Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
lookass
Bez kitu Szpaku i Szaranowisz przy Borku i Kołtoniu to mistrzowie komentarza (mowie tutaj tylko i wylacznie o wirtualnych boiskach) No Kołtoń to jeszcze ale Borkowi nie udzielają się żadne emocje nawet nie próbował podnieść głosu tylko tak jakby czytał z kartki (w sumie oczywiste) cichym spokojnym głosem mówi że jest kontra itp :/ nie radze słuchać tego komentarza bo się porzygacie a emocje podczas meczu raczej zbyt wiele nie dodadzą temu "komentarzowi" :|
Riki101
QUOTE(lookass @ Oct 25 2006, 16:21:49) [snapback]94278[/snapback]

Bez kitu Szpaku i Szaranowisz przy Borku i Kołtoniu to mistrzowie komentarza (mowie tutaj tylko i wylacznie o wirtualnych boiskach) No Kołtoń to jeszcze ale Borkowi nie udzielają się żadne emocje nawet nie próbował podnieść głosu tylko tak jakby czytał z kartki (w sumie oczywiste) cichym spokojnym głosem mówi że jest kontra itp :/ nie radze słuchać tego komentarza bo się porzygacie a emocje podczas meczu raczej zbyt wiele nie dodadzą temu "komentarzowi" :|

Czyżby to było powodem przesunięcia premiery PESa6 w Polsce? Ale prawda jest taka ,że tylko Kołtoń daje jako takie pozytywne odczucia ale Borek to kompletnie zawodzi, zero emocji i zero wszystkiego mad.gif. Łudze się tylko że w finalnej wersji będzie lepiej ale to raczej mało prawdopodobne
SyNowizna
ogolnie p a s z t e t...

ja bym to lepiej zrobil biggrin.gif
maciek_ssi
unknow_02193, unknow_07598 --> Tu mamy emocje
unknow_02078 --> biggrin.gif
unknow_02097 --> Kolejny. biggrin.gif
unknow_02107, unknow_02113, unknow_02133 --> Heh, jakieś żartobliwe teksty. smile.gif

Teksty ogólnie poprawne i co najważniejsze - dobra jakość.
lookass
Heh znalazłem teraz dobry koment z głownej strony Pana ukrywającego się pod ciekawym nickiem Nieżytkrtani biggrin.gif oto jego wypowiedź na łamach serwisu:
Komentarze Borka brzmią tak samo "naturalnie" jak kwestie wygłaszane przez aktorów grających w serialu "W - 11" Kto widział szybko zorientuje się o co chodzi

Moim zdaniem najlepiej opisuje ten komentarz...
maciek_ssi
Chwileczkę, to dopiero 1/10 całości. Nie znamy reszty. Myślę, że trzeba zobaczyć najpierw w "akcji", a nie komentować na podstawie kilku wypowiedzi.
SyNowizna
nie obrazac w11, bo bylem tam statysta tongue.gif
T-Mac
w tv bardziej slychac seflenienie Koltonia tongue.gif
BartekRym
QUOTE(lookass @ Oct 25 2006, 16:36:29) [snapback]94283[/snapback]

Heh znalazłem teraz dobry koment z głownej strony Pana ukrywającego się pod ciekawym nickiem Nieżytkrtani biggrin.gif oto jego wypowiedź na łamach serwisu:

Moim zdaniem najlepiej opisuje ten komentarz...

no comment tongue.gif Nie moge doczekac sie tej gry...
Qbeks
Dla mnie bomba tongue.gif
pawka20
Borek w rzeczywistosci jest świetny , ale co innego reagować na wydarzenia boiskowe, a co innego czytac z kartki. dry.gif
Liberant
Ja tam nie pobieram. Nie chcę odbierać sobie tej przyjemnośći kiedy z oczekiwaniem będę czekał mając już grę na ten pierwszy mecz.
zyga
Panowie, bez jaj, pobierajcie ;D
Qbeks
Mi tam sie podoba ten komentarz tongue.gif
>Kornel<
a powie ktos jak ich odsluchac ? biggrin.gif
SyNowizna
dkz
.:KUNA:.
Zobaczcie 2100, czemu sa takie teksty jak "przegrywaja 8:1" lol.
lookass
Tam są takiego teksty chyba nawet do wyniku 10 : 10 i czasami rózne komentarze do tego np w stylu: "świetnie strzelili 3 bramki do przerwy niestety stracili ich aż 10 wynik do przerwy 10 : 3" coś w tym stylu dokładnie nie przytocze bo nie pamiętam.... różne kombinacje wyników żeby mógł się wypowiedzieć w przerwie meczu smile.gif
zyga
Mi sie bardzo podoba, wydaje sie wam tylko, ze zjebane...w grze bedzie zajebiscie zobaczycie smile.gif .

Lookass:

Oni robia to na zasadzie podstawiania liczb (np. Wynik do przerwy x do y ) i np. Tempo spotkania jest bardzo szybkie/wolne, stąd aż/tylko tyle bramek. Proste smile.gif
lookass
Hmm ja tam różne komentarze słyszałem i każdy był inny smile.gif w sumie to sie na tym komentarzu za bardzo nie znam bo nigdy w nim nie grzebalem
Pro player
blink.gif Wydaje mi się że Kołtoń zrobił o wiele lepszą robote niż Borek-chociaż osobiście bardziej cenie Borka!
Najważniejsze żeby te teksty były mówione w tempo!-a nie jak w Fifie -że gościu się podnieca że ładny strzał, a to Panu Bogu w okno!-niech koment jest zgrany z tym co się dzieje na boisku!-Its All!
lookass
W pełni się z tobą zgadzam. Tekst Kołtonia nie wydaje mi się tak sztuczny jak reszty polskich komentatorów (mowa tu o grach) a Borek naprawde nie popisał się moim zdaniem i niepotrzeba tu meczu żeby to ocenić. Przysłuchajcie się jakim tonem kończy każdy komentarz. Tak jakby kończył czytać zdanie ...
rav
Nie jest tak źle. Kołtoń bardzo dobrze wypadł, Borek nieco gorzej, aczkolwiek w grze (z jakimiś porządnymi dźwiękami) wypadnie dużo lepiej.
Riki101
QUOTE(lookass @ Oct 25 2006, 19:19:52) [snapback]94312[/snapback]

Przysłuchajcie się jakim tonem kończy każdy komentarz. Tak jakby kończył czytać zdanie ...

Dokładnie, Borek wypowiada te teksty jakby od niechcenia

ps. tak dla ciekawości przesłuchałem sobie komentarz z PES5 w wersji angielskiej też tak na "sucho" jak i ten w wokonaniu Borka I Kołtonia i trzeba przyznac że prezentuje się on znacznie lepiej wink.gif
Pro player
Dobry PATCH z SOUNDami zagłuszy Borka!he he biggrin.gif
Qbeks
Co Wy gadacie Borek dobry jest... Poprostu dali fragmenty, w ktorych zapewnie nie bedzie duzej akcji... Jest tam kilka pliczkow, w ktorych podnosi swoj glos... Wiec bedzie dobrze....
lookass
Mam nadzieje ze masz racje bo inaczej w opcjach commentary sound będzie widniało zero kreseczek huh.gif
ali
Podobno w Pesie miała byc jedna piłka Nike, hmm.. ale jej nie ma moze ktos wie czemu ? ;>
maciek_ssi
Nie mam ochoty więcej się z Wami bawić. To moje ostatnie ostrzeżenie. Teraz już będą tylko konkretne kary, a nie śmieszne procenty.
Karvan
Posłuchajcie sobie kilkanascie od unknow_02202 w gore. To jest Borek taki jakiego przywyklismy słyszec w TV. Te pierwsze moze i nie sa najlepsze ale moze w grze z poprawkami i z cala atmosfera bosikowa bedzie to lepiej brzmialo, natomiast musze przyznac , ze Pan Kołtoń wywiązał sie znakomicie z tego zadania . A i mam nadzieje, ze te pliki z komentarzem to nie sa wszystkie jakie uslyszymy w grze... bo jezeli beda tylko te to szybko sie to nam znudzi...
mibats
Ot co, taki mamy język, że żeby to co mówi było rozumiane w gołej wersji musi to wygladać tak a nie inaczej.
Po dołożeniu dźwięku trybun i calej oprawy obstawiam, że komentarz "wypali".

Najpierw narzekacie, ze brak polskiego komentarza, a jak juz jest to jest zly...
To nie jest jakiś tam japoniec, ze będzie kwiczał do mikrofonu, a Mati "solara" Borek, gość, który 40godzin w tygodniu spędza na oglądaniu futbolu...
WBman
Eee nie jest wcale tak źle tongue.gif
Noi nei obyło sie bez słynnego " to niessamowite " w wykonaniu Romana tongue.gif
SyNowizna
tak sie zastanawiam.. jak KONAMI zrobi takie ku......e zabezbieczenie jak w Chaos Theory, PoP Two Thrones to brdzie nieciekawie..

ale raczej nie cool.gif
zembi
hehe faktycznie romka słucha sie lepiej tongue.gif kwiestie fajne, ale borek brzmi jak trevor brooking, albo gorzej, jak peter brackley biggrin.gif fajna sprawa, ale moim zdaniem komentatorzy za bardzo dbali o dykcję, co zdecydowanie zmniejsza dynamike komentarza... poza tym mateusz kończył wszystkie kwestie, jakby własnie kładł sie spać... dry.gif póki co nie oceniam..zobaczymy jak zaprezentuje sie w grze...
eecik
mnie sie podoba; wole to niz " SZUTO!!!"
maciek_ssi
Chwileczkę, czy czytacie wypowiedzi moderatora? Chyba nie. Tak więc, ręka w górę: kto chce się pożegnać z kontem na parę dni?
SyNowizna
ejj, co jest> co tu tak cicho? wink.gif
eecik
wszyscy zessali peska i teraz siekajątongue.gif;]
SyNowizna
hehe, no pewnie tak
ja pogralem troche i chyba zdecyduje sie na angielski komentarz - ojczysty mnie dobija (emocje jak na rybach wink.gif )

jeszcze troche potestuje i zzyje sie z ta odslona, a wy co sadzicie o 6-tce?

PS. da sie jakos zmienic klawisze w trakcie meczu?
mibats
A nie ma jak w piątce?
Button configuration w menu? blink.gif
SyNowizna
no jest, ale nie mozna sobie wpisywac jakie chce klawisze tylko tak jakos dziwnie jest..
w settings pod windowsem mozna dopiero..
maciek_ssi
Możesz wkleić screena z tego Button Configuration?
MEDIAPUNTO7
Czy ja moge poprosic o LINKA do pesa ? Czy to było głupie pytanie ? :| 4271818
BoBaN
słyszałem że w pes6 będą 3 profile online,czy tzn ze bedzie mozna zrzucic sie w 3 osoby na oryginal i kazdy zainstaluje pesa i bedzie mozna jednoczesnie bez problemu grac we 3>?? czy bedzie potrzebna kazdemu płyta?
Pawson
Jedynie w settings poza gra mozna zmienaic klawisze. Pierwsze odczucia... hmm, komentarz mi sie nie podoba, grao golem mzoe byc ale jeszcze chyba musze troche nad nai posiedziec i sie przyzwyczaic. Gra sie inaczej niz w pesie 5, ogolem moze byc.
MEDIAPUNTO7
no wiec moze ktos powiem mi ile wazy pes6 na PC ?
mlynarz
QUOTE(MEDIAPUNTO7 @ Oct 26 2006, 11:37:54) [snapback]94394[/snapback]

no wiec moze ktos powiem mi ile wazy pes6 na PC ?

Z pudełkiem czym bez? tongue.gif biggrin.gif
MEDIAPUNTO7
QUOTE(mlynarz @ Oct 26 2006, 11:40:34) [snapback]94395[/snapback]

Z pudełkiem czym bez? tongue.gif biggrin.gif

z pudełkiem i bez smile.gif) no nie tak na serio bo nie wiem skad zasysac :/
SyNowizna
@maciek_ssi
IPB Image
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.