Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Badnewz
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
Arek.PL
Obie wersje BDB,
Jesli miałbym wybrac jedna wersje to v2

pzdr
MaTi10
Bardzo fajny Boruc widac ze robisz to coraz lepiej tak 3-maj pzdr;]
demiano7
Super Ci wyszedł wink.gif pozdrawiam
MYSZa7
Usta i oczy do poprawy wink.gif
Jacmen
Twarz Boruca bardzo dobra, v1 jak dla mnie lepsza wink.gif
Damian.
Dobry ale nie najlepszy.
popraw szczękę i mapowanie po prawej stronie ust
Pozdr smile.gif
BadNewz
Wiem, wiem... Szczęka powinna być inna, ale jakoś tak zrobiłem "po swojemu". Jednak spoko poprawię smile.gif.
BadNewz
Sory za post pod postem.

Artur Boruc update 2

*HAIR by bartek-brt
Paput
Po pierwsze to może byś edytował posty
A po drugie to według mnie ta updata2 niczym się nierózni od V2, więc poco wstawiasz te same previewy?
BadNewz
A ja nic nie poradze, że jesteś ślepy. Jak bym edytował posta to na pewno ktoś by zauważył. Przycztaj co napisał Damianinho i sobie wtedy porównaj.
Damian.
Różnica jest , wystarczy nałożyć w fotoszopie.
Zaokrąglij szczękę na dole:)
Ewentualnie uszy daj wyżej , lewą stronę nosa na dole daj do góry
Pozdr smile.gif
BadNewz
Poprawiłem to co "wyłapał" Damian i tak teraz pokazuję final smile.gif

Artur Boruc final

*HAIR by bartek-brt

NEXT face smile.gif

Jeremie Aliadiere preview

*HAIR by Gunner (to tylko przejściowe xD)
Damian.
Boruc b.dobry , w Jeremiego popraw nos , usta , włoski(kształt , usun wogogłowie , łączenie) , i szczękę.
P.S.Odezwij się na gy-gy mam sprawe
Pozdr wink.gif
Jamnik
Średni Jeremie, popraw zwłaszcza nos wink.gif

Pzdr
BadNewz
A możesz sprecyzować? Nos zmapowałem tak jak na fotce. Co do włosów to one się zmienią.
Aliadiere daj włosy niżej, a to na profil:

BadNewz
Ooo dzięki na pewno się przyda. A co do włosów to się powtórzę, ale takie nie zostaną. Dałem tylko bo nie chciałem, żeby znowu był łysy i miał dziure w głowie jak Boruc biggrin.gif.
BadNewz
I znów wychodzi post pod postem (jeśli edytuje to nikt nawet nie zobaczy bo temat będzie widniał jako ten bez nowych postów jeśli ktoś wchodził oczywiście)

Jeremie Aliadiere update

*HAIR by Gunner
demiano7
Dla mnie bomba wink.gif naprawde zajebiaszczy!
BadNewz
Cóż włosy jak włosy... Nie moje, a poza tym i tak trochę poprawione, a że nie są "3D" to chyba nikogo nie dziwi. Co do twarzy to model nie pozwala na lepsze odwzorowanie (pomiędzy "długością" nosa są tylko dwie ktopki)

Wyszedł całkiem nieźle, tylko popraw brodę na taką jak na fotce.
bartek-brt
Złe modele bierzesz. Znajdz takie gdzie na bmp będzie zarost np. Figo (ok. 1900). Mają one wiecej kropek i est lepiejrobisz fejsyyy.

Niezła morda, czekamy na kolejne.
Arek.PL
Twarzyczkę oceniam na dobry +, jakis taki malo wyrazny smile.gif

Pozdro
MaTi10
Aliadiere nawet nawet widac ze coraz lepiej u Ciebie z facjatami;] jak mozesz daj download Boruca bo fajny;]
BadNewz
Cytat(PLayer-Arek @ Mar 24 2008, 13:51:49) *
Twarzyczkę oceniam na dobry +, jakis taki malo wyrazny smile.gif

Pozdro

No wiem... Zapomniałem go wyostrzyć cool.gif

PS Mogę "dać" Boruca tylko zobaczę, czy nie trzeba jeszcze czegoś poprawić smile.gif
Arek.PL
Lepiej zrób jeszcze kilka fejsów i wydaj jakas paczuszke smile.gif
Taki jeden fesjik to za malo tongue.gif
BadNewz
Wesley Sneijder preview

Nie stać mnie na włosy na razie... Za drogie xD

PS jak chcecie paczkę to nie ma sprawy smile.gif
Damian.
Nie spodziewałem się , że zrobisz az tak dobrego Wesleya.
Zrób włoski i będzie b.ładnie
Pozdr
bartek-brt
Srednio, brzydkie bmp i podobieństwo nie zachwyca.
PRACUJ!
BadNewz
Cytat(bartek-brt @ Mar 25 2008, 19:33:08) *
Srednio, brzydkie bmp i podobieństwo nie zachwyca.
PRACUJ!

xDDD wiesz co to znaczy preview?

PS Ty robisz zajebiste bmp daj pare wskazówek xD

Co do mojego bmp to wyglądało inaczej tylko zrobiłem swego rodzaju eksperyment z wyostrzeniem. Co do ciebie bartku, nie każdemu musi podobać się bmp na którym są tylko oczy, nos i usta... Takie jak twoje xD

Co do błędów to błędy są... Owszem. Ale mój temat nie jest w dziale "zaawansowani" happy.gif
MaTi10
Nie spodziewalem sie tego po Tobie fatalny fejs no taki zarcik Sneijder zajefajny bardzo dobry face;] pzdr pracuj i owocnej pracy
Hal
Cytat(BadNewz @ Mar 25 2008, 19:40:31) *

Nie wiem co w tym śmiesznego, że ktoś ci wytyknął kilka błędów.
Mi się też BMP nie podoba ale może efekt końcowy będzie lepszy.
kostek
Przede wszystkim usuń te przebarwienia z tekstry.
Arek.PL
Sam nie wiem co o nim myslec poczekam na hair....
szołpas
Cytat(BadNewz @ Mar 25 2008, 19:40:31) *

Co do mojego bmp to wyglądało inaczej tylko zrobiłem swego rodzaju eksperyment z wyostrzeniem. Co do ciebie bartku, nie każdemu musi podobać się bmp na którym są tylko oczy, nos i usta... Takie jak twoje xD

Co do błędów to błędy są... Owszem. Ale mój temat nie jest w dziale "zaawansowani" happy.gif

juz nie rob z siebie takiego 'profesora'
ktoś ci wytknał pare błędów i zaraz skaczesz
pozwole sobie przytoczyć jeden tekst : "zluzuj poślady" xDDDDDDDDDDD
Sneijder średni przedewszystkim bmp za bardzo wyostrzone
pozdro;)
BadNewz
Wesley Sneijder update

*HAIR by CMP
Arek.PL
Nio nie wiem jeszcze tak jakby czegois mu brakowalo .
Moja ocena jak narazie 4/6
Vadiim
Nie podchodzi mi ten fejs wink.gif
Nie podoba mi się BMP (zbyt takie szarpane..) Ciut prze ostrzone, nie trawie tego typu BitMapy....Nie wygląda ona estetycznie..
Do tego wydaje mi się, że sam model nie pasuje do tego gracza;)
Zajeżdża mi tutaj VnR...

Doi tego te "elephantowe" uszy...
BadNewz
No wiesz on takie uszy ma... Co do zjechanego bmp... NC
Vadiim
CYTAT(BadNewz @ Mar 26 2008, 15:57:32) *
No wiesz on takie uszy ma... Co do zjechanego bmp... NC

Po cholerę próbujesz wmówić wszystkim osobom odwiedzającym oraz komentującym Twoje twarze, że Twoje mordy są wspaniałe?
Nie potrafisz trochę pokory pokazać, przyjmując do siebie słowa krytyki, które i tak powinny okazać sie jeszcze bardziej mobilizujące na tym etapie, niż jakieś zachwalanie, które i tak nie było by w tym przypadku na miejscu? ..
Wmawiasz innym oraz sobie samemu, że to co robisz jest bezbłędne...
Było wielu takich, którzy podchodzili do sprawy tak jak Ty i uwierz, że po stosunkowo krótkim czasie rozstali się z face-makers'twem,jedynie marząc o tym, aby zaistnieć na scenie ;-)

Tak więc przystopuj trochę i próbuj dalej, ale z trochę większym dystansem do wykonywanej pracy.
Pozdrawiam
BadNewz
Cytat(Vadiim @ Mar 26 2008, 15:01:32) *
Po cholerę próbujesz wmówić wszystkim osobom odwiedzającym oraz komentującym Twoje twarze, że Twoje mordy są wspaniałe?
Nie potrafisz trochę pokory pokazać, przyjmując do siebie słowa krytyki, które i tak powinny okazać sie jeszcze bardziej mobilizujące na tym etapie, niż jakieś zachwalanie, które i tak nie było by w tym przypadku na miejscu? ..
Wmawiasz innym oraz sobie samemu, że to co robisz jest bezbłędne...
Było wielu takich, którzy podchodzili do sprawy tak jak Ty i uwierz, że po stosunkowo krótkim czasie rozstali się z face-makers'twem,jedynie marząc o tym, aby zaistnieć na scenie ;-)

Tak więc przystopuj trochę i próbuj dalej, ale z trochę większym dystansem do wykonywanej pracy.
Pozdrawiam

Zluzuj poślady (cytat cytatu Szolpasa)

Ja nie mówie, że moje twarze są wspaniałe i nigdy tak nie powiedziałem... Nikomu nie wmawiam. Pokore to okaże jak mnie zmusi do tego sytacja, a póki co nie widze potrzeby.

Co do "zaistnienia na scenie"... Szczerze? Mam to w dupie. Pokazuje moje "wytwory" bo mam na to ochotę.

Z całym "face-makers'twem" (^^) to się roztane jak będę chciał i żaden noob jak ty mnie do tego nie "nakłoni". Jak jesteś taki świetny daj mi rady co do bmp bo na razie każdy, którego o to poprosze po prostu... Wymięka? Wszyscy świetni są, to niech się podzielą swoją wiedzą przecież zdrowia czy szczęścia im przez to nie ubędzie. Dziękuję za uwage nie mam zamiaru więcej dyskutować na ten temat. W ramach "nagrody" (bo pewnie będzie) proponuję remis jak już coś. Mnie i temu panu.

Zresztą ja jestem początkujący i jestem "tu" po to żeby się uczyć. W sumie nie powinienem się z niczego tłumaczyć.

PS a no i jak Ci się coś nie podoba to powiedz dokładnie co i jak to poprawić ja bardzo chętnie to "urzeczywistnie".

Żegnam.
don rxf
Cytat(BadNewz @ Mar 26 2008, 17:17:45) *
Jak jesteś taki świetny daj mi rady co do bmp bo na razie każdy, którego o to poprosze po prostu... Wymięka? Wszyscy świetni są, to niech się podzielą swoją wiedzą przecież zdrowia czy szczęścia im przez to nie ubędzie.

Skoro vadiim ci pisze ze zrobiles zle BMP, a ty odpisujesz na to NC, to na chuj ci wskazowki innych ?;/

Zresztą ja jestem początkujący i jestem "tu" po to żeby się uczyć. W sumie nie powinienem się z niczego tłumaczyć.

To przyjmuj krytyke noobie.

Jak jesteś taki świetny daj mi rady co do bmp bo na razie każdy, którego o to poprosze po prostu... Wymięka? Wszyscy świetni są, to niech się podzielą swoją wiedzą przecież zdrowia czy szczęścia im przez to nie ubędzie.

Po co ci wkazowki ? przeciez robisz zajebiste bmp wacko.gif
My sie naczuylismy robic bmp wiec i ty dziecko masz sie kurwa jego mać nauczyc, a nie piszesz do kazdego zeby ci dal wskazowki

Ja nie mówie, że moje twarze są wspaniałe i nigdy tak nie powiedziałem...

Dzięku Bogu rolleyes.gif

Elo kinder boy wub.gif
szołpas
w 100% sie zgadzam z donem i vadimem
co do Sneijdera ... nadal słabo ..
...aa i daruj se kurwa te wiadomosci na pw wacko.gif
mam nadzieje ze zmądrzejesz
Orange_91
Cytat(BadNewz @ Mar 26 2008, 15:17:45) *

PS a no i jak Ci się coś nie podoba to powiedz dokładnie co i jak to poprawić ja bardzo chętnie to "urzeczywistnie".

Żegnam.

Spokojne. Pozatym to raczej nie jesteś początkujący bo parę kont na tym forum miałeś. wink.gif
Hal
Oczywiście, jesteś początkujący. A więc :
- Przyjmuj krytykę.
Jeśli tego nie potrafisz... To proponuje założyc temat "Tylko pozytywne komentarze proszę".

Cytat
Elo kinder boy

; DD
bartek-brt
Cytat(BadNewz @ Mar 26 2008, 15:17:45) *
Z całym "face-makers'twem" (^^) to się roztane jak będę chciał i żaden noob jak ty mnie do tego nie "nakłoni". Jak jesteś taki świetny daj mi rady co do bmp bo na razie każdy, którego o to poprosze po prostu... Wymięka? Wszyscy świetni są, to niech się podzielą swoją wiedzą przecież zdrowia czy szczęścia im przez to nie ubędzie. Dziękuję za uwage nie mam zamiaru więcej dyskutować na ten temat. W ramach "nagrody" (bo pewnie będzie) proponuję remis jak już coś. Mnie i temu panu.

Oczekujesz pomocy wyzywając innych na gg lub wysyłając obelgi na priva??????
Żeby nie było:
*broda do poprawy
*kolor bmp
Później pomyślimy co dalej...
Mortin
jeszcze jeden post nie na temat, a autora sowicie nagrodze banem
pozdrawiam
BadNewz
Volkan Demirel

MaTi10
Ryjek nawet fajny;] zobacze jak z hair bedzie wyglądał
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.