Cytat(Vadiim @ Mar 26 2008, 15:01:32)

Po cholerę próbujesz wmówić wszystkim osobom odwiedzającym oraz komentującym Twoje twarze, że Twoje mordy są wspaniałe?
Nie potrafisz trochę pokory pokazać, przyjmując do siebie słowa krytyki, które i tak powinny okazać sie jeszcze bardziej mobilizujące na tym etapie, niż jakieś zachwalanie, które i tak nie było by w tym przypadku na miejscu? ..
Wmawiasz innym oraz sobie samemu, że to co robisz jest bezbłędne...
Było wielu takich, którzy podchodzili do sprawy tak jak Ty i uwierz, że po stosunkowo krótkim czasie rozstali się z face-makers'twem,jedynie marząc o tym, aby zaistnieć na scenie ;-)
Tak więc przystopuj trochę i próbuj dalej, ale z trochę większym dystansem do wykonywanej pracy.
Pozdrawiam
Zluzuj poślady (cytat cytatu Szolpasa)
Ja nie mówie, że moje twarze są wspaniałe i nigdy tak nie powiedziałem... Nikomu nie wmawiam. Pokore to okaże jak mnie zmusi do tego sytacja, a póki co nie widze potrzeby.
Co do "zaistnienia na scenie"... Szczerze? Mam to w dupie. Pokazuje moje "wytwory" bo mam na to ochotę.
Z całym "face-makers'twem" (^^) to się roztane jak będę chciał i żaden noob jak ty mnie do tego nie "nakłoni". Jak jesteś taki świetny daj mi rady co do bmp bo na razie każdy, którego o to poprosze po prostu... Wymięka? Wszyscy świetni są, to niech się podzielą swoją wiedzą przecież zdrowia czy szczęścia im przez to nie ubędzie. Dziękuję za uwage nie mam zamiaru więcej dyskutować na ten temat. W ramach "nagrody" (bo pewnie będzie) proponuję remis jak już coś. Mnie i temu panu.
Zresztą ja jestem początkujący i jestem "tu" po to żeby się uczyć. W sumie nie powinienem się z niczego tłumaczyć.
PS a no i jak Ci się coś nie podoba to powiedz dokładnie co i jak to poprawić ja bardzo chętnie to "urzeczywistnie".
Żegnam.