GeloElo
Oct 18 2006, 18:16
to kiedy wyjdzie pes6 ja słyszałem że 1 listopada
Wchodząc na stronę ISSOnline.PL czasem można zauważyć taki wielki pomarańczowy banner w środkowej kolumnie. Niektórzy nawet potrafią z niego odczytać datę premiery PES 6.
SyNowizna
Oct 18 2006, 18:22
QUOTE(maciek_ssi @ Oct 18 2006, 21:15:52) [snapback]93071[/snapback]
@SyNowizna
Coś Ci się namieszało. ;-)
co mi sie namieszalo?
z tym 11 kb\s chodzi mi o to, ze taki moze miec transfer rzeczywisty, bo nie sadze zeby mial lacze 11 mb\s i narzekal ze mu slabo ciagnie..
ale te posty do ktorych kierowalem me slowa, zostaly usuniete
maciek_ssi
Oct 18 2006, 18:29
Przy QUOTE jest taka czerwona strzałeczka, dzięki której możemy poznać całość postu kolegi Prz3m4s. Jak widać, post ten nie istnieje.
GugSik
Oct 18 2006, 18:49
ej oni naprawde maja 2 wersje...4 i 6 to arkade... 3 i 5 symulacja...szostka to poprawione pes4 ,wiec trzeba czekac na 7 ,czyli poprawione pes5 z lepsza grafa..moze byc niezle...Ci w konami chyba sie podzielili na arkadowcow i symulatowcow...wiec dogadali sie ,ze w parzyste beda arkade i w nieparzyste symulacje...niezle sa
Chłopaki, muszę powiedzieć, że ja do 26 nie wytrzymam. Grałem dziś w PESa 6 z MeGą na jego konsoli, gra jest totalnie wypasiona... Może tak:
Grafika: tu specjalnie nic się nie zmieniło, chyba więcej żółtki nie mogą wycisnąć z PS2.
Gameplay: zdecydowanie przyspieszony, trochę wolniejszy od WE10, poprawiony zdecydowanie system podań, duuużo lepsi bramkarze.
Nowe opcje: international challenge (doprowadzasz państwo do MŚ), master league online!
QUOTE(GugSik @ Oct 18 2006, 21:50:39) [snapback]93083[/snapback]
ej oni naprawde maja 2 wersje...4 i 6 to arkade... 3 i 5 symulacja...szostka to poprawione pes4 ,wiec trzeba czekac na 7 ,czyli poprawione pes5 z lepsza grafa..moze byc niezle...Ci w konami chyba sie podzielili na arkadowcow i symulatowcow...wiec dogadali sie ,ze w parzyste beda arkade i w nieparzyste symulacje...niezle sa

O!!!!! wreszcie ktos normalnie pisze zgadzam sie w 100% z tym!!!! pisalem o tym pare postow wczesniej ale mnie za bardzo niechca sluchac i pisza ze glupoty gadam

Ale widze ze juz nie jestem sam z takim stwierdzeniem ze pes-6 to arkadóweczka.Bedzie sie pewnie grac bo trzeba bedzie grac

pozdrawiam
QUOTE(Lisek @ Oct 18 2006, 22:04:06) [snapback]93087[/snapback]
ja do 26 nie wytrzymam.
poprawiony zdecydowanie system podań, duuużo lepsi bramkarze.
Nie wytrzymasz, bo premierę z tego co wiem przesunęli na 3ciego ;p
Co do podań się nie zgodzę, stały się one dużo słabsze i jakieś takie wątłe.
Co do bramkarzy też się nie zgodzę ;p No chyba, że poprawieni względem WE 10.
Popieram zdanie GugSika i klanka.
Rasialdinho0
Oct 18 2006, 19:41
http://youtube.com/watch?v=DMblO1MWi5Q filmik z pesa 6 , ktos chyba gral z kompem na *
na gram.pl jest "OD 27 pazdziernika"
http://www.gram.pl/gra.asp?id=652
daunwid
Oct 18 2006, 19:48
ten filmik to chyba fake"gra wyglada na pes4'
a ja wtrace swe trzy grosze
jakby niebyło zawsze jest jakies 'ale' do nowej odsłony
jak coś panowie z KONAMI naprawią to coś innego spieprzą, coś za coś, zawsze trzeba bedzie cos poprawić za rok i znów wyciorać kase z napalonych graczy.
QUOTE(Tomak @ Oct 18 2006, 22:28:36) [snapback]93092[/snapback]
Nie wytrzymasz, bo premierę z tego co wiem przesunęli na 3ciego ;p
Co do podań się nie zgodzę, stały się one dużo słabsze i jakieś takie wątłe.
Co do bramkarzy też się nie zgodzę ;p No chyba, że poprawieni względem WE 10.
Popieram zdanie GugSika i klanka.
co do bramkarzy też masz racje poprawieni ale napewno nie wzgledem pes 5. na tvp 2 fajny meczyk
maciek_ssi
Oct 18 2006, 22:13
@Tomak
Nie zmienili jak na razie. Co najwyżej przesunięto o 1 dzień, czyli premiera w Polsce 27 października.
/edit
Więc tak:
Premiery Pro Evolution Soccer 6 w Polsce:
PC - 27 października
PS2 - 3 listopad
:-(
QUOTE(GeloElo @ Oct 18 2006, 21:15:51) [snapback]93070[/snapback]
kiedy wyjdzie demko pes6 ?? niewiemcie moze ??
Na cholere Ci demo jak za tydzień wychodzi pełna wersja

Czekałes tyle na część 6 poczekasz i jeszcze te 7 dni
ta:P powiem wam ze mi kazdego dnia coraz szybciej serce bije:p asz strach pomyslec co bedize w srode;P
Pro player
Oct 19 2006, 09:08
QUOTE(pela1613 @ Oct 19 2006, 11:45:57) [snapback]93135[/snapback]
ta:P powiem wam ze mi kazdego dnia coraz szybciej serce bije:p asz strach pomyslec co bedize w srode;P
A co jest w środe?
QUOTE(Pro player @ Oct 19 2006, 12:09:39) [snapback]93137[/snapback]
A co jest w środe?
nie wie co jest w srode???hahaha
QUOTE(Pro player @ Oct 19 2006, 12:09:39) [snapback]93137[/snapback]
A co jest w środe?
No właśnie też nie wiem bo jak dobrze mi wiadomo 26 wypada w czwartek.
QUOTE(norek @ Oct 19 2006, 12:46:05) [snapback]93142[/snapback]
No właśnie też nie wiem bo jak dobrze mi wiadomo 26 wypada w czwartek.
serce bedzie mocniej biło bo zostana 24h do premiery PESa!!!!!
Karvan
Oct 19 2006, 10:59
Premiera jest 26 to chyba Ci co zamowili prze neta gre dostane najwczesniej na dzien po premierze
po zagraniu okolo 100 meczy musze stwierdzic ze panowie od Konami zrobili kilka duzych bledow najwiekszym moim zdaniem jest postawa skrajnych obroncow to juz przechodzi ludzkie pojecie w kazdym meczu niewiedziec czemu bez mojej wiedzy z.....laja za karzda akcja ofensywna przesto jak konstruluje sie dlugi atak pozycyjny na polowie przeciwnika czy przy polu karnym przy stracie pilki robia sie ogromne luki i jak ktos ma 3 nap.
wychodzi za kazdym razem na 2 obroncow a wtedy pi...da zimna(w rzeczywistosc to jest standard ze skrajni obroncy robia przewage i wbigaja bokami dublajac pomocnikow ale to ja!!! powinienem to kontrolowac nie konsola. Probowalem cofnac pozycje,ustawic strzalki do tylu,defense high nic ida zakarzda akcja przesto przy stracie pilki przy umijetnoscach przeciwnika trzcimy gola)troche sie rozpisalem ale to jest powazny blad bo przeciez jezeli idzie obronca na atak to boczny pomocnik a sekuruje ze by nieposzla kontra w pes 6 tego nie ujzycie.PO 2 strasznie przesadzony speed np.taki del piero nie jest zbyt szybki bo ma sp.78 acc.77 i drybling sp.84 i grajac przykladowo francja nie moglem go dogonic wynika z tego to ze zawodnik ktora dryb.speed ponad 80 uruwa sie wiekszosc nawet niezlych obroncow ciekawe od kiedy zawodnik szybciej biegnie z pilka niz bez niej!!!!
Inny przyklad ronaldinho sp.83 dryb.speed 95 biegnie przez cale boisko a thuram jak go goni to ronaldinho jeszcze sie oddala to znaczy ze trzeba wszystkim obroncom dac speeda zeby mogli dogonic te nienormalnie szybkich zawodnikow offensywnych!!!a najwieksze przegiecie to oczywiscie c.ronaldo jego to nikim niedokonisz!!!(to powinni zrobic golanskiego ktory robil co chcial i przeganial go na biegi speed 99 itd.)co jeszcze acha podania bardzo anemiczne ktore spowalniaja akcje ofensywne lepiej wyjebac dluga pile niz wymienic kilka podan w srodku boiska.
A teraz to co mi sie podoba sedzia gwizdze wtedy kiedy trzeba no i strzaly so zajebiste trudno strzelic gola
i oto chodzi!!! co ztego ze c.ronaldo przejdzie cale boisko jak stanie przed bramka walnie w dach stadionu
Gra konosli na profesjonalu nawet nawet w porownaniu z poprzednimi czesciami wielki krok do przodu gra z klepki ,szybko reaguje na wydarzenia na boisku jak leci kontra to nie zamola z pila tylko ja szybko oddaje
Animacja perfekt zawodnicy jak zywi.Udalo mi sie strzelic zajebista brame szedlem trezegetem na brame strzelam pilka odbija sie w gore od obroncy podchodzi do pilki obraca sie plecami i z pierwszej strzela z pieknej przewrotki obok bramkarza jak zmontuje kamerke to wam pokaze to narazie wszystko milej lektory
ps.co o tym sadzicie?
QUOTE(kgb0 @ Oct 19 2006, 14:40:51) [snapback]93157[/snapback]
po zagraniu okolo 100 meczy musze stwierdzic ze panowie od Konami zrobili kilka duzych bledow najwiekszym moim zdaniem jest postawa skrajnych obroncow to juz przechodzi ludzkie pojecie w kazdym meczu niewiedziec czemu bez mojej wiedzy z.....laja za karzda akcja ofensywna przesto jak konstruluje sie dlugi atak pozycyjny na polowie przeciwnika czy przy polu karnym przy stracie pilki robia sie ogromne luki i jak ktos ma 3 nap.
wychodzi za kazdym razem na 2 obroncow a wtedy pi...da zimna(w rzeczywistosc to jest standard ze skrajni obroncy robia przewage i wbigaja bokami dublajac pomocnikow ale to ja!!! powinienem to kontrolowac nie konsola. Probowalem cofnac pozycje,ustawic strzalki do tylu,defense high nic ida zakarzda akcja przesto przy stracie pilki przy umijetnoscach przeciwnika trzcimy gola)troche sie rozpisalem ale to jest powazny blad bo przeciez jezeli idzie obronca na atak to boczny pomocnik a sekuruje ze by nieposzla kontra w pes 6 tego nie ujzycie.PO 2 strasznie przesadzony speed np.taki del piero nie jest zbyt szybki bo ma sp.78 acc.77 i drybling sp.84 i grajac przykladowo francja nie moglem go dogonic wynika z tego to ze zawodnik ktora dryb.speed ponad 80 uruwa sie wiekszosc nawet niezlych obroncow ciekawe od kiedy zawodnik szybciej biegnie z pilka niz bez niej!!!!
Inny przyklad ronaldinho sp.83 dryb.speed 95 biegnie przez cale boisko a thuram jak go goni to ronaldinho jeszcze sie oddala to znaczy ze trzeba wszystkim obroncom dac speeda zeby mogli dogonic te nienormalnie szybkich zawodnikow offensywnych!!!a najwieksze przegiecie to oczywiscie c.ronaldo jego to nikim niedokonisz!!!(to powinni zrobic golanskiego ktory robil co chcial i przeganial go na biegi speed 99 itd.)co jeszcze acha podania bardzo anemiczne ktore spowalniaja akcje ofensywne lepiej wyjebac dluga pile niz wymienic kilka podan w srodku boiska.
A teraz to co mi sie podoba sedzia gwizdze wtedy kiedy trzeba no i strzaly so zajebiste trudno strzelic gola
i oto chodzi!!! co ztego ze c.ronaldo przejdzie cale boisko jak stanie przed bramka walnie w dach stadionu
Gra konosli na profesjonalu nawet nawet w porownaniu z poprzednimi czesciami wielki krok do przodu gra z klepki ,szybko reaguje na wydarzenia na boisku jak leci kontra to nie zamola z pila tylko ja szybko oddaje
Animacja perfekt zawodnicy jak zywi.Udalo mi sie strzelic zajebista brame szedlem trezegetem na brame strzelam pilka odbija sie w gore od obroncy podchodzi do pilki obraca sie plecami i z pierwszej strzela z pieknej przewrotki obok bramkarza jak zmontuje kamerke to wam pokaze to narazie wszystko milej lektory
ps.co o tym sadzicie?
jak mozna porownac poziomy 5 gwiazdek w PES 5 i profesional w PES6 czy poziomy sa podobnie trudne czy moze profesjonal sie rozni trudnoscia?
do jawora
w pes 6 jest 5 stopniowa skala trudnosci na nizszych niz profesjonal nie gram bo to szkoda czasu
(zawsze gram na najwyzszym)
QUOTE(kgb0 @ Oct 19 2006, 15:01:06) [snapback]93161[/snapback]
do jawora
w pes 6 jest 5 stopniowa skala trudnosci na nizszych niz profesjonal nie gram bo to szkoda czsu
ok .ja tez gram w 5 na pieciu gwiazdkach ,ale czy w 5 poziom 5gwiazdek to miej wiecej to samo co w 6 profesional?
QUOTE(Jawor @ Oct 19 2006, 15:06:10) [snapback]93162[/snapback]
ok .ja tez gram w 5 na pieciu gwiazdkach ,ale czy w 5 poziom 5gwiazdek to miej wiecej to samo co w 6 profesional?
wiesz co niewiem dawno niegralem pes5 bo gralem we10 ale jak sobie przypominam to poziom w pes5 byl mizerny 5 czy 6 gwiazdek to niebylo roznicy.i tak sie zdarzalo ze polska wygrywalem na 10 min.z brazylia 8-0
komputer w pes5 gra bardzo schematycznie ,slabo w obronie ,nie potrafi wykorzystac sytulacji przykladowo gralem lige hiszpanska w pes5 i w calym sezonie stracilem tylko kilka goli a strzelilem ponad 100 w pes 6 poziom jest duzo wyzszy niz 5
QUOTE(kgb0 @ Oct 19 2006, 15:11:47) [snapback]93163[/snapback]
wiesz co niewiem dawno niegralem pes5 bo gralem we10 ale jak sobie przypominam to poziom w pes5 byl mizerny 5 czy 6 gwiazdek to niebylo roznicy.i tak sie zdarzalo ze polska wygrywalem na 10 min.z brazylia 8-0
komputer w pes5 gra bardzo schematycznie ,slabo w obronie ,nie potrafi wykorzystac sytulacji przykladowo gralem lige hiszpanska w pes5 i w calym sezonie stracilem tylko kilka goli a strzelilem ponad 100 w pes 6 poziom jest duzo wyzszy niz 5
dzieki.WE 10 skad ta gre sciagnac?,WE 10 jest twoim zdaniem lepsza od PES 5 .
QUOTE(Jawor @ Oct 19 2006, 15:23:00) [snapback]93165[/snapback]
dzieki.WE 10 skad ta gre sciagnac?,WE 10 jest twoim zdaniem lepsza od PES 5 .
Na jakiej grasz konsoli?
snok3r
Oct 19 2006, 12:46
QUOTE(kgb0 @ Oct 19 2006, 15:11:47) [snapback]93163[/snapback]
w pes 6 poziom jest duzo wyzszy niz 5
pozwole sie z toba nie zgodzic. moim zdaniem jest to najlatwiejsza odslona serii pes/we. co prawda latwiej mozna w pes'ie6 stracic bramke(albo nawet 2

) ale to jednak wcale nie znaczy, ze gra jest trudniejsza. jest ona poprostu bardziej arkejdowa. z wynikow 3/4-0(na 5min) w "5ce" zrobilo sie teraz 4/5-1/2

. wszystko spowodowane jest zle dobranym balansem pomiedzy atakiem a obrona. druzyna bedaca przy pilce ma olbrzymia przewage nad broniacymi sie i wlasnie dlatego pada ogolnie wiecej goli.
GugSik
Oct 19 2006, 14:04
mnie to troszke rozwala,ze wszyscy sie podniecaja i oceniaja ,jak przeciez ta frakcuzka wersja jest niepelna, np pisza ludzie ,ze jest we Francji Zidane , a przeciez watpie zeby w oficjalnej wersji byl taki zawodnik i moze naprawde jeszcze wszystk onie dzialaa.. moze dlatego nei ma getrow i takich tam malych rzeczy...
crash5
Oct 19 2006, 14:46
A na co lepiej kupić na ps2 czy kompa??
QUOTE(crash5 @ Oct 19 2006, 17:47:11) [snapback]93183[/snapback]
A na co lepiej kupić na ps2 czy kompa??
Jak dla mnie jesli masz rozlaczke na pady od PS do PC to roznicy nie ma. Pozdro.
maciek_ssi
Oct 19 2006, 15:19
QUOTE(kgb0 @ Oct 19 2006, 12:40:51) [snapback]93157[/snapback]
wychodzi za kazdym razem na 2 obroncow a wtedy pi...da zimna(w rzeczywistosc to jest standard ze skrajni obroncy robia przewage i wbigaja bokami dublajac pomocnikow ale to ja!!! powinienem to kontrolowac nie konsola. Probowalem cofnac pozycje,ustawic strzalki do tylu,defense high nic ida zakarzda akcja przesto przy stracie pilki przy umijetnoscach przeciwnika trzcimy gola)troche sie rozpisalem ale to jest powazny blad bo przeciez jezeli idzie obronca na atak to boczny pomocnik a sekuruje ze by nieposzla kontra w pes 6 tego nie ujzycie.
Coś nie bardzo mi się chce w to wierzyć. Zawsze można to było rozwiązać cofając (Attack, nie Defense) tych LB, czy tam LWB. Za każdym razem to działało. Ewentualnie, przy okazji PES4, można było ustawić tym obrońcom pozycje CB.
crash5
Oct 19 2006, 15:20
Nora! Ale lepsza grafika jest chyba na PC co??
Pro player
Oct 19 2006, 15:21
To dobrze ze obrońcy boczni się włączaja do ataku, a to że czasami się nie cofną na czas!-lepiej tak niż by nie mieli wogóle się nie włanczac w atak swojego zespołu!-Zambrota wczoraj w meczu z chelsea, też coś cieniutko wracał do obrony!- a w ataku więcej zdziałał niz Ronaldinho!
who_me
Oct 19 2006, 16:33
pytanie do osob ,ktore graly........Czy kiedy gramy CUP to komputer zmienia tak jak w pes 5 pierwszy sklad biorac pod uwage statystyki na dana pozycje i forme w ktorej sa pll??? mowie o tylko i wylacznie CUP bo jak pamietamy w szybkim meczu ustawenia CPU byly takie jak to zrobilismy w EDIT mode .
pes 6 typowo poszlo w strone arkadowa.Niestety tak jest i juz nic na to nie poradzimy.Jedna jedyna nadzieja jeszcze jest taka ze w tej polskiej wersjii bedzie inny gameplay niz ten w wersjii francuskiej(ale w to to sam nie wierze

).Moim zdaniem polowie osób pes 6 sie spodoba a plolowie nie i zostaną sobie przy pes 5

Pozdro.
hetfield88
Oct 19 2006, 17:36
prosze napiszcie ile dokladnie jest łącznie zespolow w other leagues A, B i C !!!
I CZY JEST W EDIT MODE OPCJA "CREATE TEAM" ??? BO KTOS O TYM WSPOMINAL!!
kemocik
Oct 19 2006, 17:43
QUOTE(savio @ Oct 19 2006, 20:37:59) [snapback]93201[/snapback]
prosze napiszcie ile dokladnie jest łącznie zespolow w other leagues A, B i C !!!
Czyżbyś był jakimś patchmakerem? ;]
hetfield88
Oct 19 2006, 17:50
QUOTE(kemocik @ Oct 19 2006, 20:44:08) [snapback]93203[/snapback]
Czyżbyś był jakimś patchmakerem? ;]
nie chce po prostu wiedziec ile jest klubow, czy ilosciowo wiecej niz w pes5 czy we9le
QUOTE(kgb0 @ Oct 19 2006, 12:40:51) [snapback]93157[/snapback]
ps.co o tym sadzicie?
OMG !

człowieku sory że taki Off Top ale poczytaj ty słownik a nie w PES'a grasz bo tego sie czytać nie dało..
QUOTE(ali @ Oct 19 2006, 23:00:12) [snapback]93209[/snapback]
OMG !

człowieku sory że taki Off Top ale poczytaj ty słownik a nie w PES'a grasz bo tego sie czytać nie dało..
to nie czytaj, omg
Rasialdinho0
Oct 19 2006, 18:10
A ja wam powiem ze po tych filmikach w necie co widzialem to wam powiem ze gra wymiata. Gra za szybka? wcale nie , po przelaczeniu sie z pesa 4 na 5 odrazu zauwazylem ze gra jest duuuuzo wolniejsza i troche mnie to zrazilo ale po czasie sie przyzwyczailem. Pozniej zagralem w WE10 ktora byla jeszcze szybsza od 4 i wydawalo sie za szybko. Teraz wszyscy moiwa ze 6 jest szybsza od 5 ale wolniejsza od WE10 czyli pes 6 ma idealna predkosc , taka jaka powinna miec pilka! Animacje , ruchy , to po prostu arcydzielo jeszcze nigdy pilka nie byla tak realistyczna

uklon dla Konami. A to ze defensorzy boczni sie nie wracaja na czas albo ze uczestnicza w akcjach ofensywnych to nic dziwnego. Albo ze 1 czlowiek moze przejechac 3 z obrony. Nie pamietacie juz jak Jelen albo Bronowicki jechali wszystkich?A Ronaldinho jak przez pol obrony sam leci i na koncu strzela,a roberto carlos to co? zapieprza po calym boisku z ataku na obrone i tez czesto nie zdaza wracac

. Parady bramkarskie sa cudowne.
Jezeli jeszcze Borek i kolton nie zepsuja sprawy to dam Polskiej wersji 9/10
Ci co mowia ze gra jest za latwa narazie graja z kompem, zobaczymy jak po necie bedzie wam szlo z innymi ludzmi
Jak to określił Brat na forum ekstrima, komentarz jest taki '-'.
QUOTE(Rasialdinho0 @ Oct 19 2006, 21:11:45) [snapback]93213[/snapback]
A ja wam powiem ze po tych filmikach w necie co widzialem to wam powiem ze gra wymiata. Gra za szybka? wcale nie , po przelaczeniu sie z pesa 4 na 5 odrazu zauwazylem ze gra jest duuuuzo wolniejsza i troche mnie to zrazilo ale po czasie sie przyzwyczailem. Pozniej zagralem w WE10 ktora byla jeszcze szybsza od 4 i wydawalo sie za szybko. Teraz wszyscy moiwa ze 6 jest szybsza od 5 ale wolniejsza od WE10 czyli pes 6 ma idealna predkosc , taka jaka powinna miec pilka! Animacje , ruchy , to po prostu arcydzielo jeszcze nigdy pilka nie byla tak realistyczna

uklon dla Konami. A to ze defensorzy boczni sie nie wracaja na czas albo ze uczestnicza w akcjach ofensywnych to nic dziwnego. Albo ze 1 czlowiek moze przejechac 3 z obrony. Nie pamietacie juz jak Jelen albo Bronowicki jechali wszystkich?A Ronaldinho jak przez pol obrony sam leci i na koncu strzela,a roberto carlos to co? zapieprza po calym boisku z ataku na obrone i tez czesto nie zdaza wracac

. Parady bramkarskie sa cudowne.
Jezeli jeszcze Borek i kolton nie zepsuja sprawy to dam Polskiej wersji 9/10
Ci co mowia ze gra jest za latwa narazie graja z kompem, zobaczymy jak po necie bedzie wam szlo z innymi ludzmi

ZGADZAM SIE Z TOBA W 100% gra bedzie zajebista.Jak komus jest za wolne tempo to niech gra w FIFE-5 tam ma trzy poziomy szybkosci i niech nie zawraca gitary.W koncu gra idzie w realizm!!!POZDRO.
Biją mnie niektórzy... Jak po filmikach albo screenach można osądzać czy gra będzie dobra czy nie ?
Prz3m4s
Oct 19 2006, 18:49
mozna, mozna w końcu po to są wrzucane te filmiki i screnny
Rasialdinho0
Oct 19 2006, 18:49
Po filmiku z gry mozna duzo powiedziec jak sie gralo w poprzednie 3 wersje
who_me
Oct 19 2006, 19:03
mysle ,ze na podstawie movies nie da sie powiedziec duzo o grze ...tak samo zreszta ze screenow ;] ci ktorzy pisza ,ze ronaldo da sie przejsc pol boiska i strzelic bramke bardzo czesto to mysle ,ze odrobine przesadzaja.Pamietam takie sytuacje kiedy kolega mowil .ze w pesie na 6 * potrafi przejsc pol boiska i strzelic gola.Gdy przychodzil do mnie rzeczywistosc byla calkiem inna

chociaz jezeli o tym duzo osob pisze to moze to byc choc troche prawda ,ale Panowie nie pier... mi tutaj ,ze grajac przyciwko brazylii strzelacie wszystkie gole wlasnie w taki sposob

zagrajcie sobie np sredniakiem z Barca i wtedy zobaczymy.
ps: do tego co sie pytaj ile jest klubow--- takich jak ty powinni wieszac ,wiesz? wystarczy sciagnac filmik albo znalesc na 1 !!!!stronie screeny ktore ludzie specjalnie dali a nie zadawac glupie pytania!!!
Ktos wczesniej napisal cytuje"że gra nareszcie idzie w realizm" ha,ha,ha,ha,ha

tekst dnia

ale dziwi mnie to ze tak pisze po graniu w pes 5 przeciez to wogule porownania niema do rozgrywki

QUOTE(samuel666 @ Oct 19 2006, 22:04:31) [snapback]93228[/snapback]
mysle ,ze na podstawie movies nie da sie powiedziec duzo o grze ...tak samo zreszta ze screenow ;] ci ktorzy pisza ,ze ronaldo da sie przejsc pol boiska i strzelic bramke bardzo czesto to mysle ,ze odrobine przesadzaja.Pamietam takie sytuacje kiedy kolega mowil .ze w pesie na 6 * potrafi przejsc pol boiska i strzelic gola.Gdy przychodzil do mnie rzeczywistosc byla calkiem inna

chociaz jezeli o tym duzo osob pisze to moze to byc choc troche prawda ,ale Panowie nie pier... mi tutaj ,ze grajac przyciwko brazylii strzelacie wszystkie gole wlasnie w taki sposob

zagrajcie sobie np sredniakiem z Barca i wtedy zobaczymy.
ps: do tego co sie pytaj ile jest klubow--- takich jak ty powinni wieszac ,wiesz? wystarczy sciagnac filmik albo znalesc na 1 !!!!stronie screeny ktore ludzie specjalnie dali a nie zadawac glupie pytania!!!
samuel666 nie chodzi o jakies tam strzelanie bramek i tych podobnych rzeczy i niema roznicy jakim zespolem sie gra.Chodzi o ogulna Rozgrywke(gameplay tak zwany)!!!!!! Ile razy mam to pisac!!!!
lookass
Oct 19 2006, 19:36
QUOTE(klank @ Oct 19 2006, 22:22:11) [snapback]93234[/snapback]
Ktos wczesniej napisal cytuje"że gra nareszcie idzie w realizm" ha,ha,ha,ha,ha

tekst dnia

ale dziwi mnie to ze tak pisze po graniu w pes 5 przeciez to wogule porownania niema do rozgrywki

samuel666 nie chodzi o jakies tam strzelanie bramek i tych podobnych rzeczy i niema roznicy jakim zespolem sie gra.Chodzi o ogulna Rozgrywke(gameplay tak zwany)!!!!!! Ile razy mam to pisac!!!!

Tekst dnia to jest napisanie "wogule" zamiast
w ogóle i "ogulną" zamiast
ogólną Pozwól innym wyrażać swoje opinie a nie je wyśmiewasz
witam, jestem swiezo upieczonym uzytkownikiem forum;
w niedziele zessalem ta francuska wersje pesa6 na ps2 i powiem ze znowu zostalem milo zaskoczony gdyz( jak zawsze zreszta) pesik rozni sie od we10 i to dosc znacznie; niestety nie doswiadczylem jak inny uzytkownicy forum "latwosci" dryblingów;/ to w we10 moglem przedryblowac cale boiskok takim Cristiano a tutaj jakos chyba tylko ja nie umiem; sztuczna inteligencja kompa jest bardziej dopracowana- ludziki bardziej kabinuja i drybluja w pierwszym meczyku bularuzzz( pozdro dla pana darka z tvp:D) strzelil mi fajnego gola bez skrupulow wlatujac w pole karne; bardzo podoba mi sie to, ze gdy mamy na plecach przeciwnika strzaly sa mniej celne a w wiekszosci koncza sie tym ze polka laduje w 40 rzedzie pieknego wirytualnego stadionu; swietnym urozmaiceniem jest takze international challenge gdzie doprowadzamy nasza 11 do mistrzostw swiata, a dodatkowo mozemy powolywac wybranych zawodnikow do reprezentacji;
to narazie tyle bede dalej gral i odkrywal nowosci;*
PS. macie jakies nowe "sztuczki" w pes6? ja narazie zadnych nie zczailem;/
QUOTE(lookass @ Oct 19 2006, 22:37:51) [snapback]93244[/snapback]
Tekst dnia to jest napisanie "wogule" zamiast
w ogóle i "ogulną" zamiast
ogólną Pozwól innym wyrażać swoje opinie a nie je wyśmiewasz

Staram sie nie robic błedów ale nie zawsze to "wychodzi"

Rozumiem to ze kazdy moze wyrazic swoja opinnie i nie wysmiewam sie z nikogo.Ale chlopaki przeciez to golym okiem widac ze rozgrywka jest bardziej arkadowa od pes 5.Konczac temat bedzie pól na pól jednym sie spodoba innym nie.
chodzi o to jak kto pojmuje gre arkejd; dla mnie taką grą była jest i będzie pewna gra wydawana przez iej sports od 94 roku, tak wiec takie jest moje przekonanie i delikatnie mówiąc gorszy mnie gdy ktoś mówi że pes6 jest arcade'owy to ja sie pytam jaka wtedy jest fifa???
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.