs @ May 2 2008, 00:22:46) *
włosy mogą być o wiele lepsze wink.gif
poza tym bmp przeostrzone , oczy , usta i nos do poprawy
mozna duzo wyciagnac jeszcze

Heh, pewno że można więcej wyciągnąć. Niestety nie mam mentora który mi podpowie pewne kwestie (np. jak wyostrzać włoski) więc pewnych rzeczy nie przeskoczę na chwilę obecną. Jak na przerwę jaką miałem wydaje mi się, że nie jest aż tak źle.
Jedno oblicze gracza oe jest więcej, a to sie liczy. Jakieś tam podobieństwo jest.

Jako "master" z działu zaawansowani mógłbyś też napisać, co dokładniej poprawić. Takim komenatrzem zbytnio nie pomagasz.
szołpas
Cytat(rescore @ May 2 2008, 00:41:12) *
Heh, pewno że można więcej wyciągnąć. Niestety nie mam mentora który mi podpowie pewne kwestie (np. jak wyostrzać włoski) więc pewnych rzeczy nie przeskoczę na chwilę obecną. Jak na przerwę jaką miałem wydaje mi się, że nie jest aż tak źle.
Jedno oblicze gracza oe jest więcej, a to sie liczy. Jakieś tam podobieństwo jest.

Jako "master" z działu zaawansowani mógłbyś też napisać, co dokładniej poprawić. Takim komenatrzem zbytnio nie pomagasz.

ok smile.gif
-dolna warga troche do góry
-prawy kącik ust(z naszej strony) bardziej do środka
-to samo z lewym
-popraw lewy kant szczęki(z naszej strony)
-czoło troche większe
-postaraj sie lepiej wyciąć włoski
-mapowanie tez mogło być troche lepsze wink.gif
mam nadzieje że teraz "coś tam" pomogłem ph34r.gif
ale tak jak mowisz, nie jest zle smile.gif

yo!
Arek.PL
Paczuszka super !
Wszyscy oprócz Demirela lądują u mnie w grze smile.gif

Pozdro
MYSZa7
Gelson,Hleb oraz Prigov najlepsi,Boruc średni,a ten Demirel to wogle mi się nie podoba wink.gif Ale i tak BDB paczka wink.gif
BadNewz
Lauren BETA (1.0)

*HAIR by bartek-brt
bartek-brt
Usta troche wyprostowac, środek nosa lepiej zmapować, poprawic czoło i bedzie spoko.

PS. Włosy nie moje:)
naczelnik5
tak jak wyzej i bedzie bdb face smile.gif
MaTi10
Bardzo dobry ryjek
Paput
Popraw to co napisał Bartek i bedzie git
Arek.PL
Nos może być ale usta nie bardzo, Jak narazie 4+/6 smile.gif

Pozdro
ryba
Niezly ale bmp moze byc duuzo lepsze..
norek
Cytat(BadNewz @ May 3 2008, 19:40:48) *
Lauren BETA (1.0)

*HAIR by bartek-brt

Słaby face, mnóstwo braków w modleu i tandetne bmp, wspólnie z Mortinem 2 lata temu wykonaliśmy lepszą robotę...
BadNewz
Cytat(norek @ May 4 2008, 11:28:16) *
Słaby face, mnóstwo braków w modleu i tandetne bmp, wspólnie z Mortinem 2 lata temu wykonaliśmy lepszą robotę...

A właśnie, że nie bo model jest lepszy (u was kanciasta szczęka, beznadziejny kształt uszu itp itd)
Co do braków prosze Cie bardzo napisz mi co jest nie tak.

Co do BMP sam nie jestem zadowolony i dlatego postaram się poprawić.
reS
o_O .. Chociażby pod względem podobieństwa Lauren od norka i Mortina jest 3 razy lepszy. Pomijając dużo lepsze bmp.
Model to nie tylko uszy i brak kantów. Jakość modelu przekłada się na podobieństwo.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.