QUOTE(Rasialdinho0 @ Oct 30 2006, 15:25:52) [snapback]95179[/snapback]
kupic
latwosc strzelania bramek? nie wiem kto takie glupoty mowi

, strzela sie trudniej niz w pesie 5. Z R2 dodatkowo jest mozliwosc lepszej kontroli strzalu i podkrecania pilki co sprawia ze mozna ladnie strzelac , ale dziala to tylko bez sprintu. Nie wiem gdzie ty takich bajek sie nasluchales ze co akcja to gol

.
Gram na najwyzszym poziomie i nie wygralem wiecej jak 3. Duzo jest gry w srodku , bramkaza sa ulepszeni i nie wpuszczaja szmat jak w 5.
Zagraj Brazylia na najwyzszym poziomie,a dowiesz sie dlaczego chca ja zbanowac na turniejach.Ostatni moj mecz canarinhos 7-1.4 Ronaldinho,2 Vagner Love,1 R9(grubaaassss).Innymi druzanmi gra sie trudniej i co za tym idzie stzrelam mniej bramek.Ale Brazylia jak zwykle jest przegieta..juz widze na online te miliony grajace Brazylia :/
QUOTE(Maverick_pl @ Oct 30 2006, 15:32:50) [snapback]95181[/snapback]
Tak ale też często bramkarze wypuszczają piłkę i nie widze póki co tych rewelacyjnych interwencji bramkarskich. Co do strzałów to fakt ciężko strzela się na najwyższym poziomie, ale zdarzają się też perełki i świetne strzały.
Beke mam coraz większą z komentarza. Dzisiaj zacząłem grać 2 połowe meczu (dopiero co się rozpoczęła) przy stanie 1:1 a Borek " 5 minut pozostało do końca meczu a wynika nadal 1:0 " no normalnie nie mogłem z beki. Jeżeli prawdą jest że to Konami w Azji zajęło sięskładaniem komentarza to chyba im po prostu nie wyszło. Ktoś chyba nie do końca rozumie Polski język.
Komentarz jest "the best" przyklady:
1.Środek meczu a Borek i Kołtoń się żegnają(prawie co mecz).
2.Piłka tula się po lekkim strzale,bramkarz łapie,a Borek: Cóż za parada! LOL
3.Ronaldinho chybia, Borek:"niektorzy powinni chyba wróci do szkólki piłkarskiej(ale z tego miałem beke z kumplem)
QUOTE(JTK @ Oct 30 2006, 15:44:31) [snapback]95182[/snapback]
Lepiej sprawdź przed zakupem u kolegi ,w sklepie albo wypożycz na kilka dni (niestety Konami nie wydało dema

) bo 100 zł drogą nie chodzi.
Dema nie wydalo,bo jakby ktos wczesniej wiedzial co to jest napewno by tego nie kupil..(w tym ja)